82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • Ryder7
    jó neked, hogy nállad csak ennyi van. nekem a Fay RPG szeró naponta vagy 3X-4X crashel és csak azon tolom. (lusta vok átirni a nevem:D)
  • Fillmore Dude
    Nekem 5-10 percenként kilép az új samp egy csomó szerverről. Ki az asztalra, ledobja a game-t a tálcára aztán ha rákattintok akkor simán visszalép. Ez mitől van? Másnak van ilyen baja?
  • fayrpg
    Hello

Aha hasonló mint az argonath
  • Ryder7
    tűzfal? vagy esetleg gyenge net, rossz SAMP kliens vagy rossz GTASA (2.0-s).
  • Taylor10
    nekem az lenne a problémám hogy amikor elinditok egy szervert akkor az nem jönbe.valaki tudna nekem segiteni??
  • gabikamionos
    Helo segitsetek már miért fagy le a játék mikor zene bekapcsol a kocsiba és elkezd szagazni mikor rá kapcsolok a rádio kikapcsolására nem szagat mi lehet a baj???
  • Benny04
    0.2.2 kliens kell hozzá...
  • cargame
    Jo lenne csatlakozni de nem akar....mi lehet a problema??? mas szerora felmegy...
  • fbd195
    akkor ez olyan mint az Argonath RPG?
  • fradiking
    Vki adna 1 jó linket ahonnan letölthetem a no cd crack-et???
  • sgt anderson
    Pedig sztem kelleni fog a lemez :S Sztem az audio fájlokat fel kell másolni a DVD-ről a játék főkönyvtárába, utána jó lenne sztem. Töltsd le akkor vhonnan a játékot, vagy kérd vissza a lemezt attól, akitől elkérted.
  • Dévids
    Sziasztok!
    Újra elővettem a San Andreas-t és az a baj, hogy a telepítésnél nem választottam ki a rádió telepítését.Ezt hogyan lehet utólag beletenni a játékba?Csak azért kérdem a telepítő lemez már nincs nállam és nem tom újra telepíteni.
  • fayrpg
    A gta online nem RPG szeró. Az DM szeró kb. :D

A FAY RPG az igazi magyar rp szeró :D
  • Benny04
    nem kell XD
    régebben is ez a kliensem volt, csak a kedvenc szerómnál(HKV) megváltoztatták a kliebnset és ezért van 0.2x-em...
  • Chamelia
    Én az utóbbi napokban a GTA Online-on voltam fent de többet oda sem megyek, olyan egy sz*r banda az egész. Össze-vissza tele cheater-ekkel, 50-es szintűek lövik folyamatosan a tök kezdőket (és még büszkék is rá), sőt egy BobaKrome vagy akármilyen nevezetű játékost kidobott a szerver cheat miatt de utána már jöhetett is vissza. Mondom ha ez így megy, akkor én is kipróbálom már, erre az accountomat is letiltották. Hát igen: Amit szabad egy 50-esnek azt nem szabad másnak, undorító.
    Aki ezen a szerón játszik, annak felhívom a figyelmét az alábbi játékosokra: BobaKrome (cheater), bazsi vagy másik nevén ODupla (gyáva, csak a kezdőket meri támadni), Horst (cheater), QRazzor (cheater) és így tovább... Kerüljétek ezt a társaságot! Best Of Cheaters!
  • Taylor10
    sziasztok.nem tudná nekem valaki meg mondani hogy a GTA United modot hogy lehet felrakni??nagyon hálás lennék.
  • zritya
    Hali valaki tudna olyan oldalt mondani ahol Modern mod hoz hasonlo auto cserélos modok vannak?
    Elöre is Köszönöm
  • BIZ0906
    Fel lehet menni, itt lehet bennünket hagyni kéremszépen xD
  • fayrpg
    .
    A FAY RPG-RE CSAK 0.2.2 R3 KLIENSEL LEHET FELMENNI.
    MSN-EN ELKÜLDÖM HA KELL
  • zeli
    is didn't responsing?
    valami angolzseni írhatta a programot: akkor.
  • LTomi
    A 0.2x-el nem működik.
  • Benny04
    azt írja, hogy the server is didn't responsing
    ezek szerint nem működik a 0.2x-szel??
  • wantonly
    Hogy kell multiban előhozni a textbox-ot? Nem a "t" betüvel? Felmegyek a szerverre, kiírja, hogy írjak be valamit, de hova? :D

