GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Nekem a következõ problémám lenne: készítettem buszvonalakat a játékhoz és szeretném belassítani az órát. Na itt kezdõdik a gond, mert eddig a GTA SA Control Centert használtam, de az valamiért nem jó. Létezik még valami lehetõség az óra belassítására?
KAMIONOS KOGYO
C:\Documents and Settings\neved\Dokumentumok\GTA San Andreas User Files\User Tracks\
ide be másolod a zenéket(mp3 is jó)
ezután a játékban,menüben: beállitások\hangbeállitások\saját zene keresése.
és kész

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

KAMIONOS KOGYO
thx!!!!!
<#worship>

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

Divizio88
Nah csak azt szeretnem kerdezni
hogyan tudnam a radioban
a sajat bemasolt zeneimet hallgatni?
melyik mappaba kell ??tudja valaki
elore is koszi:*

HIP-HOP ARAD

Stefibaba
Újrarakod az egész san andreast, és nem rax be semmit, vagy max 1-2 autót de módot ne...

Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas

KAMIONOS KOGYO
hogy lehetne a hibát megoldani?

Fresh Duke
Futtatás: format: c

A heavy cost. I pay it gladly.

Yoda001
mivel teli vagy samp hackkel, ezért fog a halál segíteni..<#wilting>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
egyébként meg nem GGMM-el kellene kicserélni õket hanem pl IMG Tool-al

http://9gag.com/gag/5135249

KAMIONOS KOGYO
csá all
valaki help!!!!<#help>
A GGMM-el lecseréltem egy pár verdát,és amikor inditom el a multit,akkor kilép és ezt írja ki:
szerintem valamelyik kocsi miatt,de hogy lehet az eredeti kocsira visszaállitani?

Fresh Duke
Hát, igen. De az õ bajuk. 😛

Stefibaba
Öcsém mindenki a GTA Hungaryról akar letölteni-.- Bazz ottvan ez vagy ez de nem mindenki a GTA Hungaryról tölt le -.-

Sziasztok,msot készülök nosztalgiábol felrakni a SA-t ....letudnátok irni,melyik modokat huzzam le a GTA Hungaryról ? meg ugy összevisz mi az amit letöltsek ??? és ugy is meglehet csinalni,hogy minden egyes autot beletenni ??? meg motrok is kkelenének nekem mind..... valaki tudna tippet adni ? vagy esetleg aki ráér,és ért hozzá.msn cimet,vagy skype cimet megadhat,.,köfi

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

zyppy
viccesfiú vagy

OÓoÓOóOóOóOóoO erre muszáj reagálni, és mást nemtok, minth:
]í#<³>}]³ð°³°ääí¢°÷³°¢ä|³&³ð$
Anyád szûz?
Stefibaba
Hû asszem az utolsó szóért elnézést 😄

Stefibaba
A1: Látom te is csítel vagy 😄
A2: Az hogy elrontják a játékéményt
PL: Tételezzük fel hogy RPG szerón vagy. Nyugodtan mész LSbe mikor belédcsapódik 8000el egy sabre és elrepülsz a (nõ nemi szerv)ba és a nehezen megszerzett kocsid felrobban.
vagy: Éppen warozol, mikor azt látod hogy az ellenfél csapat elhúzott 50-90-re miközben a kill listán folyton a Mini jelenik meg :\
vagy: RPG szitu megint: GYûjtöd a pénzed, nagy nehezen összespórolsz egy házra valót, erre azt látod hogy az összes ház 1 személy kezébe van és az illetõnek vagy százbillió dollára.
A3: Az összes csíter egy F*sszopó Kis buzi <#idiota>

Valaki tem tudja hogy a gta multin mi bajuk van a csiterekel?
Stefibaba
Jaj bocs duplapost:
akkor felszállsz egy kicsit helyett: felszállsz egy kicsit de nem fontos

Stefibaba
Na leírom n00bitonak: Fogod, beülsz Hydrába (ha nem állítottál el semmit) akkor felszállsz egy kicsit, nyomod jóó hosszan a Numerikus(s) nyócat, utána meg a sima (w felett 😊) 2es gombot, és Tádá már repülsz is<#idiota>

Fresh Duke
Ha megdöntöd a géped pár fokkal elõre, akkor máris nem felfele repül...
De haggyuk, nincs kedvem ezt az eszmecserét veled folytatni, már biztos rájött, hogy mit kell csinálni.

