82991
-
#79702 jó neked, hogy nállad csak ennyi van. nekem a Fay RPG szeró naponta vagy 3X-4X crashel és csak azon tolom. (lusta vok átirni a nevem:D) -
#79701 Nekem 5-10 percenként kilép az új samp egy csomó szerverről. Ki az asztalra, ledobja a game-t a tálcára aztán ha rákattintok akkor simán visszalép. Ez mitől van? Másnak van ilyen baja? -
fayrpg #79700 Hello
Aha hasonló mint az argonath -
#79699 tűzfal? vagy esetleg gyenge net, rossz SAMP kliens vagy rossz GTASA (2.0-s). -
#79698 nekem az lenne a problémám hogy amikor elinditok egy szervert akkor az nem jönbe.valaki tudna nekem segiteni?? -
#79697 Helo segitsetek már miért fagy le a játék mikor zene bekapcsol a kocsiba és elkezd szagazni mikor rá kapcsolok a rádio kikapcsolására nem szagat mi lehet a baj??? -
#79696 0.2.2 kliens kell hozzá... -
cargame #79695 Jo lenne csatlakozni de nem akar....mi lehet a problema??? mas szerora felmegy... -
fbd195 #79694 akkor ez olyan mint az Argonath RPG? -
fradiking #79693 Vki adna 1 jó linket ahonnan letölthetem a no cd crack-et???
-
#79692 Pedig sztem kelleni fog a lemez :S Sztem az audio fájlokat fel kell másolni a DVD-ről a játék főkönyvtárába, utána jó lenne sztem. Töltsd le akkor vhonnan a játékot, vagy kérd vissza a lemezt attól, akitől elkérted. -
Dévids #79691 Sziasztok!
Újra elővettem a San Andreas-t és az a baj, hogy a telepítésnél nem választottam ki a rádió telepítését.Ezt hogyan lehet utólag beletenni a játékba?Csak azért kérdem a telepítő lemez már nincs nállam és nem tom újra telepíteni. -
fayrpg #79690 A gta online nem RPG szeró. Az DM szeró kb. :D
A FAY RPG az igazi magyar rp szeró :D -
#79689 nem kell XD
régebben is ez a kliensem volt, csak a kedvenc szerómnál(HKV) megváltoztatták a kliebnset és ezért van 0.2x-em... -
#79688 Én az utóbbi napokban a GTA Online-on voltam fent de többet oda sem megyek, olyan egy sz*r banda az egész. Össze-vissza tele cheater-ekkel, 50-es szintűek lövik folyamatosan a tök kezdőket (és még büszkék is rá), sőt egy BobaKrome vagy akármilyen nevezetű játékost kidobott a szerver cheat miatt de utána már jöhetett is vissza. Mondom ha ez így megy, akkor én is kipróbálom már, erre az accountomat is letiltották. Hát igen: Amit szabad egy 50-esnek azt nem szabad másnak, undorító.
Aki ezen a szerón játszik, annak felhívom a figyelmét az alábbi játékosokra: BobaKrome (cheater), bazsi vagy másik nevén ODupla (gyáva, csak a kezdőket meri támadni), Horst (cheater), QRazzor (cheater) és így tovább... Kerüljétek ezt a társaságot! Best Of Cheaters! -
#79687 sziasztok.nem tudná nekem valaki meg mondani hogy a GTA United modot hogy lehet felrakni??nagyon hálás lennék. -
zritya #79686 Hali valaki tudna olyan oldalt mondani ahol Modern mod hoz hasonlo auto cserélos modok vannak?
Elöre is Köszönöm -
BIZ0906 #79685 Fel lehet menni, itt lehet bennünket hagyni kéremszépen xD -
fayrpg #79684 .
A FAY RPG-RE CSAK 0.2.2 R3 KLIENSEL LEHET FELMENNI.
MSN-EN ELKÜLDÖM HA KELL -
#79683 is didn't responsing?
valami angolzseni írhatta a programot: akkor. -
#79682 A 0.2x-el nem működik. -
#79681 azt írja, hogy the server is didn't responsing
ezek szerint nem működik a 0.2x-szel?? -
#79680 Hogy kell multiban előhozni a textbox-ot? Nem a "t" betüvel? Felmegyek a szerverre, kiírja, hogy írjak be valamit, de hova? :D
(Ryder7: köszi, már jó lett) -
#79679 Van egy kezdetleges szeróm, viszont máris volt egy b*zi csíter rajta.
