GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bujty
heló kéne 1 nagy segítség !! letöltöttem néhány új fegyverhangot de nem tom telepíteni vki segítse már !!! nagyon megköszönném!

az iskola halált is okozhat ----------------------------- Kukkolom az anyósom ahogy várja

Sziasztok lenne egy kérdésem nem tudnátok a San Andreasból valami nõs helyeket mert az a sztipriszbe voltam de ott van egy szemetláda és rám lõ más helyeket nem tudnatok mondani olyan kéne ahol én és a csaj is randizna és hozzám járna be a Jonson házba sexelni! A választ elõre is köszönöm,nagyon fontos lenn!!!

Yoda001
omfg<#idiota><#idiota><#idiota>

http://9gag.com/gag/5135249

DJ Skyline

értem,köszi

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

A játékban is be kell állítani. Nem elég betenni a megfelelõ mappába.
Játékban az opcióknál kell bemenni a rádiós részhez, és ott tudod frissíteni, megkerestetni a számokat.
üdv újra!
sikerült megoldanom a problémát, a hangkártya-drivert kellett frissítenem.
viszont nem játssza le a játék a saját zenéimet,pedig mp3 formátumú fájlokat raktam be

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

üdv!
azt szeretném én msot megkérdezni,hogy miért van az,hogy az átvezetõvideókban késik/siet a hang?

Fresh Duke
Sajna én is elég rég játszottam vele. De már tervezem a nagy visszatérést multiban. 😊

A heavy cost. I pay it gladly.

Az semmi, de a tokja, meg a kis könyv... 😄
3 napig ki se mozdultunk a lakásból, pedig ott nem is mi laktunk. Mindenki intézte az ügyeit, mi meg SA-ztunk. 😄 Volt, h reggel rohant be szobába, h h kell késsel csöndbe leszúrni vkit, meg h kell megcsináli ezt, meg azt (14:00 órakor).
Úgyh elvoltunk, de már sajna régen volt, azóta nem is SA-ztam (elmúlt 2 évben akkor, meg azon kívül 2x, 3x.)
Fresh Duke
Az dúrva. :| Én még nem láttam élõben eredeti San Andreas lemezt. 😄

HI! letöltöttem a GTA SAN ANDREAS ULTIMATE , s az a baj,h a mellékletében francia leírás volt így hát a betük is elég érdekesen néznek ki,aki tud billentyû parancsokat az lécci vegyel fel, vagy írja ide az összeset pls!😄 pl ilyenek: g+i=karakter hívás, x+s=tengeralattjáró,ctrl+c=telefonál egy atombombáért:😄 ez nagyon komoly😄
[email protected]
ChuckyHUN
gazdag balfasz😄

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Jah. Haveromnak megvan eredetiben, fel akarta tenni újra, nem találta, megvette mégegyszer! 😄 Így kell csinálni...
Fresh Duke
Meg is lehet venni, és akkor nem 2 nap... Én a helyedben azt a felszabadult két napot egy nyelvtanár felkeresésére fordítanám.

Az kira akkor mehet a letöltés faxa lessz 4GB leszz kétnap nahmind1 Köcce azé!
belapeter
mindeggy,de szerintem neked összevan kaparva a DVD.
Nekem is ugyenez volt 4 napja.

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

ChuckyHUN
Nem való neked a pc.

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Hi mindenki! Lenne 1 Kérdésem elkezdem telepíteni a sima sa-t azt mikor már a felén túl van ki írja hogy Az eggyik fálj hibás a cédén most ez mért van? Az mindeggy hogy mdf vagy mds Fájl-t Rakok A DEAMON Toolsba? meg ha nem teljes verziót raknák fel akkor kiír vmi audio szart és ha azt be pipálom Akkor is talál hibát telepítés közbe ha nem pipálom be akkor is na akkor most hibás a cd vagymi?<#help>
bl0kiM
csõ skacok!
én is a New SA 2006 moddal próbálkoznék, de nem mûxik. bemásolom a fájlokat ahogy a nagykönyvben meg van írva (main.smc és script.img a GTA SA\ data\script-be az america.gxt pedig a GTA SA\text-be) és nem jó. tudom h a régi mentésekkel nem megy, de ha ujat kezdek akkor sem kóser. mit csinálhattam rosszul? plz help. szép napot!h

turbodezintegrátor :: a zűrzavar sohasem szemerkél: dézsából ömlik.

Szevasztok!tudnátok segíteni abban hogy hogyan kell betenni azt a bazinagy narancssárga dömpert img tools-sal a játékba?az a bajom hogy kicsi a kereke és nem tudok beszállni.msn címem:[email protected]õre is köszi

Fresh Duke
Nem.

CheAteR88
ütközik a modern moddal?

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

GX25
ebbe lehet tankolni:

New SA 2006 Mod

Stefibaba
New San Andreas mod, de linket keress a gugliba...

Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas

Nem tud valaki ojan modot amiben fogy az autokbol a benzin éstankolni lehet?<#conf><#confused>
Stefibaba
Ja. Unainstall San Andreas...

elitehun
Valahogy ki lehet szedni a modern mod v2-õt??? Elõre is köszi a választ.
GX25
Hali!

Állítólag van olyan skin, vagy mod ami a GTA IV-es Niko Bellick-et berakja a SA-ba. Tudtok adni linket? És ez bármelyik ruhához és hajstílushoz jó, vagy csak egyfajta ruha, haj?

Hellótok!
Feltelepítettem a Sa-t és elindul, csakhogy az a kép után mielõtt bejönne a menü, kilép és kész, lehet dolgozni a gépen!
Nem a CD hibája mert haverom gépén elindul!
Minden rendszerkövetelménynek megfelelek, csak lehet a videócard-dal van baj! Nem lehet patch-val ezt megoldani, vagy valahogyan?
Aki tud segítsen mert nagyon szeretnék vele játszani!
(crack-elve már vol!) Kössz!: Balázs
ahol ezen be van jelölve
a legegyszerûbben a Los Santos-i stadiontól északra, a parkolóházban találhatsz kettõt is
hol található az nrg500 a játékban???
Fresh Duke
Lemaradt a -.-. -.-

akkor a gyengébbek kedvéért...

KATT A KÉPRE !

zeli
Tudod, Szabi is csak -.- ra képes ....

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Yoda001
<#idiota><#idiota><#idiota>

http://9gag.com/gag/5135249

Fresh Duke
Pff. -.-
Kösz, ezt vártam tõled. -.-

akkor így -.-

áll rendesen... -.-

Fresh Duke
Nem tudjátok, hogy hogy áll a James Bond mód? A napokban megnéztem 1-2 James Bond filmet, és most szívesen beszállnék a kocsiaiba. 😄 <#idiota>

Hi all! Valaki pls magyarázza el hogyan lehet kocsihangokat betenni a játékba! elõre is köszönöm.
Ger0121
Sziasztok!
hülye kérdés, de nem lehet valahonnan egy GTA3.IMG-t tölteni?
Csak mert lusta vagyok!
Valaki tehetett volna fel pl: torrentbe 😄
Köszi!

---Ger----

bazs1
nagyon máshogy nem lehet, szokták mondani a crashkiller nevû programot, próbáld ki

Stefibaba
Felrakhatod persze...
JetiRulez: Próbáld meg az Alt+Tabot is mást nemtok :S

JetiRulez
Reseten kívül hogy lehet kilépni a játékból, ha lefagy, de csak az egér jön elõ Control+Alt+Delete vagy Win lenyomásakor?

JetiRulez

Ez azt jelenti, hogy felrakhatom a már telepített magyarítás mellé?

Stefibaba
Annyira nem kompatibilis, hogy az egész magyar... -.-

Ez a modern mod jónak tûnik. Kompatibilis a magyarítással?