Kicsikiraly
a kérdés a sebességre vonatkozott, nem arra hogy nem tud egyenesen repülni csak felfele......

DFTBA &#3232;_&#3232;

Fresh Duke
A modern mod-ban vannak jó jármûvek, és 100-nál biztos több jármûvet cserél le. A linkek között biztos találsz hozzá linket.

hy!
Valaki PLS!
Az a bajom hogy szeretnék minden jármûvet lecserélni, de nem akarok keresgélni.
Van olyan Géniusz aki egybetömötrítette az egészet???
Ha valaki tud legalább 100járgányt egyszerre letölteni LINK--->PLS!

Gigabyte P45-DS3L, Core 2 Duo E8500, 2x1Gb Csx 1066Mhz, Ati/AMD Gainward HD4850, Chiedtech 450w, Coolermaster 331 Elite, Seagate 500GB, Samu író, Samu 22\"

red bull
<#hehe>

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

Fresh Duke
Ne gondolkozz, nem az erõsséged!

red bull
nem jött rá, ez volt a kérdése -.-

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

FragStaR
ok nem szóltam vegyük up nak ^^

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

FragStaR
Nincs véletlen valami normális belsõ nézetes mod az autókhoz ?

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

Miért van az hogy ha belépek 1 szerverbe akkor mutat 1 képet san andreasból és a bal felsõ sarokban kiir valamit????
És nem took jétszani.
miért van ez??
Kicsikiraly
gondolom a fúvokák elfordítására õ is rájött

DFTBA &#3232;_&#3232;

Fresh Duke
Igazad van... ha alap helyzetben vannak a fúvókák és be van húzva a kerék, akkor sokkal gyorsabb, mint ha nincs behúzva a kerék, de a fúvókák telteljesen el vannak fordítva. -.-

Kicsikiraly
lol az a fúvóka... az a repülés iránya.. a hydra a kerekek behúzásától lesz gyorsabb

DFTBA &#3232;_&#3232;

bujty
heló nekem lenne 1 gondom . letöltöttem ezt http://gtahungary.hu/letoltes.php?letoltid=12120

(gördeszkázás mod) de nem találtam benne semmilyen handling.cfg-t ,és enélkûl a mód hibás (az egyik keze eltûnik, és a másikkal egybenõ) vki nem tudná elküldeni nekem ?

az iskola halált is okozhat ----------------------------- Kukkolom az anyósom ahogy várja

csak még annyit kérdeznék hogyha azt szeretném h jöjjön vissza az eredeti autó akkor csak ki kell törölnöm amit letöltöttem és visszajön a az eredeti autó?
RAZOR27
Mert ez multi, itt játékosok vannak, meg jármûvek, ahova betették (szerverfüggõ dolog) járókelõk nincsenek.

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

de miért nincsnek autók és emberek az utcákon????
Yoda001

http://9gag.com/gag/5135249

Helo megszeretném kérdezni, hogy a San Andreas-al hogyan lehet neten játszani én próbáltam az MTA san andreas-al de egyetlen szervert sem talált hogy-hogy????
És ha a progi nem jóó amivel próbálkoztam akkor milyen progival próbálkozzak???????
a hydra is belassul ha kint van a futómû, én azzal szoktam fékezni
zyppy
attól a rustler lesz gyorsabb

Fresh Duke
Attól aztán sokkal gyorsabb lesz...

#78930: Nyomd hosszan a Num 8-at. Ha megy lassítani akarsz, akkor meg a Num 2-t.

Kicsikiraly
húzd be a kerekeket -.-

DFTBA &#3232;_&#3232;

N o N a m e
téháiksz!
zeli

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

N o N a m e
fail xD
N o N a m e
felülirod egy másik autóval
nem tölteni hanem törölni

Csak a szemedet kellett volna használnod...
Vagy törölni<#vigyor3>
N o N a m e
nekem a Louisiana Woman , Mississippi Man számot töltsd fel pls 😊
sziasztok!azt szeretném megkérdezni hogyha berakok 1 autót a játékba akkor azt h tudom eltüntentni ha meguntam?elõre is thx