GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RAZOR27
Akkor az ellenkezõket ezennel leintem, hogy ÉN akartam a címet, tehát nem reklám 😄
És nagyon köszi, régóta keresek ilyen buli szervert 😄

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

RiCSi1234
Publikusnak publikus, csak itt olyan sok rendes ember van, aki egybõl reklámozással jön.. De mind1, ittenvan, ha akarsz jönni! est, úgy kb 8 körül kezdõdnek az ilyen mókák! 79.172.205.106:7777

GTA V (*.*)

RAZOR27
publikus a szerver ip-je? <#miaz>

RiCSi1234
A lövöldõzést azért hanyagoltuk, mert ha valaki kilõné a másik gumiját, nehézkes a javítás.. Rendes autónál még csak-csak, de a rendõrautót már nem javítja a pay'n spray..

GTA V (*.*)

Goruck
nem lehet lövöldözni a kocsiból közben??

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

RAZOR27
állat 😊 Kéne külön módot csinálni rá.

RiCSi1234
Egy jó kis móka, az egyik magyar szerveren! 😊 Cops And robbers

GTA V (*.*)

RAZOR27
Eat this bannana!

nektek szokott olyan lenni, hogy elmegy a hang a játékból?😄
mert nekem néha elmegy a játékból a hang, azt újra kell indítani a játékot?
ez általános, vagy meglehet oldani?

FZoleee
<#szomoru1>
mi nem?
nem lett bugos, vagy nem lehet kiszedni?

FZoleee
#79008-ra valaki?
zyppy
ha be lehet szállni ki lehet szedni teleportálós trainerrel.

és kivontatni nem próbáltad?
Fresh Duke
C:\Documents and Settings\neved\Dokumentumok\GTA San Andreas User Files\ Itt vannak a mentések.

#79013: Az elég érdekes. Majd gondolkodom rajta.

A heavy cost. I pay it gladly.

zyppy
nem

1.01 patch van felrakva.

q6600, 4870x2, 8gb ddr2, asus p5b deluxe, meg ilyenek

Garázs falába beragat tankot el lehet tûntetni valahogy? Átcsúszott az eleje a falon, beszállni nem lehet, felgyújtani felesleges, úgyis újratermelõdik amint lecsukom a kaput.

q6600, 4870x2, 8gb ddr2, asus p5b deluxe, meg ilyenek

elmentéseket ki lehet szedni? vagy az is bugoss lett?
meg az hol van?😄

Kicsikiraly
ilyen nekem is volt, reinstall megoldotta a problémát.

DFTBA &#3232;_&#3232;

hi, nekem kilép ott annála küldetésnél mikor táncolni kell lennt a beach-en, ez nektek is bekövetkezett? vagy mit tegyek?
hibával dob ki,
gta_sa.exe vagy mi... windows hibát észlelt, ezért leáll tudjátok.

plz valaki segítsen,

elõre ios ksözi

Stefibaba
Hátkérlekszépen, az a baj, hogy agyon csítelted magad, ez a játék egyik "ajándáka" a csítereknek. Megoldás: Kezd elõrõl a játékot csít nékül, vagy tölts le egy mentést ami pont az elõtt a küldi elõtt van 😊

Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas

FZoleee
Hali! Valaki nem tud ajánlani valami jó modot, ami kicseréli új kocsikra az eddigieket?
Szevasztok!

Kérlek benneteket, hogy segítsen valaki!

Elakadtam a San Andreas Madd Dog küldetésnél amikor meg kell menteni a volt rapcsászárt, hogy ne essen baja amikor leugrik a tetõrõl!

Viszont amikor el kelle mennem a furgonért, akkor már leugrott a tetõrõl, tehát idõ elõtt vége is van a küldetésnek!

Mit tudok ez ellen tenni?

A játékkal van a baj? Mert néztem youtube on videót errõl a küldetésrõl, és ott nem ugrik le idõ elõtt a tetõrõl!

Segítsen valaki pls!!!
Köszönöm elõre is!
DJ Skyline
és mi fog akkor történni? <#idiota>

Máté94
Olvass viszza!😛
A modról még annyit, hogy ENB series támogatással készül. Hogy mi ez? Aki nem ismeri, annak itt egy kép:

Tehát magasabb felbontásról van szó. Ha valaki nem szeretné, hogy legyen benne ENB series támogatás, akkor kérem jelezze!

Zsoberpapa
Ramires
Sziasztok!
A fronten2 txd-ben megszerkesztettem a térképet, de amiket rárajzoltam, nem látszanak a játékban. Feltüntettem mind a 16 benzinkutat, de nem látszanak.. Miért? Mi lehet a problémája ?
Vagy egyszerûbb lenne legend ikonokat feltüntetni?

