82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • dragon11
    Az van nekem, ok.. más servert nézek!
  • zyppy
    frissítsd R3-ra, vagy menj másik szerverre
  • Fresh Duke
    Nincs jobb dolgod, mint telespamelni a topikot, igaz? -.-
    Ha 15 percen belül nem válaszolnak, attól még nem kell vinnyogni. -.-
    Azt meg el sem tudom képzelni, hogy miért bannoltak...
  • Szabi1991
    mindegyik autóra tesz vmi kis extrát, amitől sokkal hangulatosabb lesz :))
  • Gibor
    Nekem olyan problémám van hogy mikor fellépek akkor felcsatlakozik a szeróra és mielőtt karaktert lehet választani állandóan reconnectel... kb ha 20 adszorra indítom folyamatosan egymás után akkor talán néha beenged...
  • dragon11
    sry h 3hszbe írom le, de látom ez nem vlami feldobott topik..

"game mode restarting" be is jön a server neve aztán a karakterekhez nem jutok el, még1x game mode restarting.. nem tudok regelni se a szeróra mert ha véletlenül eljutok a karakterekhez akkor is game mode restarting.. és utána semmi nem jön be a server nevén kívül.. és csak nézelődök..

BIG THX.
  • dragon11
    Jah ez a westside server.. hja és megszakad folyamatosan a kapcsolat.. vlaki vlami helpet?
  • dragon11
    Nah gamelek online, SA: MP-vel.. de kibannoltak a szeróról nem értem.. külföldi.. rendőr voltam pedig.. akkor ültem fel a robogóra.. áá..
  • LTomi
    A kék képernyőt kékhalálnak nevezik (ha az egész kék és Windows hibaüzenet van rajta) és csak akkor van, ha valami olyan hiba történik, ami miatt az OP-rendszernek le kell állnia. Vagy vírus, vagy valami nagyon súlyos hiba okozhatja szerintem.
  • Gibor
    mit ír ki a kék képernyőben?
  • Hoffi
    #79317 pls!
  • LTomi
    Ez az összes kocsit ilyen jóra javítja, vagy csak néhányat?
  • Szabi1991
    köszi :))
  • zyppy
    http://dlp2.data.hu/2008-09-04/12205376091501841968/SAvehicleUPdate_PREVIEWgta-worldmods.de.rar
  • Szabi1991
    amúgy nincs meg vkinek a SA Vehicles Update mód ?
    sajna a linkről nem tudom leszedni :-(
  • Szabi1991
    -.-
  • Gibor
    Nem akarok senkit megsérteni de annak a szerónak nincs semmi értelme.. mert csak stunt van... én meg játszani akarok nem stuntolni.
  • Szabi1991
    én azon szoktam ami a fejlécbe van.. :D
  • Gibor
    Valaki szokott a [HUN] GTA online (RPG) szerón játszani? most arra áltam rá :D
  • SAFIII
    komolyan mondom akár mikor belépek ebbe a fórumba csak azt látom:
    "nem megy a játék mert...., elindul de...., nem tudjátok,hogy....."
    ennyire bugos lenne?????????????
    (nekem valahogy kurv*ára nem volt az szal csak ezért kérdezem)
  • daneelolivaw
    heló!
    nálam is ez volt a probléma. én ezt úgy oldottam meg,hogy az ati catalyst driverben a 3d beállításainál a standard settingsnél high qualitiyre állítottam.ha nvidiád van,azt nem tudom hol kell de gondolom ott is vmi ilyesmi
  • xotyi
    lol, most telepítettem az SA-t gondolom megont autókázok benne,letöltöttem egy 100% os mentést és most a randik végén hot coffe-mod, mondom miafene. lehet az"idegen"mentéstől? mert nincs külön telepítve a mod!!
  • Goruck
    köszi mégse kell
  • Goruck
    SOS!!! valamelyikötök légyszíves segítsen
    kéne az eredeti
    data\maps\LA\ LAn2.ipl és a LAe.ipl
    sürgős!
    előre is köszi
  • Hoffi
    Hello
    a segitségeteket kérném
    olyan baj van(a faqban nincs) hogy mikor elinditom a játéklot játszok 2 percet vagy még annyit se és hirtelen kék lesz a képernyő és csak a ki-be kapcsolás segit
    Előre is nagyonköszi
  • Szergej90
    Sziasztok!
    Van egy kis problémám a játékkal.Régebben simán működött de mióta újítottam a gépet egy ideig normálisan fut a játék, de most egy idő után vagy ha bemegyek egy épületbe úgy begyorsul hogy teljesen élvezhetetlen tőle a játék.Olyan mintha neten játszanék és felugrana a pingem mondjuk 600-ra.Mi lehet a baj?
  • sgt anderson
    Jó, mert nem nagyon igazodok ki a telepítési info-n, ahogy meg én próbáltam, úgy meg nem jó sajna :S na mind1
  • ldavid
    sajna nem próbáltam, most nincs telepítve a játék
  • sgt anderson
    Te ezt a modot fel is raktad? Ha igen és működött, akkor légyszi tájékoztass már engem is, hogy hogyan is működik, mert engem érdekelne, de kifagy, amikor betöltene a játék. Plíz help!
  • mvk4
    Hello!

Lenne egy húzós kérdésem.
    Nkeme megvan a játék eredetibe,és amikor még mevettem,végigvittem,ment simán meg minden..aztán újraraktam,és nem akartam megint végigvinni,hát vettem egy ályamentést és betettem,jó volt,működött,nem volt semmi baj..
    Most viszont megint újraraktam a játékot(kb 5 hónapja)és azóa hiába teszem be a pályamentést nem jó,mert betölt,és a játék elejéről kezdődik..az uak nincsenek lezárva áttudok menni bármelyik szigetre,de az elején bejön a reptér,és ami ugya az első küldi előtt van.Jah meg semmi sincs meg semmilyen küldi sicns végigvéve,teljesen az elejéről van a játék ha betöltöm a pályamentést,akkor csak áttudok menni bármiylen szigetre,de teljesen az eleje.
    Néztem a FAQ-t ott nem taáltam ilyet.
    Tudom,hogy nem szép dolog a pályamentést letölteni,de már nicsn kedvem végigvinni 3-szorra
  • zeli
    HBD Zsoberpapa.
  • DJ Skyline
    Samara Samarával jött?
  • BIZ0906
  • Szabi1991
    nem vettem karórát, így a telón nézte meg CJ az időt :DDDD

amúgy sikerült kinyírni szamarát....

• DJ Skyline
    mondjuk ha így nézett volna ki a filmben :D átokból a lányt kéne megcsinálni még, na az még gecironda :D
  • BIZ0906
    MIt keres ott a telóm xD
  • Szabi1991
  • DJ Skyline
    nem rossz, bár egyben fura :D azt hittem rendes kör lány modell, de ez csak az egyik járókelő kicsit kifakítva, besatírozott arccal :D
  • Szabi1991
    inkább Terminátor mód kéne legyen.. :DDD

sebezhetetlen, és gci buta xD
  • DJ Skyline
    ennyi? :D ribi nem megy oda hozzád vagy valami? mert akkor minek a modell meg a txd