GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát vagy újratelepíted a játékot vagy mielõtt beraknád a modot elõtte másold ki a fájlt amit lecserélnél, így ha nem jó vissza tudod másolni<#wink>

My PC: Intel Core2 Quad Q8400, Asus P5B, Nvidia GeForce 8600GT, 2GB Kingston RAM.

miért nem lehet 1280x1024-es beállításban nyomatni a gamet?
valamiért a monitor levágja a 2 oldalát, pedig a monitor tudja kezelni az 1280x1024-et

Ha akár csak egyetlen egyszer is használsz kódot, nem lesz 100%-os a játék.
Végigtudod vinni, de sose lesz 100%-os. Az opcióknál tudod megnézni, h hány 100%-nál jársz (úgy emlékszem...).
Aki meg azt mondta, h nem tudod végigvinni kódokkal, annak köszönd meg. =)
Ha felteszek valamilyen modot, akkor utána attól meg lehet teljesen szabadulni és olyan lesz a játék mint újkorában?

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

Egyszer valaki aztmondta nekem hogy a GTA SA-ban ha csalok nemvihetö végig,vagyis az utcsó küldit nemlehet felvinni,ezt elis fogadtam és végigvitem a játékot csalás nélkül,kissé nehézkes volt igy,de mikor végigvittem,és untam a küldetés nélküli városokban kagylók és egyéb vackok utáni futkározást elhatároztam ujrakezdem,ujra nekimentem és már csalásokkal,föleg repülö autó meg ilyen vicces hülyeségekkel,néha lassító csalással vagy a forgalom kikapcsolásával.Jó buli volt igy én élveztem legalábbis,jóhecc volt hogy ütközéskor a kocsik elrepültek.<#nyes>És sok csalással ökörködéssel végigjátszottam,és bár rohadt sok csalás volt közben az utolsó küldit is megkaptam.Szal azsem igaz hogy sok csalással nemlehet végigvinni.

itt találsz mentéseket, de ha a sajátod nem megy, akkor másé miért menne?
nem hiszem, az feltûnt volna pár év alatt😄. Am sztem ha vki lenne olyan kedves és elküldené nekem msn-en a mentéseit és én beraknám akkor mûködne.
korlátozz=korlátozott
windowsban lehet korlátozz és rendszergazda felhasználói fiókod
boccs h hülye vok, de az mi h korlátozott fiók?😄
nem korlátozott fiókból játszol?
Köszi. Mûködik. 😊
Keresel bandatagokat(gondolom tudod hogy néznek ki, zöld a ruhájuk).
Odémész hozzá, és a G betût nyomvatartva megcélzod pl. egy fegyverrel, és akkor követni fog. Talán 3 embert kell így összeszedni.

Sziasztok! Örülnék,ha tudnátok nekem segíteni. Elakadtam a Los Desperados nevû küldetésnél. A Grove Streeten vagyunk Ceasarral, nagy zavargások vannak a 'hood'ban. Az a feladat, hogy össze kell szedni pár Family membert, aztán utána csinálni valamit. Viszont ötletem sincs, hogy kell összetoborozni ezeket az embereket. Ha valaki meg tudná mondani, akkor nagyon megköszönném. Üdv
Amikor el akarom menteni akkor azt írja ki h ametnési fájlok nem találhatók:S. Ilyenkor mi a teendõ, vki nem, tudja?
Nem értek hozzá, de: nézz szét a dokumentumokban a GTA San Andreas User Files mappában, hátha van ott valami nem odavaló.

vki válaszolna a kérdésemre, pleas: amikor elmentem akkor kiírja h sikeres a mentés, de amikor ugyanazt be szeretném tölteni akkor nem tölti be, hanem vmi hibát kiír. Még 1x sem tudtam rendesen ementeni, újra is raktam már 1x, de azután se sikerült:S.
Üldözni kell a tûzoltót, és amikor a tengerpartra ér, akkor közel kell menni hozzá, hogy Sweet bele tudjon esni. utána meg lövöldözni kell, jó sokat.<#nyes>

valaki végig vitte már a játékot?
ha igen mondja már meg hogy lehet az utolsó küldetés utolsó részletét meg csinálni
1.5 év után újra feltettem a San Andreas-t, még mindig k*rvajó.<#nyes>
Multit is kipróbáltam, az is jó. <#vigyor>

Fresh Duke
Tudnál csinálni, de sztem nem tudsz. XD

A heavy cost. I pay it gladly.

KAMIONOS KOGYO
és szervert én tudok csinálni?

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

RAZOR27
nincsmit <#smile>

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

KAMIONOS KOGYO
Na mostmár megoldottam thanks RAZOR27!!!!!!!!!!!!!!!!!!
thx

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

RAZOR27
Külön .exe-je van a samp-nak.

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

KAMIONOS KOGYO
A servert is töltsem le és rakjam fel?

KAMIONOS KOGYO
felraktam a multi modót de minden ugyanolyan amilyen volt(menû)
hogy lehet multiba nyomni?

hello
Nem tudja vki h az miért van h amikor elmentem akkor kiírja h sikeres a mentés, de amikor ugyanazt be szeretném tölteni akkor nem tölti be, hanem vmi hibát kiír. Még 1x sem tudtam rendesen ementeni, újra is raktam már 1x, de azután se sikerült:S.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

KAMIONOS KOGYO
császtok
a multiplayer modot honnan lehet letölteni?pls help!!

ChuckyHUN
Letörlöd a játékot és felrakod újra. A gta.img új lesz tehátz nem lesz probléma...

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

már 3x is leinstalláltom oksgyerek
Az ilyen jellegû hozzá szólásokat tartsd meg magadnak!

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

ChuckyHUN
Reinstall te faszláma... ez a topik tele van csicskákkal akik állandóan baromságokat kérdeznek.

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Hi all.Sory ha nem ide illõ témát irok
na szóval leötlöttem egy mod ot gtahoz és img tollal elrontottam véletlen mert az egészet tettem be img toolba nemcsak az autokat és fegyvereket :S
ha vki tudja,h kell eredeti fájlokat visszarakni irja le pls😊
thx elõre üdv
Ramires
Elkezdtem feltelepíteni a Vista Codac package-t, de a telepítés valami hiba miatt nem ment végbe.. Én sem értem, de azóta megy a játék 😊 Köszi a válaszokat és a segítséget

Szia! Töröld le a codecpack-ot, nekem az segített.

Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure

Ramires
Milyen kokedet ajánlanátok? Mindenhol arra hivatkoznak, de feltettem már párat, és még mindig semmi

Ramires
Köszi, de már azt is megpróbáltam, új codec-ek vannak fent

nekem a fear-rel volt az, próbáld meg frissíteni a codec-edet

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

sharpwrz
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy egésze eddig elindult a játék, de most valamiért meg nem megy! Rákattintok az ikonjára, és nem történik semmi!
Ilyenkor mi a teendõ?

...

Ramires
Sziasztok!
Egész délután különbözõ FAQ-kat és infókat olvastam arról, hogy miért van az, hogy a játék telepítés és indítása után a Rockstar logó elõtt vagy kilép vagy csak fekete képernyõt ad és semmit mást. Semmit nem találtam errõl.. Mióta ATI kártyám van, nem próbáltam játszani vele. A fórumban is különbözõ kulcsszavakkal utánakerestem, de semmi 😞 Videókártya-drivert frissítettem, különbözõ crack-ek és crash-fixek, de nem mûködtek
Tudtok segíteni ?

bazs1
trainerrel se lehet megszerezni, csak abban az egy küldetésben létezik, és nincs neki külön id-je

Püff, erre nem is gonmdoltam. Köszi!

Hunter of Deer
senki nem talalkozott meg ezzel a hibaval? :S

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

zeli
Letölt egy trainert, azzal lehet jármûveket spawnolni..

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Üdv. Egy ismerõsöm kérdezte, s nem tudtam rá válaszolni:

Az "up, up and away" küldetésben szerepel egy darus helikopter, amivel autókat lehet felemelni.
Nem lehet ezt a helikoptert elérni valahol, valamilyen trükkel esetleg (mod) a küldetésen kívül is?

Hát itt már senki sem segit?<#szomoru1><#shakehead><#confused><#falbav><#csodalk><#conf><#rinya>
Na kérem!Újabb probléma merült fel...Letöröltem a géprõl mindent ami a San Andreas-al kapcsolatos.Elindítom a telepítést(HOODLUM) erre kb 2%-nál kiírja ezt: CRC Error: The file D:\Program Files\Rockstar Games\GTA San Andreas\gta_sa.exe doesn't match the file in the setup's.cab file.The medium from which you are running the setup may be corrupted;contact your software vendor.
Lehetõségek: Leállítás,Ismét,Kihagyás. Ha az ismétre nyomok akkor nem megy tovább a telepítés ha a kihagyásra akkor a telepítés továbbmegy de más fájloknál is kiírja ugyanezt.

Erre megoldást tud valaki?Légyszi segítsetek mert már nagyon seretnék újra játszani vele.Köszi!

elég hihetetlennek hangzik,de bekapcsoltam a frame limitert,és minden megoldódott 😮 most már tud gyorsan úszni a víz alatt emg minden

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