GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Máté94
Nincs benne Lada az alapjátékba..-.-
Fresh Duke
A multi playerben be kell írni, hogy /q.

A heavy cost. I pay it gladly.

Goruck
Üdv légyszi segítsetek, nem tudok letölteni GWM-rõl
valaki letöltené nekem alegújjabb CLEO3 modot?

és feltöltené valahova, vagy elküldi e-mailbe??
kösziköszi

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

A gta san andreasban mi a lada cheatja?<#confused>
sziasztok módokat honnan lehet letölteni mert én nem mind tudtam berakni ebben kérném a segitségeteket köszi

CheAteR88
a modern modbameg nem lehet szárnyat meg spoilert venni😞

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Gyönyörûek a fegyverek a modban, kár, hogy a fegyverboltban lefagy miatta a játék. Emiatt használhatatlan.

Ryder7
és ha nem törted össze a Savanna-d akkor azzal is nevezhetsz.

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

köszi!<#smile>
ha a lowrider versenyre gondolsz, elég ha elgurulsz Cesar házáig, a szomszédjában direkt ott áll egy Blade, amivel indulhatsz a versenyen
egyébként ezek a lowriderek: Blade, Broadway, Remington, Savanna, Slamvan, Tahoma, Tornado, Voodoo
sziasztok!los santosban vagyok minden küldit megcsináltam már csak a ceaser-ös küldi van hátra amihez low ryder kocsi kell de nem találok honnan lehet szerezni?
elõre is kösz!
Ryder7
tudok segiteni. szedj le nem rippeltet (reloaded-et) vagy vedd meg a boltban.

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

sziasztok!
lenne egy problémám a játékkal, rippelve töltöttem le, van városzaj megilyenek, de amikor bejátszások vannak és CJ és a többiek beszélnek nem hallatszódik semmi és rádió se müködik, pedig megvan az egész audio mappa...
tudtok segíteni?köszi, fontos lenne
Ldavid:
Nagyon köszönöm a segítségedet!
Ryder7
átlépheti a mindig játszik😄

50 gigát tuti nem léped át vele....<#vigyor>
Sziaszto
Azt szeretném kérdezni h a San andreas multi player mennyire csinál nagy adatforgalmat?Mert nekem 50 gb-s korlátom van és nem csak a jáccani szeretnék.Elõre is kösz.
ÜDv:berimre
DJ Skyline
lehet így is 😄 <#wow2>

DJ Skyline
lehet ám egy felbontása a textúráknak 😮

Megoldodott a probléma!😄 Köszönöm szépen<#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor>

gondolom, de én a helyedben elõbb a szabványost próbálnám ki
Alapgyosítás jó lesz?

Grand Theft Millenia Weapon Pack - elég jól néznek ki
Holnapra hozom az eredményt 😄

ez elvileg segít: futtáshoz írd be, hogy dxdiag és a hangnál vedd visszább a hardveres gyorsítást
CheAteR88
tudol róla vmi többet mondani?

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Hellotok! Szeretnék hallgatni zenét game közben de elmegy a hang mert szar a hangkártyám vagy a hangszoróm, de ha kiveszem az EAX.DLL akkor nyugodta hallgathatok zenét game közben?

LTomi
Azt hiszem, hogy ez a Drift Effects Mod, de nem 100%.

Los Angeles, California

zeli
http://www.sa-mp.com
amúgy faq...

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

krisztianp16
Valaki tudja honét leszedni töbjátékos modot és hogy lehet be rakni

Idioták kiméljenek!!! :)

Ryder7
Valaki nem tudja honnan szerezhetek ilyen füst textúrát a SA-hoz:

Az a Woozie-s?
Ott el kell érni egy "alap" Lungcapity-t/Tüdõkapacitást, h elkezdhesd. Mert szükséges a küldetéshez.
Úszkálj a víz alatt, kb addig, h épp h ne fogyjon el a levegõ, mire felérsz. Ha ezt csinálod, és nõni fog a Lungcapity-d/Tüdõkapacitásod.
Majd nézd meg megint, h enged-e, ha nem, akkor még tovább kell növelned.
CheAteR88
van egy oan küldetés aminél uszkálni kell hogy mehessekk...
meddigkell azt kb?

elitehun
ok már megoldottam. feltelepítettem a másik multiplayert.
zeli
Fraps, Gamecam

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

HELLO.milyen programmal lehet felvenni vmit (videot) a játékban?
Fresh Duke
Arra gondoltam. XD

A heavy cost. I pay it gladly.

Mit ír ki? Mert nekem is volt olyan hogy még a menübe lépés elõtt kilépett de nem írt ki semmit. Ezért letöröltem a game-t és ami még marad a gta san andreas mappában. Utána újra feltelepitettem és müködött.😉

CheAteR88
ujratettem de megintcsak kidobál exehibával:S
a menübe se tok bemenni
mitõl lehet?

CheAteR88
neszenekem modolás.... rakhatom ujra az egészet:@

Pffh... elõször azzal szenvedtem rendesen. 😄 Nem értettem elsõre, másodszorra meg tankok szétszedték a kisautót. Majd újrapróbálkozásnál elõször leszedtem a tankokat, aztán hídakat letettem, és eltettem a torlaszokat.
Erre gondolsz, nem? Amikor kísérni kell "RC Car"-t.
CheAteR88
HTX
modolok modolok😊 de mindig közbejön vmi😊😄
ez a 10x-es látószög volt😊 odáig semmi probléma tényleg ellátsz messzire csak ami közel van azt tölti be kurvalassan

toysoldier
okés, köszi

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

bodesz
a szándék a lényeg

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

zeli
megelõztél :\

zeli

bodesz
http://www.sendspace.com/file/83a7as

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

zeli
én nem szoktam modokat telepíteni, nem értek hozzá :S
Talán Szabi, vagy Skyline tudják.

toysoldier
ezt nemtudja senkise?

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

CheAteR88
pls help
vki eltuddná juttatni hozzám ezt qa failt?(eredetit)
GTA San Andreas\data\timecyc.dat