GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zeli
igen.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

CheAteR88
autót csak úgy lehet betenni hogy azzal lecserélek vmit?

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Koszonom szepen
Yoda001

http://9gag.com/gag/5135249

Fresh Duke
<#banplz><#lama><#taps><#wilting>

A heavy cost. I pay it gladly.

Fresh Duke
Jah. Nekem egyedül az utolsó ment nehezen. (Az a helikopteres. XD)

A GTA 4 pc-verziot honan lehet letolteni?
Nem az, csak mellékes. Csak azért van, mert meg kellett venni Zero kis boltját. Ezek csak ilyen plusz segítségek neki.
De aki úgy érzi az, csinálja meg. Egyépként nem nehéz, csak könnyen felhúzza az agyadat.
elitehun
pontosabban kéri a CD-t? pls segítsetek
zeli
hú, azokat a küldetéseket én is nagyon utáltam. xD
Ldavid: tényleg nem kötelezõek?xD

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

elitehun
helló! Kellene egy kis segítség. felraktam az MTA-t de nem megy. mit csináljak crack-eljem? Elõre is köszi a választ.
doxadmin
Ugyan ezek a bajok jelentkeznek a vice city-nél is, de pl hl2, vagy más játékoknál nem. Bocs a dupláért.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

doxadmin
Üdv

Van egy x2es amd gépem 6000+os. Nemrég vettem, és a san andreas nem fut rajta fullon. Az a baj hogy a játékon belül csak néha néha érzékeli az egeret. Nem egér hiba mert kipróbáltam usb-s és ps2-es egérrel is, amit csak itthon találtam. Tesóm inteles gépen pedíg tökéletesen fut. Az a furcsa hogy windowsban semmi baja az egérnek, tökéletesen mûködik, semmi akadás, vagy mozgási baja nincs. Egér probléma az hogy pl a menüben hiába kattintgatok nem érzékeli, vagy a játékon belül valamikor nem fordul/vagy lõ)

A másik probléma, hogy a játék videói és a hang el van csúszva. Gyorsabban megy a videó, mint a hang. Legfrissebb videókari driver van fönnt, és van kodek driver is a gépen. ( 6800as nvidia kártyám van 2 darab sli-be kötve.) a Játék eredeti!!!

Valakinek valami ötlete hogy mit kellene kipróbálni hogy fusson normálisan, és érzékelje az egeret játékon belül???

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Hellotok! Lenne egy próblémám. Nekem Aureal vortex 8830 hangkártyám van de a játékban , ha le is töltörm azt a bizonyos fájlt amibem a FAQ-ban találok , akkor elmegy a hang pls segítsetek ,, nem tok hang nélkül jáccani😞

CheAteR88
anno 100%-ra pörgettem ki😊
mostse fogok kihagyni semmit😉

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Fresh Duke
Ezaz a kis ?

azt tudod, hogy Zero küldetései nem kötelezõk? 😊
CheAteR88
buzi kisrepülõ felbasz agyilag...(kapd be zero)

Fresh Duke
V.ki dobjon meg a kis MSN címével! 😄

Viktor9202
Az nem sotgán vóóót 😄😄😄

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

hungaro
LOOL elkezdi:"Nekünk van netünk nem mint NEKTÖK csóró PARASZTOK"arról beszélhetnénk ki a paraszt<#wilting><#lama><#szomoru1>

Hivatás az Életért!

toysoldier
ezt vki?

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Öcsém ezek de seggek meik bólygórol jöttek 😄DD
XD Hátttttt ez eszméletlen jó mámint a 2. link már a végére könnyezett a szemem a röhögéstõl ....<#idiota><#taps> és még õ parasztozik mindenki néze meg nagyon jó!!

Off

A hülye kis kancsók😊
link

És, hogy kik is ezek:
link

PSN ID: Lord_Mortanius

helló! tudotk segiteni, a txs-editorral kiexportálok egy képet, átszinezem ps-sel be akarok importálni és vmi hibát ir ki, nem engedi
berakni a játékba a skinem. mi a a teendõ? a hibávan vmi read-opt ir ki
Goruck
GWM-en van egy új fasza BMW, de nemtudom letölteni mert túlterhelt a szerver, nagyomn friss még egyet frissítettem és 30an szedték le pár mp alatt...😄

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

JetiRulez
Végre egy kis haladás multi ügyben. Felraktam az MTA-t. Nyögve nyelõsen, de az már megy valamennyire. Sokszor viszont csak akkor listázza a szervereket, ha újraindítom a gépet.

JetiRulez

toysoldier
hali

GTA San Andreas Dirty Mod

ezt a modot hogy kell elindítani? mer inditásnál a betöltõképnél kidob asztalra hibaüzenet nélkül :S
a sima san andreas nincs fent, de azt mondták, hogy ehhez nem is kell. vagy mégis?

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

emelkedj magasabbra, van egy piros karika, amit el kell érned
Sziasztok!
Elakadtam, segítsetek!!!
A Gátrobbantás résznél nem tudok kiugrani ejtõernyõvel a gépbõl,hiába megyek a célterület felé.
A segítséget elõre is hálásan köszönöm!!!
Aha kösz!

Ryder7
nekem is késik kicsit. nekem olyan 1-2 mp-t. nem halsz bele😄 sztem nem lehet csinálni ellene semmit.

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

bazs1
az csak az egyik küldetésben elérhetõ (nem tudom a nevét), amúgy nincs a játékban

Hali!

Tudja valaki hol lehet megtalálni azt a helikoptert amin van mágnes?

Kösz
És az csak nálam van, hogy elvan csúszva a magyarításban a felirat? Mondja, mondja, aztán késik a felirat kb. 3-4mp-t.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

KG21
lehet õket, néhányat teljesen, a legtöbbet viszont csak korlátozottan.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Köszi megvan.
A modern modban lehet tuningolni az autókat? Mert leszedtem a Sultanra egy subaru-t, de tuningnál kidob a játék.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

bazs1
fbi-osok 5-ösnél jönnek

Stefibaba
Ez tényleg LooL Iet még soha nem láttam <#idiota><#banplz>

Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas

oylan gondom támadt h ha feltelepítem a modern modot és elérem a 6 csillagos körözési szintet,még akkor sem jönnek fbi-os kjocsik csak tank.Miért lehetséges ez?
Menyj ki a víz fölé, és ott repülj "körbe". Ugyanígy mikor átmentél a körön (célon) visszafele is.
Nincsen valakinek véletlenül egy olyan mentése, ahol a N.O.E küldetés után van pontosan, és nem csítelt rajta 1-et sem? Sehogy sem bírom megcsinálni :S:S Alacsonyan a fák között érdekesen repülök, ha meg felmegyek akkor rakétának ütközöm.-

DJ Skyline
nincsen, csak mono-csuklós van <#idiota>

zeli
ja, hopp, sry, félreolvastam, megesik <#buck>

JetiRulez
Pont erre gondoltam.<#taps>

JetiRulez

Doog

...::::::...

Stefibaba
Duplacsuklós wtf? valahogy így? BUSZ-CSUKLÓ-CSUKLÓ lol 😄 Buszlimuzin xD

Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas

<#idiota>

JetiRulez
Félreértetted a kérdést. Csuklós busz már van telepítve. De hogy van-e a játékhoz duplacsuklós?<#vigyor0>

JetiRulez