GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
79 játékóra
67,80 %
😊)))
Esélyed a normális életre annyi, mint háromlábú sünnek a 6 sávos autópályán az életbenmaradásra...
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Esélyed a normális életre annyi, mint háromlábú sünnek a 6 sávos autópályán az életbenmaradásra...
hát nem nagyon,mert én 24 óra alatt játszottam 98-ra elsõbõl.. szerintem meg lehet csinálni 10 óra alatt is,csk az a lényeg,hogy valami stratégiával mennyünk,meg ne saveljünk... én ebben a 24 órában sokat motoroztam üresbe,sokat csajoztam,sokat várostnéztem stb...
<#nyes>#nyes>
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Igaz a repcsis sulit 10 perc alatt csinálta full aranyra.
Þór vígi þessi rúnar
talán majd LS-ben
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Megha esett az esõ egy küldi alatt ahol autózni kellett.
Valamint minden arany suli után, ilyenek.
Þór vígi þessi rúnar
Szerintem az autós nehezebb.
Amúgy én meg ott vagyok elakadva, hogy a chiliad vagymilyen bicós chl-et nemtom megcsinálni.
Þór vígi þessi rúnar
fejbbõl nem tudja itt senki
még magyar nyelven is elérhetõ ez az információ
de repcsisulitól elõre majrézok
Þór vígi þessi rúnar
napokat töltöttem ballasok lõdözésével, kommandózásssal, már a területfoglalósdi elõtt
akkor autókázol, motorozol, száguldozol a városban az autók között, megismered a várost, hol vannak kis sikátorok, ahol idõt lehet spórolni, egy idõ múlva nem kell térképet nézni, mert tudod, hogy mondjuk a kajáldánál balra, a fehér épületnél jobbra (most már kezdem ismerni SF-et is, olyan jó, amikor visszaköszönnek épületek, vagyis ott vannak, ahol lenniük kéne 😊 és ahogy elnézem Ventura most még elég zilált, de egy idõ mulva ismerni fogom azt is)
ezek után ugye még lehet röpködni, hajókázni, jónépet öldösni, többféle módon, sok csillagot összeszedni és messzirõl épségben hazaszaladni, turistáskodni fényképezõgéppel, mindenhová felmászni, leugrálni, stb
EZ a JÓ a GTA-ban