82991
-
Szabi1991 #79301 megvan a hiba, rebuildoltam a gta3.img-t és most jó :))
odamegyek CJ felveszi a telefont, megjelenik egy életerő csík, és meghalok -.-"" -
#79300 a dff txd fileokat is beraktad a gta3.img-be? ha igen akkor nem tudom miért fagy, lehet fos a mod -
Szabi1991 #79299 úgy csináltam :))
eddig 3x mentem oda, mind3szor kifagyot a játék -.-" -
#79298 egy másik fórumról idézem:
" Persze hogy nem találod, mert valszeg nincs felrakva a cleo keretrendszer.
Tehát leszeded innen.
Kibontod a rar fájlt és a benne található cleo.asi-t, vorbisFile.dll-t és vorbishooked.dll-t bemásolod a San Andreas főkönyvtárába (az exe-je mellé).
Előtte nevezd át az eredeti vorbisFile.dll mondjuk vorbisFile_eredeti névre, hogyha nem indulna az SA, akkor vissza tudd állítani. Ha ez megvan, ugyanitt hozz létre egy cleo nevű mappát. Ebbe kell raknod a portal.cs fájlt (és minden más cleo modot) is." -
Szabi1991 #79297 nah.. betettem, odamentem, 23:45 kor (játékidőszerint) újraindult a gépem xD -
Szabi1991 #79296 és hogy kell feltenni a modot ? :D
pl. mi az a Cleo ? :O -
Szabi1991 #79295 lol.. telepítem a játékot :DDDDD -
#79294 akinek van kedve lefosni a bokáját, annak itt van ez a mod, a Kör című filmből jólismert kislányt teszi be a térképen látható helyre, nem próbáltam ki mivel nincs fent a játék, de azért érdekelne a dolog. egy bátor jelentkező nem nézné meg? :D -
#79293 Hmm... Nekem SA-MP-n van 2-3 törzsszerverem, ahol normálisak az emberek, az adminok bannolják a csitereket és nem szemétkednek. -
ldavid #79292 zombis modot valakinek? -
#79291 ritkán csak -
#79290 ez nagy igaszság :s az sa-mp társadalom nagy része követi a gta stílust tán ezért ez a sok visszaélő admin... :S a csíterekről nem beszélve... -
#79289 jah, bizony. :( -
#79288 Hy!
Rég láttalak. Ritkán SAMPozok, mert sok a csiter meg a visszaélő admin.
Sajnos rég voltak azok a régi idők a CMMben, de jók voltak. -
#79287 értem. és sa-mpozol még? -
#79286 (tc)
-->
egy rövid darabig Dukeval volt szerencsém lődözni a jónépre SAMPben mint cmm réges-régen -
#79285 Te ki vagy? Neved mintha ismerős lenne. -
#79284 wow Duke még sampben vagy ? mizu?
(tc) -
#79283 mostanság a GTA 3-mal játszom, és van az a küldetés, mikor a "halászó" figurát kell likvidálni. na az ész kiment a partra hajóstul, mondom nem fogok vissakocsikázni, ha már nem robbant fel a hajója akkor kipróbálom :D elég fasza, nekem tetszik, ugyanaz mint a Predator, csak nem lő, és Ghost névre hallgat
-
#79282 halljátok hogy tudnám a kocsikat úgy megcsinálni h ne tünjenek el, úgy akarom mint multiba?! -
Csekolto #79281 Köszi,most előrébb vagyok,ha lenne xp-m itt kéznél valoszinü nem Vistát használnék.. -
#79280 használj XP-t. -
Csekolto #79279 Sziasztok!
Gondolom már volt rola szo többször is de 80k üzit most nemigen tudok átnézni.
Vistán van fent az SA ,eredeti!
Hogy kell müködésre birni valaki tudna adni egy linket?
Kompatibilitásnál xp sp2-ben sem indul,Havernak Vistán elsőre elindult,nemtudom enyémmel mi a gáz...
