GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem a következõ problémám lenne: készítettem buszvonalakat a játékhoz és szeretném belassítani az órát. Na itt kezdõdik a gond, mert eddig a GTA SA Control Centert használtam, de az valamiért nem jó. Létezik még valami lehetõség az óra belassítására?
ide be másolod a zenéket(mp3 is jó)
ezután a játékban,menüben: beállitások\hangbeállitások\saját zene keresése.
és kész
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
<#worship>#worship>
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
hogyan tudnam a radioban
a sajat bemasolt zeneimet hallgatni?
melyik mappaba kell ??tudja valaki
elore is koszi:*
HIP-HOP ARAD
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://9gag.com/gag/5135249
valaki help!!!!<#help>#help>
A GGMM-el lecseréltem egy pár verdát,és amikor inditom el a multit,akkor kilép és ezt írja ki:
szerintem valamelyik kocsi miatt,de hogy lehet az eredeti kocsira visszaállitani?
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
]í#<³>³>}]³ð°³°ääí¢°÷³°¢ä|³&³ð$
Anyád szûz?
A2: Az hogy elrontják a játékéményt
PL: Tételezzük fel hogy RPG szerón vagy. Nyugodtan mész LSbe mikor belédcsapódik 8000el egy sabre és elrepülsz a (nõ nemi szerv)ba és a nehezen megszerzett kocsid felrobban.
vagy: Éppen warozol, mikor azt látod hogy az ellenfél csapat elhúzott 50-90-re miközben a kill listán folyton a Mini jelenik meg :\
vagy: RPG szitu megint: GYûjtöd a pénzed, nagy nehezen összespórolsz egy házra valót, erre azt látod hogy az összes ház 1 személy kezébe van és az illetõnek vagy százbillió dollára.
A3: Az összes csíter egy F*sszopó Kis buzi <#idiota>#idiota>
akkor felszállsz egy kicsit helyett: felszállsz egy kicsit de nem fontos
De haggyuk, nincs kedvem ezt az eszmecserét veled folytatni, már biztos rájött, hogy mit kell csinálni.
A heavy cost. I pay it gladly.
DFTBA ಠ_ಠ
Valaki PLS!
Az a bajom hogy szeretnék minden jármûvet lecserélni, de nem akarok keresgélni.
Van olyan Géniusz aki egybetömötrítette az egészet???
Ha valaki tud legalább 100járgányt egyszerre letölteni LINK--->PLS!
Gigabyte P45-DS3L, Core 2 Duo E8500, 2x1Gb Csx 1066Mhz, Ati/AMD Gainward HD4850, Chiedtech 450w, Coolermaster 331 Elite, Seagate 500GB, Samu író, Samu 22\"
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
És nem took jétszani.
miért van ez??
DFTBA ಠ_ಠ
(gördeszkázás mod) de nem találtam benne semmilyen handling.cfg-t ,és enélkûl a mód hibás (az egyik keze eltûnik, és a másikkal egybenõ) vki nem tudná elküldeni nekem ?
az iskola halált is okozhat ----------------------------- Kukkolom az anyósom ahogy várja
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
http://9gag.com/gag/5135249
És ha a progi nem jóó amivel próbálkoztam akkor milyen progival próbálkozzak???????
#78930: Nyomd hosszan a Num 8-at. Ha megy lassítani akarsz, akkor meg a Num 2-t.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Csak a szemedet kellett volna használnod...