GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez nagyon tetszik,a gép is jó,meghogy van rajta sebességmérö.szb.nekem eléggé hiányzik a játékból.
Más,hogy lehet warez GTA-val multizni?
Más,hogy lehet warez GTA-val multizni?
hopp, ez nem jött össze
tehát link
tehát link
van egy ilyesmi mod: link
Üdv, help kellene. Van valami mod, vagy módszer (fájlturkálás) arra, hogy többféle járgány tudjak tuningolni (festés, kerékcsere, stb.)?
de én elküldöm. de cserébe nekem is kellene a head.txd meg a cs_elvishair.dff a playe.img bõl.
<#banplz>#banplz>én se írok vmi nyelvtanórai szinten, de legalább figyelek a helyesírásra, és nem hagyok ki 50 betût 1 szóból...
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
<#idiota>#idiota>
Úristen, ilyen lámákat is rég láttam már. Érdemes megfigyelni a nyelvtani helyességét írásuknak:
ezután még beanyázott, aztán kibannoltam 😄
ezután még beanyázott, aztán kibannoltam 😄
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
lol

Viccelsz? Erre is 2 évig spóroltam. És még így is csak a felét tudtam leperkálni.<#wow3>#wow3> Asszem bele kell törõdnöm, hogy ez nem fog menni.
Kösz a segítséget.
Kösz a segítséget.
JetiRulez
ok kösz!
de lenne még egy kérdésem vki nem tudná elküldeni nekem a groove st. három banda tagjának eredeti modeljét? fam1.dff , fam2.dff, fam3.dff? mert véletlenül kitöröltem :S
erre a címre plz: [email protected]
elõre is kösz
de lenne még egy kérdésem vki nem tudná elküldeni nekem a groove st. három banda tagjának eredeti modeljét? fam1.dff , fam2.dff, fam3.dff? mert véletlenül kitöröltem :S
erre a címre plz: [email protected]
elõre is kösz
Nekem oylan kérdésem lenne hogy
ha leszedem a MAP editort
és hogy kell és meik Fájl kell megnyitni hogy behozza a térképet és oldalt a Épületeket meg minden tárgyat ??
ha leszedem a MAP editort
és hogy kell és meik Fájl kell megnyitni hogy behozza a térképet és oldalt a Épületeket meg minden tárgyat ??
vedd le a depth of field et róla és jó lesz. de szerintem depth nélkül semmi értelme..
császtok!
Az enb series-ben hogyan tudom beállítani azt hogy csak az autók tükrözõdjenek és ne legyen semmi más extra??
Az enb series-ben hogyan tudom beállítani azt hogy csak az autók tükrözõdjenek és ne legyen semmi más extra??
ezt visszavonom, új játékot kezdtem és már normális minden
NEKEM UGYAN ez van de csak a hun GTA ONLINE serveren es kb 10 connectre lkessz joh es az a vicc hogy minden haveromnak akinek szar 1xre javul meg
valaki valaszolhatna a #78451 kommentemre
elkezdtem játszani a V2.0-val és meglepõdve tapasztaltam, hogy alapból van nitró a taxikban és a prostik is perkálnak
már csak az érdekelne, mi lesz, ha megcsinálom a taxis vagy a stricis melókat
már csak az érdekelne, mi lesz, ha megcsinálom a taxis vagy a stricis melókat
hogy lehet fejet beletenni? csak mert leszedtem eg tony montana-s playert és már fehérek a lábai meg teste.. csak a feje CJ feje még mindig. pls help
Nekem a régi netem van, de új a gépem, és mostmár megy. (Régin nem ment.) <#idiota>#idiota>
Los Angeles, California
hi! valaki nem tudja, hogy lehet az megoldani, hogy nem ugyanazokat az autókat spawnloja be a gép? csak mert bespawnlol 2 õt és egy óráig azokat tezsi be egyfolytába és ugyanazok mennekaz útón állandóan... modern mod v2 van fennt.
Segitsetek miert van az hogy a HUN HTA online RPG serverre 1 csomo haverom meg ense tuduk felmenni 1 csomoszor mindig mindannyiunknak joh a netje nem is toltunk semmi de azt irogatja hogy warning your ping is to high ?!?!?!? es nem lehet embert valasztani csak a vinewoodos felirat van
Végre megvan az új gépem, de ez már a 3-ik gép, amin nem megy a SA-MP. Miért? Vagy bannolnak, vagy "Lost connection to the server.", vagy túl nagy a pinged hibaüzi. 😞 Egy szerverre se lehet kapcsolódni.
