82991
-
#79341 Az van nekem, ok.. más servert nézek! -
#79340 frissítsd R3-ra, vagy menj másik szerverre -
#79339 Nincs jobb dolgod, mint telespamelni a topikot, igaz? -.-
Ha 15 percen belül nem válaszolnak, attól még nem kell vinnyogni. -.-
Azt meg el sem tudom képzelni, hogy miért bannoltak... -
Szabi1991 #79338 mindegyik autóra tesz vmi kis extrát, amitől sokkal hangulatosabb lesz :)) -
Gibor #79337 Nekem olyan problémám van hogy mikor fellépek akkor felcsatlakozik a szeróra és mielőtt karaktert lehet választani állandóan reconnectel... kb ha 20 adszorra indítom folyamatosan egymás után akkor talán néha beenged... -
#79336 sry h 3hszbe írom le, de látom ez nem vlami feldobott topik..
"game mode restarting" be is jön a server neve aztán a karakterekhez nem jutok el, még1x game mode restarting.. nem tudok regelni se a szeróra mert ha véletlenül eljutok a karakterekhez akkor is game mode restarting.. és utána semmi nem jön be a server nevén kívül.. és csak nézelődök..
BIG THX. -
#79335 Jah ez a westside server.. hja és megszakad folyamatosan a kapcsolat.. vlaki vlami helpet? -
#79334 Nah gamelek online, SA: MP-vel.. de kibannoltak a szeróról nem értem.. külföldi.. rendőr voltam pedig.. akkor ültem fel a robogóra.. áá.. -
#79333 A kék képernyőt kékhalálnak nevezik (ha az egész kék és Windows hibaüzenet van rajta) és csak akkor van, ha valami olyan hiba történik, ami miatt az OP-rendszernek le kell állnia. Vagy vírus, vagy valami nagyon súlyos hiba okozhatja szerintem. -
Gibor #79332 mit ír ki a kék képernyőben? -
#79331 #79317 pls! -
#79330 Ez az összes kocsit ilyen jóra javítja, vagy csak néhányat? -
Szabi1991 #79329 köszi :)) -
#79328 http://dlp2.data.hu/2008-09-04/12205376091501841968/SAvehicleUPdate_PREVIEWgta-worldmods.de.rar -
Szabi1991 #79327 amúgy nincs meg vkinek a SA Vehicles Update mód ?
sajna a linkről nem tudom leszedni :-( -
Szabi1991 #79326 -.- -
Gibor #79325 Nem akarok senkit megsérteni de annak a szerónak nincs semmi értelme.. mert csak stunt van... én meg játszani akarok nem stuntolni. -
Szabi1991 #79324 én azon szoktam ami a fejlécbe van.. :D -
Gibor #79323 Valaki szokott a [HUN] GTA online (RPG) szerón játszani? most arra áltam rá :D -
SAFIII #79322 komolyan mondom akár mikor belépek ebbe a fórumba csak azt látom:
"nem megy a játék mert...., elindul de...., nem tudjátok,hogy....."
ennyire bugos lenne?????????????
(nekem valahogy kurv*ára nem volt az szal csak ezért kérdezem) -
daneelolivaw #79321 heló!
nálam is ez volt a probléma. én ezt úgy oldottam meg,hogy az ati catalyst driverben a 3d beállításainál a standard settingsnél high qualitiyre állítottam.ha nvidiád van,azt nem tudom hol kell de gondolom ott is vmi ilyesmi -
#79320 lol, most telepítettem az SA-t gondolom megont autókázok benne,letöltöttem egy 100% os mentést és most a randik végén hot coffe-mod, mondom miafene. lehet az"idegen"mentéstől? mert nincs külön telepítve a mod!!
-
#79319 köszi mégse kell -
#79318 SOS!!! valamelyikötök légyszíves segítsen
kéne az eredeti
data\maps\LA\ LAn2.ipl és a LAe.ipl
sürgős!
előre is köszi -
#79317 Hello
a segitségeteket kérném
olyan baj van(a faqban nincs) hogy mikor elinditom a játéklot játszok 2 percet vagy még annyit se és hirtelen kék lesz a képernyő és csak a ki-be kapcsolás segit
Előre is nagyonköszi -
Szergej90 #79316 Sziasztok!
Van egy kis problémám a játékkal.Régebben simán működött de mióta újítottam a gépet egy ideig normálisan fut a játék, de most egy idő után vagy ha bemegyek egy épületbe úgy begyorsul hogy teljesen élvezhetetlen tőle a játék.Olyan mintha neten játszanék és felugrana a pingem mondjuk 600-ra.Mi lehet a baj? -
#79315 Jó, mert nem nagyon igazodok ki a telepítési info-n, ahogy meg én próbáltam, úgy meg nem jó sajna :S na mind1 -
ldavid #79314 sajna nem próbáltam, most nincs telepítve a játék -
#79313 Te ezt a modot fel is raktad? Ha igen és működött, akkor légyszi tájékoztass már engem is, hogy hogyan is működik, mert engem érdekelne, de kifagy, amikor betöltene a játék. Plíz help! -
mvk4 #79312 Hello!
Lenne egy húzós kérdésem.
Nkeme megvan a játék eredetibe,és amikor még mevettem,végigvittem,ment simán meg minden..aztán újraraktam,és nem akartam megint végigvinni,hát vettem egy ályamentést és betettem,jó volt,működött,nem volt semmi baj..
Most viszont megint újraraktam a játékot(kb 5 hónapja)és azóa hiába teszem be a pályamentést nem jó,mert betölt,és a játék elejéről kezdődik..az uak nincsenek lezárva áttudok menni bármelyik szigetre,de az elején bejön a reptér,és ami ugya az első küldi előtt van.Jah meg semmi sincs meg semmilyen küldi sicns végigvéve,teljesen az elejéről van a játék ha betöltöm a pályamentést,akkor csak áttudok menni bármiylen szigetre,de teljesen az eleje.
Néztem a FAQ-t ott nem taáltam ilyet.
Tudom,hogy nem szép dolog a pályamentést letölteni,de már nicsn kedvem végigvinni 3-szorra -
#79311 HBD Zsoberpapa. -
#79310 Samara Samarával jött? -
BIZ0906 #79309 -
Szabi1991 #79308 nem vettem karórát, így a telón nézte meg CJ az időt :DDDD
amúgy sikerült kinyírni szamarát....
-
#79307 mondjuk ha így nézett volna ki a filmben :D átokból a lányt kéne megcsinálni még, na az még gecironda :D -
BIZ0906 #79306 MIt keres ott a telóm xD -
Szabi1991 #79305 -
#79304 nem rossz, bár egyben fura :D azt hittem rendes kör lány modell, de ez csak az egyik járókelő kicsit kifakítva, besatírozott arccal :D -
Szabi1991 #79303 inkább Terminátor mód kéne legyen.. :DDD
sebezhetetlen, és gci buta xD -
#79302 ennyi? :D ribi nem megy oda hozzád vagy valami? mert akkor minek a modell meg a txd