82991
-
dani spedition #79662 sziaztok ami le van irva a lambo gimiről én mindent megcsináltam de amikor belépek akkor kidob mindent ugy csináltam ahogy le van irva akkor most mit csináljak? -
sebestyenzsolt #79661 Sziasztok!
Hogyan lehet a valami.CS kiterjesztésű fájlokat módosítani??
Próbáltam "Sanny Builder 3"-mal de azzal csak megnyitni lehet!
Köszönöm! Előre is! -
#79660 annál érthetőbben nem tudjuk elmagyarázni, kb ugyanazt tudnánk csak mondani -
dani spedition #79659 üdv valaki tudna segíteni hogy hogyan kell berakni autókat elolvastam a faq-t de nem értem légyszi valaki segítsen -
#79658 Szerintem lehet, asszem Sanny Builder vagy mi a rákfene a neve a proginak amivel csinálják ezeket a modokat, gondolom lehet vele szerkeszteni is. -
k roy96 #79657 Sziasztok a Cleo modokat vagyis a .cs fájlokat lehet szerkeszteni? Ha igen, akkor melyik progival?
Köszi előre is! -
#79656 igen ezt is csináltam köszi:) és jó nagyon:) csak a növényzetnek a javítását nemtudom berakni az a ludas:( de ez legyen a legkevesebb gondom:) -
jpwadkan #79655 próbálkozz, szerintem más módszer nincs
vannak hibás modok és előfordulhat az is hogy két mod ugyanazt a file-t módosítja, ilyenkor az győz aki utoljára próbálkozott, viszont ez lehet h megfekteti a másik modot
ezeket csak úgy tudod megállapítani, ha kipróbálod őket
egy javaslat: sok autót (vagy egyéb modot) ne röffents be egyszerre, kettőt-hármat max aztán teszt h megy-e, ha igen akkor mentés (elmásolod vhova a file-okat ha van hely) aztán mehet a köv adag, nagy szivás amikor pl berak az ember 30 autót és egy hibás miatt fagy vagy repül a stuff (mod pack-ok kivétel, azokat általában letesztelik, nem szoktak problémát okozni) -
#79654 Na rájöttem felraktam simán a módot tökéletesen működik, de rárakom a növény tuningot akkor már kidob... kérdés: ha raknék be pl ruhákat akkor is ezt tenné? valaki akinek tapasztalata van? -
#79653 na most nem fagíott be:D nem kellet smmit se csinálnom és nem fagyot be:D -
#79652 ja és inkább hogy csináljam? közvetlenül a játék mappájába? vagy valahova máshova és kézzel másoljam be? -
#79651 Na várjáá ezt nem értem tisztán elmenteni és kitörölni?:S nem értem:S -
#79650 Oké megpróbálom:) -
#79649 Próbáld meg (elmenteni és) kitörölni a gta_sa.set nevű fájlt a Dokumentumok\GTA San Andreas User Files mappából. -
#79648 Sziasztok, megszeretném kérdezni, hogy feltettem a Modern mod v2-öt és sajnos mikor új játékot kezdenék kidob a játék... Miért? Ezen a módon kívül csak egy növénytuning van ( szebb a növényzet) Segítségeteket előre is köszönöm -
#79647 aki tudna segiteni az sztem segitene szal türelem. én nem ismerem. -
cargame #79646 #79640 erre vki? :S -
#79645 pl. mad dogg házánál -
#79644 és gokartot hol lehet?:S -
#79643 igen ott. -
#79642 3 sziget a nagy csillagvizsgáló vagy a nagy parabola antennánál asszem , de majd neked elmondják -
Forcee #79641 szasztok. holtok sandking kocsit találni a játékba? -
cargame #79640 Sziasztok ! Lenne egy kis problemam. Ha innen valaki dolgozott a SAAT programmal jo lenne ha elmagyaraza roviden h h kell elinditani vagyis a hangokat kicserelni. Sokat probalkoztam neztem tutorial videot de nem jott ossze, mert nekem nics temp fajlom meg stb. Esetleg ha valaki tudna segiteni az szoljon. Elore is koszi. -
#79639 Jaja, driver volt a szar, visszaraktam az eredei driverét a CD-jéről, mostmár megy. Köszi. :D -
#79638 nem tom mi ez, de a link ciméből itélve rá se kattintok. (hackthat.net hmm)
ON -
#79637 Sziasztok megnyilt a szerverem az ip:80.98.157.87:9999
Egy auto motor szerelő szerver aki szereti a motorokat és a kocsikat go van természetesen stunt is aki kakr sőt vizi stunt is nagyon jó kis szerver de folyamatosan bővitem ! -
#79636 nem a GTA!!!! hanem amit ez a hülye linkelt -
#79635 rakat szar ez a game..:S -
#79634 nem voltál még warnolva spamelésért? ne kattintsatok rá. -
#79633 asszem a driver a ludas. nekem is igy volt az FX5500-as kártyámmal. -
#79632 Visszaraktam a régi Direct X-et, amivel ment a SA, de most sem indul el, sőt a Vice City-t is megnéztem, az is pontosan ugyan ezt csinálja, ugyan így nem indul el. Valakinek tippje, hogy mit csináljak? -
#79631 xD vagy is nem túl távoli múltban... Bocsi :D -
#79630 Heló mindenki!
Olyan problémám volna, hogy nem indul el a SA. Se a teljesen szűz verzió, se a moddingolt verzió. Amikor rákattintok az exe-re, akkor abszolút nem történik semmi, megnéztem task managerben, hogy amikor rákattintok a játéra , akkor bejön a process listába és egy mádodperc után el is tűnik. A nem túl távoli jövőben raktam fel egy új VGA drivert, meg elvileg egy új Direct X-et is. Szerintetek? -
dev723 #79629 Egy jo link -
titanic #79628 Sziasztok!
Tudna valaki segíteni hogy higyan kell mozogni a Hot Coffee modban
amikor dugni kell Denist? -
#79627 szia, nekem laggol mint az állat, de mitől? :o
segítsetek légyszi :) -
edisonae86 #79626 Szevasztok
Karácsonyfát tud valaki a játékba?
Láttam egyet a gtadownloads.extra.hu-n de az oldalt blokkolták :(
Esetleg valakinek nincs meg az a mod? (christmas tree mod) Los santosban
valamelyik házba teszi.
Előre is kösz a help-et. -
#79625 megpróbáltam , de sajnos még mindig kilép :( mit tegyek? -
#79624 Bocsi, nem olvastam el a FAQ-t figyelmesen találtam valamit, hátha sikerül , ha ezt előbb olvasom nem rakom ujra a win-t sry !! -
#79623 Sziasztok, az volna a kérdésem, hogy mi miatt állhat le a játék, újra raktam a windows xp-t , és a játékot is , kr3kkelem , elinditom az introk bejönnek, és utánna feketeképernyő 2mp ig aztán kidob a windowsba , imibaja lehet? config: hp pavilion dv6134eu - régen ment a gépen. Most meg nem akar elindulni mi lehet az oka?Előre is köszi!