82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • papi08
    Emergency Light Mod :)
  • karesz1000
    heló. valaki tudja mia neve annak a modnak amivel lehet vilogó lámpát csinálni?? előre köszi.(megvan acleo 3-om)
  • Yoda001
    1.
    2.

de, torrent... google a haverod, de tényleg... semmiből nem állna megkeresni, így viszont itt vannak halálra seedelt torrentek, gyorsabban megtudod vele oldani a dolgokat...
  • Fresh Duke
    A torrenttel mi a bajod?
  • ben2004
    Gta San Andreas
  • Fresh Duke
    Mit akarsz letölteni?
  • ben2004
    Sziasztok!Valaki adna 1 letöltési linket?Ne torrent legyen!
  • mester1987
    Nálam kilépeget az iCEnhancer 1.9, de másnál hátha...próbáltam 1.0-n és 1.1-n a menüben egyből kilép :S
  • ben2004
    Nem tudom, keress utána azért van a google.De valaki adna 1 letöltési linket hozzá ami nem torrent?
  • steweee
    az a verzió mit tud ? tartalmazza az icenhancert ?
  • ben2004
    Sziasztok!Valakinek nincs meg a GTA San Andreas Extreme Editon?Akinek megvan adna 1 linket? De ne torrent legyen.Vagy a GTA San Andreas XD.
  • mester1987
    Grand Theft Auto San Andreas iCEnhancer 1.9
  • Robi546
    nem, azt GGMM-el kell berakni,kocsi módokat.
  • ben2004
    Köszi!És ha a mentést is ide kell akkor a modokat is, nem?
  • DIESEL DOG #82655
    Ha jól emlékszem akkor Dokumentumok/GTA San Andreas User Files...
  • ben2004
    Sziasztok!A savegamét hova kell tenni?
  • karesz1000
    heló valaki aki járt a huntruckers magyar serveren meg még ott is van nem tudná nekem lenintézni hogy unbanoljanak? mert nem tetem semmit de egyszer csak ki bannoltak.légyszik könyörgök segítsen valaki
  • TheSosy
    Sziasztok!Az lenne a kérdésem,hogy amikor elindítom a telepítőt,rámegyek az Install GTA San Andreas-ra,akkor eltűnik az ablak,és nem csinál semmit.Ez lehet talán azért van,mert a gépen már rajta van 1x,de az nem telepítve van.(Letöltöttem és nem kellett telepíteni,alapból benne van minden exe. és mappa).Azért lenne rá szükségem,mert ami most rajta van,azon nem indul el a SAMP.Rácsatlakozok a szerverre,bejön a GTA,néhány idejig villog egy fehér kép,és bejön a menü:Új játék,beállítások,kilépés. Betöltöm,valami errort ír ki és kilép.Szóval miért nem tudom telepíteni? Előre is köszi
  • Fresh Duke
    RPG? Fúj.
  • HegiD
    HostName: [HUN]Sky RPG - Web: --
    Address: 91.82.84.189:7752
    Players: 13 / 60
    Ping: 34
    Mode: SkyRPG v1.0 beta
    Map: SkyCity

