82991
-
dudapók #79782 de már nem is találom a directX-et és csak a mappájából tudom elindítani. -
dudapók #79781 azt a directX-et nemtudtam feltenni ami a gta sa hoz volt.(hogyan kel csinálni azt a driveres izét??)(kezdő vagyok) -
farad66 #79780 Hahhh!
Felakartam rakni az 1.01-ES frissítést de hiába jelölöm kia "gta_sa.exe"fájlt,hibát ir ki. -
MTZ 50 #79779 #77519
ugyanez problámám
-
jpwadkan #79778 "MTZ 50: pontos kérdés sincs. mire válaszoljuk? mit hogy lehet frissiteni?"
az nem ő volt (79769) -
MTZ 50 #79777 SA:MP 0.2x initialized
connecting to .....................
connection succes. loading netwoek game...
connectoin rejacted. bad nickname!
please choose another nick bbetwen 3-16 characthers
containing only A-Z a-z 0-9 [] or_
Use / quit to exit or press ESC and select Quit Game
csak a viewood feliratot látom, és ezt írja a bal felső sarokba -
#79776 A 0.2x-el csak 0.2x-es szerverekre tudsz felmenni, a többire nem. -
#79775 dudapók: szerintem a videókártya driverét tedd fel vagy drictX-et.
MTZ 50: pontos kérdés sincs. mire válaszoljuk? mit hogy lehet frissiteni? -
dudapók #79774 Vagyis Radeon X300/X550/X1050 Series videókártyám van (nemtom lehet hogy ez ugyan az amit először irtam) -
dudapók #79773 Sziasztok!
Nekem ATI Radeon X550-es videókártyám van.De amikor el kezdek játszani egy idő után kiír valami hibajelentést at ATI a képernyővel kapcsolatban és ezért lefagy a játék. Lécci segítsetek,mi lehet a hiba? -
MTZ 50 #79772 miért nem bírtok válaszolni? nehéz lenne egy-két tippet leírni...? -
Szabi1991 #79771 -
ldavid #79770 F5 -
farad66 #79769 Sziasztok!
Hogy lehet frissíteni? -
#79768 lámpához meg motorhoz nem kell CLEO, eélg csak egy .dll fájl a FAQ a bárátod. -
#79767 ja és benzin -
#79766 na jól van eddig nincs semmi hiba(hurrá!)már csak 1 kérésem lenne.valaki pls linkeljen már 1 weboldalt ahonnan leszedhetem valamit amivel játék közben ki/be kapcsolhatom a kocsi motorját/lámpáját .(CLEO-ba) -
#79765 Megérte?XD -
genory #79764 Na ez a problémám, hogy ilyen mappát nem is csinált! A Vista miatt lehet ez vajon?FAQ alatt keresd ezt:Mi a teendő ha nem indul el a játék, mert visszadob a desktopra vagy lefagy?
-
#79763 PRÓBÁLD MEG ujratenni(elösször nézd meg hogy a dokumentum/gta sa use files meg van-e)na de megpróbáltam feltenni a patch-ot de nem sikerül mert ez írja ki :old file not foun .however,a file of the same name was found.No update done since file contents do not match.ez mit jelent?és mit lehet ennek csinálni? -
genory #79762 Ezt nemtom sajnos! Valaki nem tudna segíteni nekem a mentési problémámba!?
-
MTZ 50 #79761 feltettema az sa-mp 0.2x-et, és ha csatlakozni akarok egy szerverhez akkor elkezd tölteni a játék és kilép. semmilyen hibaüzenet nics. miért csinálja ezt? -
#79760 kösz.de bocs hogy folyamatosan írom a gondjaimat csak 1 bajom még van.ezt a módot honnan lehet letölteni?(ami nekem van az hibás) http://www.youtube.com/watch?v=lIhtoszZR9I&feature=related -
genory #79759 Rakj fel patchot! Nekem is csinálta de utána jó lett!
-
#79758 most szedem megpróbálom.de lenne még valami.ha sikerül elindítani akkor kb.1-2 perc múlva kilép magátol. -
genory #79757 Csaó!
Valamiért nem engedi elmenti a játékot! Azt írja, hogy nem lett létrehozva mentési mappa! Valaki tudna segíteni?
-
#79756 ez a legfrissebb DirectX, próbáltad ezzel? -
#79755 tehát meg tudom ez a problémát oldani a lemez nélkül? -
#79754 az szívás ugyanis a lemez nem az enyém és nincs nállam .nincs valami más mód?
-
#79753 telepítő lemezen kell lennie DirectX mappának -
#79752 SZiasztok.nagyon nagyon iszonyatosan sürgősen eszméletlenül hihetetlenül kellene a segítség(BOCS ezért a sok nagyon-ért de már ideges vagyok) néha (az esetek kb.90%-ban ) nem bírom elindítani a játékot mert kéri a DirectX 9.0-át .ez én letöltöttem ,feltettem,de még mindíg ezt írja ki :( valaki légyszives segítsen (és most 100000 pls )nagyon megköszönném. -
Zonix92 #79751 Hali all nézzétek meg!!!
http://www.youtube.com/watch?v=7cNw70Sm5Oo
http://www.youtube.com/watch?v=6ZZlVhiPrVo
http://www.youtube.com/watch?v=n_j-d8uw1Aw
THX -
#79750 mert nincs, hozzá kell adni a txd fileokat az img-hez, és rebuild archivot kell nyomni utánna. de a readme írja is szerintem hogy mit hova. mert valamelyik dat fileba is bekell írni a txd-ket, hogy értelmezze a játék, hogy lett ilyen is hozzáadva. -
#79749 de nekem a gta3.img ben (pl.:wheel_gn1 meg ilyeneket kell berakni) semmi felni tipusu txd fájlt nem talál :((((((( -
#79748 Hoffi: az ott kell legyen.
Benny: lehet betenni is csak az sokkal nehezebb, mert kell hozzá 1 hang, szövegfájlt kell átirni meg stb. -
#79747 hy
nos elolvastam a faqt de erre nem találtam választ!
hogy a felniket hogy kell berakni a játékba?
mert addig oké hogy a dff fájlokat img toolal berakom de a txd fájlokat nem találok a gta3.img be
Előre is köszi! -
#79746 cső all mi az hogy multiplayerbe lépésnél tölt majd kiirja hogy végzetes hiba és leáll a sana INTERNAL ERROR: -
#79745 nem kell, kössz :D -
#79744 rosszul hitted -
#79743 mittudomén xD
találtam az interneten iolyen autókat, és nem tudtam, hogy hogy lehet berakni... de akkor csak lecserélni lehet :C