GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok nekem olyan gondom van hogy sikerült megszerezni a pilóta jogsit,de Toreno nem telefonál,nincs küldi,csak annak a hülye Zero-nak a küldije van.Nem csináltam meg az összes pilótás küldit,a helikopterröl való lövöldözösnél elakadtam,de jogsit kaptam.

pff na õk aztán nagy szakik.. xD
KG21
hû vaze, nem az én saram, ehhez külsõsök segítettek a magyarítás+autóneveknél. Mondjuk sejtettem, hogy lehetnek velük gondok, amikoris a Peterbilt-re azt mondták az biztos egy olyan jelzés, hogy "Peter" által készített modellrõl van szó 😄DD Na mindegy, azért kösz a Huntutiéknak a segítséget 😊

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

bujty
heló ,lenne 2 kérdésem :
1. a modern mod-ot hogy kell telepíteni ?
2. van valamilyen oldal ahol a a james bond 007 mod-nak a Billentyû használatát magyarúl leírták pl: y: fegyver kiválasztás vagy Ctrl:használás (jármûveinknél)

az iskola halált is okozhat ----------------------------- Kukkolom az anyósom ahogy várja

Nekem is volt ilyen gondom. Nekem az volt a baj, h amikor SA-t feltelepítettem WMP-el ment zene, aztán mikor átszoktam iTunes-ra (elkezdtem azt használni), akkor nem ment.
De nem biztos, h nálad is ez a baj. Ha ugyanaz a zenelejátszó, akkor lehet, h kihagytál vmit. Pl.: játékon belül is beállítottad a rádiót, megkerestetted a zenét?
Sziasztok!
Nem tudjátok miért van az, hogy a saját berakott zenéim nem mennek a játékba?Mindent úgy csináltam ahogy levan írva de nem akar mûködni.Mp3-as zene lenne.Elõre is köszi !

Stefibaba
Ezekszerint😄 Ha Harry Potter is gyárt akkor õk mé ne gyárthatnának? 😄

Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas

off: feltettem a GTA:VC-t egy kicsit baromkodni,feltettem Kg21 módját, tökre +örültem neki, hogy jé, egy hacsi, gyorsan bele is szálltam, erre ez fogadott xD

a Toyota nyomtatókat is gyárt ? 😄

És nekem tud valaki segíteni. Ha elolvassa az elõzõ két üzenetemet akkor tudja, hogy mit szeretnék.
Kösz!

KG21
pedig direkt emiatt hagytam meg az eredeti handling értékeket, csak a felfüggesztések vannak a modellekhez igazítva. Versenyekben vágom, hogy hülye volt az AI átírt handlingeknél, ezért sem erõltettem. Melyik küldivel van problémád?

burjanmate
Az fent van már valahol az America's Army-s Hummer?

TDU nick: HUN_Matt_92

tud valaki segiteni Cesar Vialpando és a Life's Beach küldetésekben mert már fél éve azt nyomom de egyszerüen nem megy.ha kell akár email cimem is megadon!
Sajnos már nem tudom, hogy hol láttam azt a videót, de, hogyha ezt a képet megnézitek akkor annál az embernél kb 1.5-2-szer izmosabb volt a videón az a hapek.
http://guidesmedia.ign.com/guides/image/gtasa_guide_1098744670.jpg
Remélem így már tudtok segíteni.
Köszi

Fresh Duke
Nem lehet, hogy ott olyan ruha volt, amiben jobban meglátszott a kigyúrtsága? Vagy az, hogy nálad nem csak izmos, hanem kövér is? 😄

A heavy cost. I pay it gladly.

ha belinkelnéd azt a videót, nagyobb valószínûséggel tudna valaki segíteni
Hellosztok!
Néztem a GTA-at már nem tudom, hogy hol, mert most regisztráltam ide és csak annyit kérdeznék, hogy Carl amikor max izmos és, hogyan csinálták meg, hogy a GTA-ban még izmosabb volt Carl? Tehát úgy értem, hogy Carl nálam maximum izmon volt, de úgy sem nézett úgy ki mint azon a videón sokkal izmosabb volt ott. Na és ahoz mit lehet letölteni vagy mi kell hozzá, hogy a maxnál is izmosabb lehessen.
Kösz!
Remélem tudtok tényleg segíteni. VAgy ha nem az volt akkor meg milyen játék volt az, cak azért, mert teljesen ugyanolyan volt az a játék mind ugyan az volt csak nem volt a videónak címe.

zyppy
töröld ki a GTA San Andreas User Files-ból a gta_sa.set fájlt, és indítsd újra.

mikszer
Modern moddal van egy kis bajom... a Handlinget is átírja, és így van olyan küldetés, amit nem nagyon lehet megcsinálni... (sokadik próbálkozásnál tartok... 😞 )

- A helyzet reménytelen, de nem súlyos.

link...

bujty
James Bond 007 mod

az iskola halált is okozhat ----------------------------- Kukkolom az anyósom ahogy várja

bujty
itt van a következõ feladvány: sok videót láttam a youtube-on ,1 007 mod-ról .ezt hol lehet letölteni?

