GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt szeretném kérdezni hogy hogy lehet a Hydrával gyorsan repülni.
Minden videóban azt látom hogy úgy mennek vele mint a mérgezett egér, én meg végignyomtam az egész billentyûzetet és a nyomába se érek. Vagy valami Mod kell hozzá?
Elõre is kösz!
A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. :)
Csak a Google-t kellett volna használnod...
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4
Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni tud.
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Amúgy meg
<#nyes>#nyes>
Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyűzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
a címe: All my Exes Live in Texas
Elõrre is köszönöm!
Thank God, I\'m a Lada owner!
Thank God, I\'m a Lada owner!
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
http://9gag.com/gag/5135249
http://9gag.com/gag/5135249
Örömteli hír lehet a PC-s GTA fanoknak, ha minden igaz, hamarosan kezünkbe vehetjük a játéksorozat legújabb epizódját PC-s kiadásban is! Reméljük nem kacsa a hír, és tényleg hamar kiadják számítógépre is a játékot.
A PCGamer nevû maláj gamer újság a következõ címlappal jelent meg nemrégiben:
"GTA IV: Now on console, soon on PC" - szól a felirat, tehát "GTA IV: Most még konzolon, hamarosan PC-n is!" Az nem derült ki, hogy mire alapozza az újság ezt a vakmerõ kijelentést - hiszen szkennelt oldalakhoz egyelõre nem jutottunk hozzá - de bízzunk benne, hogy nem csak egy ravasz trükkrõl van szó, amivel a magazin eladását akarják növelni maláj barátaink. Amennyiben további információk kerülnek napvilágra a PC verzióval kapcsolatban, rögtön értesítünk benneteket.
<#taps>#taps>
#78891: Knight Rider mód alatt azt érted, hogy lesz K.I.T.T. a játékban, vagy egyéb elvárásaid is vannak? 😄
A heavy cost. I pay it gladly.
megmagyarázná valaki,hogy mirét van az,hogy mostanában (caligula kaszinós küldetéseknél járok,de sztem ez most mindegy) egyszerûen meagától átugorja az átvezetõket,és néha az egész játék begyorsít,ezt úgy értem,hogy mintha vmi benny hill-féle futkoározás lenne,begyorsul minen,és sehogy sem tudom átállítani
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
Ha tudnak akkor légysz minnél hamarabb ja és elöre is köszi!<#rinya>#rinya>
knight rider mod-ot honnan tudnék leszedni a game-hez ?tudna vki segiteni?mert kerestem 1000rel de 0 eredmény 😞
24 - Exile -Nov.23
Lehet újra végigviszem én is, csak lusta vagyok hozzá. XD
A heavy cost. I pay it gladly.
rég vittem végig.
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
De nem Big Smoke-ot kell megölni. Vagy õt is meg kell?:C
az uccsó küldetés elõtt járok mielõtt Big Smokeot kellene kinyirni.
de az utcákon mindenki megbolondult irtjak egymást az emberek, fosztogatnak stb.
az érdekelne hogy ez elmúlik majd ha megcsinálom az utolsó küldetést vagy ez már így marad ?
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
alap 19"-os LG 4:3-as képaránnyal,
7600GS-el