Azt kérdezném, hogy ezek hogy a francba csítelnek multiban? Hiszen a játékban használható kódok a samp-ban nem jók. És hogy lehet ezek ellen védekezni? -
#79678 alig tudom el hinni:S:S -
ipse #79677 hy all -
#79676 modtól függ, hogy mit hova kell betenni. pontosabban nem megy? -
#79675 Hova tudom beteni a modokat segitsettek
-
#79674 oda menti. sztem a crashfixet szedd le. -
#79673 Szitu:
- SAMIval telepítettem pár kocsit a játékba. Biztonsági mentéseket sajnos nem csináltam. (Tudom )
- Ezután a játék minden indítás után kidobott az asztalra. Próbáltam a Crash Fix-et használni. Eredmény: továbbra is lefagyott, + nem tudta megnyitni a mentéseimet.
- Leszedtem SAMIval az összes módosítást. Eredmény: A játék elindul, a mentéseimet nem nyitja meg. A c:\Documents\...helyről kimentettem és letöröltem kíváncsiságból, hogy oda menti-e ismét, ha új mentést csinálok. De nem. Hiába másolok oda bármit is nem hajlandó megtalálni. Hova a fenébe mentheti máshova?
Már végigjátszottam, de még jó lett volna szarakodni vele, kár érte. -
#79672 Nagyon jó szerver, már néhány hónapja mindig itt szoktam játszani. :D -
#79671 Ez most komoly vagy csak szivatod itt a népet? lehet, h felnyomom a GTASA-t aztán megnézem mivan a szerón. -
fayrpg #79670 Hello
EZ EGY SAMP RPG SZERVER, MAGYARORSZÁG LEGJOBB, LEGTÖBBET TUDÓ, LEGNÉPESEBB SAMP SZERVERE.
Weblap: http://www.fayrpg.extra.hu/
IP: 80.249.169.2:7070
msn: [email protected]
SAMP (san andreas multiplayer) Kliens letöltése: http://www.sa-mp.com
0.2.2 R3 verzióval lehet feljönni a szerverre
Ez egy valósághű szerver, melók vannak, van személyid, jogsi kell hogy vezess, vehetsz házat, kocsit, bérbe is adhatod őket, van rendőrség, bandák, üzletek, hobbimelók, stb:
Leírás:
Melók, amihez főnök kell:
- Rendőrség
- Határőrség.
- Orvosi osztály (mentők &tűzoltók).
- Bandák
- Maffia családok
- Mayor/Polgármester.
- CNN stúdió. (rádiós, és riporter)
- Taxi.
- Iskolai oktatók (Jogosítvány rendszer: autóra, hajóra, helire, repülőre…) Jogsi nélkül nem is vezethetsz.
Melók amihez nem kell leader:
-Autótolvaj
-Autókereskedő
-Autószerelő
-Drogdíler
-Fegyverkereskedő
-Prostituált
-Pizzafutár
-Detektív
-Ügyvéd
-Boxoló
Hobbi melók
Ezeket a melókat bármelyik munka mellett lehet csinálni, és fel se kell venni őket.
- Horgász (engedélyt kell venni hozzá)
- Pénz szállító (pénzszállító kocsi a banknál)
- Drog szállító (a nagy prodos kocsikkal)
- Benzinszállító (kamionnal)
- Pilóta (LVL 3kell)
- Hot-Dog árus (kocsi a fenti cluckin bell és a mentőállomás közt)
- Fagyi árus (kocsi a fenti cluckin bell és a mentőállomás közt)
Regisztráció:
-A név választás nagyon fontos Vezetéknév_Keresztnév pl : Barna_Ede, Fekete_Ernő, a lényeg hogy rendes név legyen, lehet híresség név is de két névrészletből álljon, sima becenév nem lehet mint pl: Gyula, Ede, Ernő stb...
- Csak válaszolja következő kérdésekre amit feltesz.
- Írd be a nemed: (Male / Female).
- Írd be a születési dátumodat (Pl: 05/06/1992)
- Add meg a származásod (Pl: europe)
- a válaszok elé nem kell „/” (per) jel
Leader/Főnök rendszer (dinamikus):
- Admin ki tud nevezni egy játékost aki a vezetője, főnöke (leader) az adott melónak ( fenti).
- A leader meg tudja hívni a civileket hogy csatlakozzon a melóhoz, vagy maffiacsaládhoz
- A leader ki tud rúgni játékosokat...
