GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):
Ezzel a stílussal nem leszel nagymenõ!
Þór vígi þessi rúnar
::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):
Viszont a 3D-hez nem értek, jó lenne, ha valaki abban májer lenne konvertben, mert lenne pár cuccos, ami kéne... 😛
[/cserf][/fülünyúl]
Mi történik, ha mindenki végigjátszott 1 játékot, amit lehet modolni?
A választ szerintem itt mindenki tudja...az elõzõ 3000 üzenetbõl pedig mindenki más is rájöhet
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
[/cserf][/fülünyúl]
és nem fordítva jeleníti meg hanem úgy ahogy kell...:S
[/cserf][/fülünyúl]
vagy egy térkép amin jelzi,mi hol van..
Ha legalább a játékban található járgányok szinvonalát elérnék, de jó is lenne.
Þór vígi þessi rúnar
[/cserf][/fülünyúl]
ma nem volt más új ezeken kívül!😄
körbe nézek máshol hátha van valami,de nem hinném
kellene kép ezekrõl a jármûvekrõl,vagy hogy hol találom,hol parkol,vagy melyik pályarészen száguldozik:
sanchez
feltzer
remington
sentinel
infernus
camper
jááj de szép akármennyire nem illik a gépmbe
TRD Toyota Supra
letöltés
ez viszont randa
FNF Honda S2000 Converted 0.1
letöltés
ezek meg csillognak-villognak mint a franc
1997 Lincoln Town Car Limousine
letöltés
1997 Lincoln Town Car
letöltés
Audi A3 Tuning
letöltés
Cadillac XLR
letöltés
Citroen XM
letöltés
Mercedes-Benz SLR v1.0
letöltés
Szóval annál a küldetésnél amikor motorral kell a felszálló repülõre fölhajtani? hogyan tudok gyorsabb lenni? Mert normálisan mire odaérek felszáll.
ez így még jó is eddig,de
a malév felirat a jobb oldalon mindíg fordítva jelenik meg!😞(
pukk

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
végre én is megtaláltam!
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
egyszer fenn a levegõben volt oltáskor egy kocsi 😄 egyszer mikor egy ilyen hordozókamiontól eltávolodtam, az eltünt, de a levegõben rajtamaradt a kisteherautó 😊 persze nekimentem egy másik kocsival és azonnal leesett 😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n