82991
-
#79581 Szevasztok!
Létezik olyan mod a játékhoz, ami az automata váltót manuálisra cseréli? -
#79580 Ki próbáltam, amit belinkeltek, de ez nem jó, mert csak is egy helyen dob le és nem ad ejtő ernyőt. Amit én láttam az olyan volt, hogy akárhányszor beírtam egy szöveget annál nagyobb magasságba dobot fel kocsival vagy a nélkül. Nem tudsz ehhez hasonló filterscript mondani, hogy hol található. -
#79579 a fejlesztőknek semmi közük a SA-MP-hoz. lehet szar a szerver ha állandóan újraindítja a modot rajta -
Kerberosz #79578 Game mode restarting....... Game mode restarting....... SA:MP has crashed..... Game mode restarting....... Game mode restarting....... Game mode restarting....... Game mode restarting....... SA:MP has scrashed....... Game mode restarting....... Game mode restarting....... Game mode restarting....... Game mode restarting....... !!!JÁTÉK(15 sec)!!! Game mode restarting....... Game mode restarting....... Game mode restarting....... Idegösszeomlás Game mode restarting....... Game mode restarting....... SA:MP has crashed........ Törött bilentyűzet .../ nem hiszem el hogy csak nekem van ilyen problémám, a fejlesztők, nem tesztelték ezt a játékot?! 10 haveromból 11 ezzel a "hibával" küzd. Valaki tegyen már valamit! -
#79577 Bocsánat, de nem láttam. -
#79576 omg, ott vannak a linkek a videó infóban... -
#79575 Itt egy videó meg tudná mondani valaki hogy honnan lehet letölteni a
filterscrip.
Előre is köszönőm a segítségeteket.
-
Bangoka #79574 Van vkinek Romet modja san andrashoz? -
dodo09 #79573 igen persze! de szoktam irni ujanan indulok szerver ip ket.... és szebben is kérhetnéd.... mindegy -
#79572 Ha abba hagynád a ***** relámozást, azt nagyon megköszönném. -.-' -
#79571 Te mond csak hogy tudnék csatolni?Mert a serverkereső nem találja má 10x frissíettem a serverlistát de semmi.A game-monitor megtalálja de nemtom onnan hogy lehet csatlakozni.:S -
Szabi1991 #79570 denon vagy good_boy ? -
dodo09 #79569 az titkos :)
-
Szabi1991 #79568 mi a nicked a szerveren ? :D -
dodo09 #79567 ma probáltad?? mert az egyik nap volt valami hiba.... valaki a /aa ra tul sok autot teleportált... és ott beakadt mindenkinek picit... -
Szabi1991 #79566 stabil 5 fpsem van a szerveren, annyi objekt/verda van -
dodo09 #79565 Üdv.. :)
Nos amit pár napja irtam nektek szervert arra ténylge érdemes feljönni!! Legalább kiprobálni!
Egy nagyon nagyooon király stunt szerver!!!
Aki stuntolni szeret azt várja 7 000 objective és több mint 3 000 jármű...
Aki ölni is szeretne ő se fog unatkozni mert vannak dm ek...
Jah és persze stret racee is van ...
Egy megnézzést sztem megér! Most indult de nagyon szépne nővekszik a látogatpttságuk... Admin ok egész nap fejlesztik!
Aki fent vol irja le a véleményét hátha többen kedvet kapnak....
