GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az sokat segít... 😊
Amúgy énis azzal szenvedtem a legtöbbet!
Þór vígi þessi rúnar
Megfelel? <#vigyor>#vigyor><#banplz>#banplz>
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
[/cserf][/fülünyúl]
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
(pedig már azt hittem hogy csak elfogult vagy)<#vigyor2>#vigyor2>
[/cserf][/fülünyúl]
olyan problémám van hogy a játék telepités közben kb 80%-nál amikor az audiokat telepiti fel akkor megáll és azt mondja hogy hiányzik valami" audió stream" tegyem be a 3 -as lemezt megjegyzem dvd-s a játék nincs 3 lemez és hogy rossz lenne a lemez az is kizárva mert másik két gépre is fel lett telepítve és ott mûködik.
ha van valami ötlet azt megköszönném
Azt hiszem, nagyon jó vagyok az ágyban. Ugyanis a nõk mindig azt kérdezik, nem lehetne-e, hogy tovább csináljam?
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
Sõt, így pár perc játék után le is fagyott. Valószínûleg a hiba a modban van.
[/cserf][/fülünyúl]
az a problémám hogy feltettem a gta sa-t faszán ment minden azt egyszer csak rákattintok az ikonjára és nem történik semmi.nem segit reinstall se......
tud erre vki vmi megoldást?megjegyzem nem egészen eredeti a game
Hip.............Hop...............Jön Gyick!!!
Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?
Lamborghini embléma az autó elején:
Tényleg ki lett dolgozva az autó 😄
A rendõrös küldetéseket hogyan lehet megcsinálni?
Autót már szereztem sikerül leszorítani is õket és akkor kiszállok és lelövöm vagy felrobbantom a kocsit.A gáz csak az hogy ha van a közelben másik rendõr,akkor kapok egy vagy két csillagot és a rendõrautót nem tudom átfujatni,mert nem vállalja a szervíz.
Így max level 3.ig tudok eljutni mert utánna már van 3 csillagom és nem tudok az ellenfél autójára koncentrálni,mert annyi rendõr jön és ternészetesen letelik az idõ 😞
Szóval van vmi ötletetek hogy hogyan lehetne megcsinálni,mert azt olvastam hogy ha eljutok lvl. 12-ig akkor ad vmi bónuszt.
Köszi:Tomi
jöhet a rendõr kocsi!<#idiota>#idiota>
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
(Próbáltam állítgani vagy túl nehéz vagy túl gyors-irányíthatatlan- vagy pattog az autó.)
A yamaha 300kph (gyorsabb mint a hydra <#buck>#buck>)
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
újratelepítés megoldja a gondod,mentéseid megmaradnak.