- A leader rangokat tud adni a tagjainak.
- Amikor a leader felvesz egy új tagot, akkor eltudja küldeni a skinválasztó képernyőre hogy az adott család, vagy banda skinjei közül válasszon egyet.
Család, Banda rendszer (dinamikus):
- Saját bandát alapíthatsz, vagy maffiacsaládot
- Felvehetsz bárkit tagnak
- Kitudsz rúgni tagokat.
- Egy család, banda vezetői be tudják állítani a banda szinét, nevét, HQ-ját, amit kedvelnek,
- A leader rangot tud adni a tagoknak...
Ház rendszer:
- Vehetsz házat
- Eladhatsz házat
- Bérelhetsz házat
- Kiadhatod bérbe a saját házad
- Vehetsz saját autót a házhoz ami mindig ottmarad.
License System (jogosítvány rendszer)
- Ahoz hogy tudjál bármilyen járművet is vezetni engedélyt kell venned a megadott helyeken,
vagy vizsgáztatónál kell venned ( ha van fent ). Külön kell jogsi autóra, hajóra, repülőre, horgászata, teharautóra, buszra
Forgalmi engedély-Ahoz hogy legálissá tedd a kocsid kell szerened egy forglmi engedélyt. Ezt autókereskedőtől tudsz, vagy ha bérelsz egy kocsit a bérlős helyen ahoz automatikusan kapsz.
-A házad autójához jár forgalmi
Személyi igazolvány
Mindenkinek külön személyi igazolványa van, mint a valóságban.
Tartalmazza: Korod, Házad számát, Mióta vagy a városban, stb....
Business System (üzltek):
- Tulajdonos nevét mutatni fogja a belépő ikon.
- Védelem nevét mutatni fogja a belépő ikon.
- Beállíthatod hogy mekkora összeg legyen a belépési díj az üzletbe
- Álcázhatod az üzleted valami kamu névvel (pl: fegyvert árulsz a boltban, de a bolt neve játékbolt)
Védelem/védelmi pénz:
- Egy Business tulajdonosai ki tudnak jelölni egy játékost az üzlet védelme-ként (magyarul neki fizet védelmi pénzt).
- Ahogy hamarosan egy Business elkezdi termelni a pénzt, és ennek van védelme, amit ez ellenőrizni fog, ha az és ha a bevédőember online akkor a bevétel 10 százalékát megkapja aki a védelmet szolgáltatja.
Karting rendszer (gokartpálya):
- A dokkoknál lehet gokartozni ha 2 játékos vagy több játékos fizet be rá, lesz egy üzenet 15 másodperc után, ami után elindul a verseny (Az indítóüzenetet annak jelzi aki befizetett a gokartra és bele is ült a gokarba).
- Automatikusan 4 perc után befejeződik a menet.
- Kiírja a verseny végén a helyezetteket
Paintball rendszer (üzlet) Itt lehet DM-elni:
- ha 2 játékos vagy több játékos fizet be rá, lesz egy üzenet 15 másodperc után, ami után elindul a verseny (Az üzenet csak annak jelenik meg aki bentvan a paintball területen csak lenni üzen ki van a területben).
- Automatikusan 4 perc után befejezi a Paintball versenyt és be ki fogja jelezni a nyertest.
Mayor/polgármester rendszer:
- Csak 1 polgármester, akit kijelölt egy Admin.
- Mayor be tudja állítani az adót, azt fizetni fogja minden játékos PayDaynél.
- Mayor automatikusan el tudja ajándékozni az adó egy részét minden elérhető Rendőrnek / FBI / National Guardba –ba tartozóknak
Börtönrendszer:
- A rendőr letudja csukni azt aki nem tartja be a Törvényt! ( törvénykönyvet elolvashatjátok a "San Andreas PD Toborzói Irodája" témán belül, levan irva hogy mien bűnökért mien büntetést kaphatunk )
- A játékosok nem tudják elhagyni a börtönt amíg lenem telik az idő amit beálítótt a rendőr.
- Ügyvédet hívhatsz ha börötnbe kerülsz
Házassági rendszer:
- A játékosok össze tudnak házasodni egymással és meg tudják osztani a házukat, és üzletüket.
- A játékosok el tudnak válni egymástól
- A játékosok más játékosoknak tudnak javasolni.
- A játékosoknak szükségük van egy tanúra házasodáskor.
- A játékosok megházasodnak az egyháznál San Fierróban.