JetiRulez
Hali!
Még egyszer zavarnék a modokkal. Nem tudja valaki, hogy honnét lehetne letölteni ezt az épületet?<#rolleyes>#rolleyes>
Még egyszer zavarnék a modokkal. Nem tudja valaki, hogy honnét lehetne letölteni ezt az épületet?<#rolleyes>#rolleyes>
Hello.
Aki tud nekem segíteni a SA-MP modolásban az szóljon mert kéne!
De nem szoktam sokat lenni most mert Hollandiába vok de majd akkor megkerdem mélg1szer,de mind1.
De engem inkább a SA-MP "vonz" nem a sima SA.
MSN-em:[email protected]
de mondom hétfõn(június 30.) leszek a legtöbbet mert akkor már valósztínû otthon leszek 😄 Nem tom van e SAMP fórum és rossz helyre írtam de mind1 XD
Üdv:Andor
Aki tud nekem segíteni a SA-MP modolásban az szóljon mert kéne!
De nem szoktam sokat lenni most mert Hollandiába vok de majd akkor megkerdem mélg1szer,de mind1.
De engem inkább a SA-MP "vonz" nem a sima SA.
MSN-em:[email protected]
de mondom hétfõn(június 30.) leszek a legtöbbet mert akkor már valósztínû otthon leszek 😄 Nem tom van e SAMP fórum és rossz helyre írtam de mind1 XD
Üdv:Andor
"if you havent get it, its all done with visionlab"
=ez nem egy mod, csak egy fx amit rárakkott a videóra (vagy valami ilyesmi)
=ez nem egy mod, csak egy fx amit rárakkott a videóra (vagy valami ilyesmi)
Én is gondoltam, hogy lehet vmi köze az MTA-hoz, de találtam mást is közben, ami miatt kételkedek:
youtube
youtube
Most viszont más témában kérnék 1 kis segítséget. Modokkal kapcsolatban. Személy szerint ez érdekelne:
Nuke Bomb Mod
Már 2X feltúrtam a netet, de se leírást, se semmit nem találok, pedig nem lenne rossz letölteni valahonnan. Egyszerûen mintha nem is létezne ilyesmi, ezt az egy videt találtam róla és annyi.<#szomoru1>#szomoru1><#sir>#sir>
Nuke Bomb Mod
Már 2X feltúrtam a netet, de se leírást, se semmit nem találok, pedig nem lenne rossz letölteni valahonnan. Egyszerûen mintha nem is létezne ilyesmi, ezt az egy videt találtam róla és annyi.<#szomoru1>#szomoru1><#sir>#sir>
Megint köszi.<#wink>#wink>
futtatásba írd be hogy dxdiag és a hang fület kiválasztva a hardveres gyorsítást vedd visszább, elvileg az megoldja
Viszont lenne egy másik problémám is. Néhány perc játék után mindig elmegy az összes hang az autórádiót kivéve. Bemásoltam a FAQ-ban levõ dll-t is, de a helyzet nem változott. Ez mitõl lehet?<#szomoru1>#szomoru1>
Köszi<#kacsint>#kacsint>
Hali!
Meg tudná valaki mondani, hogy a játéban hol találok boxert és szamuráj kardot?<#wow3>#wow3>
Meg tudná valaki mondani, hogy a játéban hol találok boxert és szamuráj kardot?<#wow3>#wow3>
OK, ez meg volt eddig is, de hogy hogyan tudok normális szervereket csinálni rá? teleportokat, meg ieneket?
Samsung HD161HJ típusú vinyóhoz keresek elektronikát. Aki rendelkezik ilyennel és megválna tőle, az dobjon egy PM-et! Munkám gyümölcsét cserélném valami ehetőbbre.
Ha mpg volt, akkor mpg-re kell cserélni, különben nem észleli a játék, ezért kihagyja.
Los Angeles, California
ok mert a GTA San Andreas/movies ott van nekem de ott ki cseréltem és nem jött nekem semmijen videó
sima mpeg videó, ott van a játék asszem movie mappájában
vagy keress rá erre: GTAtitles.mpg
vagy keress rá erre: GTAtitles.mpg