82991
-
#79541 már nem nagyon emléxem de ha vki tudna adni 11 normális linket hogy le tugyam tölteni a gamet-t akor 10 percen bellül tudnák helyet mondani !! :S:D -
#79540 Hy! Valaki meg tudná mondani, hogy hol lehet Wartburgot szerezni SA-ba? Állítólag a Berlin modban benne van, de amit leszedtem abban nem találtam még meg. Előre is köszi. Ha valaki el tudná küldeni, az is jó lenne. -
#79539 Jó mod lesz, ha valaha még ebben az életben kész lesz. :D :/ -
#79538 Mi a véleményetek a GTA:Berlinről? -
#79537 Hát ez nagyon jó :D Hol van ez pontosan? Én is megnézném. :D -
kalapos #79536 Márt megoldottam -
#79535 Hali a minap találtam egy atom nagy hibát a játékba olyan hogy van egy kis szellöző ajtó ami nyitva van és bele lehet ugrani úgy hogy ha tovább mész akor ki esel a játékból és ha földet ér(ejtőernyővel pl)akor ott lent mászkálnak az emberek xD -
kalapos #79534 Üdv mindenkinek.
Egy kis gondom van a játékkal valaki tud segíteni?
Régebben játszottam vele és most újra feltettem de a C:\Documents and Settings\..\Dokumentumok\GTA San Andreas User Files mapát nem hozza létre.Ha elindítom és mentek akkort sem jön létre.De a régi mentésemet visszatettem és nem lehet betölteni mert a betöltésnél nincsenek ott.Csak azok vannak amiket most mentettem.
Szóval miért nem megy a mentésem?Semmilyen mod ot vagy egyebet nem használtam régebben se és most se szóval nem tudom mi a baj. -
#79533 köszi -
#79532 Na, béna vagyok. :C -
#79531 -
#79530 Multizni szeretnék....Csak MTA van multiból?
nincs olyan ahol az egész "államban" garázdálkodhatunk és rettentő sokan vagyunk és nyírhatjuk 1mást?
bocs ha hülye a kérdés. -
kitt2000 #79529 KÖSZÖNÖM A SEGITSÉGET MEGOLDODOTT.
GGMM JÁRMŰ BERAKÓ MAGYAR MENŰVEL BE TUDNÁTOK LINKELNI MERT CSAK MÁS NYELVŰT SIKERŰL TALÁLNI! -
#79528 particle.txd asszem. -
#79527 - van javítás de nem szükséges, sokra nem mész vele
- mert szarul raktad be és kifagy, tedd be még1x figyelmesebben
- nem tudom, lehet akad 1-2 még elvétve
- ahova a readme írja, nem tudom most így fejből. asszem player.img, passz, nézegesd meg az img fileokat és amelyikben megtalálod akkor oda
- hud és radar mappa? ezek mind txd fileok, asszem gta3.img, de nem biztos, nézd át az img fileokat megint -
kitt2000 #79526 Meg van a teljes játék kérdezném hogy
-Kell valamilyen javitás rá?
-Ha letöltök egy modot akkor miért csak félig tölti be a betöltö csik?
-Hogy van e egy olyan mod amely a járműveket cseréli ki kivév a modern modt mert ismerem.
-Hova kell tenni a fegyver skint?
-Hova kell tenni a hud és a radar mappát mert nem irja pontosan hova?
Bocs a sok kérdésért de ez nekem fontos lenne elöre is köszönöm. -
#79525 Ja. jól né ki kár h nincs fent már az SA... -
#79524 ENB Series. :D -
#79523 Ratchet a Transformersből, elég jól néz ki
-
Szabi1991 #79522 egész jó.. :D -
dodo09 #79521 Most nyilt egy uj szerver! RPG mod! Race, DM, Cashbox.... stb.!
Gyere fel nézzd meg....
92.43.200.251:9999 -
Dévids #79520 Oks köszönöm a segítséget!Megpróbálom akkor azt amit mondtál. -
jpwadkan #79519 hibáztál = hibázott -
jpwadkan #79518 felesleges újratelepítgetni, ha van elég szabad helyed
a telepítési könyvtárat (vagy ha kevés a helyed a legfontosabb file-okat) másold el vhova, és onnan csak vissza kell másolni őket (némileg gyorsabb)
ráadásul ha az egész telepítési könyvtárat el tudod rakni backup-nak, akkor a dvd-t el is rakhatod, mert a SA bárhonnan elindul, ahova odamásolod, legfeljebb egy-két berhelő program nem találja meg (nevezetesen nálam eddig csak a sami-nak volt baja, ami amúgy sem ér egy hajítóf*szt se)
és hogy a kérdésedre is válaszoljak valamit: a konfig file-okat nézd meg, nem hibáztál-e a módosításoknál (a carcols.dat-ra tud nagyon érzékeny lenni)
ha ott nincs hiba, akkor lehet h a modell rossz (vagy a konfig-ja), én már találkoztam olyannal (esetleg összeakad valamivel)
ha végképp nem megy adj egy linket a modellhez -
Dévids #79517 Sziasztok!
A www.gta-worldmods.de-ról szoktam letölteni autókat a játékhoz.Csak az a baj, hogy a letöltött autók fele kinyírja a játékot.Ez miért van?Vmit én csinálok rosszul?Elég idegesítő, hogy mindíg újra kell telepítenem a játékot.Am GTA Garage mod manager-t használom.Létszi aki tud az segítsen!
Előre is köszi! -
#79516 Jó lesz ez a mod. -
#79515 Én a GTA Berlinnel szoktam menni néha, de mostanában az is áll. :( -
#79514 úgylátszik a criminal russia mod kezd magára találni, ide feldobáltak pár új képet, meg 3 új járművet -
#79513 A busznak a hátulját ugyan oda raktam be mind az elejétt.De ami van program hozzá azt nem is tudom állitani hogy mit hova tegyen.Csak feltelepiti az autot. -
#79512 mire raktad be? -
#79511 a torrent rossz, a torrent csúnya, a torrent nem is létezik -
#79510 Ott a torrent is... -
ldavid #79509 steam van, warez nincs -
#79508 Okés,köszi.De a hátulját merre találom?Bocsi hogy ennyit kérdezek de nem nagyon értek hozzá.Remélem meg értettek.Köszi szépen! -
#79507 Honnan tudnám letölteni a gamet ugy h müködjön is??? -
#79506 A kamion helyére tetted be, a hátulját külön kell "csatlakoztatni".
http://www.sa-mp.com -
Be raktam a hátulját is de vallamiért nincs rajta.Vagy külön kell ráakkasztani?Ha igen akkor hol találom meg mert kerestem de nem találtam meg.Ja és légyszi vallaki modja meg nekem hogy melyik a legujabb multiplayer program.Köszönöm szépen ellöre is a vállaszokat! -
ldavid #79504 nyomogast gyorsan azt a billentyűt amivel feláll CJ a motoron -
Tóth Jozsef #79503 hello!
Van itt egy problémám nem tudom meg csinálni seogyse ezt a küldetést és nem tudom hogy mit kell csinálni vagy lenyomni gombot hogy ijen gyorsan menyek a motoral hogy utol tudjam érni a gépet.
itt a video -
#79502 Lenne egy hülye kérdésem. A real life live and die szerókon mi a legjobb dolog h fejlődjek? hja, meg melyik a legjobb?(rendőr, bandatag?)