Megvan! GTA SA Modern Mod, ha esetleg meg valakit erdekelne.
Meg tudnatok mondnani letezik-e olyan auto-telepito kocsi modosito csomag amivel nem kell buveszkedni, hanem egy egyszeru telepites utan frissiti a megfelelo fajlokat? Baratom allitja, hogy volt neki valami 500Mb koruli exe fajlja ami egy csomo modositast megcsinalt magatol. Mivel en nem vagyok jartas a jatekban o meg nem egy GTA guru, de jatszani szeret vele, ram var a feladat, hogy ezt megszerezzem neki <#nemtudom>. Igazabol en csak olyan automoddokat talaltam amiket egyenkent kell egy manager programmal beinjektalni. Szoval tud valaki az altalam emlitett csomagrol? Nagyon megkosszonnem.
Ha esetleg korabban le lenne mar irva a forumban, bocsanat, de elriasztott a nagyszamu hozzaszolas attol, hogy visszakeressem.
xxdani
tedd fel újra a játékot. a mentéseidet meg másold ki.

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Na ezt oldja meg valaki! Eredeti, vásárolt, legális játékom van. Feltelepítettem, mûködött is rendesen San Fierro 2 vagy 3-dik pályájáig aztán kikapcsoltam, mentem aludni. Másnap elindítanám ÉÉÉÉÉS az Nvidia logonál lefagy. Mégegyszer hangsúlyoznám, gyári, eredeti játékot használnék. A telepítésnél semmi gond nem volt, minden ment mint a karikacsapás. Csak egyszer játék közben behalt ez az egész. A VGA-m ASUS GeForce 8600GT 256MB, sztem ezen el kellene futnia. De neeeeeeem. Lefagy a kis köcsögje. Próbálkoztam mindenféle patchcsel, meg NOCD fixszel, de semmi. Meg se mozdul. Újratelepítés sem segít. Aki okosabb nálam, szóljon! Elõre is köszi.

Máté94
Nem tudnátok segíteni?
Mindig amikor beülök egy kocsiba elkezd szaggatni.És csak kicsi idõ után hagyja abba.Nem tudjátok ennek a hibának az okozóját?
bujty
ja és még 1 kérdés: ha amikor az IMG tool-al kicserélünk egy autót de nem arra amire kéne akkor mi történik?

bujty
figy találtam egy jó módot http://gtahungary.hu/letoltes.php?letoltid=11758
de nem tom hogy kell telepíteni.

vki segítene?

berczely
Már nyomultunk vele nem rossz de nem is jó!

burjanmate
Ez már hónapok óta 30%-on áll. Tud vki róla vmit? A beta nagyon jólnézki sz'tem (fõleg tükrözõdéssel <#finom>).

red bull
Eltudnád kûldeni a te enbseries.ini fájlodat mert ugyláttam te nagyon jol megcsináltad... Köszi

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

MS Paint 4 ever 😄D

Yoda001
megbocsájtok tanítványom<#eljen> -> válasz erre gomb<#banplz>

http://9gag.com/gag/5135249

Elnézést nyelvész professzor úr....Amúgy meg egy neten talált textúrát is felhasználtam, a feliratot onnan másoltam aztán nem nagyon figyeltem hogy milyen õ.......
Yoda001
a rendõrség még mindig hosszú õ

http://9gag.com/gag/5135249

és még pár:

Egy általam készített textúra, nézzétek meg, remélem tetszik:
berczely
Na ilyet se hallottam még!

KG21
kipróbálom én is, úgyis régen raktam fel az SA-t, GTA4-et meg már unom 😊

red bull
nah én mindhez beirtam 999 és semmi változás valami nincsjól :S

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

berczely
van az "enbseries.ini" fájl és abban lehet átírogatni!
Bloom,motion blur,water,reflection stb.

red bull
Igy mostmár jo de hogy lehet ezt átbuherálni mert én csak annyit láttam hogy amikor betöltött a johnson háznál bent a padló csillogott nagyon, de más nem. A kocsikon semmi változást nem láttam. Hogy lehetne állítani vagy valami? Köszi

CSõsztök nekem a a játék nem indul el egy amikor jönne be a menü hibajelentés jön ki miért? pedig régebben futot mint álat
burjanmate
Hi! A te verziód szaggatás nélkül fut😊 Grat! So thank u berczely 4 pimp my SA!

Goruck
azt meg lehet csinálni h egy kocsinak a 2. színét is lehessen állítani a tuningolóba???? és hogyan? segítsetek pls 😊

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

berczely
Legelsõt szedd le a Download oldalról!Az a legfirssebb!

Vagy akkor itt van az enyém!
Álltalam buherált benne van a rar-ban!

Máté94
Köszi!Utána már rájöttem😊
berczely
Fõkönyvtárba beteszed az "enbseries.ini" fájlt és "d3d9.dll"-t nekem így mûködik!

Máté94
Valaki segítene,hogyan kell az enbseries-t berakni a játékba?
LTomi
Szép az összes, tiszta TDU. 😄

Los Angeles, California