GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
utolsó elõtti küldetésnél tartok,és a legeljén,h tagokat kell toboroznom,egyszerûen nem csinálja! kijelölöm az egyik badatagot,megnyomom a y-t és nem cisnáél semmit! mi lehet az oka?
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
de legalább van
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
"A GTA SAN-BA MIÉRT TETTÉK BELE A BARÁTNÕT?"
tudom hülye kérdés de engem kiakaszt ez a barátnõ.
nah csösztök
és gecyre idegesítõ így játszani😊 .... nameg nagyon kevesen vannak az utcán, ami lehet így volt anno is
Ja és már újra is telepítettem!mit csináljak????
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Ja még annyit, hogy az sem természetes szerintem, hogy vannak azok a "fõutak" amiket vastagon jelez a térkép a városokon kívül, azokon az utakon még ha nitroval megyek, akkor is gyorsabb nállam a taxi, vagy bármelyik kis tanyasi furgon. 😄
Lentebb veszem valamivel, meglátom jobb lesz e. Köszi! 😊
Elõrre is köszi a segítséget!
visszaállítottam telejs gyorsításra... mert akkor más játkokba nem támogatja az EAX hangokat
q6600, 4870x2, 8gb ddr2, asus p5b deluxe, meg ilyenek
Köszi a választ, és akkor azt a mentést honnan lehet leszedni?
Ha azt felrakom akkor az a küldetés már meg lesz csinálva?!
Üdv!
szabványos/alap?
a mentésekkel gond nem igazán lehet, kiszedned meg nem kell, mert az uninstall meghagyja