GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TothLaci
Figy.

Nem lenne-e kedved csatlakozni, hogy gyorsabban kész legyen a GTA III: San Fierro?

Hidd el, ha egyedül egy nap alatt át tudok konvertálni 410 modellt, akkor ha valaki segítene is, gyorsabban a végére járnánk.
TothLaci
Akkor azt jelenti, hogy nem csak én dolgozom a GTA: San Andreas átkonvertálásán. 😞

Na mind1, COL-okat így is betudom tenni, mert mûködik a COL scriptnek a *Save As része, egyenként kimentem, aztán steve CollEditor programjával beleteszem a többi közé. a COL jelenlegi mérete: 1,5 MB
Duddits

Jagi
Ezt mondtam az elején.
Mondjuk engem nem zavar, hogy "tükrözõdik" a tex, az inkább hogy még fehéret nem láttam, csak pirosat, zöldet kéket, stb...
Van vmi trükkje, hogy csak fehér legyen a repcsi???

DanielT
Van a sor végén:

562, elegy, elegy, car, ELEGY, ELEGY, null, richfamily, 7, 0, 0, 1, 0.75, 0.75, 1

Ezek az 1 esek van ahol -1 ek. Ez mit jelent? Nálam ez megoldotta 2 kocsinál is a kerékgondot.
Duddits

Viszont ezzel adtál egy ötletet, megyek kibróbálok valamit, remélem bejön. 😊

I was working on my new CollEditor II recently, and been making great progress. Collision files of all 3 formats can be loaded, converted and saved perfectly already, and simple col object management and suface manipulation is also possible. Expect a first beta soon.

Ezt írta steve mikor rakérdeztem, ez kb két hete volt, ami azt jelenti hogy mostmár nagyon hamarosan várható a különálló coll editor, ami a maxot illeti hamarosan elkészül a végleges verziója a max scriptnek, ahol már lehetséges lesz úgy elmenteni egy dff file-t hogy nem kell hozzá a coll adat. Ami ugye épületeket, új felniket jelent, valamint a már meglévõ konvertált járgányokhoz tisztességes árnyékot jelent.

Jagi
Megosztanád? PLZ!

bigapó
Errõl beszéltem. ha megfordulsz és mész lefelé, akkor találsz egy kamerát.

The Matrix has you...

bigapó
ja, igen és ha valakinek továbbra is gondja van azzal a küldetéssel amikor a motorral kell utolérni a repcsit, akkor annak azt tanácsolom, hogy amivel elõredõl ill. feláll CJ a motoron (nekem a HOME, az END pedig hátraviszi a súlyt, hogy egykerekezzen), azt nyomogatva, tehát nem folyamatosan nyomvatartva, mert akkor csak feláll a nyeregbõl, hanem nyomogatva behajol a plexi mögé és kicsit jobban gyorsul ezáltal a moci. jobban, mint enélkül😊)
érdekes mód elsõre sikerült feljutnom -akkor még nem használva ezt a trükköt-, de késõbb felrobbantottam magam is, úgyhogy elölrõl kellett kezdenem😊 és ekkor már úgy lehagyott a gép, hogy csak na. viszont az elõrehajolós technika nálam bevált.

The Matrix has you...

TothLaci
Mert Kam csinált is olyat, elõször mûködött szerencsére, de most valami baja van. Hiába indítom újra, rá kattintok az "Append"-re, és s**rik beletenni. Kipróbáltam más COL-al is, ott is ugyan ez a helyzet.
bigapó
öö, ezt tényleg nekem szántad? nem tudom ugyanis, hogy melyik küldetés ez?

The Matrix has you...

Random work
Majd írj rendszeresen hogy állsz az oldallal. Nagyon érdekelne szépen le lehetne írni az okosságokat és a tényleg jó autókat betenni.
Most töltöttem le párat és majd kipróbálom a hétvégén.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

bigapó
van egy Woozie-tól nem messze is egy sikátorban. mikor csináltam a fotókat, akkor két hely között menve találtam. ahol van a nagy Kínai-kapu vagy mi, tudsz venni lakást is ott. azzal szembe van a sikátor, ott is van.

