GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FZoleee
#79072-re pls valaki válaszoljon már... eddig 2-bõl 2 kérdésre nem kaptam választ, ez a harmadik <#idiota>
üdv!
utolsó elõtti küldetésnél tartok,és a legeljén,h tagokat kell toboroznom,egyszerûen nem csinálja! kijelölöm az egyik badatagot,megnyomom a y-t és nem cisnáél semmit! mi lehet az oka?

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

Legend Killer
Damn! 😄 Így is lefagy, monnyuk mosmá eltudok tekerni szídzsével két utcányit 😄... peccseljem fel az összessel, hátha, vagy mi a nyû lehet a gond? mer mondom, anno, mikor megkaptam a géjmet, akkor felraktam gond nélkül, full szûz volt a GTA 😄... és ment simán 😊. Aztán újra lett rakva párszor a gép 😄... lehet az a baj? :S

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
jé, lol, nem is hittem, hogy ott is van. thanks.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

itt csak korábbi van: http://www.pcdome.hu/download.php?id=2247&type=-1
de legalább van
Stefibaba
Kis késéssel de :Ték! 😄

Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas

Stefibaba
Szövegértés 1-es. Ülj le fiam...<#banplz><#lama><#taps>

Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas

Legend Killer
és ho ltalálom? 😄

Legend Killer
nosza, zsír, vki mond vmi faszát is, thanks!!!!!!

FZoleee
Nem tudtok mondani olyan modot, ami az összes kocsit kicseréli, de SA:MP-vel ugyanúgy tudok multizni? <#idiota>
bazs1
bármilyen meglepõ, de bugok

BUG MAP! Mi van ottahol a piros pöttyök vannak?<#wilting>

ha zavarnak nyírd ki õket, és többet nem fognak..
istenostora03
Mer szidzsé nem impotens? <#idiota>

3.3 peccset tedd fel hátha,
Legend Killer
Jó kérdés 😄, nemtom 😊. Hm... ez a géjm amolyan gangsztás 😄, banda háborúk, drog, pia, bulik... és a csajok se maradhatnak ki belõle, lehet ezér 😄... mé idegesít? 😄 Nemtod felszedni a csajokat? 😄D

csõõsztök:bocsi hogy zavarok,de szeretnék fellteni 1 igen jó kérdést.
"A GTA SAN-BA MIÉRT TETTÉK BELE A BARÁTNÕT?"
tudom hülye kérdés de engem kiakaszt ez a barátnõ.
nah csösztök

Legend Killer
nekem is alap gám 😄, vagyis géjm 😄, deh lefagy, mikor szíddzsé 😄 kerékpárra pattan és kihajt az utcára, mindig akkor fagy le :S 😄 😞(.

és nem😊 , alap gám van!
és gecyre idegesítõ így játszani😊 .... nameg nagyon kevesen vannak az utcán, ami lehet így volt anno is
istenostora03
Mer telipakoltad a játékot nagyméretû texturákat, highpoly modellekkel!

Legend Killer
lövésem sincs, nem vok nagy gépész... nekem viszont tudsz segíteni? 😄

hal, meg tudnátok nekem mondani ,hogy mi a francért van az ,hogy bármilyen messze teszem a draw distancet, mindent kb 10 méter után rajzol ki? hogy lehet feljebb venni?
Legend Killer
és FAQ-ban leírtakat is megcsináltam.

Legend Killer
nekem meg az, hogy felteszem, nosztalgia rulz miatt és belépve skippelem a reptéren lejátszódó és azt követõ átvezetõket, majd felpattanok a cangára CJ-al, oszt huss! lefagy, kék halál 😄... régen pedig gond nélkül végig vittem a géjmet ezen a gépen.

Sziasztok! Nekem az a problémám a játékkal kapcsolatban hogy nagyon gyors a játék. Gyorsan mozognak az emberek, jármûvek, és az óra a játékban. Mi lehet a probléma?

Fresh Duke
Hova fejlõdik ez az világ...

