GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elsõ körben nem találtam meg, hogy hol van a kerékméret.
Két lehetõséget látok.
1, Vagy a modellhez gyártanak kereket ami jól néz ki a modellen, de nem izgatja õket, hogy kanyarodáskor, lowrider témánál a kaszniba lóg.
2, Valahol tárolva van autótípusonként a kerékméret (amit nem tartok valószínûnek, mert a Supra-s SuperGT-nek nincs ilyen vastag kereke)
3, biztos van még alternatíva, amire még nem gondoltam.
Két lehetõséget látok.
1, Vagy a modellhez gyártanak kereket ami jól néz ki a modellen, de nem izgatja õket, hogy kanyarodáskor, lowrider témánál a kaszniba lóg.
2, Valahol tárolva van autótípusonként a kerékméret (amit nem tartok valószínûnek, mert a Supra-s SuperGT-nek nincs ilyen vastag kereke)
3, biztos van még alternatíva, amire még nem gondoltam.
Þór vígi þessi rúnar
Ezen is van még mit javítani, az elsõ kereke szinte folyamatosan a betonban megy 😊 és rohadtul csillog.
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
a kerekeket valahol át lehet méretezni... most tettem fel az SLR-t, szegénykémnek meg kicsik a kerekei 😊
A Vice Cityben hol kellett átméretezni a kerekeket, nem tudja valaki?
A Vice Cityben hol kellett átméretezni a kerekeket, nem tudja valaki?
[/cserf][/fülünyúl]
Innen próbáld már ki, hogy nálad jók -e a kerekek.
de ha nem írod át akkor sem lesz nagy probléma...csak 250 helyett 120-al mész,ha olyan autóra teszed be!😄😄😄
Valaki felrakta a Shelby GT500 at? Ott is a kerékkel vannak gondok, túl nagy. Kellene egy jó konfig!
tök mindegy mit minek a helyére teszel be, csak a file-t megfelelõen kell átnevezni, és a szükséges handling meg egyéb sorokat átírni.
[/cserf][/fülünyúl]
hogy valami értelmeset is szóljak...a handling.cfg-ben asszem lehet állítani a kerékméretét...de nem tudom így melyik szám az
Lámer kérdés üssetek!
Szóval aszongya a readme, hogy az elegy-t kell kicserélni (elegy.dff meg elegy.*), namost a file-ok a superGT névre hallgatnak és az ID is a SuperGT-re hivatkozik. Szóvalakkor elvan keffentve a readme és a SuperGT helyére kellene tenni a taligát?
Számomra ez lenne a logikus.
Szóval aszongya a readme, hogy az elegy-t kell kicserélni (elegy.dff meg elegy.*), namost a file-ok a superGT névre hallgatnak és az ID is a SuperGT-re hivatkozik. Szóvalakkor elvan keffentve a readme és a SuperGT helyére kellene tenni a taligát?
Számomra ez lenne a logikus.
Þór vígi þessi rúnar
akkor hanyagolom ezt a Malév gépet...kukába vele...igaz a fél napom ráment...de sajna én is ettõl tarottam,hogy nem lehet mit csinálni...
Mondom én, hogy tükröz, a függõleges vezérsíkon is tükrözi az emblémát, különben nem így állna rajta. Sajnos így nem tudsz ellene tenni semmit, a felirat az egyik oldalon tükörírással lesz akkor is, ha megfeszülsz. 😊
[/cserf][/fülünyúl]
GTA SA's videot csinaltam remélem valakinek azért tecceni fog... 3,8 mega
http://hungarianmages.atw.hu/gta_0002.wmv
http://hungarianmages.atw.hu/gta_0002.wmv
\'\';!--\"{()}&?!:,@#
Én most azon dolgozom. Átviszem San Fierro-t GTA III-ba.
A pálya mérete (a file) kb. 20 szorosára nõ, mivel több benne a poligon.
Talán novemberben készül el teljesen.
A pálya mérete (a file) kb. 20 szorosára nõ, mivel több benne a poligon.
Talán novemberben készül el teljesen.
követed a shopig, de nem mész közel, a shopnál bemész utána, felveszet a batman göncöt, aztán kirohansz a shopból, követed hazáig, ott kiszálsz a járgányból, jön majd egy faszi, mûbrokival a kezében elveszed tõle azt bemész a csajhoz azt...
tessék
minden stimmel a gépen csak a felirat nem...
amúgy akkora a gép,hogy kilóg a hangárból!😄

minden stimmel a gépen csak a felirat nem...
amúgy akkora a gép,hogy kilóg a hangárból!😄

Nekem az sose tetszett igazán.
Annyira nem jött be és gondjaim voltak a sebességgel.
A VC-t imádtam és ugyanazon a gépen gond nélkül ment!
Annyira nem jött be és gondjaim voltak a sebességgel.
A VC-t imádtam és ugyanazon a gépen gond nélkül ment!
Þór vígi þessi rúnar