(Ryder7: köszi, már jó lett)
  • Fillmore Dude
    Van egy kezdetleges szeróm, viszont máris volt egy b*zi csíter rajta.
    Azt kérdezném, hogy ezek hogy a francba csítelnek multiban? Hiszen a játékban használható kódok a samp-ban nem jók. És hogy lehet ezek ellen védekezni?
  • John Cena
    alig tudom el hinni:S:S
  • ipse
    hy all
  • Ryder7
    modtól függ, hogy mit hova kell betenni. pontosabban nem megy?
  • gabikamionos
    Hova tudom beteni a modokat segitsettek
  • Ryder7
    oda menti. sztem a crashfixet szedd le.
  • wantonly
    Szitu:

- SAMIval telepítettem pár kocsit a játékba. Biztonsági mentéseket sajnos nem csináltam. (Tudom )
    - Ezután a játék minden indítás után kidobott az asztalra. Próbáltam a Crash Fix-et használni. Eredmény: továbbra is lefagyott, + nem tudta megnyitni a mentéseimet.
    - Leszedtem SAMIval az összes módosítást. Eredmény: A játék elindul, a mentéseimet nem nyitja meg. A c:\Documents\...helyről kimentettem és letöröltem kíváncsiságból, hogy oda menti-e ismét, ha új mentést csinálok. De nem. Hiába másolok oda bármit is nem hajlandó megtalálni. Hova a fenébe mentheti máshova?

Már végigjátszottam, de még jó lett volna szarakodni vele, kár érte.
  • LTomi
    Nagyon jó szerver, már néhány hónapja mindig itt szoktam játszani. :D
  • Ryder7
    Ez most komoly vagy csak szivatod itt a népet? lehet, h felnyomom a GTASA-t aztán megnézem mivan a szerón.
  • fayrpg
    Hello

EZ EGY SAMP RPG SZERVER, MAGYARORSZÁG LEGJOBB, LEGTÖBBET TUDÓ, LEGNÉPESEBB SAMP SZERVERE.

Weblap: http://www.fayrpg.extra.hu/
    IP: 80.249.169.2:7070
    msn: [email protected]

SAMP (san andreas multiplayer) Kliens letöltése: http://www.sa-mp.com
    0.2.2 R3 verzióval lehet feljönni a szerverre

Ez egy valósághű szerver, melók vannak, van személyid, jogsi kell hogy vezess, vehetsz házat, kocsit, bérbe is adhatod őket, van rendőrség, bandák, üzletek, hobbimelók, stb:

Leírás:

Melók, amihez főnök kell:
    - Rendőrség
    - Határőrség.
    - Orvosi osztály (mentők &tűzoltók).
    - Bandák
    - Maffia családok
    - Mayor/Polgármester.
    - CNN stúdió. (rádiós, és riporter)
    - Taxi.
    - Iskolai oktatók (Jogosítvány rendszer: autóra, hajóra, helire, repülőre…) Jogsi nélkül nem is vezethetsz.

Melók amihez nem kell leader:
    -Autótolvaj
    -Autókereskedő
    -Autószerelő
    -Drogdíler
    -Fegyverkereskedő
    -Prostituált
    -Pizzafutár
    -Detektív
    -Ügyvéd
    -Boxoló
    Hobbi melók
    Ezeket a melókat bármelyik munka mellett lehet csinálni, és fel se kell venni őket.
    - Horgász (engedélyt kell venni hozzá)
    - Pénz szállító (pénzszállító kocsi a banknál)
    - Drog szállító (a nagy prodos kocsikkal)
    - Benzinszállító (kamionnal)
    - Pilóta (LVL 3kell)
    - Hot-Dog árus (kocsi a fenti cluckin bell és a mentőállomás közt)
    - Fagyi árus (kocsi a fenti cluckin bell és a mentőállomás közt)

Regisztráció:
    -A név választás nagyon fontos Vezetéknév_Keresztnév pl : Barna_Ede, Fekete_Ernő, a lényeg hogy rendes név legyen, lehet híresség név is de két névrészletből álljon, sima becenév nem lehet mint pl: Gyula, Ede, Ernő stb...
    - Csak válaszolja következő kérdésekre amit feltesz.
    - Írd be a nemed: (Male / Female).
    - Írd be a születési dátumodat (Pl: 05/06/1992)
    - Add meg a származásod (Pl: europe)
    - a válaszok elé nem kell „/” (per) jel

Leader/Főnök rendszer (dinamikus):
    - Admin ki tud nevezni egy játékost aki a vezetője, főnöke (leader) az adott melónak ( fenti).
    - A leader meg tudja hívni a civileket hogy csatlakozzon a melóhoz, vagy maffiacsaládhoz
    - A leader ki tud rúgni játékosokat...
    - A leader rangokat tud adni a tagjainak.
    - Amikor a leader felvesz egy új tagot, akkor eltudja küldeni a skinválasztó képernyőre hogy az adott család, vagy banda skinjei közül válasszon egyet.