A heavy cost. I pay it gladly.

Kicsikiraly
"Mielõtt kérdezel olvasd el a FAQ-t"

DFTBA &#3232;_&#3232;

mivan akkor ha elindítom a játékot és nem történik semmi.
Ja és már újra is telepítettem!mit csináljak????

GATAS=GTASA -.-"

ehh..eddig TDU-ból tettek autókat GATAS-ba, most SA-ból TDU-ba.. <#idiota>

gibson9
Igen arra gondolok! de akkor úgylátom ez nem csak nálam van így.. 😄

RAZOR27
Gondolom a Las Venturas-i autópályára gondolsz, ott télleg pofátlanul gyorsan mennek a kocsik 😄

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

gibson9
Na nem lett nagyon jobb :S
Ja még annyit, hogy az sem természetes szerintem, hogy vannak azok a "fõutak" amiket vastagon jelez a térkép a városokon kívül, azokon az utakon még ha nitroval megyek, akkor is gyorsabb nállam a taxi, vagy bármelyik kis tanyasi furgon. 😄

gibson9
Hát a gépem tényleg nem a legjobb, de amíg nem jön belém vagy megyek én valakibe bele addig semmi gond. De utánna ami van hát azt látni kéne 😄 Egyébként nehéz elmenni miután ütközök, mert folyamatosan belénk szaladnak más autók. Ha a kocsiban maradok nemtok elmenni mert útban vannak a kocsik, ha meg kiszállok elütnek :S
Lentebb veszem valamivel, meglátom jobb lesz e. Köszi! 😊

zyppy
-ha ütközöl ne mardj ott.
-gyenge a géped vedd lejjebb a grafikát.

gibson9
Helló! Azt szeretném kérdezni, hogy az miért van, hogy megyek autóval egy úton, ütközök és utánna minden kocsi belém szalad. Elkezd szaggatni a játék és egy óriási nagy tömegkarambol lesz az egész játék :S De ha arrébb megyek és csak nézem mi történik, akkor is még percekig csak egymásba szaladnak az autók.
Elõrre is köszi a segítséget!

amugy nem jó :S
visszaállítottam telejs gyorsításra... mert akkor más játkokba nem támogatja az EAX hangokat

nem akar a san andreas menteni mi lehet a baj?
A másik, még idegessítõbb probléma: az esetek 80%-ában elfelejti az egeret a game. Ha kimegyek a menübe, ott van egér, de ha vissza a játékba, ott akkor sincs. Sok menübe ki-be ugrálásra idõnként felfedezi hogy mégiscsak van egér, de aztán köv. menübe lépésnél megin nagy esély van rá hogy ismét elfelejti. Ez mi a fasz? Pedig az 1.01 patch is fenn van. Lehet ezzel mit kezdeni?

q6600, 4870x2, 8gb ddr2, asus p5b deluxe, meg ilyenek

ha ezt töltöd le, akkor neked kell megcsinálni
ha pedig ezt, akkor már kész lesz
*csak 1-es verzióval mûködnek
Hali!

Köszi a választ, és akkor azt a mentést honnan lehet leszedni?

Ha azt felrakom akkor az a küldetés már meg lesz csinálva?!

Üdv!
ok, kösz a helpet

elõször csak egyel vedd visszább, aztán nézd meg, hogy használt-e
jah ok, és mennyire rakjam?
szabványos/alap?

õõõ ez melyik kérdésemre is a válasz?😄

79022-esre akartam, a leállós dolgot passzolom, talán directx vagy VGA driver újratelepítése segít
futtatáshoz írd be a dxdiag-ot és a hangnál vedd visszább a hardveres gyorsítás

a mentésekkel gond nem igazán lehet, kiszedned meg nem kell, mert az uninstall meghagyja
Humesz
Mostmár jó! Ez engem is érdekelne. Majd benézek, én is az ilyeneket szeretem.
Humesz
Én csak egy nagy fehérséget látok pedig kíváncsi lennék.