82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • germark
    Benny!Én úgy tudom hogy berakni nem lehet csak lecserélni!ha ebben kell segítség akkor szólj!üdv.:germark
  • zeli
    azt hittem viccből írod. :(
  • DJ Skyline
    hogy érted akkor azt, hogy autót berakni a játékba? saját autót készíteni, vagy mit?
  • Benny04
    miért? xD
    faq-t elolvastam és abban csak az van, hogy hogy lehet lecserélni autót....de én nem lecserélni akarom :o
  • DJ Skyline
    Benny kérkel ne. :)
  • Benny04
    Hello
    Hogy kell berakni autót a játékba?
    Előre is köszi.
  • Ryder7
    na akkor:D én PC-re mondtam.
  • ldavid
    PS2-n több, mint 4 éves

PS2: 2004. október 29.
    PC: 2005. június 10.

• Ryder7
    ja többnek tünik, csak én még régen olvastam 1 cikket, hogy 3 éves elmult, de úgy látszik régebben volt mint ahogy gondoltam.
  • Szabi1991
  • steweee
    tavasszal lesz 5
    közelebb van hozzá, és többnek is tűnik :)
  • MTZ 50
    Szeretnék multiplayerben játszani, de nekem a san andreas v1.01-es verziója van meg. Azt olvastam h nem lehet ezzel a verióval multiplayer-ezni. Honnan lehet letölteni a v1.00-át. Tudom van google meg minden, de én bena vok és nem találom, pedig már két napja keresgélem. Lgyszi segítsen valaki.
    Előre is köszi!
  • Ryder7
    nem 4 éves?
  • BIZ0906
    Az fasza :S
  • steweee
    bazz, hihetetlen. vissza kellett néznem hogy biztos legyek benne. már 5 éves lesz lassan ez a remekmű.....

2004 tavasza

mondjuk nekem a menyasszonyom ment rá a dologra annak idején :)

• RAZOR27
    #79721 ,#79725
    (-F-)aszom(-A-)t a (-Q-)urva kérdésekbe
    asszem érthető :D
  • Maxtreme
    Picskibe, pedig tuti olvastam ilyenről, sőőt még file is volt mellékelve hozzá. Csak én marha nem töltöttem le akkor :)
  • Hoffi
    helo
    azt lenne a gondom, hogy mikor elindítom a játékot akkor mikor a főmenü bejönne akkor bejön az a hiba jelentés küldése cucc, és kilép
    mi ilyenkor a teendő, mit csináljak?
    válaszotokat előre is köszönöm
  • DJ Skyline
    én nem tudok ilyenről, maximum a textúrákat lehet tömöríteni txd workshopban, ez lehet egy megoldás pl.
  • Maxtreme
    Srácok kéne nekem egy kis help :)
    Itt gondolom van 1-2 hozzáértő ember SA témában:)

Szóval valahol (külföldi forumon) anno olvastam, hogy van arra megoldás hogy a játéknak ne legyenek problémái a magas(sabb) minőségű textúrák felrakása után.(értem ezalatt hogy nem előttem 2cm-el jelenjen meg minden)

Valaki tud erről valamit? :)
  • konrad91
    csumi
    valaki segitsen már nekem
    honnan tok facca gyors motort szerezni
    pl: hol találom az FCR-900 ast?
    köszi előre is a segitséget
  • killecske
    Helló

Letöltöttem a SA hoodlum verzióját és mikor elindítottam az intro után mikor bejön a kép kilép a gta sa exe hibát észlelt és leállt. Már próbáltam más crackel is nem tudja valaki mi lehet a gond?

Köszönöm
  • DJ Skyline
    faragtam kicsit a kukásautón (találtam egy jobbat a játékban, így kb semmit nem kell modellezni rajta, még nem a végleges verzió)
    kép1
    kép2
    kép3
  • DJ Skyline
    köszi ^^
    anderson, 3D Ripper nevű programmal kiszedtem a LEGO Batmanből, majd innentől fogva 3D Studio Maxal alakítgatom tovább.
  • ricsss
    rohadt jó sztem nem volt nehéz kijátszani.
  • Benny04
    ASDAS?D:ASD?:ASD?:A_D?A_S:D

kúrvajó
  • sgt anderson
    :D Jó lesz az :D És ezt mivel csinálod, mármint milyen progival?
  • Szabi1991

de akkor már kéne még 1-2 verda :DD
    vagy teljes Lego mód xD
  • DJ Skyline
    kedvem támadt egy kis modellezéshez, konvertáláshoz. bár kicsit extrém az ötlet, de szerintem jópofa. LEGO Batmanből a kukásautó :D
    kép1
    kép2

sajnos csak félig meddig olyan mint az igazi, szóval kisebb feljavításra szorul, de szerencsére olyan alkatrészekkel van tele, amiket pik-pak lelehet modellezni, természetesen a Trashmastert fogja helyettesíteni, a méretet meg megpróbálom CJ-hez igazítani azért.
  • rayman12
    ÖÖÖ az sp ben hogy lehet npc ket írányitani. me vakahogy kehet me 1 csomó videon azt látom hogy p1 basic p2 basic meg ieneket és ha több emberel beszél a videon ako p3 social meg stb szóval igy.
  • Ryder7
    kettes vagyok, és a szokszor kirablás az kettőt jelent.
  • fayrpg
    Gyocsika: Fayrpg-n lehetsz rendőr és mentős is

Ryder: lvl 1-es vagy? mert ha igen szólj adminnak, vagy ha sokszor raboltak ki, és majd rájukszólunk
  • Seten

"Cops and Robbers"

• Gyocsika
    Mondjatok légyszi valami jó szervert is , ahol rendőr, vagy mentős lehetek.
  • Gyocsika
    Hali!

SA MP-ben hogy tudom beállítani, h keressen szervereket, mert csak azok vannak benn, amiket én raktam bele.
    Köszi!
  • Forcee
    kell hozzá valami külön mod? mert én csak szarul tudom ráteni( eltolodik máshova rajta az uj dolog vagy valam imindig bugos)
  • Forcee
    egyesfajta letöltöt kocsi skineket lehet tudnigolni de alapbol csak az alap kocsit rakja be a játékba az imagine. Azokat hogy lehet megcsinálni?
  • Ryder7
    a crashektől és attól eltekintve, h mindig kirabolnak tök jó.
  • Taylor10
    a kiegészítőket hová kell bemásolni??
  • fayrpg
    De azt a pár crash eltekintve jó szeró, nemde? :D
    Én csak néha crashelek, naponta max 2-3szor

Wanted: milyen verzió van neked SAMP?