82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • Kicsikiraly
    mi ez a hülye reklám ezen az oldalon??? felugrik és lenyomni se lehet sehogy -.-
  • Legend Killer
    figyuzzatok... GTA SA OST-je megvan nekem1ideje és msot feldobtam mp3omra Radio X-t, KDST-bpl két számot, Playback FM-t, Los Santos rádió nincs meg, v nemtom és K-Rose-t... vááhhh, először hidegrázást kaptam ,de most kezdem megszeretni, jóhhhh ez, loooool
  • DJ Skyline
    aki nagyon nem bírja ki a GTA IV-ig, annak egy kis falatnyi ízelítő, GTA IV Hud & Radar
  • berczely
    Én nem tudok mást sajnos...
  • Firerock
    az van
    esetleg valami más?
  • berczely
    Modern mod v2
  • Firerock
    szerintetek melyik a legjobb modern,vagy ilyen új kocsis mód?
  • Goruck
    képet nem tudtam beszúrni, na de így
    KÉP
  • Goruck
    Lada 2105 VFTS

• red bull
    vagy azis jó lenne ha valahogy a new modból ki lehetne szedni valahogy a tankolást
  • red bull
    valaki nem tud olyan mod ról hogy belehet szálni az emberekhez utasként a kocsiba és mondjuk lőnni közbe? Tudok egyet asszem a new mod vagy mi de abba tankolni is kell és idegesít. Előre is thx
  • pirosBoci
    valaki tudna adni egy linket egy lada vfts röl amit betudok rakni a játékba?!
    thx
  • bujty
    cs figy tudnátok segíteni?? ezt a módot hol lehet letölteni??http://www.youtube.com/watch?v=tF005Fb5ghY
  • Goruck
    nem fagy ki, beraktam a modern modot és még kicseréltem a többit, meg már szerintem semmi sem maradt a modern modból, mert azoknak a nagyrészét is már lecseréltem, szerencsére nem fagy a játékom!!
  • Yoda001
    nekem 903 mega, és alap ... ennyi, nem fagy
  • sgt anderson
    Azt hogy sikerült összehoznod? Nem fagy ki a játék, meg ilyenek?
  • gotchaaa
    Nincsmit.
  • Richi55
    Sziasztok!segitsetek nekem légyszi!letöltöttem a garage mod-ot,de egyszerüen nem tudok beinstallálni semmilyen autót,motort!Miért lehet ez?Köszönöm
  • DJ Skyline
    a gta3.net naprakészebb, de oda minden szennyt kiraknak, gta-worldmods-ra általában a minőségi(bb) cuccok kerülnek ki
  • zeli
    Visszavonom, sikerült végre. :)
  • zeli
    Hogy a faszba kell megcsinálni a Toreno utolsó repülése küldetést?:|
    Akárhogy próbálom, nem jön össze.
  • DJ Skyline
    ezek vannak össz-vissz. a 2 legnagyobb a gta3.net meg a gta-worldmods.de
  • tormaimi
    valami jobb külföldi oldalakat nem tudtok? ahol sok módosítás van (azokon kívül ami a faqban van)
  • DJ Skyline
    bár nem warez topik, de valaki nem tud a GTA3-hoz egy normálisan működő torrent linket? (majd utánna törlöm a komment, vagy jöhet privátban is) nincs meg a játék, elkallódott itthon valahol, igazából megvenném eredetiben, de másra kell most az a 3000 Ft.
  • Goruck
    köszönjük, valószinüleg ismerjük
    index mod, meg nemhiszem h akad, mert nincsenek a modeleknek külön index lámpájuk...gondolom....sajnos:(

jelenleg 1 720,6 MB-os a gta3.img-m :D
  • Legend Killer
    én csak le nem fagyó GTA SA-t akarok :D.
  • tormaimi
    sziasztok
    nem tudjátok van-e olyan mod a játékhoz hogy lehessen benne indexelni?
    ha valaki tud ilyen az szóljon
    ja és ha valaki sok módosítást, autókat, stb-t akar akkor: www.gtainside.com
    thx
    üdv
  • ldavid
    én egy olyat is tudok ami nincs rajta a térképen

a felhajtók melletti palánkok találkozásánál is le lehet esni a semmibe
  • Goruck
    én egy bugot ismerek a térképről a jobboldalt a legalsót, a lowraider tuningolonál, az van ott h egy parkoló autó mindíg kigurul az út közepére mert 45fokos a garázslejáró -vagy mi- ahova "teremtették"
  • RAZOR27
    ajj... faq faq és faq!
  • szeki15
    Mert !na de tudod hogyan kell beteni ha igen akkor lécci ird le
  • zeli
    faq. és ezen mi a sürgős?
  • szeki15
    CSőcső! Tudja valaki hogyan tudok motrokat beteni a játékba ha igen akkor lécci valaki irja meg sürgös!elöre is kössz !
  • gotchaaa
    Towtruck
  • donoki
    és mi is a vontatónak a neve?
  • FZoleee
    passz... :D
  • donoki
    és milyen bugok találhatók ott?:D
  • Zsoberpapa
    Hallottam a Cleo mod legújabb (3-as) verziójáról. Azt honnan tudom letölteni? Mert valamihez nagyon kellene...
  • GX25
    Létezik olyan progi amivel az autók helyét tudom módosítani pl.: hogy a Wang Cars-ba a Sultan helyett egy Cheetah álljon vagy pl. az autós iskolánál a parkolóba a Bullet helyett egy Infernus. Van erre valamilyen módosító program?
  • Legend Killer
    jahh, de nem rég vírusos lett a gépem és újra lett rakva. Ezért is örültem előre, hogy na, akkor nosztalgia rulz és végig tolom megin GTA SA-t, de nájn! :D :(
    Amiket mondtál kipróbálom, de majd szólok fateromnak, mer nem akarok semmit elcseszni :D.