GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amse
Ha minden feladat arany akkor kapod meg.

Amse
Nekem még nincs Hydrám. 😊)

DJ Skyline
valaki mondja már meg hogy san fierro-ban az autós iskola elõtt mikor fog hotknife állni és nem super gt?!
AMD Boss
Hogy kell betenni a játékba a Lamborghini-t ???
Irja le vki MAGYARUL !!!

Carlos
Ja énis azzal szívtam. Én Hydra párti vagyok, a stuntplane-t utálom.

Þór vígi þessi rúnar

Amse
1általán nem nehéz.Nekem amikor élesben csináltam akkor sikerült már a fele 100%-ra és utána max 3x fogtam bele a többibe, hogy 100-asok legyenek azok is.1edül a destroy and land-al szenvedtem, de aztán kaptam 1 tippet és egybõl 100-as lett az is.😊Mondjuk nagyon nem érdekell a Hunter, de jól mutat azért ott.A stuntplane sokkal jobb😊

akkor most megnyugodtam...))

igy tudom legalább hogy 2-3 napig megtart ez a repûlõs iskola...!

sebaj...! majd össze török valamit...vagy valakit..!<#vigyor2>

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

DJ Skyline
nem tudom a rendõr autókat tuningolhatóvá tenni!😞((
de viszont a hotknife-ot,monstert,hotringet simán...<#idiota>

Carlos
Szerintem igen, mert ha megszûnik a bandaháború téma, akkor visszaáll minden eredetibe!
(Bandaháború elõtti állapot áll vissza)

Þór vígi þessi rúnar

Scrat
Srácok!

Ha az elején a bandaháborúknál leigáztam volna az ellenséges területeket és full zöld lett volna a térkép mikor átlépek a második városba, akkor is lõnének ha visszamegyek???

Thx.

Carlos
Egy perc alatt mennyél.

Þór vígi þessi rúnar

Amse
Jah.Ott az a legjobb ha úgy próbálsz repülni, hogy a gép szinte végig ugyanúgy álljon.Szal végig kanyarodsz olyan ívben, ahogy kell, mert úgy gyors is vagy és precíz is.

XaoS
az LoL

én meg irtam hogy nem látom az idõ limitet vagy is nem tudom mennyi idõ alatt kell megcsinálnom...!

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Carlos
Naná hogy számit. Ha látsz idõmérõ vizuális fídbekket akkor számit.
De ezt már leírták.

Þór vígi þessi rúnar

a repûsõs iskolában amikor ivbe kell szállni azt hiszem a 3. ott az idõ is számit...?

errõl...!

Mike at home
NRG-500 minden bokorban van

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Carlos
Õõõõ...mirõl is van szó?

Þór vígi þessi rúnar

de viszont nem látom az idõ limitet...((

épp elég a lukon betalálni de még idõre is...( ez szíííííííííívás😞

Sadist
Igen. Ahol méri az idõt, ott számít 😉

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

a repûsõs iskolában amikor ivbe kell szállni azt hiszem a 3. ott az idõ is számit...?

Carlos
Azt bizony!
Unique jumpokat szerintem csak azzal lehet, némelyiket még azzal sem sikerült...

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Lehet. Nekem 35.98 lett asszem... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Mike at home
mindegy, ez az en szintem
bar ilyen lenne mind 😊

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Sadist
NRG-500, ha jól emlékszem. Bár nem tudom biztosra, mert az összes feladatot egy húzásra megcsináltam.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Én egy-két tizeddel 36 fölött voltam és azt még elfogadta. Meg az uccsó feladatnál is, amikor a városban kellett bumbizni föl le, akkor is pár tizeddel túlléptem az idõd és elfogadta. Szal szerintem 36.99-ig még megvan, 37.00-tól van bukta.

Mike at home
teljes aranynal milyen motort kapsz?

