GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jagi
Persze, minden ami nem a fõszálhoz tartozik: kurvázás, biliárd, "csillaggyûjtés kaszinózás, felvasárolni az osszes ruhaboltot(mondjuk ezt éerdemes) stb.
Ilyesmire gondoltam 😄DDD<#finom><#nevetes1>

reménytelen
Ha soknak találod a játékidõt, a gtaonline.hu-n van letölthetõ 100%-os mentés!
Mike
AHA!

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Carlos
Sok.
Ha csak azt csinálod ami a feladat, 30 óra a hardcore gamereknek.
Ha nem vagy hardcore 50-60.
Ha mókázol mellette 80+.

Þór vígi þessi rúnar

Shaman
mért lehet benne hülyéskedni?<#wow2><#idiota><#ravasz1>

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Jagi
Azzól függ mennyit hülyéskedsz mellette 😊

szvsz ez relatív. már két hónapja játszom vele, de nem tudnám megmondani, azt se, hogy hány %-nál járok, pedig a statisztikában benne van.

Csak szórakozás. 😄D

Minden attól függ, hogy csak végig akarod vinni, vagy játszani is akarsz. 😊

szerintem.

Shaman
öööö ha 100%-ra meg akarom csinálni,az egy átlagos játékossal számolva kábé mennyi tiszta játékidõ?

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Jagi
vagy (és) ez:

DanielT írta.
"Van a sor végén:

562, elegy, elegy, car, ELEGY, ELEGY, null, richfamily, 7, 0, 0, 1, 0.75, 0.75, 1

Ezek az 1 esek van ahol -1 ek. Ez mit jelent? Nálam ez megoldotta 2 kocsinál is a kerékgondot."

DJ Skyline
tenksz!

Jagi
Ne tedd! Itt van

"A kerék méretét két módosító szabályozza, amit a vehicles.ide-ben találhatunk meg, pl:
429,banshee,banshee,car,BANSHEE,BANSHEE,null,executive, 5,0,0, -1, 0.94, 0.94,0
ami bennünket érdekel az a 0.94, 0.94 ezek alkotják a kerék méretet. az elsõ szám az elsõ kereket, a második a hatsó kereket takarja.
Egyébként ha a modellt amit konvertáltak rosszul csinálták, abban az esetben szinte hiábavaló állítgatni a méretet a vehicles.ide-ben mert soha nem lesz tökéletes, ehez a konvertáláskor kell megtenni a megfelelõ lépéseket. Ha valakit érdekel szívesen megosztom vele a módszert."

Kata
LOÁL Airlines legyen! 😊 Van egy ilyen topik a gumiban 😊

[/cserf][/fülünyúl]

DJ Skyline
thx,megkeresem

DJ Skyline
ehh😄😄D
Skyline Airlines...

Kata
van, de mindegyikre kiírják a teljes nevet is

[/cserf][/fülünyúl]

Jagi
Lehetõleg szimmetrikus. 😄 Vagy csinálj Skyline Airlinest! 😊 Egy saját légitársaságot.

Kata
én meg, de közben Magicarizona is részletesen leírta ma, lapozgass vissza.

[/cserf][/fülünyúl]

Jagi
Ez mi? 😊 cabrio lesz?

DJ Skyline
azt nehéz...marad ez a jumbo,csak nem olyan textúrát teszek rá amin van valami felirat...csak van olyan légitársaság amin csak egy jel vagy embléma van!😄

TothLaci
Még a textúrázás hátra van, de így is jól néz ki.
TothLaci
Jagi
vagy az is olyan?

Jagi
Jet? (shamal)

DJ Skyline
jah!😄😄😄
én meg szvsz másik gépet csinálok amin nincsen felirat,mert szarul jön ki,hogy a gép bal oldalán normálisan van fent a malév felirat, a jobb oldalon meg fordítva!😞
így keresek valami mást...

DJ Skyline
valaki megtalálta már azt,hogy hol lehet átírni a kerék méretét?

Jagi
THX!😄
jó reggelt, felébredtél? Én most reggelizek, csak a melóhelyemen.
Ahelyett, hogy otthon tekergetném a verdákat meg a repcsiket.

Tegnap rájöttem vmire: a Boeing nem rakéta. Nem bírja az intenzív meredek emelkedést. 😄
Persze Los Santos kellõs közepébe hullott õrõm volt nézni.

Video azért nincs róla mert half sizeban is egy 3,5 perces 5xx Mbyte. Normális konvertálóm meg nincs ami megfelelõen tömörítené.

Hehh...