Newpaper/újság rendszer (dinamikus):
- Akinek újságíró a melója, vagy riporter, az újságot írhat, amit kijelez minden játékosnak
- A kézbesítő elviszi az újságot a játékosnak .
- A játékosok tudnak olvasni újságot
Meló rendszer:
- LS-ben vannak melók amit felvehetsz, van amihez főnök kell (fentebb) és van amihez nem
- A meló információit megkapod ha belesétálsz a melót jelző kis i betűbe
- Csak az tud 2 munkát vállalni aki család vagy bandatag, vagy leader
- Ha felvetted a melót, onnantól fogja 5órát kell várj hogy lemondhasd (felmondási idő)
- Melók amihez nem kell leader:
-Autótolvaj
-Autókereskedő
-Autószerelő
-Drogdíler
-Fegyverkereskedő
-Prostituált
-Horgász (ez nem munka, ez inkább hobby, és kell horgászengedélyt venned)
-Pizzafutár
-Detektív
-Ügyvéd
-Boxoló
Ihatsz a kocsmában és berughatsz:
- A játékosok több kocsmánál és szórakozóhelynél tudnak inni.
- A játékosok több fajta ital közül választhatnak ( vodka, whiskey, sör, víz, szóda).
- Azok az italok, amik alkoholt tartalmaznak, azoktól berughatsz (dölöngélni fog a karaktered, ha rendőr meglátja megbüntethet érte)
Boxoló rendszer:
- Azok a játékosok, akik boxolók a játékban, hogy dolgozzoni tudj kikell hívj egy másik játékost egy boksz mecsre.
- Aki győz, az kap Pontot a Boxoló Skilljükben.
- Amikor a mecsnek vége, a többieknek aki közel van kiírja hogy ki lett a győztes
- Ha egy játékos leveri az aktuális bajnokot, lesz egy új üzenet hogy ki az új bajnok.
Szolgáltatórendszer (busz, taxi, autószerelő, mentő, pizzafutár….):
- A játékosok rendelhetnek taxit, buszt, orvost, pizzát, autószerelőt
- bekell írni a megfelelő parancsot ( /service [szolgáltatás neve] ) és jelez az adott szolgáltatónak, és megy is a segítség
- Akik az adott melóban dolgoznak azok el tudják fogadni/utasítani a szolgáltatást
Kötözés rendszert(elrablás kocsival):
- Bizonyos szint után meg tudsz kötözni játékosokat a kocsidban ( /tie [ ID ] paranccsal )
- A családtagok, bandatagok, bármilyen szinttől tudnak kötözni embert
- A játékost, akit megkötöztek, 3perc múlva automatikusan kioldódik a kötele, és megszabadul….
Taxi & Busz rendszer
-Lehetsz taxis, vagy buszos (a taxishoz leader kell)
-A buszok egy fix összegért fuvaroznak amit akkor kap meg ha végigment az összes megállón, illetve ha felszáll valaki a buszra
-A taxis: ha valaki beszáll a taxijába akkor 16 másodpercenként összeadódik az összeg amit be állítótt ( összeg beállítása /fare öszseg )
- Viteldíjat és új viteldíjat, ki fognak mutatni.
-A teljes viteldíjösszeget fizetni fogják a taxisofőrnek, ahogy kiszáll a kocsiból az utas.
Fegyverkereskedő rendszer:
- Aki fegyverkereskedő feltud venni úgynevezett materialokat a megadott helyen ( ird be ott ezt a parancsot /materials get 10 ) azután elkell vinned a material leadó helyre ( ott ird be ezt /materials deliver ) és kapsz materials-t ebből tudsz majd fegyvert csinálni/eladni ( fegyver eladása /sellgun [játékos név / ID] [ fegyver neve ] az összeged a vevőnek kell oda adni amiben megegyeztetek /pay [ ID ] parancsal )
Drogkereskedő rendszer:
-A munkát a drug den-nél lehet felvenni kint az ajtónál
-Drogot bent a kanapál lévő i betűnél kell felvenni
-Ha valaki drogot használ ( /use drugs parancsal ) attól növekedik az armorja
-Minél több drogot eladsz akkor majd növekszik a drug dealer skilled ( szinted ) és akkor majd több drogot tudsz magadnál tartani és eladni ( eladni /selldrugs [ játékos név / ID ] [mennyi drogot adsz ] [ összeg ] egy példa ha nem értenéd : /selldrugs 2 8 600 vagy névvel
/selldrugs paraszt_sanyi 8 600 )
Halászat :
- Ha van horgászengedélyed (venni kell) akkor tudsz horgászni a kikötöben
-A kifogott halat el tudod adni a 24/7ben( csak 5 lbs feleti halat tudsz eladni), amiért pénzt kap.
