82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • szabi2008
    Hello valaki tudnbe segiteni, hogy lehet más autokat bele teni a átékba ?Sehon nem kaptam meg .
  • ELF 001
    1440x900 ba miért nem indul el a gta sa ?
  • bl0kiM
    hol találom azt a modot amivel tankolni lehet? :)
  • ELF 001
    sziasztok ! tudna valaki segiteni abban , hogy a GTA San Andreas telepitése után amikor a játékot elinditom csak egy villanást látok és utánna megint az asztalt ! fel is Crackeltem !!! ha valaki tudja a megoldást az irjon a segitségeteket előre is köszönöm !!!
  • sgt anderson
    Én nem tudom, szerintem az is elég, hogyha simán elindítja még egyszer a setup.exe-t. Amikor nekem megszakadt a telepítés áramszünet miatt és ugyan így beállt, hogy a menü Play Game-t írt, viszont még nem volt fent a gépen a játék, akkor nekem elég volt a telepítőt elindítani, nem kellett a registry-t variálni.
  • kitt2000
    Lenne egy olyan gond hogy a bandákat szeretem volna kicserélni de jobban tetszik a régi de sajnos elfelejtetem hogy melyik az a fáj amit visza kell tenni.Megmondanátok hogy melyik az amely kicseréli?
  • DJ Skyline
    az kevés lesz hogy törlöd a mappát ha már beírta magát a registry-be. ha nem működnek az előbb leírtak, akkor: start, futtatás -> regedit beír -> HKEY_LOCAL_MACHINE -> SOFTWARE. és ott keresd meg a nem tudom most milyen mappát, de gondolom rockstar lesz vagy valami ilyesmi. nincs most fönt nekem a játék. na ha meg van akkor töröld onnan a mappát és elvben lehet telepíteni
  • Fresh Duke
    A programok telepítése és eltávolításánál töröld a játékot.
  • sgt anderson
    Nyisd meg a DVD-t, ne a menüből akard indítani a telepítőt, mert onnan nem tudod, keresd meg a lemezed a setup.exe-t azt indítsd el.
  • Crumeron
    Hello. Van egy új problémám. elkezdtem telepíteni a gta sa-t és telepítés közben újraindult a gépem. Miután újraindult kitöröltem a program filesból a rockstar game mappát és betettem a lemezt hogy újra megpróbáljam felrakni. De amikor fel akarom rakni nincs csak play the game, és nincs install, pedig a géről le van törölve a cucc. Ez miért lehet??
  • zeli
    Ok, ma már működik ...
  • Crumeron
    Hello. Lenne egy olyan problémám. Mikor felraktam ajátékot utána teliraktam autókkal és mikor elindítom a gamet, és mielött bejön a menü kidobja a gamet hibaüzenettel. Mi lehet ennek az oka?? talán az hogy mielött beraktam a kocsikat a gambe eltte nem indítottam el a gamet??
  • ldavid
    GTA3-as verdák SA-ba
  • zeli
    Valakinek megvana dedicated server? Nem megy a sa-mp.com, és kéne...
  • John Cena
    semmi meg van:)
  • John Cena
    Srácok tudnátok nekem olyan térképet adni ahol le írja hogy mit hol merre milyen fegyverek vannak nem az Ammu-nationra gondolok hanem olyanra ahol szétszorva vannak fegyverek és hogy azokat meg tudjam találni:D na m1 remélem értitek
  • ldavid
    downgrader patch
  • Fresh Duke
    1. Az a gond, hogy nagy valószínüséggel az állások 1.0-hoz készültek. Nem tudom, hogy van-e olyan patch SA-hoz, ami 1.0-t csinál a 2.0-ból, ezt talán mások tudják itt.
    2. Sztem te a GTA United-ra gondolsz.
  • bl0kiM
    sziasztok!
    1.) neten keresgéltem mentéseket, de hiába másolom be, a játékban nem tudja megnyitni. egyszer olvastam már itt ilyen problémáróli. a jobb alsó sarokban ott van hogy v2.00 (ha ez segít a probléma megoldásában)
    2.) továbbá egyszer találtam valahol egy oylan modot ami az összes GTA-s várost egy mapon egyesíti. ha értitek mire gondolok...nem tudna valaki egy linket adni?!
    köszi, szép napokat!
  • Gergő1991
    ok köszi.
  • Ryder7
    Trailer Detach CLEO Script. keress rá Googleban vagy nézz szét a linkek menüpontban valahol csak fentvan.
  • Gergő1991
    igen nekem ez kel h le tudjam akasztani.
  • Ryder7
    ebbe csak annyi az egész, h lekapcsolja a szállitmányt.
  • Gergő1991
    helló nem tudja nekem valaki h ezt a módot honnan lehet le szed ni? előre is köszönöm a választ.
    http://www.youtube.com/watch?v=y8GKJUACu2Y&feature=related
  • DJ Skyline
    na jó nem Mickey egér, de eléggé érdekes. semmi átélés, tök mű az egész :| de ez se rossz
  • DJ Skyline
    nincs, nem valószínű. GTA III szinkronpróbálkozások voltak, de ilyen kis tizenévesek csinálták az egészet, és eléggé hazavágta a játékot. azért Salvatore-nak a játékbeli keresztapának ne Mickey egér szerű hangja legyen már :D SA-t meg még nehezebb lenne hűen visszaadni, pláne hogy tele van szöveggel az egész
  • ZTM
    Nincs szinkron a játékhoz?Nem is csínak?
  • dodo09
    http://samp.forumx.hu/
  • joeperry
    Kösszépen, lejött, majd tesztelem, milyen:)
  • sgt anderson
    Asszem ez lesz az, feltettem Rapidshare-re, ha nem jó a link, akkor szólj, mert akkor lejárt a link, mert csak 10 ember tudja letölteni.
  • joeperry
    Esetleg linket tudtok adni hozzá?
  • zeli
    :D!
  • zyppy
    bármilyen meglepő, de bugokat.
  • kissadamvikt
    a bug mapon a pirtos pontoknál mit találok?
  • krisztianp16
    Szerintem csinálj másolatot a mentéseidröl.És tellepicsd újra a játékot,Mert nagyon sok hiba van nálad a játékban ahogy olvastam.Aztán meg vissza rakod a mentést és kész onnan folytathatod.Vagy ha gondolod akkor felrakom az én mentésem.Abban már majdnem 100%os minden.
  • sgt anderson
    Tudtommal létezik olyan CLEO-s mod, ami manuális váltót próbálkozik csinálni a játékba...
  • ZTM
    Segítség!!!!!!!!!!!!!!
    Elkeztem a vinni a küldiket a gameben (ne csak multi legyen:D)
    mindent végig vittem eddig amit lehetett már csak az OG loc-osak maradtak és mikor az 1 küldijénél ahol dj furgont kell lopni mikor elindul a tánc és jönne az 1. nyilacsak exe hibával kilép a game:S:S:S:S
    Vki nem tudna segíteni(nem akarom újrarakni)
    #79563 hsz ben még volt problémám arra se tudja senki a választ?
  • ZTM
    kösz
  • zeli
    ipt kimásolod, aztán favlistához hozzáadod..
  • ZTM
    Nem tudja vki hogy a game-monitoron keresztül lehet-e csatlakozni a serverekhez mert az sa:mp serverkereső nem jelez olyan servereket amik eddig voltak illetve amit a game-monitor talált ha lehet csatolni onnan lécci mondjátok meg hogy hogy.köszi