GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
CsabenHun mottó: \" Az élet olyan mint a motor, Ha nem megy be kell rúgni.\"
ez nem hiba, hanem a küldi elõtt sokat kell úszkálni vele :-o
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
az lenne a problémám,h cj egyszerûen nem tud úszni!!
annál a küldetésnél,amikor san fierroban el kell úszni az anyahajóra,az elején a piros körnél le kell úszni a víz alá,egyszerûen rohadt lassú!! mindig megfullad! ez miféle hiba,és hogy lehet javítani?
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
nekem egy olyan gondom lenne hogy Los Santosban a Négy sárkány kaszinóban felveszem a küldit, amikor egy palit kötöznek a motorháztetõre.
megy a video hogy oldozzam el stb. es a video vege fele ahogy megy ki a kocsival a garazsból megakad a kocsi es sehogy nem akar tovabbmenni, es mivel a videót nem lehet elléptetni ezért nem is tudok mit csinalni vele.
remelem tudtok erre valami megoldást. próbáltam hogy elõtte csinálok más küld9ket de utána se lett jó.
thx.
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
berako programokbol de nem tudom használni öket tudtok segiteni?<#help>#help>
elõre is köszi
mást nem tudok mondani
ha Directx-et is telepítgettél akkor nem sok ötletem van, esetleg megpróbálhatsz régebbi/újabb verzókat felrakni
újrainditottad azóta a gépet? egy próbát megér
elvileg megy vistán is, de eléfordulhat, hogy mégse
Mi a teendõ akkor ha nem indul a játék?Konkrétabban:Megynitom az exe fájlt elindul a homokóra az egér mellett majd az eltûnik,és ennyi.
Régen amúgy mindig mûködött a játék csak letöröltem és most megint felraktam de valamit baszkódik.
Jah a másik: Valamikor viszont el akarna indulni de kiírja hogy kell neki a DirectX 9.0 de már többször is felraktam arról ami a DVD-n van de sose torténik semmi azonnal végigmegy a telepítés és kiírja hogy kész. Erre megoldás létezik??
Válaszaitokat elõre is nagyon köszönöm!
Ui.: Szerintetek Vista Home Basic-en megy a játék?
nekem nagyon tetszik
Már vagy 2 éve problémám van a SA-MPal. Ha jól emlékszem akkor kezdõdött, mikor szolgáltatót váltottunk (Invitelrõl EnterNetre). Konkrétan az a bajom vele, hogy nem csatlakozik egyik szerverhez sem. Megpróbálom összeszedni gondolataimat és leírni azokat a tapasztalataimat, amit ez idõ alatt szereztem.
Valamikor 2006-ban megtörtént a szolgáltató váltás (1 gép, nem volt router) és XP SP2 volt fent. Felrakom a GTA-t, megnézem, megbizonyosodtam róla, hogy 1.0ás, majd telepítettem volna a SA-MPot is, de elõször megilyedtem, mert a NOD vírusnak érzékelte, ezt a problémát sikerült kiküszöbölni és fel telepítettem végre. Kiválogattam pár jó szervert (ahová többnyire addig is jártam) és figyeltem a verziószámra is. Rányomok a connectra...semmi. Gondolom biztos a tûzfal, hát átengedtem, de még így se. Bejött a szokásos Vinewood felirat és folyamatosan próbált csatlakozni, de folyamatosan írta, hogy "Lost connection to server. Reconnecting...". A másik 9 szervernél is kb ugyanez volt a helyzet, csak néha olyan is bejött, hogy "Your ping is too high" (megjegyzem, semmilyen töltés nem folyt a háttérben) vagy "Invalid nickname" (pl. ezekkel próbálkoztam:
2007-ben (kb fél évvel késõbb) kaptam egy új gépet (szintén XP SP2vel), kipróbáltam azon is, de ugyanaz, mint fél éve. Õsszel öcsém is kapott egy gépet (megint csak XP SP2vel, természetesen router is lett), azon se indult. Állítgattam a routert, a tûfalat ott is, de hiába.
Idén nyáron kaptam megint egy új gépet (Vista Ultimate-tel), azon se ment.
Ezekbõl következtettem arra, hogy minden bizonnyal a szolgáltató a ludas. Tegnap kaptam haveromtól egy címet (myip.hu), hogy regisztráljak és töltsek le onnan egy progit, ami fixálja az IP címem, miközben fut. Ezek után sem ment a SA-MP.
Mellesleg semmilyen mod nincs telepítve, szûz GTA-ra telepítem a multit. Egyesek jöttek azzal, hogy a SA-MP szerverét többször is feltörték mostanában, ennek ellenére minden ismerõsöm, haverom, aki használja a multit (más szolgáltatójuk van), minden gond nélkül csatlakozik a legtöbb szerverre.
Már nincs több ötletem. Kérlek segítsetek. Kösz.
Nem hinném, hogy ide tartozik, de a Postal 2-nél se mûködik a multiplayer mod és az MTA:SA is csak nagyon nyögve-nyelõen megy fel 1-2 szerverre, ahol csak pár játékos van vagy csíterek. 😞
JetiRulez
valaki segitene? töltöttem le egy csomo auto és repülö modot de nem tudom berakni...
hova kell azokat rakni??
...pls...valaki
#78797: #78774.
A heavy cost. I pay it gladly.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
az iskola halált is okozhat ----------------------------- Kukkolom az anyósom ahogy várja
az iskola halált is okozhat ----------------------------- Kukkolom az anyósom ahogy várja
vagy tölts legy 100%-os mentést, abban elérhetõ mind a 6
a striptease bárokban nem lõ rád senki, amíg normálisan viselkedsz (nem versz agyon senkit, és nem hadonászol fegyverrel)
"más helyeket nem tudnatok mondani olyan kéne ahol én és a csaj is randizna"
a barátnõknek kedvenc helyeik vannak ahová elviheted õket (leírás itt)
"hozzám járna be a Jonson házba sexelni"
ilyen nincs a játékban..
csabi22213: Te mit éreztél akkor, mikor ennyi üzenetet küldtél? Sztem ha ezt meglátja Skyline egybõl rosszul lesz. XD Nem 2 másodpercenként lép fel mindenki az oldalra. Várd meg míg válaszolnak, nem kell 200x leírni a problémád.
Amúgy milyen modot akarsz berakni SA-ba? Jármûvet/fegyvert/skint vagy v.mi mást?
A heavy cost. I pay it gladly.