Thx előre is. -
#79278 havernál játszottunk kicsit, de olyan buggal találkoztam amivel az elmúlt 3 évben 1x sem. red dragon kaszinó első küldetése, gondoltam leejtőernyőzök. kb a kaszinó fölött voltam mikor a kis piros szar fölé repültem (amibe ha belesétálsz akkor indul a mission), következő történt, szélesvászon on valamitől, mintha a küldetést akarta volna elkezdeni, közben kiírja wasted, mondom wtf? hogyan mikor ejtőzök lefelé még nagyban. aztán következő kép, se hud, se iránytű, semmi, szélesvászon marad, kórháznál állok és ugyanúgy tudok játszani, de nem tudok kilépni a játékból csak alt+tabbal :D:Ddas -
#79277 FAQ -
#79276 FAQ-t olvassatok már........ -
#79275 csá mindenkinek
haveromnak gondja van a játékkal...tegnap tette ujra a játékot, crackelte is és vmiért mikor betöltene akkor kilép egy kis fekete képernyővel
ha vki tud vmi megoldást akkor nagyon köszönöm a segitségét -
#79274 császtok hagykérdezem már meg mi a a baja a játéknak amikor beakarom tólten nincs kép csak hang
-
#79273 Igazán nincs mit. :) -
#79272 Duke nagyon köszönöm a segítséget, működik, most már jók a kerekek. -
#79271 Azt jelenti, hogy nyisd meg a veh_mods.ide fájlt jegyzettömbbel, majd keresd meg az összes olyan sort, ahol van "wheel". (Pl: 1073, wheel_sr6, vehicle, 100, 2097152) Ott írd át a "vehicle"-t a kerék nevével.
(Ami a "wheel_" után jön. A példánk szerint a "vehicle"ből "sr6" lesz. "1073, wheel_sr6, sr6, 100, 2097152")
UI: A jegyzettömbben való kereséshez nyomd meg a ctrl-t és az F-et.
UI2: Amit kis betűkkel írta, abban nem vagyok biztos. -
#79270 Sziasztok!
Légyszi segítsetek.
Leszedtem innen a Wireds NFSC Wheelpack V.2-t. A 17db .dff és 17db .txd fájlt kicseréltem a gta3.img-be ahogy írta, de amikor bemegyek a tuning műhelybe és kicserélem a kereket csak az újfajta alakot látom, a színe fehér tehát a felniket kicserélte újakra de a textúrát nem rakja rá.
A readme be az volt 2. lépésnek írva:
2.Go to Gta San Andreas/Data/Maps/veh_mods folder and open in notepad the veh_mods.ide file.Find all the lines in which "wheel" appears,like this:
1073, wheel_sr6, vehicle, 100, 2097152
and change the "vehicle" with the name of the wheel,in this case "wheel_sr6".
Ez mit jelent? Ebben a veh_mods.ide fájlba mit kell módosítani, mert ezt nem értem?
A segítséget előre is köszönöm. -
#79269 reinstall egyszerűbb -
#79268 heló,nem tud valaki 1 olyam weboldalt ahonnan letölthetem az eredeti gta3.img-t??nagyon fontos lenne.kössz -
#79267 IMQ Tool-al kell megcsinálni!
Skincsere lépései:
01. IMG Tool elindítása
02. File/Open (CTRL+L) Megkeresni a GTA3.IMG file -t (helye: GTA San Andreas\models) majd megnyitás
03. A filelistából kikeressük a két file -t amire szükségünk van Edit/Find (F2).
Pl.: Amennyiben a Banshee nevü autón szeretnél skin -t cserélni, úgy a következő két file -ra lesz szükség: 'banshee.txd' valamint 'banshee.dff' (aposztróf nélkül)
Értelemszerűen annak az autónak a nevére keresel rá, amelyiken a skin -t szeretnéd módosítani! (monster, cheetah...)
04. Most pedig biztonsági másolatot készítünk a két file -rol (pl.: banshee.txd illetve banshee.dff) a következőképpen. Kijelöljük a célfile -t (pl.: banshee.dff) majd COMMANDS/EXTRACT (CTRL+E)
és megadjuk neki, hogy hova szeretnénk a filet exportálni.
05. A skin lecserélése következik. Ezt mind a két (pl.: banshee.txd illetve banshee.dff) file -nal meg kell csinálni. mégpedig így: kijelölés után (pl.: banshee.dff) COMMANDS/REPLACE (CTRL+L)
Értelemszerűen a *.dff kiterjesztésű filera a *.dff -et a *.txd kiterjesztésű filera pedig a *.txd -t!
06. A skin lecserélésével vegeztünk. -
#79266 egy quadot
-
#79265 Mit töltöttél le? -
#79264 Hát ha rar fájlok akkor kicsomagolod az egyiket és kapsz egy másik fájlt amit Daemon Tools-al megnyitsz és telepíted :) -
#79263 császtok segitsetek már nekem hogytom felteni amit letöltötem -
#79262 Frissíts, és akkor eltűnik.