Család, Banda rendszer (dinamikus):
    - Saját bandát alapíthatsz, vagy maffiacsaládot
    - Felvehetsz bárkit tagnak
    - Kitudsz rúgni tagokat.
    - Egy család, banda vezetői be tudják állítani a banda szinét, nevét, HQ-ját, amit kedvelnek,
    - A leader rangot tud adni a tagoknak...

Ház rendszer:
    - Vehetsz házat
    - Eladhatsz házat
    - Bérelhetsz házat
    - Kiadhatod bérbe a saját házad
    - Vehetsz saját autót a házhoz ami mindig ottmarad.

License System (jogosítvány rendszer)
    - Ahoz hogy tudjál bármilyen járművet is vezetni engedélyt kell venned a megadott helyeken,
    vagy vizsgáztatónál kell venned ( ha van fent ). Külön kell jogsi autóra, hajóra, repülőre, horgászata, teharautóra, buszra

Forgalmi engedély-Ahoz hogy legálissá tedd a kocsid kell szerened egy forglmi engedélyt. Ezt autókereskedőtől tudsz, vagy ha bérelsz egy kocsit a bérlős helyen ahoz automatikusan kapsz.
    -A házad autójához jár forgalmi

Személyi igazolvány
    Mindenkinek külön személyi igazolványa van, mint a valóságban.
    Tartalmazza: Korod, Házad számát, Mióta vagy a városban, stb....

Business System (üzltek):
    - Tulajdonos nevét mutatni fogja a belépő ikon.
    - Védelem nevét mutatni fogja a belépő ikon.
    - Beállíthatod hogy mekkora összeg legyen a belépési díj az üzletbe
    - Álcázhatod az üzleted valami kamu névvel (pl: fegyvert árulsz a boltban, de a bolt neve játékbolt)

Védelem/védelmi pénz:
    - Egy Business tulajdonosai ki tudnak jelölni egy játékost az üzlet védelme-ként (magyarul neki fizet védelmi pénzt).
    - Ahogy hamarosan egy Business elkezdi termelni a pénzt, és ennek van védelme, amit ez ellenőrizni fog, ha az és ha a bevédőember online akkor a bevétel 10 százalékát megkapja aki a védelmet szolgáltatja.

Karting rendszer (gokartpálya):
    - A dokkoknál lehet gokartozni ha 2 játékos vagy több játékos fizet be rá, lesz egy üzenet 15 másodperc után, ami után elindul a verseny (Az indítóüzenetet annak jelzi aki befizetett a gokartra és bele is ült a gokarba).
    - Automatikusan 4 perc után befejeződik a menet.
    - Kiírja a verseny végén a helyezetteket

Paintball rendszer (üzlet) Itt lehet DM-elni:
    - ha 2 játékos vagy több játékos fizet be rá, lesz egy üzenet 15 másodperc után, ami után elindul a verseny (Az üzenet csak annak jelenik meg aki bentvan a paintball területen csak lenni üzen ki van a területben).
    - Automatikusan 4 perc után befejezi a Paintball versenyt és be ki fogja jelezni a nyertest.

Mayor/polgármester rendszer:
    - Csak 1 polgármester, akit kijelölt egy Admin.
    - Mayor be tudja állítani az adót, azt fizetni fogja minden játékos PayDaynél.
    - Mayor automatikusan el tudja ajándékozni az adó egy részét minden elérhető Rendőrnek / FBI / National Guardba –ba tartozóknak

Börtönrendszer:
    - A rendőr letudja csukni azt aki nem tartja be a Törvényt! ( törvénykönyvet elolvashatjátok a "San Andreas PD Toborzói Irodája" témán belül, levan irva hogy mien bűnökért mien büntetést kaphatunk )
    - A játékosok nem tudják elhagyni a börtönt amíg lenem telik az idő amit beálítótt a rendőr.
    - Ügyvédet hívhatsz ha börötnbe kerülsz

Házassági rendszer:
    - A játékosok össze tudnak házasodni egymással és meg tudják osztani a házukat, és üzletüket.
    - A játékosok el tudnak válni egymástól
    - A játékosok más játékosoknak tudnak javasolni.
    - A játékosoknak szükségük van egy tanúra házasodáskor.
    - A játékosok megházasodnak az egyháznál San Fierróban.

