GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És nagyon köszi, régóta keresek ilyen buli szervert 😄
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
GTA V (*.*)
GTA V (*.*)
Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign
mert nekem néha elmegy a játékból a hang, azt újra kell indítani a játékot?
ez általános, vagy meglehet oldani?
nem lett bugos, vagy nem lehet kiszedni?
#79013: Az elég érdekes. Majd gondolkodom rajta.
A heavy cost. I pay it gladly.
q6600, 4870x2, 8gb ddr2, asus p5b deluxe, meg ilyenek
q6600, 4870x2, 8gb ddr2, asus p5b deluxe, meg ilyenek
meg az hol van?😄
hibával dob ki,
gta_sa.exe vagy mi... windows hibát észlelt, ezért leáll tudjátok.
plz valaki segítsen,
elõre ios ksözi
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
Kérlek benneteket, hogy segítsen valaki!
Elakadtam a San Andreas Madd Dog küldetésnél amikor meg kell menteni a volt rapcsászárt, hogy ne essen baja amikor leugrik a tetõrõl!
Viszont amikor el kelle mennem a furgonért, akkor már leugrott a tetõrõl, tehát idõ elõtt vége is van a küldetésnek!
Mit tudok ez ellen tenni?
A játékkal van a baj? Mert néztem youtube on videót errõl a küldetésrõl, és ott nem ugrik le idõ elõtt a tetõrõl!
Segítsen valaki pls!!!
Köszönöm elõre is!
Tehát magasabb felbontásról van szó. Ha valaki nem szeretné, hogy legyen benne ENB series támogatás, akkor kérem jelezze!
Zsoberpapa
A fronten2 txd-ben megszerkesztettem a térképet, de amiket rárajzoltam, nem látszanak a játékban. Feltüntettem mind a 16 benzinkutat, de nem látszanak.. Miért? Mi lehet a problémája ?
Vagy egyszerûbb lenne legend ikonokat feltüntetni?
A busline mod majd késõbb készül el...
Zsoberpapa
Miért lehet ez??
Már tettünk fel új VGA drivert ,feltettük emiatt SP3-at, újból feltettük a játékot de továbbra is kidobálja 😞
Next PC upgrade: 2022
kocsiknál meg a tankra, kerekekre - videó
van e valami trukk a
"just a buusiness"
misziohoz mert rengetegszer probaltam
ha valaki tud segiteni meg koszonem
HIP-HOP ARAD
DFTBA ಠ_ಠ
(a saját)
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
azért kérdeztem,mert itt látlak és nem az ETS-nél
(hogy ide jöttél,nem az ETS-nél írsz)<#hamm>#hamm><#hamm>#hamm>
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
(amúgy van a sajátba is ETS topik..)
Leszedtem innen a FireWork nevû cleo mod-ot. Elméletileg tûzijátékot kellene kilõnie de sehogy se tudom megcsinálni hogy kilõje, nem tudjátok hogy kell?
+ tudnátok mondani olyan oldalt ahonnan tudok leszedni még CLEO modokat?
Zárva az ETS mi?
<#smile>#smile>
tömöríteném ki az iso filet-t , mint a képen látszik egy idõ után megáll és ezt írja ki... ok ra megyek , nem csinál semmit valaki help plz.
Csak ezt a problémát nem nagyon vágom. Tehát ugye lényegében arról lenne szó, hogy a map installer segítségével raktam be buszmegállókat vidékre is. Elég sokat (még nem teljesen kész). És ugye a Control Centerrel lassítani lehet az idõt. Ahhoz kellene, de valamiért nem tölt be. Igazából Visual Basic kellene hozzá, de nekem már Visual C2005 van a gépemen és lehet, hogy azt nem támogatja. Mindenesetre a vonal kialakítása folytatódik. Hamrosan lesz térkép is. Például az 1-es vonal a távolsági járatok vonala lesz. A járat a san fierro-i vasútállomásról indul, az autópályán át megy Los Santos-Palomino Creek-Montgomery-Blueberry útirányon át Las Venturasba. A 2-es (szintén távolsági) vonal majdnem ugyanez lesz, csak ott pl. le kell menni Angel Pine-nál az autópályáról. Ha majd aktuális lesz, mutatok néhány képet. Arra lenne jó rájönni, hogy mivel lehetne megoldani, hogy várják a buszt a megállókban.