Egy vadonatúj szerver! Segítőkész adminok jó társaság!
  • Zombee
    Mi a gond? A régi gépen 32 bites Windows XP alatt nem volt gond (Radeon X300 VGA), de a mostani konfignál már igen. 64 bites Windows 7, AMD Radeon HD6530d VGA, és nem hajlandó elindulni. Egy rövid időre a feladatkezelőben megjelenik a gta-sa.exe, de nagyon hamar el is tűnik. Tapasztalt valaki ilyet? Konkrétan a Steam-es verzió csinálja ezt, eddig még nem mertem felrakni a "másik" verziót, nehogy agyfaszt kapjak, hogy a warez megy...
  • ac
    Írta: lp1532 | Tag
    [Negatív értékelés] [Pozitív értékelés]
    [V] [!] 2012-02-10 20:51:57 | 0
    Akinek olyan gondja van, hogy belép a menübe, el akarja indítani a játékot, és kilép, vagy a videó előtt/után lép ki, akkor az telepítésnél pipálja be a hangot (...sound... valami azt hiszem, nem jut eszembe a pontos neve), utána jó lesz. Ha az gta_sa.exe leáll, akkor crackelje újra, vagy ha rakott bele modolt kocsikat, vagy akármilyen más modot, törölje le a san andreas-t és rakja fel újra.
  • spawn12
    A gépemhez megvan a játék de amikor a játék főmenüébe vagyok és rá megyek arra , hogy új játék el kezd töltődni de aztán kidob a játékból azt írja ki hogy a játék hibát észlelt ezért leált a kellemtetlenségért elnézést kérünk szóval segítség mit tegyek???
  • tomo05
    Üdv! Az lenne a kérdésem, hogy miért dobhat a game kékhalált. Egyből, ha betöltött vagy utána 1 perc múlva kékhalál... :( (Gép: Asus lap(nforce2)Athlon 2400+, 9600Pro, win 7 x86) Azt hiszem az EAX nincs fent. Létezik, hogy az hiányzik neki? Köszi az ötleteket!!!
  • Yoda001
    milyen sokan írtatok hirtelen a napokban, jó látni:)
    nekem is eszembe jut a SA "mindig", de már annyit nem tudnék vele játszani mint régebben, pedig emlékszem, a multi is igazán jó volt, mtasa meg maga az álom a lehetőségeivel :)
  • mester1987
    GTA IV-hez próbálta már valaki a San Andreas MOD-ot? Van téli is meg sima.
  • krisztianp16
    Jóó lenne még pár kép a játékról :) Gta san andreas felejtethetlen egy játék... :) Én személy szerint örülnék neki ha lenne 2ikrész is. Valami folytatás... :D Am esetleg ha valakinek lenne kedve tolhatnánk multiba :)
  • DIESEL DOG #82642
    Nincs mit... :)
  • highlander15
    Megoldottam így,köszi a választ!
  • DIESEL DOG #82640
    Jó kérdés. Én anno mindig IMG Tools-t használtam, és azzal sosem volt ilyen gondom. Esetleg próbáld meg IMG Tools-al, úgy hogy az autóhoz tartozó fájlokat külön-külön egyenként cseréled le, de előtte készíts mindenről backup-ot.
  • highlander15
    Az mitől van,hogy GGMM-el feltelepítek egy járművet,a GGMM-ben megjeleníti az autót,a játékban viszont nem szerepel,amikor pl.: hajóról akarom megvenni,akkor sem jelenik meg.Mitől lehet,illetve mi a megoldás?
  • alfa20
    Hát az attól függ, hogy mit szedtél le, van amit ki kell tömöríteni, van amit mountolni kell
  • spawn12
    Sziasztok ! Az lenne a kérdésem , hogy letöltöttem torrentel a gta san andreast és nem tudom hogy kell elinditani (ki kel csomagolni vagy mi)! A válaszokat előre is megköszönöm!
  • ekepista
    sziasztok milyen programal lehet belső nézetet csinálni asanandreasba ajármüveknek asegétséget előre is köszi
  • DIESEL DOG #82635
    Nálam hibátlanul ment Windows 7 alatt. Beállítottam a kompatabilitást a játék számára (futtatás Windows XP SP3-ban). Esetleg próbáld meg rendszergazda módban való futtatást.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Illetve ha nem eredeti a játékod, akkor más crack-el próbáld meg indítani...
  • szavulyzsolt
    Google-ban keresve kaptam egy ilyent, hogy a játék ikonjára kattintva jobb klikkel ki kell választani a kompatibilitási listánál, hogy xp, és akkor elméletileg menne, de nekem így sem megy :(
    És több fajtát letöltöttem, és egyik sem megy?
    ...
  • szavulyzsolt
    Sziasztok. Lehet, hogy valahol már régen leírták, de, hogy most ne kelljen keresgéljem lesz szíves valaki megmondani nekem, hogy miként tudom a játékot elindítani Windows 7 alatt? Ugyanis amióta felrakta a 7-es windowsot, nem tudom elindítani a játékot, ezért a windowsra gyanakszom... Kösz szépen az infót előre is!
  • DIESEL DOG #82632
    Szükséged lesz egy IMG Tool-ra amit itt találsz.

A letöltött modokat pl. autók, textúrák, egyéb 3D objektumokat a letöltött mod olvass el (read me) fájljában meghatározott helyre kell berakni az IMG Tool segítségével (általános esetekben ez néhány fájl cseréje az IMG Tool kezelőfelületén belül).

Nagyjából kb. ennyi a művelet... ha mindent jól csináltál akkor a játékban viszont láthatod a kicserélt autót vagy motort vagy akármit.
  • ekepista
    sziasztok hogy lehet agta sanadreasba módokat rakni asegítséget előre is köszönöm
  • mester1987
    Sziasztok, akit esetleg érdekel egy Modern MOD a játékhoz.