The Matrix has you...

TothLaci
Jó Reggelt! Ismersz a 3ds MAX-hoz egy mûködõ *.COL exportáló Scriptet?
reménytelen
Segítségképpen:
Zacsy
Ha meg csinálom a Wanted-os kocsikat mit kapok?

\"Nem az a lényeg h mit nézel! Hanem, hogy mit látsz!\"

bigapó
HI!

Learning to fly! ez gondolom sokaknak ismerõs😊 a repülõs küldikrõl kérdeznék és írnék. nem tudom, hogy kinek miért nem sikerültek ezek a "pályák", de szerintem gyakorlással mindegyik átvihetõ. nekem speciel a le-föl-balra-jobbra nyilakra volt állítva az irányítás, a W a gáz, S az a "lassítás"-süllyedés. Q és E ,pedig amikor vízszintes síkban balra ill. jobbra fordítja a gépet (van erre repülõs kifejezés, de az most nem jut eszembe). ez utóbbiakat nagyon ritkán használom, mert lassan fordul így. szóval ezen kombókkal hamar túljuttottam az adott feladatokon, persze volt ami nehéz volt és sokszor kellett próbálni, de végül mindegyik összejött. kivéve egyet😊
Ez pedig a loop the loop. azaz mikor hátra-bukfencet kell csinálni a kis stunt-plane-nel. nem az a baj, hogy nem tudom megcsinálni, hanem az, hogy 1 másodperccel mindig túllépem az idõt. 21 s alatt kellene, de nekem 22 a max, az alá akármit csinálok, nem megy. szal valaki tipp, tanács??

The Matrix has you...

Hát én nem találtam, de mindjárt megnézem a vasútnál, kössz

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

Jóreggelt mindenkinek,

A kerék méretét két módosító szabályozza, amit a vehicles.ide-ben találhatunk meg, pl:
429,banshee,banshee,car,BANSHEE,BANSHEE,null,executive, 5,0,0, -1, 0.94, 0.94,0
ami bennünket érdekel az a 0.94, 0.94 ezek alkotják a kerék méretet. az elsõ szám az elsõ kereket, a második a hatsó kereket takarja.
Egyébként ha a modellt amit konvertáltak rosszul csinálták, abban az esetben szinte hiábavaló állítgatni a méretet a vehicles.ide-ben mert soha nem lesz tökéletes, ehez a konvertáláskor kell megtenni a megfelelõ lépéseket. Ha valakit érdekel szívesen megosztom vele a módszert.
Amúgy most tervezek egy kis oldalacskát, ahová a jobb minõségû autókat meg egyéb finomságokat pakolnék fel. Ha valakinek van kedve segíteni ne kíméljen 😊

reménytelen
Rengeteg helyen, pl vasútállomás, egyik burger shot, van híd alatt is, meg több olyan helyen, ahol a közelben valamit le kell fényképezni!
Hol találok SF-ben fényképezõgépet???

😄

TothLaci
Valaki tud olyan módosítást a jó öreg GTA III-hoz, ami kiveszi a küldetéseket?
DanielT
Vigyázz, el ne mondd! <#ticking>
Random work
A lényeg ugye nagy célom lenne lecserélni az autókból minél többet szép részletes modellekre, de a tulajdonságokat nem módosítanám és nem teljesen extrém autókkal pakolnám tele.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random work
hú ehhez még korán van 😞
majd azért megpróbálom felfogni

Valahol ninc összegyûjtve sok rendes jól mûködõ autó? Mert jönnek itt az autók, de egyesek még nincsenek is meg SA alatt mások igen, de hibásak vagy gagyi minõségûek. Össze kéne szedni egy odlalra a tényleg jókat.

