82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • zeli
    "save game-ét", gratulálok....-.-
    Dokumentumok\GTA San andreas User files-> itt vannak a mentések...
  • AntalAlex
    hi nem tudnátok megmondani hogy hogyan lehet save game-ét beteni a játékba??
  • Szabi1991
    köszi :))
  • zyppy
    Műholdképek lesznek a GPS-be mód
  • Timbo
    Volt már valakinek olyan problémája, hogy elindítja a játékot, belép a menübe, rámegy a New Game-re és megáll a játék.. és lefagy.. megcsináltam a faq-ban leírtakat.. az se segített :) előre is köszi.
  • dragon11
    Am. Nektek megy a SA MP? gondolom igen.. jó nektek.. mind1 majd hétvégén újra rakom a winfost.. ha akkor se jó akk bb a gta-nak.:( pedig az RPG real lifeosat csípem.. főleg a legjobb barátommal akarnám..
  • Fresh Duke
  • Szabi1991
  • LTomi
    "Műholdképek lesznek a GPS-be" mod a neve. xD
  • Szabi1991
    nem tudja vki, hogy mi a neve annak a módnak,amivel "műholdképek lesznek a GPS-be" ? :D
  • dragon11
    Nagyon Rendi vagy Duke.. és sajnos ez van nekem is fenn.. szerintetek ha újra rakom a windowst akkor jó lesz?:) nincs felmagyarítva, hátha ez a baj..
  • LTomi
    Vannak ott maffiák is, most léptem be éppen az egyikbe, jobb a maffiaháború mit a singleplayer történetében a bandaháború. :D
  • bujty
    szevasztok!lenne egy kérésem.régen (nagyon régen)letöltöttem egy mod-ot amivel az autók lámpáját és a motorát ki/be lehet kapcsolni +még a nitró és csak akkot megy amikor rajtatartjuk a gombon az ujjunkat!!a baj az hogy a www.gtaplace.hu weboldalról töltöttem le de azóta már megváltozott és már nem találom :( ezért lécci ha ismeritek akkor honnan tudom letölteni????!! (nem emlékszek a nevére)
  • Fresh Duke
    Tess.
  • dragon11
    Linket plz! mármint direkt linket, amire ha klikkelek rögtön letölti.. de sztem az van fenn Nekem.. de 1 próbát megér..

Nagyon köszi.

Shadoweyes: oké.
  • Stefibaba
    És szerinted akkor is kurva unalmas, hogyha azt mondom, hogy illegális kamioncég is van? :P :D
  • Tes Parker
    Cső Srácok! Van egy lúzer kérdésem. Hol találok értelmes magyar leírást a San Andreas Audio Toolkit használatához? Kerestem,de nem találtam sehol. Előre is köszi a választ.
  • Gibor
    Nekemis ezt csinálja, nem mindig de valamikor nagyon sokszor...
  • LTomi
    Rakc fel az R3-at.
  • SHADOWEYES7
    Elég 1x leírnod!
  • dragon11
    Szépen kérek valakit, aki ért a SA: MP-hez.. most a Smart Security van fenn nekem, minden olyan servernél ahol regelni kell állandóan "game mode restarting" és minig újracsatlakozik de nem sikerül.. első csatlakozás mindig sikerül.. amikor újraindítja magát nem megy..

Tehát regelni se tok.

Vlaki vlami ötlet?

Nagyon szépen köszi! főleg te Duke.. csak Téged ismerlek itt..:)
  • Szabi1991
    sose DM-ezek -.-"

ma pl. 2 órát kamionoztunk 3an HM-en :DDDD
  • Gibor
    neked... én eltaxizgatom... mellette lopott autókat kell csempésznem... abból elég jó pénz jön...
  • dragon11
    Értem köszönöm.. most a BitDefender Total Security 2008 van fenn.. ha ezzel se megy, akkor marad az Avast 4.8 PRO + ZA..
  • LTomi
    Nem is a DM fanoknak találták ki. Itt nem az öldöklés a lényeg, ezért is hívják RPG-nek.
  • Szabi1991
    sztem meg qva unalmas...
  • Gibor
    Jaja... Csak utálom mikor értetlenkedik és nem akar kifizetni.... ezért már fuvar előtt kérem a pénzt.
  • LTomi
    Én vok az a LTomi[HUN]. :DD Egyébként mostmár jó sokan vannak, lehet furikázni, jön is a bevétel.
  • Gibor
    Ez k*rva jó szeró.... valami HUN Ltomi val kaptunk egy Taxi céget :D:D:D:D csak még nem tudunk furikázni mert nemsok a player.
  • LTomi
    Nah, ezt megnézem. :D
  • Gibor
    Valaki tud segíteni nekem szerver létrehozásában? Mert egy ideje ezzel szenvedek. Elvileg elindul a szerver de sa-mp nem látja hiába adok neki IP t vagy bármit.
  • DJ Skyline
    szerintem itt nem sokan űzik az ipart, de 2 elterjettebb progi van, Max és Zmodeler. én jobban csípem a Maxtot' , több benne a lehetőség
  • Stefibaba
    Bocs reklám:
    87.229.116.16:7777 ez egy 200 Slotos magyar RPG szerver, igaz még nem indult annyira be, de többet lehet csinálni mint argonathon :D (főzés, halászás stb.)
  • Fresh Duke
    Ha eddig tudtál SAMPozni, akkor biztos nem most fog bekeverni a vírusírtó, és biztos nem a szerveren való regeléskor... Max, ha most raktad fel, de akkor biztos lett volna annyi eszed, hogy visszarakd, ami előtte volt.
  • Szoki333
    ti mivel modelleztek? 3ds max?
  • dragon11
    Mert mire próbálnék regelni, addigra megszakad a kapcsolat.. csupán annyi..;-)
  • LTomi
    Én csak külföldiekről tudok.
  • Fresh Duke
    A szerveren való regisztrációhoz mi köze van a vírusírtódnak?
  • dragon11
    Van magyar real life-os server? mert én ezeket kedvelem.. csak amit mondtam arra regelni meg beloginolni nem igen tudok.. bár lehet a védelmem miatt! (Kaspersky Internet Security 2009)..
  • Szabi1991
    a legtöbb járgányra, csak + lámpát, antennát, kisebb módosítást tesz, de pl. a kéklámpás járgányokra tesz több kék lámpát, gallyrácsot stb.. :)