Newpaper/újság rendszer (dinamikus):
    - Akinek újságíró a melója, vagy riporter, az újságot írhat, amit kijelez minden játékosnak
    - A kézbesítő elviszi az újságot a játékosnak .
    - A játékosok tudnak olvasni újságot

Meló rendszer:
    - LS-ben vannak melók amit felvehetsz, van amihez főnök kell (fentebb) és van amihez nem
    - A meló információit megkapod ha belesétálsz a melót jelző kis i betűbe
    - Csak az tud 2 munkát vállalni aki család vagy bandatag, vagy leader
    - Ha felvetted a melót, onnantól fogja 5órát kell várj hogy lemondhasd (felmondási idő)
    - Melók amihez nem kell leader:
    -Autótolvaj
    -Autókereskedő
    -Autószerelő
    -Drogdíler
    -Fegyverkereskedő
    -Prostituált
    -Horgász (ez nem munka, ez inkább hobby, és kell horgászengedélyt venned)
    -Pizzafutár
    -Detektív
    -Ügyvéd
    -Boxoló

Ihatsz a kocsmában és berughatsz:
    - A játékosok több kocsmánál és szórakozóhelynél tudnak inni.
    - A játékosok több fajta ital közül választhatnak ( vodka, whiskey, sör, víz, szóda).
    - Azok az italok, amik alkoholt tartalmaznak, azoktól berughatsz (dölöngélni fog a karaktered, ha rendőr meglátja megbüntethet érte)

Boxoló rendszer:
    - Azok a játékosok, akik boxolók a játékban, hogy dolgozzoni tudj kikell hívj egy másik játékost egy boksz mecsre.
    - Aki győz, az kap Pontot a Boxoló Skilljükben.
    - Amikor a mecsnek vége, a többieknek aki közel van kiírja hogy ki lett a győztes
    - Ha egy játékos leveri az aktuális bajnokot, lesz egy új üzenet hogy ki az új bajnok.

Szolgáltatórendszer (busz, taxi, autószerelő, mentő, pizzafutár….):
    - A játékosok rendelhetnek taxit, buszt, orvost, pizzát, autószerelőt
    - bekell írni a megfelelő parancsot ( /service [szolgáltatás neve] ) és jelez az adott szolgáltatónak, és megy is a segítség
    - Akik az adott melóban dolgoznak azok el tudják fogadni/utasítani a szolgáltatást

Kötözés rendszert(elrablás kocsival):
    - Bizonyos szint után meg tudsz kötözni játékosokat a kocsidban ( /tie [ ID ] paranccsal )
    - A családtagok, bandatagok, bármilyen szinttől tudnak kötözni embert
    - A játékost, akit megkötöztek, 3perc múlva automatikusan kioldódik a kötele, és megszabadul….

Taxi & Busz rendszer
    -Lehetsz taxis, vagy buszos (a taxishoz leader kell)
    -A buszok egy fix összegért fuvaroznak amit akkor kap meg ha végigment az összes megállón, illetve ha felszáll valaki a buszra
    -A taxis: ha valaki beszáll a taxijába akkor 16 másodpercenként összeadódik az összeg amit be állítótt ( összeg beállítása /fare öszseg )
    - Viteldíjat és új viteldíjat, ki fognak mutatni.
    -A teljes viteldíjösszeget fizetni fogják a taxisofőrnek, ahogy kiszáll a kocsiból az utas.

Fegyverkereskedő rendszer:
    - Aki fegyverkereskedő feltud venni úgynevezett materialokat a megadott helyen ( ird be ott ezt a parancsot /materials get 10 ) azután elkell vinned a material leadó helyre ( ott ird be ezt /materials deliver ) és kapsz materials-t ebből tudsz majd fegyvert csinálni/eladni ( fegyver eladása /sellgun [játékos név / ID] [ fegyver neve ] az összeged a vevőnek kell oda adni amiben megegyeztetek /pay [ ID ] parancsal )

Drogkereskedő rendszer:
    -A munkát a drug den-nél lehet felvenni kint az ajtónál
    -Drogot bent a kanapál lévő i betűnél kell felvenni
    -Ha valaki drogot használ ( /use drugs parancsal ) attól növekedik az armorja
    -Minél több drogot eladsz akkor majd növekszik a drug dealer skilled ( szinted ) és akkor majd több drogot tudsz magadnál tartani és eladni ( eladni /selldrugs [ játékos név / ID ] [mennyi drogot adsz ] [ összeg ] egy példa ha nem értenéd : /selldrugs 2 8 600 vagy névvel
    /selldrugs paraszt_sanyi 8 600 )

