GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
http://9gag.com/gag/5135249
A heavy cost. I pay it gladly.
De aki úgy érzi az, csinálja meg. Egyépként nem nehéz, csak könnyen felhúzza az agyadat.
Ldavid: tényleg nem kötelezõek?xD
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Van egy x2es amd gépem 6000+os. Nemrég vettem, és a san andreas nem fut rajta fullon. Az a baj hogy a játékon belül csak néha néha érzékeli az egeret. Nem egér hiba mert kipróbáltam usb-s és ps2-es egérrel is, amit csak itthon találtam. Tesóm inteles gépen pedíg tökéletesen fut. Az a furcsa hogy windowsban semmi baja az egérnek, tökéletesen mûködik, semmi akadás, vagy mozgási baja nincs. Egér probléma az hogy pl a menüben hiába kattintgatok nem érzékeli, vagy a játékon belül valamikor nem fordul/vagy lõ)
A másik probléma, hogy a játék videói és a hang el van csúszva. Gyorsabban megy a videó, mint a hang. Legfrissebb videókari driver van fönnt, és van kodek driver is a gépen. ( 6800as nvidia kártyám van 2 darab sli-be kötve.) a Játék eredeti!!!
Valakinek valami ötlete hogy mit kellene kipróbálni hogy fusson normálisan, és érzékelje az egeret játékon belül???
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
mostse fogok kihagyni semmit😉
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Hivatás az Életért!
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
berakni a játékba a skinem. mi a a teendõ? a hibávan vmi read-opt ir ki
Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign
JetiRulez
GTA San Andreas Dirty Mod
ezt a modot hogy kell elindítani? mer inditásnál a betöltõképnél kidob asztalra hibaüzenet nélkül :S
a sima san andreas nincs fent, de azt mondták, hogy ehhez nem is kell. vagy mégis?
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Elakadtam, segítsetek!!!
A Gátrobbantás résznél nem tudok kiugrani ejtõernyõvel a gépbõl,hiába megyek a célterület felé.
A segítséget elõre is hálásan köszönöm!!!
http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4
Tudja valaki hol lehet megtalálni azt a helikoptert amin van mágnes?
És az csak nálam van, hogy elvan csúszva a magyarításban a felirat? Mondja, mondja, aztán késik a felirat kb. 3-4mp-t.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
A modern modban lehet tuningolni az autókat? Mert leszedtem a Sultanra egy subaru-t, de tuningnál kidob a játék.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas