GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
My PC: Intel Core2 Quad Q8400, Asus P5B, Nvidia GeForce 8600GT, 2GB Kingston RAM.
valamiért a monitor levágja a 2 oldalát, pedig a monitor tudja kezelni az 1280x1024-et
Végigtudod vinni, de sose lesz 100%-os. Az opcióknál tudod megnézni, h hány 100%-nál jársz (úgy emlékszem...).
Aki meg azt mondta, h nem tudod végigvinni kódokkal, annak köszönd meg. =)
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Odémész hozzá, és a G betût nyomvatartva megcélzod pl. egy fegyverrel, és akkor követni fog. Talán 3 embert kell így összeszedni.
ha igen mondja már meg hogy lehet az utolsó küldetés utolsó részletét meg csinálni
Multit is kipróbáltam, az is jó. <#vigyor>#vigyor>
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
thx
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
hogy lehet multiba nyomni?
Nem tudja vki h az miért van h amikor elmentem akkor kiírja h sikeres a mentés, de amikor ugyanazt be szeretném tölteni akkor nem tölti be, hanem vmi hibát kiír. Még 1x sem tudtam rendesen ementeni, újra is raktam már 1x, de azután se sikerült:S.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
a multiplayer modot honnan lehet letölteni?pls help!!
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
na szóval leötlöttem egy mod ot gtahoz és img tollal elrontottam véletlen mert az egészet tettem be img toolba nemcsak az autokat és fegyvereket :S
ha vki tudja,h kell eredeti fájlokat visszarakni irja le pls😊
thx elõre üdv
Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
Olyan problémám lenne, hogy egésze eddig elindult a játék, de most valamiért meg nem megy! Rákattintok az ikonjára, és nem történik semmi!
Ilyenkor mi a teendõ?
...
Egész délután különbözõ FAQ-kat és infókat olvastam arról, hogy miért van az, hogy a játék telepítés és indítása után a Rockstar logó elõtt vagy kilép vagy csak fekete képernyõt ad és semmit mást. Semmit nem találtam errõl.. Mióta ATI kártyám van, nem próbáltam játszani vele. A fórumban is különbözõ kulcsszavakkal utánakerestem, de semmi 😞 Videókártya-drivert frissítettem, különbözõ crack-ek és crash-fixek, de nem mûködtek
Tudtok segíteni ?
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Az "up, up and away" küldetésben szerepel egy darus helikopter, amivel autókat lehet felemelni.
Nem lehet ezt a helikoptert elérni valahol, valamilyen trükkel esetleg (mod) a küldetésen kívül is?
Lehetõségek: Leállítás,Ismét,Kihagyás. Ha az ismétre nyomok akkor nem megy tovább a telepítés ha a kihagyásra akkor a telepítés továbbmegy de más fájloknál is kiírja ugyanezt.
Erre megoldást tud valaki?Légyszi segítsetek mert már nagyon seretnék újra játszani vele.Köszi!
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