GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az iskola halált is okozhat ----------------------------- Kukkolom az anyósom ahogy várja

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
Játékban az opcióknál kell bemenni a rádiós részhez, és ott tudod frissíteni, megkerestetni a számokat.
sikerült megoldanom a problémát, a hangkártya-drivert kellett frissítenem.
viszont nem játssza le a játék a saját zenéimet,pedig mp3 formátumú fájlokat raktam be
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
azt szeretném én msot megkérdezni,hogy miért van az,hogy az átvezetõvideókban késik/siet a hang?
A heavy cost. I pay it gladly.
3 napig ki se mozdultunk a lakásból, pedig ott nem is mi laktunk. Mindenki intézte az ügyeit, mi meg SA-ztunk. 😄 Volt, h reggel rohant be szobába, h h kell késsel csöndbe leszúrni vkit, meg h kell megcsináli ezt, meg azt (14:00 órakor).
Úgyh elvoltunk, de már sajna régen volt, azóta nem is SA-ztam (elmúlt 2 évben akkor, meg azon kívül 2x, 3x.)
[email protected]
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Nekem is ugyenez volt 4 napja.
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
én is a New SA 2006 moddal próbálkoznék, de nem mûxik. bemásolom a fájlokat ahogy a nagykönyvben meg van írva (main.smc és script.img a GTA SA\ data\script-be az america.gxt pedig a GTA SA\text-be) és nem jó. tudom h a régi mentésekkel nem megy, de ha ujat kezdek akkor sem kóser. mit csinálhattam rosszul? plz help. szép napot!h
turbodezintegrátor :: a zűrzavar sohasem szemerkél: dézsából ömlik.
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
Állítólag van olyan skin, vagy mod ami a GTA IV-es Niko Bellick-et berakja a SA-ba. Tudtok adni linket? És ez bármelyik ruhához és hajstílushoz jó, vagy csak egyfajta ruha, haj?
Feltelepítettem a Sa-t és elindul, csakhogy az a kép után mielõtt bejönne a menü, kilép és kész, lehet dolgozni a gépen!
Nem a CD hibája mert haverom gépén elindul!
Minden rendszerkövetelménynek megfelelek, csak lehet a videócard-dal van baj! Nem lehet patch-val ezt megoldani, vagy valahogyan?
Aki tud segítsen mert nagyon szeretnék vele játszani!
(crack-elve már vol!) Kössz!: Balázs
a legegyszerûbben a Los Santos-i stadiontól északra, a parkolóházban találhatsz kettõt is
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
hülye kérdés, de nem lehet valahonnan egy GTA3.IMG-t tölteni?
Csak mert lusta vagyok!
Valaki tehetett volna fel pl: torrentbe 😄
Köszi!
---Ger----
JetiRulez: Próbáld meg az Alt+Tabot is mást nemtok :S
JetiRulez