82991
-
#79822 Nekem van valahol a gépen egy TXT fájl, amibe kigyüjtögettem az ékezetes betűk jeleit, hogy melyik betű micsoda. Ha kell valakinek talán előkerítem és elküldöm, bár szerintem nem nehéz kinyomozni a jeleket, ha valakinek megvan a GXT Editor, meg a magyar nyelvfájl, csak ki kell keresgélni a szavakból, legalábbis én úgy gyüjtöttem össze.
És egyébként a GXT fájlban hogy lehet kitalálni, hogy éppen a játék melyik ENTRY-ből nézi ki a szöveget a táblákra? -
#79821 Gtx editor kell hozzá, de az ékezetes betűket máshogy kell irni, szal nehézkesen lehet megcsinálni. -
#79820 Nem textúrák. Van maga a tábla modell, azon alap textúra, a szöveg valahol külön van, de nem jövök rá, hogy hol. :@
Pl. Map Editorban sem jelennek meg a táblákon a szövegek, csak a sima tábla. -
#79819 És meg tudod mondani, hogy melyik? -
rolexss10 #79818 kaptam egy linket:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1056472018
Ott legfelül, SÁRGA betűkkel van kiírva :
GTA SA Modern mod
(az alatta levő kis képre kell kattintani)
New San Andreas 2006
(az alatta levő, 1.01 letöltése - szóra kell kattintani)
DE AZ HOL VAN?? VAGY MEGVÁLTOZOTT ÉS AZT HONNAN TUDOM LESZEDNI??
-
rolexss10 #79817 valaki segítene!! nem találom h hol kell letölteni azt a kibaszott new sa 2006 mod-ot -
#79816 A kérdésre engem is érdekelne a válasz... Nem mindegyik tábla van úgy megcsinálva, hogy rajta van a textúráján a szöveg, van amelyik táblára a játék külön varázsolja fel a szöveget így jó több táblához is ugyan az a textúra... -
#79815 1000 kössz -
#79814 ha csináltál biztonsági mentést, akkor meg van valahol az IMG fájlban, de ha nem csináltál, akkor reinstall kell. GGMM-el lehet bisztonsági mentést csinálni. -
ldavid #79813 azok textúrák, cserélni kell őket -
#79812 Azt nem tudja valaki, hogy a közlekedési táblákon lévő szövegeket hol lehet átírni? -
dudapók #79811 És hol van a régi? -
#79810 ahoz más editor kell. -
#79809 Milyen típusú alaplapod --> hangkártyád van? Nekem régen volt egy ABIT NF7-es lapom, amivel a hang mindig elment, ha elkezdett esni az eső, plusz effekt még az volt ezután, hogy néha kékhalállal lelőtte a gépet és a hangkártya driverjének egy dll-jét írta ki bűnösnek, nekem a problémát új driver oldotta meg, meg kellene próbálnod a hangkártyához valami friss meghajtót szerezned. -
#79808 Hy!
Leszedtem a txdworkshop-ot. Hol találom azokat a textúrákat amiken írás található? :D Szval az angol textúrákat akarom lecserélni magyarra. Tudom, hogy van textúra magyarítás, de ki akarom próbálni, hogy mit tudok :) -
URH #79807 Hali all! Sokszor elmegy a hang a játékba és elvileg a faq tartalmazza a megoldást. Miszerint kikéne cserélnem az eax.dll (4.1-et) egy 3.1-es változatra. Linket is ad a FAQ, de az a link kurvára ugyanazt a fájlt adja meg, ami alapból van a játékba.
Ilyenkóó miva? -
#79806 backupolod. feteszed a régit. -
dudapók #79805 Sziasztok!
Lécci valaki segítsen hogy a letöltött kocsikat hogyan lehet törölni! -
Hokifli #79804 Valaki tud egy jo ip cimet????? -
#79803 Rossz a neved, azt írja. Vagy túl hosszú, vagy túl rövid, vagy szóköz, vagy ékezet van benne. -
MTZ 50 #79802 sajnos így se műkodik
még mindig csak a vinewood feliratot látom, és ezt írja ki:
SA:MP 0.2x initialized
connecting to .....................
connection succes. loading netwoek game...
connectoin rejacted. bad nickname!
please choose another nick bbetwen 3-16 characthers
containing only A-Z a-z 0-9 [] or_
Use / quit to exit or press ESC and select Quit Game -
dudapók #79801 jah, mer én futtattam egy drivert ami az ATI mappájában volt,az jó? -
#79800 nem. nekem perpillanat nincs control centerem, és driverem van.
MTZ 50: a tűzfalnál add a kivételekhez az SA-t és az SAMP-t is. -
dudapók #79799 És a Control Center az nem ugyanaz mint a driver? -
dudapók #79798 Jah köszi megtaláltam everestel X550. -
genory #79797 Valamiért nem tudok menteni! Vistam van lehet ez a gond? -
MTZ 50 #79796 Nekem az a gondom, ha multizni próbálok az SA-MP-vel, akkor nem csinál semmit csak a Vinewood feliratot látom. Ez mitől van? -
jpwadkan #79795 akkor everest
de esetleg megnézheted a számlát is ha megvan, azon illik rajta lennie -
dudapók #79794 Én megnéztem az eszközkezelőben rámentem a videókártyákra és ott volt egy olyan hogy Radeon X300/X550/X1050 Series meg egy olyan hogy Radeon X300/X550/X1050 Series Secondary -
#79793 Valaki adna egy letöltési linket. -
#79792 tessék. :) -
#79791 ezt valaki nem tudná leszedni?
több autó lenne elméletileg, de a ****om sáfeszesz miatt kiakad az összes bróvzerem ;)
SokautóMOD -
dudapók #79790 oké köszi -
jpwadkan #79789 a videokártya elvileg a device manager-ben is látszik, ha jól van feltelepítva (magyarban asszem eszközkezelő és a sajátgép-en jobb katt->kezelés címen lehet elérni), de szedj le vhonnan egy everest-et, az megmondja milyen -
#79788 dudapók: olyan videókártya nincs...
jpwadkan: az télleg nem ő volt:D -
dudapók #79787 vagy akkor a DirectX-et honnan tudom beszerezni a GTA San Andreashoz? -
dudapók #79786 de a videókártyám ATI Radeon X300/X550/X1050 Series -
dudapók #79785
és hol tudom megnézni hogy milyen a videókártyám? -
#79784 bazm, azt, amilyen a videókártyád. -
dudapók #79783 de melyik drivert töltsem le? a Radeon X1050 X550 vagy az X300?