82991
-
#79742 Benny!Én úgy tudom hogy berakni nem lehet csak lecserélni!ha ebben kell segítség akkor szólj!üdv.:germark -
#79741 azt hittem viccből írod. :( -
#79740 hogy érted akkor azt, hogy autót berakni a játékba? saját autót készíteni, vagy mit? -
#79739 miért? xD
faq-t elolvastam és abban csak az van, hogy hogy lehet lecserélni autót....de én nem lecserélni akarom :o -
#79738 Benny kérkel ne. :) -
#79737 Hello
Hogy kell berakni autót a játékba?
Előre is köszi. -
#79736 na akkor:D én PC-re mondtam. -
ldavid #79735 PS2-n több, mint 4 éves
PS2: 2004. október 29.
PC: 2005. június 10.
-
#79734 ja többnek tünik, csak én még régen olvastam 1 cikket, hogy 3 éves elmult, de úgy látszik régebben volt mint ahogy gondoltam. -
Szabi1991 #79733 -
steweee #79732 tavasszal lesz 5
közelebb van hozzá, és többnek is tűnik :) -
MTZ 50 #79731 Szeretnék multiplayerben játszani, de nekem a san andreas v1.01-es verziója van meg. Azt olvastam h nem lehet ezzel a verióval multiplayer-ezni. Honnan lehet letölteni a v1.00-át. Tudom van google meg minden, de én bena vok és nem találom, pedig már két napja keresgélem. Lgyszi segítsen valaki.
Előre is köszi! -
#79730 nem 4 éves? -
BIZ0906 #79729 Az fasza :S -
steweee #79728 bazz, hihetetlen. vissza kellett néznem hogy biztos legyek benne. már 5 éves lesz lassan ez a remekmű.....
2004 tavasza
mondjuk nekem a menyasszonyom ment rá a dologra annak idején :)
-
#79727 #79721 ,#79725
(-F-)aszom(-A-)t a (-Q-)urva kérdésekbe
asszem érthető :D
-
#79726 Picskibe, pedig tuti olvastam ilyenről, sőőt még file is volt mellékelve hozzá. Csak én marha nem töltöttem le akkor :) -
#79725 helo
azt lenne a gondom, hogy mikor elindítom a játékot akkor mikor a főmenü bejönne akkor bejön az a hiba jelentés küldése cucc, és kilép
mi ilyenkor a teendő, mit csináljak?
válaszotokat előre is köszönöm -
#79724 én nem tudok ilyenről, maximum a textúrákat lehet tömöríteni txd workshopban, ez lehet egy megoldás pl. -
#79723 Srácok kéne nekem egy kis help :)
Itt gondolom van 1-2 hozzáértő ember SA témában:)
Szóval valahol (külföldi forumon) anno olvastam, hogy van arra megoldás hogy a játéknak ne legyenek problémái a magas(sabb) minőségű textúrák felrakása után.(értem ezalatt hogy nem előttem 2cm-el jelenjen meg minden)
Valaki tud erről valamit? :) -
konrad91 #79722 csumi
valaki segitsen már nekem
honnan tok facca gyors motort szerezni
pl: hol találom az FCR-900 ast?
köszi előre is a segitséget -
#79721 Helló
Letöltöttem a SA hoodlum verzióját és mikor elindítottam az intro után mikor bejön a kép kilép a gta sa exe hibát észlelt és leállt. Már próbáltam más crackel is nem tudja valaki mi lehet a gond?
Köszönöm -
#79720 faragtam kicsit a kukásautón (találtam egy jobbat a játékban, így kb semmit nem kell modellezni rajta, még nem a végleges verzió)
kép1
kép2
kép3 -
#79719 köszi ^^
anderson, 3D Ripper nevű programmal kiszedtem a LEGO Batmanből, majd innentől fogva 3D Studio Maxal alakítgatom tovább. -
ricsss #79718 rohadt jó sztem nem volt nehéz kijátszani. -
#79717 ASDAS?D:ASD?:ASD?:A_D?A_S:D
kúrvajó -
#79716 :D Jó lesz az :D És ezt mivel csinálod, mármint milyen progival? -
Szabi1991 #79715
de akkor már kéne még 1-2 verda :DD
vagy teljes Lego mód xD -
#79714 kedvem támadt egy kis modellezéshez, konvertáláshoz. bár kicsit extrém az ötlet, de szerintem jópofa. LEGO Batmanből a kukásautó :D
kép1
kép2
sajnos csak félig meddig olyan mint az igazi, szóval kisebb feljavításra szorul, de szerencsére olyan alkatrészekkel van tele, amiket pik-pak lelehet modellezni, természetesen a Trashmastert fogja helyettesíteni, a méretet meg megpróbálom CJ-hez igazítani azért. -
#79713 ÖÖÖ az sp ben hogy lehet npc ket írányitani. me vakahogy kehet me 1 csomó videon azt látom hogy p1 basic p2 basic meg ieneket és ha több emberel beszél a videon ako p3 social meg stb szóval igy. -
#79712 kettes vagyok, és a szokszor kirablás az kettőt jelent. -
fayrpg #79711 Gyocsika: Fayrpg-n lehetsz rendőr és mentős is
Ryder: lvl 1-es vagy? mert ha igen szólj adminnak, vagy ha sokszor raboltak ki, és majd rájukszólunk -
Seten #79710
"Cops and Robbers"
-
#79709 Mondjatok légyszi valami jó szervert is , ahol rendőr, vagy mentős lehetek. -
#79708 Hali!
SA MP-ben hogy tudom beállítani, h keressen szervereket, mert csak azok vannak benn, amiket én raktam bele.
Köszi! -
Forcee #79707 kell hozzá valami külön mod? mert én csak szarul tudom ráteni( eltolodik máshova rajta az uj dolog vagy valam imindig bugos) -
Forcee #79706 egyesfajta letöltöt kocsi skineket lehet tudnigolni de alapbol csak az alap kocsit rakja be a játékba az imagine. Azokat hogy lehet megcsinálni? -
#79705 a crashektől és attól eltekintve, h mindig kirabolnak tök jó. -
#79704 a kiegészítőket hová kell bemásolni?? -
fayrpg #79703 De azt a pár crash eltekintve jó szeró, nemde? :D
Én csak néha crashelek, naponta max 2-3szor
Wanted: milyen verzió van neked SAMP?