82991
-
#79261 mi ez a hülye reklám ezen az oldalon??? felugrik és lenyomni se lehet sehogy -.- -
#79260 figyuzzatok... GTA SA OST-je megvan nekem1ideje és msot feldobtam mp3omra Radio X-t, KDST-bpl két számot, Playback FM-t, Los Santos rádió nincs meg, v nemtom és K-Rose-t... vááhhh, először hidegrázást kaptam ,de most kezdem megszeretni, jóhhhh ez, loooool -
#79259 aki nagyon nem bírja ki a GTA IV-ig, annak egy kis falatnyi ízelítő, GTA IV Hud & Radar -
#79258 Én nem tudok mást sajnos... -
#79257 az van
esetleg valami más? -
#79256 Modern mod v2 -
#79255 szerintetek melyik a legjobb modern,vagy ilyen új kocsis mód? -
#79254 képet nem tudtam beszúrni, na de így
KÉP -
#79253 Lada 2105 VFTS
-
#79252 vagy azis jó lenne ha valahogy a new modból ki lehetne szedni valahogy a tankolást -
#79251 valaki nem tud olyan mod ról hogy belehet szálni az emberekhez utasként a kocsiba és mondjuk lőnni közbe? Tudok egyet asszem a new mod vagy mi de abba tankolni is kell és idegesít. Előre is thx -
pirosBoci #79250 valaki tudna adni egy linket egy lada vfts röl amit betudok rakni a játékba?!
thx
-
#79249 cs figy tudnátok segíteni?? ezt a módot hol lehet letölteni??http://www.youtube.com/watch?v=tF005Fb5ghY -
#79248 nem fagy ki, beraktam a modern modot és még kicseréltem a többit, meg már szerintem semmi sem maradt a modern modból, mert azoknak a nagyrészét is már lecseréltem, szerencsére nem fagy a játékom!! -
#79247 nekem 903 mega, és alap ... ennyi, nem fagy -
#79246 Azt hogy sikerült összehoznod? Nem fagy ki a játék, meg ilyenek? -
gotchaaa #79245 Nincsmit. -
Richi55 #79244 Sziasztok!segitsetek nekem légyszi!letöltöttem a garage mod-ot,de egyszerüen nem tudok beinstallálni semmilyen autót,motort!Miért lehet ez?Köszönöm -
#79243 a gta3.net naprakészebb, de oda minden szennyt kiraknak, gta-worldmods-ra általában a minőségi(bb) cuccok kerülnek ki -
#79242 Visszavonom, sikerült végre. :) -
#79241 Hogy a faszba kell megcsinálni a Toreno utolsó repülése küldetést?:|
Akárhogy próbálom, nem jön össze. -
#79240 ezek vannak össz-vissz. a 2 legnagyobb a gta3.net meg a gta-worldmods.de -
tormaimi #79239 valami jobb külföldi oldalakat nem tudtok? ahol sok módosítás van (azokon kívül ami a faqban van) -
#79238 bár nem warez topik, de valaki nem tud a GTA3-hoz egy normálisan működő torrent linket? (majd utánna törlöm a komment, vagy jöhet privátban is) nincs meg a játék, elkallódott itthon valahol, igazából megvenném eredetiben, de másra kell most az a 3000 Ft. -
#79237 köszönjük, valószinüleg ismerjük
index mod, meg nemhiszem h akad, mert nincsenek a modeleknek külön index lámpájuk...gondolom....sajnos:(
jelenleg 1 720,6 MB-os a gta3.img-m :D -
#79236 én csak le nem fagyó GTA SA-t akarok :D. -
tormaimi #79235 sziasztok
nem tudjátok van-e olyan mod a játékhoz hogy lehessen benne indexelni?
ha valaki tud ilyen az szóljon
ja és ha valaki sok módosítást, autókat, stb-t akar akkor: www.gtainside.com
thx
üdv
-
ldavid #79234 én egy olyat is tudok ami nincs rajta a térképen
a felhajtók melletti palánkok találkozásánál is le lehet esni a semmibe -
#79233 én egy bugot ismerek a térképről a jobboldalt a legalsót, a lowraider tuningolonál, az van ott h egy parkoló autó mindíg kigurul az út közepére mert 45fokos a garázslejáró -vagy mi- ahova "teremtették" -
#79232 ajj... faq faq és faq! -
szeki15 #79231 Mert !na de tudod hogyan kell beteni ha igen akkor lécci ird le
-
#79230 faq. és ezen mi a sürgős? -
szeki15 #79229 CSőcső! Tudja valaki hogyan tudok motrokat beteni a játékba ha igen akkor lécci valaki irja meg sürgös!elöre is kössz ! -
gotchaaa #79228 Towtruck
-
donoki #79227 és mi is a vontatónak a neve? -
#79226 passz... :D -
donoki #79225 és milyen bugok találhatók ott?:D -
Zsoberpapa #79224 Hallottam a Cleo mod legújabb (3-as) verziójáról. Azt honnan tudom letölteni? Mert valamihez nagyon kellene... -
#79223 Létezik olyan progi amivel az autók helyét tudom módosítani pl.: hogy a Wang Cars-ba a Sultan helyett egy Cheetah álljon vagy pl. az autós iskolánál a parkolóba a Bullet helyett egy Infernus. Van erre valamilyen módosító program? -
#79222 jahh, de nem rég vírusos lett a gépem és újra lett rakva. Ezért is örültem előre, hogy na, akkor nosztalgia rulz és végig tolom megin GTA SA-t, de nájn! :D :(
Amiket mondtál kipróbálom, de majd szólok fateromnak, mer nem akarok semmit elcseszni :D.