GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Vki megtudná mondani hogy hol lehet swat tankot lopni?
Egyedül a katonai bázisról tudok,máshol nincs?
A katonai bázis merre van a térképen körülbelül?
Köszi:Tomi
AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ja és bocsi ez SPOILER.<#vigyor1>#vigyor1>
faq,faq
Hogyan kell felmenni a repcsire.
Faq,faq,faq
Magyarosítás van
Idegesít ez a küldetés
faq,
faq,
Miért nem megy?
faq,faq,faq
Magyarositás van?
Hogyan kell ezt megcsinálni?
Magyarosítás van?
faq,
ban
Nem indul a játék?
magyarosítás van?
Hol vannak a fényképezõs képek?, Hogyan lehet saját zenét berakni?
magyarosítás van
FAQ
És ez pár ezer hsz-n keresztül
Csak letöltendõ autókat láttam, meg azokat, amiket épp szerkesztenek át...
[/cserf][/fülünyúl]
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
[/cserf][/fülünyúl]
de a játékhoz tartozik tehát ugyan olyan joguk van ide rakni õjket mint neked ide írni!!<#miaz>#miaz>
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
a Fiat 135P vagy mi ami szinte elõször megjelent, na az profin meg van csinálva, persze nálam nem kerül be a gémbe, de az nagyon minõségi, a felni a kasztni meg minden....
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Þór vígi þessi rúnar
Csináld azt, hogy a repülõ mellett mész jobboldalon. Aztán a rámpára rántod a mocit két hordó között. Imádom azt a küldetést! Az egyik kedvencem!
Þór vígi þessi rúnar
most így 50%ban áll a gép...
szín az ez a fekete-sárga lesz...

én is jártam így...pl GTA3-ban...nem tudom mi volt az autó neve,de a kezdõ város autó szalonjában állt egy joak kis verda...azt lecseréltem,mentem az autószalon felé,és már 2 utcával följebb kifagyott...
tedd vissza az eredeti fileokat,és még 1x csináld meg...
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
merciket meg alapjáraton nem szeretem...
Amikor lopni kell egyet kilõni hajókat és leszállni a reptereden. Onnantól van a reptéren.
Þór vígi þessi rúnar