- Minél magasabb a horgász skilled (szinted) annál nagyobb halakat fogsz ki, minél nagyobb halakat adsz el annál több pénzt kapsz.
- /fishes paranccsal meg tudod nézni hogy milyen halakat fogtál
- Vissza tudod dobni az utoljára megfogott haladat /throwback paranccsal
- El tudod dobni a megfogott halaid közül mindegyiket /throwbackall paranccsal
- El tudod dobni azt a halat amelyiket választod /releasefish 1-5 paranccsal
Pizza futár rendszer:
-Ha pizzat fogyasztunk attól teljesen felmegy az életünk
-Pizzat rendelni kell pizza futártól /service pizza paranccsal
-A pizza futár kiszállítja a pizzát és oda adja, a pénzt a vevőnek kell oda adnia amennyiben megegyeznek /pay [ ID ] [összeg]
Autó kereskedő rendszer:
-Autó kereskedőtől lehet venni kocsiakt ( autó eladása /sellcar [ ID ] [összeg] amit majd sajátként használhat a vevő és lezárhatja
Autó tolvaj rendszer:
-Kocsit kell eladni egy bizonyos pontra (/dropcar paranccsal megjelenik a leadási pont ) ha elvitted pénzt kapsz érte.
-Ha már leadtál egy kocsit utánna 20 perc múlva tudsz leadni egy másikat
-Minél több kocsit leadsz akkor fejlődik az autó tolvaj szinted, ha növekszik a szinted akkor majd több pénzt kapsz és kevesebb időt kell várnod míg leadhatsz egy újabb kocsit.
-
Szabi1991 #79669 behalt a szerver... aztán nem lett új.. :/
de lassan itt a GTA4.. -
#79668 nyár vége körül megszűnt a szeró és feloszlott a csapat
később volt ugyan ez a szeró csak más néven, de a host meghalt -
#79667 nem tudom, én már nagyon nem SA-MP-ozok. meg most a SA is kicsit feledésbe merült nálam. de ahogy elnézem modok sem jönnek már nagyon. hát, 3 év alatt azért kilehetett aknázni mindent amit lehetett. :) már mindenki várja a GTA IV-et, arra készülnek az emberek. gondolom a modder emberkék hamar megtalálják a lehetőségeket. -
#79666 Hi,
Mi lett a HM szeróval, nincs már? -
manthey #79665 A félreértések elkerülése végett:Újraindítás után nem a directx telepítő nem csinál semmit hanem a SA :) -
manthey #79664 Sziasztok!Felraktam a San Andreast XP-re de már a telepítéssel is voltak gondok.Kiírta 4 fájlnál hogy vmi nem jó és akkor ad három lehetőséget: Leállítás,ismét,kihagyás.A kihagyásra nyomtam mind a 4 alkalommal mert ha az ismétre nyomok katasztrófális hibára vonatkozva leáll a telepítés és kilép.
Ezt leszámítva nem volt gond,végigment a telepítés és utána megnéztem és megvannak azok a fájlok is amikkel probléma volt a telepítés során.(gta3.img,player.img,SPC_GA,SPC_NA)
Nah szóval ezen túlvagyok,megcrackeltem a játékot,jöhet az indítás.
Elindítom kiírja hogy kell neki a DirectX 9.0c ami egyébként fent van a gépen ráadásul a legújabb novemberi verzió.
Jó megpróbáltam felrakni azt ami a SA DVD-n van.Elindítom, félpillanat alatt végigszaladt a telepítés és nem is csinált semmit.Újraindítom a gépet megint elakarom indítani de semmi nem történik.Homokóra kb 1-2 másodpercig aztán semmi.A mentések is kivannak törölve teljesen szóval az is kilőve.
Tanácstalan vagyok.
Légyszi segítsetek!!! -
dudapók #79663 sziasztok!
én letöltöttem egy gtasa.iso torrentet,telepítettem és kéri a játék cd-jét. egy crack-et is letöltöttem hozzá,de azt írja ki hogy a vorbisfile.dll nem található,ezért nem indul el a játék.
lécci segítsetek!! (előre is köszi)