Halászat :
    - Ha van horgászengedélyed (venni kell) akkor tudsz horgászni a kikötöben
    -A kifogott halat el tudod adni a 24/7ben( csak 5 lbs feleti halat tudsz eladni), amiért pénzt kap.
    - Minél magasabb a horgász skilled (szinted) annál nagyobb halakat fogsz ki, minél nagyobb halakat adsz el annál több pénzt kapsz.
    - /fishes paranccsal meg tudod nézni hogy milyen halakat fogtál
    - Vissza tudod dobni az utoljára megfogott haladat /throwback paranccsal
    - El tudod dobni a megfogott halaid közül mindegyiket /throwbackall paranccsal
    - El tudod dobni azt a halat amelyiket választod /releasefish 1-5 paranccsal

Pizza futár rendszer:
    -Ha pizzat fogyasztunk attól teljesen felmegy az életünk
    -Pizzat rendelni kell pizza futártól /service pizza paranccsal
    -A pizza futár kiszállítja a pizzát és oda adja, a pénzt a vevőnek kell oda adnia amennyiben megegyeznek /pay [ ID ] [összeg]

Autó kereskedő rendszer:
    -Autó kereskedőtől lehet venni kocsiakt ( autó eladása /sellcar [ ID ] [összeg] amit majd sajátként használhat a vevő és lezárhatja

Autó tolvaj rendszer:
    -Kocsit kell eladni egy bizonyos pontra (/dropcar paranccsal megjelenik a leadási pont ) ha elvitted pénzt kapsz érte.
    -Ha már leadtál egy kocsit utánna 20 perc múlva tudsz leadni egy másikat
    -Minél több kocsit leadsz akkor fejlődik az autó tolvaj szinted, ha növekszik a szinted akkor majd több pénzt kapsz és kevesebb időt kell várnod míg leadhatsz egy újabb kocsit.
  • Szabi1991
    behalt a szerver... aztán nem lett új.. :/

de lassan itt a GTA4..
  • bazs1
    nyár vége körül megszűnt a szeró és feloszlott a csapat
    később volt ugyan ez a szeró csak más néven, de a host meghalt
  • DJ Skyline
    nem tudom, én már nagyon nem SA-MP-ozok. meg most a SA is kicsit feledésbe merült nálam. de ahogy elnézem modok sem jönnek már nagyon. hát, 3 év alatt azért kilehetett aknázni mindent amit lehetett. :) már mindenki várja a GTA IV-et, arra készülnek az emberek. gondolom a modder emberkék hamar megtalálják a lehetőségeket.
  • Humesz
    Hi,

Mi lett a HM szeróval, nincs már?
  • manthey
    A félreértések elkerülése végett:Újraindítás után nem a directx telepítő nem csinál semmit hanem a SA :)
  • manthey
    Sziasztok!Felraktam a San Andreast XP-re de már a telepítéssel is voltak gondok.Kiírta 4 fájlnál hogy vmi nem jó és akkor ad három lehetőséget: Leállítás,ismét,kihagyás.A kihagyásra nyomtam mind a 4 alkalommal mert ha az ismétre nyomok katasztrófális hibára vonatkozva leáll a telepítés és kilép.

Ezt leszámítva nem volt gond,végigment a telepítés és utána megnéztem és megvannak azok a fájlok is amikkel probléma volt a telepítés során.(gta3.img,player.img,SPC_GA,SPC_NA)

Nah szóval ezen túlvagyok,megcrackeltem a játékot,jöhet az indítás.
    Elindítom kiírja hogy kell neki a DirectX 9.0c ami egyébként fent van a gépen ráadásul a legújabb novemberi verzió.
    Jó megpróbáltam felrakni azt ami a SA DVD-n van.Elindítom, félpillanat alatt végigszaladt a telepítés és nem is csinált semmit.Újraindítom a gépet megint elakarom indítani de semmi nem történik.Homokóra kb 1-2 másodpercig aztán semmi.A mentések is kivannak törölve teljesen szóval az is kilőve.
    Tanácstalan vagyok.

Légyszi segítsetek!!!
  • dudapók
    sziasztok!

én letöltöttem egy gtasa.iso torrentet,telepítettem és kéri a játék cd-jét. egy crack-et is letöltöttem hozzá,de azt írja ki hogy a vorbisfile.dll nem található,ezért nem indul el a játék.

lécci segítsetek!! (előre is köszi)