GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kata
ja, még annyi, mielõtt azt is megkérdezed, ha átlós irányú nyilacska jön, akkor értelemszerûen két irányt nyomsz le egyszerre, a megfelelõ oldal és megfelelõ függõleges irányt.

[/cserf][/fülünyúl]

Carlos
Farostlemez.

Þór vígi þessi rúnar

Jagi
Ok! megegyeztünk. tehát kell hozzá egy fasza hamupipõke törésmodell. csak vki csinálná meg!

UUUUh köszi a segitséget,már ugrom is neki.Mégszer Thanks!!!!!
RatHunt3r
naaaaa, azért nem annnyira szar!!! kartonpapííííííííííír!! 😊)))

Esélyed a normális életre annyi, mint háromlábú sünnek a 6 sávos autópályán az életbenmaradásra...

Jagi
Ja, papír!!! 😄DDD

RatHunt3r
hát jó csak akkor valami iszonyat brutál törésmodellt kellene csinálni hozzá, mondjuk ha pl CJ 6 csillagos menekülés közben annyira siet hogy egy kicsit erõsebben csapja be az ajtót akkor mondjuk kiszakad... <#nyes><#nyes><#nyes>

Esélyed a normális életre annyi, mint háromlábú sünnek a 6 sávos autópályán az életbenmaradásra...

Jagi
Ez mi volt repülés, oder zuhanás? 😄DDDDD <#eljen>

Aquir
já 😄

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Kata
egyik gta-s oldalon már láttam ilyet videjóban is 😛

[/cserf][/fülünyúl]

Carlos
Unatkozunk, unatkozunk?<#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

Jagi
Neeeeem, az szándékosan az alapmodelt az IdlewooD (vagy mi) helyére. de simán lecsrélhet még vagy 3 tipus a mellé,mertannyi van belõler mint állat! 😄DDDDDDD

Aquir
ott csak ritmusérzék kell 😉

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

RatHunt3r
álllat <#guluszem1>

Aquir
A repülõ Vortex kalandjai 😊

egy
kedõ
három
négy
öt

RatHunt3r
jaah! Egy kis tuning villám suzukit... <#taps>

Carlos
Nemkelltöbb. Van már 3.

Þór vígi þessi rúnar

Kata
zene ritmusára nyomd le a megfelelõ nyilacskát, ami épp akkor érkezik a karikába alul. Jó ritmusérzékkel nincs gond. Én az összes ilyen táncos izét már csuklóból lenyomom perfektre 😛

[/cserf][/fülünyúl]

Jagi
Tééleg azzal kéne teleraknia Sa-t
Suka swift (szigorúan az 5 ajtós. Választható színek.piros, METÁÁL: ezüst, kék, foszöld) 😄DDD

Hali!!!Szivok mint a torkos az autó táncoltatással.Hogy kell megcsinálni azt a küldit???Danke Sõn!!HOKOTRO
RatHunt3r
itt megtalálod ha lusta vagy keresni:

gta végigjátszás

RatHunt3r
mármint beírod...

RatHunt3r
guuugggolóba eírod és annnyi!

Jagi
Nekem is van otthon 2.

honnan lehet leszedni végigjátszást, de ami magyarul van??????????

\\__/) (O.o) ( } { )

RatHunt3r
ha már részletre veszek autót, akkor az nem suzuki lesz... <#nevetes1>

reménytelen
Minek a Ferrarim mellé? <#ravasz1>
Kata
Nah, akkor ha valakit érdekel.
Az itt linkelt BMW 750 iL helyes kerékbeállítása: handling file-ban a D és E oszlop adatai: 0.28 és -0,12
Az SLR Merci helyes kerékbeállítása: handling file-ban D és E oszlop: 0,25 és -0,18. A vehicles.ide file-ban pedig 1, 0.80, 0.80 (utolsó elõtti oszlopokban, megtalálja mindenki, mert hasonló értékek szerepelnek ott).

[/cserf][/fülünyúl]

reménytelen
Nem, csak miután kifizetted az összes részletet... <#whatever>
RatHunt3r
és a suzuki, az a "miénk" nem... <#nyes>

Shaman
EZAZ!!!

Mindenki azonnal elindul és vesz egy Porschét!!!!!44

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

DanielT
Mer' ki kellene már törni ebbõl a csóró lóvasnemzet képbõl. Rohadjon meg az összes Lada ott ahol van, a Porscheról ismerjenek bennünket 😄
Shaman
mert azok nagyjából annyira Magyar autók,mint a Porsche...

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

reménytelen
Ha magyarok is csinálnak, akkor miért nem Trabant, Lada, meg hasonló finomságok? <#vigyor5>
TothLaci
Nem baj, hogy ocsmány, de legalább magyar 😊
Aquir
egyébként playing time: 65 h
játék 96%-a kész 😊
és még sokat motoroztam 😄

RatHunt3r
Valaki találkozott már olyan hiper-szuper gyorsvonattal amelyik akkor suhan el melletted amikor a bányás küldik közül azt csinálod amikor hordókat kell letologtni a sínrõl?

RatHunt3r
<#taps>

Jagi
Az kagyarog közben.
Meg az túl egyszerû.
Csinálsz magadnak egy ugratót kamilyoonnból és sancez(v mi)zel felugratsza tetejére.
Hát persze, hogy akkor egy sem jár arra! 😄DDDD

Carlos
Ügyi...
Fogod magad és jetpack-kel rászállsz. Sok ügyesség nem kell hozzá.

Þór vígi þessi rúnar

Aquir
én még szórakozok vele, hogy teljesen meglegyen 😊
kiélvez(t)em nagyon 😄

Jagi
Nem lehet felszállni a villamosra, csak a tetején utazni, ha ügyi vagy.

Jagi
Egy támpontnak jó, de nem tényezõ az élmény a fontos, nem az hogy mennyi idõ alatt nyomod végig.

Aquir
mikor futottam. meg triatlonon 😊

Aquir
szerintem is relatív, nekem ugy fél-1 hónap volt 😊

Palinko
de biztos nincs a játékban jeti?vagy ha lehet moddal betenni,akkor honnan tölthetem le?vagy legalább egy ufot... de azért vannak érdekes dolgok a játékban..mondjuk én a fenetudjamijen recordsnál kimásztam a falon és látom,hogy repül felém valami lángoló izé.. nem meteor,hanem egy repülõ sállt felém és ha nem megyek arrébb teljesen belém jön 😊
RatHunt3r
Az elején úgy voltam a gámával hogy inkább nem is csináltam küldiket nehogy hamar a végére érjek. Hát asszem ez sikerült is....
<#worship>

Carlos
Énis. Legalább egy hónapja állok a 98.40-en... 😊

Þór vígi þessi rúnar

RatHunt3r
azt hogy???

Palinko
az biztos 😊