GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
1. a modern mod-ot hogy kell telepíteni ?
2. van valamilyen oldal ahol a a james bond 007 mod-nak a Billentyû használatát magyarúl leírták pl: y: fegyver kiválasztás vagy Ctrl:használás (jármûveinknél)
az iskola halált is okozhat ----------------------------- Kukkolom az anyósom ahogy várja
De nem biztos, h nálad is ez a baj. Ha ugyanaz a zenelejátszó, akkor lehet, h kihagytál vmit. Pl.: játékon belül is beállítottad a rádiót, megkerestetted a zenét?
Nem tudjátok miért van az, hogy a saját berakott zenéim nem mennek a játékba?Mindent úgy csináltam ahogy levan írva de nem akar mûködni.Mp3-as zene lenne.Elõre is köszi !
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
a Toyota nyomtatókat is gyárt ? 😄
Kösz!
http://guidesmedia.ign.com/guides/image/gtasa_guide_1098744670.jpg
Remélem így már tudtok segíteni.
Köszi
A heavy cost. I pay it gladly.
Néztem a GTA-at már nem tudom, hogy hol, mert most regisztráltam ide és csak annyit kérdeznék, hogy Carl amikor max izmos és, hogyan csinálták meg, hogy a GTA-ban még izmosabb volt Carl? Tehát úgy értem, hogy Carl nálam maximum izmon volt, de úgy sem nézett úgy ki mint azon a videón sokkal izmosabb volt ott. Na és ahoz mit lehet letölteni vagy mi kell hozzá, hogy a maxnál is izmosabb lehessen.
Kösz!
Remélem tudtok tényleg segíteni. VAgy ha nem az volt akkor meg milyen játék volt az, cak azért, mert teljesen ugyanolyan volt az a játék mind ugyan az volt csak nem volt a videónak címe.
- A helyzet reménytelen, de nem súlyos.
az iskola halált is okozhat ----------------------------- Kukkolom az anyósom ahogy várja
Ha esetleg korabban le lenne mar irva a forumban, bocsanat, de elriasztott a nagyszamu hozzaszolas attol, hogy visszakeressem.
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Mindig amikor beülök egy kocsiba elkezd szaggatni.És csak kicsi idõ után hagyja abba.Nem tudjátok ennek a hibának az okozóját?
de nem tom hogy kell telepíteni.
vki segítene?
TDU nick: HUN_Matt_92
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
http://9gag.com/gag/5135249
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
Bloom,motion blur,water,reflection stb.
TDU nick: HUN_Matt_92
Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign
Vagy akkor itt van az enyém!
Álltalam buherált benne van a rar-ban!