Carlos
Tegyük hozzá, hogy nekem a hajós elsõje volt mind közül a legnehezebb...
Lámaság, dehát ez van. Aztán mondták, hogy a kéziféket is kell nyomni a hajón.
Gratulálok. Kézifék hajón...
Egybõl meglett az arany.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Abszolút nem nehéz. Nekem elsõ körben sikerülkt minden. Bár nem elsõre!
(Tegyük hozzá, hogy 100% volt a bike skill, amikor a mocisulihoz értem.)
Szerintem ezt itt elbaszarintották. Miért Venturasba rakták? Akkor már Santosba kellett volna. Akkor még lehetett volna szenvedni vele.
A reptér meg jó a sivatagba...

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
36 alá kell menni!!!
Nekem vagy 100x-ra sikerült.

Þór vígi þessi rúnar

Sadist
Sehol, felszállás után futómû be 2-es gombbal, aztán át a piros karikán. A leszállás az majd a következõ feladatban lesz.

na mi van nincs itt senki....?

ciki...! na elkeztem repülgetni...!

de már az 1 feladat megfogott..! felkell szállni....de hol kell leszállni..?

Már rá jöttem mit kell csinálni...!

bigapó
Hi!

végre sikerült megcsinálnom a driving school-t full aranyra. nagggyon tetszik a jutalomautó. hotknife asszem a neve. kössz mindenkinek a tippeket, a végén az jött, be, hogy visszafelé ugyanazon az útvonalon érdemes jönni, mert úgy a leggyorsabb😊 kösz mégegyszer.

The Matrix has you...

sziasztok...))

Valamit nem értek..!

a sivatgaban vagyok már...!

ott volt pár küldetés...azokat lezavartam..majd mentem a következõért és azt már nem kaptam meg...megjelent a repûllõtér ikonja...oda is mentem mint a széll de ott csak 1 ház van amit megvehetek..de abban a helységben ahol szerintem az oktatás lenne ott nincs senki...!

Ilyenkor mi van...?

Aquir
a hajós meg a motoros a könnyebbek, aztán az autós és a légi. Igen örülök hogy mindegyik kategóriái aranyra megvannak 😊 Vártam hogy lesz e valami extra ha olyan jól megcsinálom hogy sehol sincs még ezüstöm sem, nem lett, de igy is nagyon elégedett vagyok 😊)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Mike at home
mondjuk analog cuccal biztos konnyebb mint a ketallasu vagy nyomom a bill-t vagy nem

Mike at home
a motoros suli nem lehet nehez, ha egy hijan aranyra meg tudtam csinalni
(hatso egykerekezes csak 92%)

Aquir
ha megcsinálod az autósulit állandóak is lesznek 😊)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Esrohnoil
2* kell kattintani az ikonon. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

hi
az a problémám hogy feltettem a gta sa-t faszán ment minden azt egyszer csak rákattintok az ikonjára és nem történik semmi.nem segit reinstall se......
tud erre vki vmi megoldást?megjegyzem nem egészen eredeti a game

Hip.............Hop...............Jön Gyick!!!

TAB

A virágot hogy lehet odaadni a barátnõnek? Én azt hittem, hogy az egér bal gombjával.. de tévedtem és jó elvertem a virággal "véletlenül" a csajt 😊
Kata
kézifékeztem ezerrel, meg jó nagy gázokkal mentem, de csak 74% volt eddig a legjobb 38 mp idõvel...

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
de attól még nem lesz meg a nyomi autósuli 😄DD

[/cserf][/fülünyúl]

Carlos
De cserébe Sadistnál és nálam is jobban nézel ki combfixben! <#awink>

Þór vígi þessi rúnar

Sadist
Próbálkozz belsõ nézetbõl, mert a kamerakezelés botrányos. Meg kézifékkel fordulj, of korsz, lehetõleg minél közelebb a bólyához. Ha csak egy arasznyival arrébbtolod a kocsi oldalával, akkor nem fog érte pontot levonni.

Kata
De én szõke vagyok, meg buta és ügyetlen is. <#duhos2><#vigyor>

[/cserf][/fülünyúl]