82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • Hesston
    már nem nagyon emléxem de ha vki tudna adni 11 normális linket hogy le tugyam tölteni a gamet-t akor 10 percen bellül tudnák helyet mondani !! :S:D
  • sgt anderson
    Hy! Valaki meg tudná mondani, hogy hol lehet Wartburgot szerezni SA-ba? Állítólag a Berlin modban benne van, de amit leszedtem abban nem találtam még meg. Előre is köszi. Ha valaki el tudná küldeni, az is jó lenne.
  • LTomi
    Jó mod lesz, ha valaha még ebben az életben kész lesz. :D :/
  • ZTM
    Mi a véleményetek a GTA:Berlinről?
  • sgt anderson
    Hát ez nagyon jó :D Hol van ez pontosan? Én is megnézném. :D
  • kalapos
    Márt megoldottam
  • Hesston
    Hali a minap találtam egy atom nagy hibát a játékba olyan hogy van egy kis szellöző ajtó ami nyitva van és bele lehet ugrani úgy hogy ha tovább mész akor ki esel a játékból és ha földet ér(ejtőernyővel pl)akor ott lent mászkálnak az emberek xD
  • kalapos
    Üdv mindenkinek.
    Egy kis gondom van a játékkal valaki tud segíteni?
    Régebben játszottam vele és most újra feltettem de a C:\Documents and Settings\..\Dokumentumok\GTA San Andreas User Files mapát nem hozza létre.Ha elindítom és mentek akkort sem jön létre.De a régi mentésemet visszatettem és nem lehet betölteni mert a betöltésnél nincsenek ott.Csak azok vannak amiket most mentettem.
    Szóval miért nem megy a mentésem?Semmilyen mod ot vagy egyebet nem használtam régebben se és most se szóval nem tudom mi a baj.
  • ZTM
    köszi
  • Fresh Duke
    Na, béna vagyok. :C
  • Fresh Duke
  • ZTM
    Multizni szeretnék....Csak MTA van multiból?
    nincs olyan ahol az egész "államban" garázdálkodhatunk és rettentő sokan vagyunk és nyírhatjuk 1mást?
    bocs ha hülye a kérdés.
  • kitt2000
    KÖSZÖNÖM A SEGITSÉGET MEGOLDODOTT.
    GGMM JÁRMŰ BERAKÓ MAGYAR MENŰVEL BE TUDNÁTOK LINKELNI MERT CSAK MÁS NYELVŰT SIKERŰL TALÁLNI!
  • Ryder7
    particle.txd asszem.
  • DJ Skyline
    - van javítás de nem szükséges, sokra nem mész vele
    - mert szarul raktad be és kifagy, tedd be még1x figyelmesebben
    - nem tudom, lehet akad 1-2 még elvétve
    - ahova a readme írja, nem tudom most így fejből. asszem player.img, passz, nézegesd meg az img fileokat és amelyikben megtalálod akkor oda
    - hud és radar mappa? ezek mind txd fileok, asszem gta3.img, de nem biztos, nézd át az img fileokat megint
  • kitt2000
    Meg van a teljes játék kérdezném hogy
    -Kell valamilyen javitás rá?
    -Ha letöltök egy modot akkor miért csak félig tölti be a betöltö csik?
    -Hogy van e egy olyan mod amely a járműveket cseréli ki kivév a modern modt mert ismerem.
    -Hova kell tenni a fegyver skint?
    -Hova kell tenni a hud és a radar mappát mert nem irja pontosan hova?
    Bocs a sok kérdésért de ez nekem fontos lenne elöre is köszönöm.
  • Ryder7
    Ja. jól né ki kár h nincs fent már az SA...
  • LTomi
    ENB Series. :D
  • DJ Skyline
    Ratchet a Transformersből, elég jól néz ki
  • Szabi1991
    egész jó.. :D
  • dodo09
    Most nyilt egy uj szerver! RPG mod! Race, DM, Cashbox.... stb.!
    Gyere fel nézzd meg....