Az új modern mod projekt nem állt le, a kísérletezés folytatódik, de hangsúlyozom, hogy a mod az elmosódásokat csak csúcskategóriás gépeken (mint pl. amilyen az én gépem is) képes korrigálni. Ha ennek ellenére van(nak) érdeklõdõk a modern mod 3.0 iránt, akkor mindenképp jelezzék, hogy kell-e nekik a mod. Remélem, mostmár tényleg nem ütközöm semmibe sem. Ehhez viszont segítséget kérek: részletes autólistát kérek txt formátumban, hogy tudjam, mi maradt ki.

A busline mod majd késõbb készül el...

Zsoberpapa
grebber
Egyik haveromnak olyan baja van a San Andreassal hogy állandóan kidobálja a játékból.
Miért lehet ez??

Már tettünk fel új VGA drivert ,feltettük emiatt SP3-at, újból feltettük a játékot de továbbra is kidobálja 😞

Next PC upgrade: 2022

GX25
<#nyes><#taps><#idiota>

mi abban a bonyolult? csak lelõsz minenkit, akit látsz, célozz a fejükre
kocsiknál meg a tankra, kerekekre - videó
Divizio88
ha valaki tud segiteni,
van e valami trukk a
"just a buusiness"
misziohoz mert rengetegszer probaltam
ha valaki tud segiteni meg koszonem

HIP-HOP ARAD

Kicsikiraly
autósiskolába hogy a tökömbe kell a kétkeréken menést megcsinálni? akárhogy csinálom, el se megy odáig :S

DFTBA &#3232;_&#3232;

Fresh Duke
omg... -.-

A heavy cost. I pay it gladly.

kétésfél éve írok ide, sokak örömére <#kuss>

KAMIONOS KOGYO
ja hol az ets topik?
(a saját)

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

KAMIONOS KOGYO
jaj te én is tudom hogy bevan zárva!!!!!
azért kérdeztem,mert itt látlak és nem az ETS-nél
(hogy ide jöttél,nem az ETS-nél írsz)<#hamm><#hamm>

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

jah, de nem értem miért itt, és tõlem kérdezed -.-"

(amúgy van a sajátba is ETS topik..)

GX25
Sziasztok!

Leszedtem innen a FireWork nevû cleo mod-ot. Elméletileg tûzijátékot kellene kilõnie de sehogy se tudom megcsinálni hogy kilõje, nem tudjátok hogy kell?

+ tudnátok mondani olyan oldalt ahonnan tudok leszedni még CLEO modokat?

KAMIONOS KOGYO
Csá
Zárva az ETS mi?
<#smile>

DJ Skyline
hiányolja az icon-gta.r22-es filet

és ezt miért ide írod, ez PC-s, és GTA:SA topik...

erre tudtok valami megoldást? KÉP
tömöríteném ki az iso filet-t , mint a képen látszik egy idõ után megáll és ezt írja ki... ok ra megyek , nem csinál semmit valaki help plz.

Nem, nem lett kuka. Viszont nagyon erõs gép kell ahhoz, hogy "elnyelje" a játék a magas felbontású autók polygonjait.
KAMIONOS KOGYO
nm

Humesz
Régen amit elkezdtél Modern Mod-ot, az kuka lett? Nehogy ezzel is úgy járj.
Divizio88
koszi nagyon szepen<#worship>
orok halam uldozni fog.....

HIP-HOP ARAD

Ez csak természetes :-)
Csak ezt a problémát nem nagyon vágom. Tehát ugye lényegében arról lenne szó, hogy a map installer segítségével raktam be buszmegállókat vidékre is. Elég sokat (még nem teljesen kész). És ugye a Control Centerrel lassítani lehet az idõt. Ahhoz kellene, de valamiért nem tölt be. Igazából Visual Basic kellene hozzá, de nekem már Visual C2005 van a gépemen és lehet, hogy azt nem támogatja. Mindenesetre a vonal kialakítása folytatódik. Hamrosan lesz térkép is. Például az 1-es vonal a távolsági járatok vonala lesz. A járat a san fierro-i vasútállomásról indul, az autópályán át megy Los Santos-Palomino Creek-Montgomery-Blueberry útirányon át Las Venturasba. A 2-es (szintén távolsági) vonal majdnem ugyanez lesz, csak ott pl. le kell menni Angel Pine-nál az autópályáról. Ha majd aktuális lesz, mutatok néhány képet. Arra lenne jó rájönni, hogy mivel lehetne megoldani, hogy várják a buszt a megállókban.
zeli
Huh, az ha kész lesz, majd érdekelne. 😊

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.