82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • dudapók
    de már nem is találom a directX-et és csak a mappájából tudom elindítani.
  • dudapók
    azt a directX-et nemtudtam feltenni ami a gta sa hoz volt.(hogyan kel csinálni azt a driveres izét??)(kezdő vagyok)
  • farad66
    Hahhh!

Felakartam rakni az 1.01-ES frissítést de hiába jelölöm kia "gta_sa.exe"fájlt,hibát ir ki.
  • MTZ 50

ugyanez problámám
  • jpwadkan
    "MTZ 50: pontos kérdés sincs. mire válaszoljuk? mit hogy lehet frissiteni?"

az nem ő volt (79769)
  • MTZ 50
    SA:MP 0.2x initialized
    connecting to .....................
    connection succes. loading netwoek game...
    connectoin rejacted. bad nickname!
    please choose another nick bbetwen 3-16 characthers
    containing only A-Z a-z 0-9 [] or_
    Use / quit to exit or press ESC and select Quit Game

csak a viewood feliratot látom, és ezt írja a bal felső sarokba
  • LTomi
    A 0.2x-el csak 0.2x-es szerverekre tudsz felmenni, a többire nem.
  • Ryder7
    dudapók: szerintem a videókártya driverét tedd fel vagy drictX-et.

MTZ 50: pontos kérdés sincs. mire válaszoljuk? mit hogy lehet frissiteni?
  • dudapók
    Vagyis Radeon X300/X550/X1050 Series videókártyám van (nemtom lehet hogy ez ugyan az amit először irtam)
  • dudapók
    Sziasztok!

Nekem ATI Radeon X550-es videókártyám van.De amikor el kezdek játszani egy idő után kiír valami hibajelentést at ATI a képernyővel kapcsolatban és ezért lefagy a játék. Lécci segítsetek,mi lehet a hiba?
  • MTZ 50
    miért nem bírtok válaszolni? nehéz lenne egy-két tippet leírni...?
  • Szabi1991
  • ldavid
    F5
  • farad66
    Sziasztok!

Hogy lehet frissíteni?
  • Ryder7
    lámpához meg motorhoz nem kell CLEO, eélg csak egy .dll fájl a FAQ a bárátod.
  • bujty
    ja és benzin
  • bujty
    na jól van eddig nincs semmi hiba(hurrá!)már csak 1 kérésem lenne.valaki pls linkeljen már 1 weboldalt ahonnan leszedhetem valamit amivel játék közben ki/be kapcsolhatom a kocsi motorját/lámpáját .(CLEO-ba)
  • Kit--Kat
    Megérte?XD
  • genory
    Na ez a problémám, hogy ilyen mappát nem is csinált! A Vista miatt lehet ez vajon?FAQ alatt keresd ezt:Mi a teendő ha nem indul el a játék, mert visszadob a desktopra vagy lefagy?

• bujty
    PRÓBÁLD MEG ujratenni(elösször nézd meg hogy a dokumentum/gta sa use files meg van-e)na de megpróbáltam feltenni a patch-ot de nem sikerül mert ez írja ki :old file not foun .however,a file of the same name was found.No update done since file contents do not match.ez mit jelent?és mit lehet ennek csinálni?
  • genory
    Ezt nemtom sajnos! Valaki nem tudna segíteni nekem a mentési problémámba!?
  • MTZ 50
    feltettema az sa-mp 0.2x-et, és ha csatlakozni akarok egy szerverhez akkor elkezd tölteni a játék és kilép. semmilyen hibaüzenet nics. miért csinálja ezt?
  • bujty
    kösz.de bocs hogy folyamatosan írom a gondjaimat csak 1 bajom még van.ezt a módot honnan lehet letölteni?(ami nekem van az hibás) http://www.youtube.com/watch?v=lIhtoszZR9I&feature=related
  • genory
    Rakj fel patchot! Nekem is csinálta de utána jó lett!

• bujty
    most szedem megpróbálom.de lenne még valami.ha sikerül elindítani akkor kb.1-2 perc múlva kilép magátol.
  • genory
    Csaó!

Valamiért nem engedi elmenti a játékot! Azt írja, hogy nem lett létrehozva mentési mappa! Valaki tudna segíteni?

• DJ Skyline
    ez a legfrissebb DirectX, próbáltad ezzel?
  • bujty
    tehát meg tudom ez a problémát oldani a lemez nélkül?
  • bujty
    az szívás ugyanis a lemez nem az enyém és nincs nállam .nincs valami más mód?
  • DJ Skyline
    telepítő lemezen kell lennie DirectX mappának
  • bujty
    SZiasztok.nagyon nagyon iszonyatosan sürgősen eszméletlenül hihetetlenül kellene a segítség(BOCS ezért a sok nagyon-ért de már ideges vagyok) néha (az esetek kb.90%-ban ) nem bírom elindítani a játékot mert kéri a DirectX 9.0-át .ez én letöltöttem ,feltettem,de még mindíg ezt írja ki :( valaki légyszives segítsen (és most 100000 pls )nagyon megköszönném.
  • Zonix92
    Hali all nézzétek meg!!!

http://www.youtube.com/watch?v=7cNw70Sm5Oo
    http://www.youtube.com/watch?v=6ZZlVhiPrVo
    http://www.youtube.com/watch?v=n_j-d8uw1Aw

THX
  • DJ Skyline
    mert nincs, hozzá kell adni a txd fileokat az img-hez, és rebuild archivot kell nyomni utánna. de a readme írja is szerintem hogy mit hova. mert valamelyik dat fileba is bekell írni a txd-ket, hogy értelmezze a játék, hogy lett ilyen is hozzáadva.
  • Hoffi
    de nekem a gta3.img ben (pl.:wheel_gn1 meg ilyeneket kell berakni) semmi felni tipusu txd fájlt nem talál :(((((((
  • Ryder7
    Hoffi: az ott kell legyen.

Benny: lehet betenni is csak az sokkal nehezebb, mert kell hozzá 1 hang, szövegfájlt kell átirni meg stb.
  • Hoffi
    hy

nos elolvastam a faqt de erre nem találtam választ!
    hogy a felniket hogy kell berakni a játékba?
    mert addig oké hogy a dff fájlokat img toolal berakom de a txd fájlokat nem találok a gta3.img be

Előre is köszi!
  • jackoneill90
    cső all mi az hogy multiplayerbe lépésnél tölt majd kiirja hogy végzetes hiba és leáll a sana INTERNAL ERROR:
  • Benny04
    nem kell, kössz :D
  • Benny04
    rosszul hitted
  • Benny04
    mittudomén xD
    találtam az interneten iolyen autókat, és nem tudtam, hogy hogy lehet berakni... de akkor csak lecserélni lehet :C