Még emléxem amikor valami nagy konzolos arc beírta május végén, hogy ilyenolyan nehezek a Zero missionok. Valami oylanon ment a vita, hogy milyen jól jön a konzolos tábor, mert majd segítséget fogunk tõlük kérni, meghogy pl.: a Zero milyen nehéz küldiket ád. Megvettem a gamét. Gondoltam, mellõzöm, ha annyira nehéz. Most hogy venturasban lassan végzek, gondoltam megnézem. Mentés nélkül egy lendületre megcsináltam mindet. Én a kocagamer. LOL ûberbéna konzolosok.
Nyomd tovább a story-vonalat, és amikor átérsz a 3. szigetre, akkor már megveheted

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

bocsi a dupláért

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Mi a tehendõ akkor ha az autós iskola után nem ajánlja fel hogy megvegyem az autószalont? Az autós iskolában 1 vagy 2 bronzom lett a többi ezüst. Lassan nincs küldetésem amit csináljak!

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

DJ Skyline
a data/carcols.dat-ban az at400-nál ezt írd be: 1,1...tehát
at400, 1,1
így nézzen ki

Mi a tehendõ akkor ha az autós iskola után nem ajánlja fel hogy megvegyem az autószalont? Az autós iskolában 1 vagy 2 bronzom lett a többi ezüst. Lassan nincs küldetésem amit csináljak!

Jagi
Bocs nem ide akartam! Sorry! 😊
Kéretik törölni.

Jagi
TothLaci
Más? Pl. ÉN 😊

Na jó, csinálj öt perc alatt egy hasonlót! Természetesen ne a Ge-Portálon 😊
Jah, PHP-Nuke-re írd a theme-t 😊
Kata
Én nem, de más simán. Viszont ilyen gportalos vackot én is tudok csinálni 5 perc alatt, ahhoz nem kell érteni. 😄

[/cserf][/fülünyúl]

TothLaci
A tárhelyemen frissítik a szoftvert, ezért darabig nem lesz elérhetõ az oldal.

A másiknak meg nem egy gagyi felépítés van, de csak akkor fikázd, ha te egyedül jobbat tudsz csinálni 😛
Jagi
Köszke! Elég szarul nézett ki kékben, nem az a színe.

Kata
a gtasanandreas oldalad be sem jön, a másik meg gagyi gportal felépítés, szal nem tudom mit csináltál TE rajta... <#vigyor3>

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
/data/carcols.dat file megnyit notepad-del, elõl fel vannak sorolva a színkódok, mellette az elsõ oszlopban van az RGB kódjuk, de név is írva vagyon melléjük. Ha nagyon akarod, az RGB kódot mondjuk Photoshopba beírva megnézheted milyen a szín. Lejjebb a kocsik listája, mellettük számok párosával, ami az elsõdleges és másodlagos szín kódja (ha egy kocsi mondjuk lehet piros, de van rajta egy fehér csík végig). Ott törölgesd ki ami nem kell, és beirkálhatod ami kell, akkor azt a kocsit csak olyan színekben találhatod meg. Kivéve persze, ha tuning mûhelybe viszed, ahol bármire átfestheted a tabelláról.

[/cserf][/fülünyúl]

TothLaci
Ha segítesz a GTA III San Fierro-ban, akkor csinálok neked weblapot.

www.gtasanandreas.hu
gtamagyaritas.uw.hu

Ezeket is én csináltam 😊
Jagi
ÁÁÁÁÁÁ! Van accord az SA-hoz!itt

Jagi
Én meg vagy 10-jére csináltam meg, mert mikor visszatért az eredeti menetirányba,
állandóan lassult + belibegett.
A titka az hogy jókor kell kezdeni felhúzni az orrát, csak az a baj hogy nem tudom mikor van az a jókor 😄DDDD

Jagi
igen láttam, azért köszi!
Nem tudod hogy lehet állandóan egyszínû jármûvet csinálni (taxi limo)
A boeingem már minden volt csak fehér nem!<#nemtudom><#falbav>

Ron Ragm
Én csak nyomtam folyamatosan az elõre gombot meg az emelkedést az elsõ kör után és simán meg lett aranyra.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Kata
tojok a jetire. 😊
Azé nem szoktam beirkálni az ilyen módosításaimat, mert egyrészt nem jelezte senki, hogy igényt tartana rá, mert õ is felrakta a kocsikat, másrészt úgyis elkallódna itt a fórumon, és a kinek kéne se találná meg.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
már Magicari megelõzött, leírta a #43294-ben 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Carlos
Akkor talán share, vagy share info.
Vagy ilyesmi.
Mert énnekem megvan ám a jeti, csak nem árulom el, hogy hol van és mi triggereli.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Énis tudok, kettõt is.

Þór vígi þessi rúnar

Kata
Reklám: Egy srácot tudok neked, aki magát a honlapot megcsinálja neked (enyémet is õ csinálta 😛).

[/cserf][/fülünyúl]

honnan lehet leszedni a bmw-t????

\\__/) (O.o) ( } { )