reménytelen
100%-os végigjátszás után végtelen töltényed lesz mindenbõl! <#nyes>
CSOCSO
nah mostmar muxik csak mikor jutok egy banseehez?😊))
CSOCSO
fasza.. feltettem suprat es nem tolt be a jatek😞
Palinko
tényleg csak paintal,txdworkshoppal,meg img toollal mûködtök??
CSOCSO
bazzz ez szep!!!😊
cement
honnan lehet leszedni? linkt!!!!12

respect to the man in the ice cream van

Sanyix
Neki kell menni a mentõautóknak, amiket jelez, de mind1 milyen sorrendbe csinálod úgyis az utolsó mentõbe lesz az emberke akit meg kell mentened. Nekimész párszor kiszáll belõle 2 gorilla, kinyírod õket, és a mentõt a kijelölt helyre viszed (közben fog üldözni pár kocsi). De elég 1 értelmû a küldetés...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Kata
háhá! Megvan hol kell a kerekeket állítani. Méret is, magasság is... <#hawaii>

[/cserf][/fülünyúl]

littleNorbi
egy kocka a feladat "címere" és valamit a mentõautókkal kell csinálni, csak azt nem tudom hogy mit ?

Palinko
meséld el,hogy kezdõdik a küldetés és hol akadtál le...
littleNorbi
Tudnátok segíteni az Intensive Care c. küldetésben ?

Carlos
Na, ennek örömére szunya!
Jó éjt mindenkinek!
<#wave>

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Leírva bonyolultabban hangzik mint megcsinálva...
Köszönöm!

Þór vígi þessi rúnar

Kata
1. txd workshop nevû segédprogram letölt, kitömörít, elindít (ezzel lehet a textúra file-okat (*.txd) megnyitni.
2. még külsõ könyvtárból (tehát nincs beépítve a .txd file a gta3.img-be) megnyitod, és megkeresel chrome feliratú réteget a bal oldali listán. Ezt exportálod mondjuk TGA file-ba (van export gomb). A file megjelenik a könyvtárban, ahova kirakattad a programmal.
3. Ez a file már megnyitható monnyuk Photoshoppal. Megnyitás után layer-ré alakítod a backgroundot, hogy változtathasd. A layer átfedését leveszed olyan 30% körülire. Ezután csinálsz egy új layert, amit a meglévõ alá raksz, és kitöltöd simán feketével, majd a képre nyomsz monnyuk egy flatten image-t és elmented felülírva a régit. (Vagy mentés másként, és ott megválasztani milyen formátum, majd felülír).
4. Vissza a kis txd workshophoz, ha közben bezártad, újra megnyitod a megfelelõ .txd file-t, rákattintasz a megfelelõ rétegre bal oldalt, és Import gombbal behozod a helyére a módosított képet. Elment, bezár.
5. A programba berakod img toollal a szokás szerint a .txd file-t is, és lõn csoda.

[/cserf][/fülünyúl]

Carlos
Ha az, akkor keress rá ebben a topikban a kolbász szóra!

Þór vígi þessi rúnar

hát most így pontosan nem tudod, de ha az, akkor mit kell csinálni ?

Hyper Super !!!

Carlos
FreeFall a küldetés neve?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Hol lehet a csillogást levenni, mert hányok tõle!
(Elenor)

Þór vígi þessi rúnar

Helló!
Las Venturasban, járok.Valami dolláros feladatnál vagyok, pontosan a dolláros 3. feladatánál.Valami reptérre kell mennem és egy magán repülõbe ülök be és utánna már nem tudom mit kell csinálni.Aki tudja kérem írjon !!!

Hyper Super !!!

Kata
jók ezek a konvertált autók, de a kerékméretekkel soknál van probléma (vagy túl kicsi, vagy túl nagy, a BMW 750-est is feltettem, annak meg nagy hézag van a kerék és a sárvédõ között, majdnem off-road), no meg a csillogás, amit mondjuk ki lehet venni, de akkor is, ha valaki már konvertál legyen gondja az ilyeneket kijavítani...

[/cserf][/fülünyúl]

Carlos
Elenor:

Þór vígi þessi rúnar

Palinko
a freeway motor melyik .img-ben van??