92.43.200.251:9999
  • Dévids
    Oks köszönöm a segítséget!Megpróbálom akkor azt amit mondtál.
  • jpwadkan
    hibáztál = hibázott
  • jpwadkan
    felesleges újratelepítgetni, ha van elég szabad helyed
    a telepítési könyvtárat (vagy ha kevés a helyed a legfontosabb file-okat) másold el vhova, és onnan csak vissza kell másolni őket (némileg gyorsabb)
    ráadásul ha az egész telepítési könyvtárat el tudod rakni backup-nak, akkor a dvd-t el is rakhatod, mert a SA bárhonnan elindul, ahova odamásolod, legfeljebb egy-két berhelő program nem találja meg (nevezetesen nálam eddig csak a sami-nak volt baja, ami amúgy sem ér egy hajítóf*szt se)

és hogy a kérdésedre is válaszoljak valamit: a konfig file-okat nézd meg, nem hibáztál-e a módosításoknál (a carcols.dat-ra tud nagyon érzékeny lenni)
    ha ott nincs hiba, akkor lehet h a modell rossz (vagy a konfig-ja), én már találkoztam olyannal (esetleg összeakad valamivel)
    ha végképp nem megy adj egy linket a modellhez
  • Dévids
    Sziasztok!
    A www.gta-worldmods.de-ról szoktam letölteni autókat a játékhoz.Csak az a baj, hogy a letöltött autók fele kinyírja a játékot.Ez miért van?Vmit én csinálok rosszul?Elég idegesítő, hogy mindíg újra kell telepítenem a játékot.Am GTA Garage mod manager-t használom.Létszi aki tud az segítsen!
    Előre is köszi!
  • krisztianp16
    Jó lesz ez a mod.
  • LTomi
    Én a GTA Berlinnel szoktam menni néha, de mostanában az is áll. :(
  • DJ Skyline
    úgylátszik a criminal russia mod kezd magára találni, ide feldobáltak pár új képet, meg 3 új járművet
  • krisztianp16
    A busznak a hátulját ugyan oda raktam be mind az elejétt.De ami van program hozzá azt nem is tudom állitani hogy mit hova tegyen.Csak feltelepiti az autot.
  • DJ Skyline
    mire raktad be?
  • BiG G
    a torrent rossz, a torrent csúnya, a torrent nem is létezik
  • krisztianp16
    Ott a torrent is...
  • ldavid
    steam van, warez nincs
  • krisztianp16
    Okés,köszi.De a hátulját merre találom?Bocsi hogy ennyit kérdezek de nem nagyon értek hozzá.Remélem meg értettek.Köszi szépen!
  • Tankeres
    Honnan tudnám letölteni a gamet ugy h müködjön is???
  • zeli
    A kamion helyére tetted be, a hátulját külön kell "csatlakoztatni".
    http://www.sa-mp.com
  • krisztianp16

Be raktam a hátulját is de vallamiért nincs rajta.Vagy külön kell ráakkasztani?Ha igen akkor hol találom meg mert kerestem de nem találtam meg.Ja és légyszi vallaki modja meg nekem hogy melyik a legujabb multiplayer program.Köszönöm szépen ellöre is a vállaszokat!
  • ldavid
    nyomogast gyorsan azt a billentyűt amivel feláll CJ a motoron
  • Tóth Jozsef
    hello!

Van itt egy problémám nem tudom meg csinálni seogyse ezt a küldetést és nem tudom hogy mit kell csinálni vagy lenyomni gombot hogy ijen gyorsan menyek a motoral hogy utol tudjam érni a gépet.
    itt a video
  • dragon11
    Lenne egy hülye kérdésem. A real life live and die szerókon mi a legjobb dolog h fejlődjek? hja, meg melyik a legjobb?(rendőr, bandatag?)