82991
-
7kyu #79866 Sziasztok. Letöltöttem a san andreast de azt írja ki hogy nem található CD. Mit csináljak hogy jó legyen? -
#79865 #79864: New San Andreas mod.
#79843: San Andreas Multi Player (www.sa-mp.com) Felrakod, beírsz egy nevet, rámész az Internetre alul, megvárod míg betölti a szervereket, majd rákattintasz 2x arra, amilyik tetszik. -
RICS KILLER #79864 cső nem tud valaki adni egy linket ahol van egy ojan mod ho kocsiba az anyos ülésre lehet beülni le lehet csúkni a kocsit akor a lámpát ki lehet kapcsolni ijen modot naon megköszöném -
jpwadkan #79863 a telepítési könyvtárról csinálsz egy biztonsági másolatot, akár azt is kiirhatod, bárhonnan elindul a stuff, nem kell telepíteni, még a mentési könyvtárat is létrehozza a megfelelő helyen, ha nem létezik
legfeljebb egy-két modder cucc nem találja meg (eddig a sami volt az egyetlen aminek baja volt ezzel, de az amúgy is szinte használhatatlan) -
#79862 Random: a Nero (asszem a 7-estől kezdve, de lehet 6-os is) simán tud DVD-t is klónozni, csak copy dvd-cd-nek hivják asszem. -
#79861 próbáltad a hagyományos ctrl+c ctrl+v megoldással? én is így másoltam fel a gépre a tartalmát a lemeznek, mert kezdett a lemez (másolt) meghalni, lassan telepítette a játékot, stb. -
#79860 Köszi! -
#79859 Igen, de előbb utóbb megadja magát teljesen a lemez és akkor telepíteni se tudom újra.
Lemásoltam már neroval, alcohollal is, de egyik se vezetett eredményre. Lehet csak valami beállítást nem vettem figyelembe.
Régen volt cd klónozó program mely tök jól átmásolta ezeket a lemezeket, de DVD-re nem nagyon tudok ilyet találni. A clone dvd csak filmek másolására alkalmas. -
Burik #79858 Én megpróbálhatok neked szerezni egy másolatot de semmit se tudok megígérni.
Még jelentkezek! -
#79857 legegyszerűbb megoldás: ha tudod akkor másold fel a lemez komplett tartalmát, szedj le egy cracket a netről és nosza. semmiben nem különbözik az eredeti és a másolt verzió. -
#79856 itt a mód hivatalos honlapja, próbálkozz másik verzióval...
pl az 1.4-essel, az rugalmasabb... -
#79855 basszus megint szívózik velem a letöltés.
Elég ígéretesen néz ki a "DROOT'S Import vs. Muscle Cars" mod, gondotlam tesztelem, aztán ha jó belinkelem, de az első fájl 99,9%-nál megáll.
Ha valaki tudna segíteni baromira lekötelezne, mert máshol nem találom ezt a cuccot.
http://rapidshare.com/files/82121727/GTA_San_Andreas_droot_s_total_conv.part01.rar
előre is köszi
Aztán reportolok milyen a cucc. -
#79854 nah senki?nagyon kihalt ez a topik -
#79853 Berakom a grafikajavito modot es bekapcsolaskor fekete lesz minden,vagy az autok nem latszanak rendesen.miert? -
#79852 Sziasztok!
Van egy eredeti példányom, de a gép már nagyon nehezen olvassa be a lemezt csak minden második-harmadik próbálkozásra sikerül neki. Elég sok apró karc van a lemezen.
Milyen programmal tudnám és főleg milyen beállításokkal rendesen lemásolni a lemezt, hogy a másolat működjön rednesen?
Aki tud kérem segítsen. Az is jó ha valaki intéz nekem egy működő másolatot. -
görgöly #79851 naon meg köcce -
#79850 senki, itt csak a single playerrel játszunk. :| ezt olvasgasd, ennél többet itt sajnos nem tudunk segíteni. :\ -
görgöly #79848 :( senki sem multizik?? -
#79847 nem multizunk, nem tudjuk mi sem, sry. :\ -
#79846 Berakom ezt a modot,es minden fekete lesz.Miert?
-
görgöly #79843 multizni szeretnék sa-val és nemtudom hogy melyik multis progit töltsem le hozzá. és a használatát is magyarázza el valaki meg h hogyan tom letölteni a multit -
#79841 sa.mp, mta:sa ... -
at16 #79840 multizni szeretnék sa-val és nemtudom hogy melyik multis progit töltsem le hozzá.
van egy kb4 mb-os kis fájl, ez az egyik, a másik fajta egy kb 25mb-os cucc.
-
#79839 Feltelepítettem újra a játékot,mert win reinstall volt,beraktam kg21 kolléga modern modját :P:)ami nem rossz,de sztem még IMGtool-lal bepakolok egy pár új autót :)
Esetleg 100% végigjátszást tud valaki?
Köszi előre is -
#79838 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1056472018&no=78336]#78336[/URL]. hsz -
Lowosan #79837 Valaki nem tud a játékhoz egy jó grafikajavító modot? -
#79836 szánalmas... -
#79835 amugy hány küldetés van a game-ben? -
#79834 nemszóltam. nagyon pöpec ez az új s0beit, kár hogy néhány szerveren kifagyasztja a játékot. -
#79833 Ehhez az új 0.2x-hez van használható cheat? -
#79832 aki esetleg nem tud a GTA IV-gyel játszani, de egy kis morzsát szeretne belőle látni, az görgessen itt középre, és keresse meg ezeket: GTAIV Buffalo, GTAIV Comet, GTAIV SultanRS, GTAIV SuperGT -
ldavid #79831 ha leszállsz a célpontok mögé, és a földről lövöd őket, úgy valmivel könnyebb
(de Zero küldetései nem kötelezők) -
#79830 Hali!
Nem tudok egy küldetést megcsinálni...Sehogy sem és vagy már 100szor probálkoztam...azt a küldetést amikor zéró repülöjével kell lelöni egy párcsávot
van vmi trükk?THX elöre! -
#79829 szia. te hány éves vagy össze-vissza? azért jó kérdés, hát ez-az, google a barátod. -
#79828 Sziasztok milyen bugok vannak a játékban? -
#79827 rz: sehol. (én legalábbis nem tudok külön gta3.img letöltésről)
rooney8: a GXT Editorbe betöltöd az english.gxt-t aztán elkezded szerkeszteni. -
rz #79826 hello, nem tudja valaki hogy honnan lehet letlteni gta.img fájlt?(csak ezt az egy fájlt) -
#79825 És meg tudod mondani, hogy azon belül hol? Persze ha nem probléma :| -
ldavid #79824 akkor szerinted? -
dudapók #79823 és a reinstall után megmaradnak a mentések? mer én már reinstalláltam egyszer és akkor megmaradtak.