Tehát ip cím: 92.43.200.251:8888
weblap: http://topshow.hu/ -
#79564 Nekem a vége fele már nem volt motorom, és mivel 3-mas szinten köröztek, ezért nem is nagyon találtam. Akkor előkaptam az RPG-t, és azzal szedtem le a kocsikat. :D
Nem árt, ha van B terved is. Legyen nálad rakétavető, amíg tudod, addig cseréld a motorod újra (úgy is körözni fognak a rendőrök, fogsz találni eleget). Ja, és legyen nálad M4 is, ha nem tudnál a járművedből lőni. -
#79563 Nekem olyan problémám van a játékkal hogy ha megölök vkit(zsaru katona stb.)nem adja ki se a fegyverét se a pénzét...de ha küldibe ölök akár civilt is már a pénz 1ből megjelenik a földön:S -
ldavid #79562 vagy kiszállsz menet közben és egy helyben elkötött civil járgányt átfestel,
vagy marad a tankos (Rhino) vagy a helikopteres (Hunter) megoldás -
#79561 A rendőr küldetéseket, hogyan lehet könnyen megcsinálni? Arra már rájöttem, hogy jobb, ha motorral megyek. Na, de ha lelövöm a gyanúsítottat, körözési csillagot kapok.. Elég kevés az idő az elfogásra, közben még üldöz is a többi rendőr is. Sehogy sem tudom felvinni 12 szintre. Valami tipp? Mit csinálok rosszul? -
#79560 Jó az oldalad! -
#79559 Mindenkiabo_crew_gta oldalra leg jobb sok érdekesség smphoz és sahoz is!!!!!!!!!!!! -
#79558 http://abo_crew_gta.mindenkilapja.hu/ -
Atesz91 #79557 Értem, abban van vmi, hogy a gép újratelepítése után ne firssítsem, és úgy próbáljam meg? -
Szabi1991 #79556 érdekes most a szerver o.0
-
Szabi1991 #79555 amúgy is itt szoktam MP-zni, csak van pár n00b admin :/
és stunt helyeket nem találtam, viszont stuntolva rázom le a zsarukat/üldözőket mindig :DDD -
jpwadkan #79554 nem biztos h a legújabb driver a legjobb, főleg egy régi kártyánál
próbálj meg régebbi drivert felrakni, ami a kártya után közvetlenül, vagy azidőtájt jött ki -
dodo09 #79553 Szevasztoook! :)
Megint csak hozztam nektek egy szerver ip címet! Nekem nagyon bejött... Csak annak ajánlom aki szereti az EXTRE STUNTOT! Nagyon jó stunt szerver.... legalább is nekem nagyon tetszik.
Egy kis izelitő .. :) 7 000 objective (stunt ugrato) van és több mint 3 000 jármű...
Tehát röveden! Stunt szerver, dm zónák vannak, és versenyek!
Vannak betéve uj cityk ....
Szerintem érdemes megnézzni thx!
92.43.200.251:9999
92.43.200.251:9999
Még most indult még csak! Jöjetek minnél többen :) -
#79552 Probáld meg újra feltelepitteni a videó kártyát. -
Atesz91 #79551 A legújabb van, sajnos egy nagyon régi gépem van RADEON 9200-as vidkarival, úgy 2 éve semmi gond nem volt vele, aztán újratettem a gépet és valamiért lilán és pirosan villódzott, frissítette ma videókártyát és elmúlt, akkor fellépett ez a villódzó karakter probléma is. Tegnap nosztalgiaképp akartam vele foglalkozni, de megint előjött. -
Gibor #79550 Minek csalsz? -
#79549 Akkár melyiket kitudod kapcsolni.Amikor be írod a kodod ki írja csalás aktiválva.Ha be írod mégegyszer akkor csalás kikapcsolva. -
#79548 beírod őket még egyszer. pl az időgyorsítást így lehet kikapcsolni -
kalapos #79547 Hello
Van rá valami megoldás hogy a csalásokat kikapcsoljam? -
Gibor #79546 Új videokártya driver.... -
Atesz91 #79545 Hello!
Lenne egy gondom, ma feltettem a játékot, és az utcán sétáló emberekből csak részletek láthatók, vagy villódzanak mitől van ez és hogyan orvosolható? -
#79544 Légyszi írjátokle hogy a csuklos busz hátulját hogyan és hova kell berakni.Köszi szépen! -
#79543 A Caigula kaszinóban van... Nem nagy cucc, szvsz. -
#79542 Bud map nem jelzi ki szal erröl szentem alid tudnak :D