GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):
bocs,de az a CLS 500 nagggggggggyon durva!<#wow1>#wow1><#wow2>#wow2><#buck>#buck><#eljen>#eljen><#felkialtas>#felkialtas><#guluszem1>#guluszem1><#conf>#conf><#csodalk>#csodalk><#help>#help><#taps>#taps>
megvan neked????tudsz adni linkt,hogy honnan lehet leszedni???
VCbe betolom és megnézem...
Nekem ezek kénének:
Mercedes CLS 500 tuning
kép1
kép2
kép3
kép4
kép5
kép6
kép7
kép8
meg az SL500-as merci, amit átalakítanék Brabusnak, de jó lenne kicsit jobb minõségben:
kép1
kép2
[/cserf][/fülünyúl]
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
Abit An7 Nforce2,Amd Sempron 2800+,2x512DDR RAM,Ati Radeon 9600XT128MB,Maxtor160GB,LG DVD RW. http://gtauniversum.atw.hu GTA SAN ANDREAS
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
???
???
Charger
mad Max rendõr
Boneville
Chevelle
Challenger
Boss Mustang
Ford Torino
Hjui'
mad max rendõr2
mad max verda...zsir zsir zsir
hörbi
hörbi2
plymouthnak van írva de szvsz charger
roadrunner
motorcsónak
Skyline R32
Hörbi3
Supra
Rozsdás VW
Yenko
Abit An7 Nforce2,Amd Sempron 2800+,2x512DDR RAM,Ati Radeon 9600XT128MB,Maxtor160GB,LG DVD RW. http://gtauniversum.atw.hu GTA SAN ANDREAS
Mai napig az van és simán megy.
Þór vígi þessi rúnar
Lehet, hogy nem ugyanarról a verziórol beszélünk.
Az elsõnél újat kellett kezdeni.
Þór vígi þessi rúnar
Kábé annyi a dolgod, mint a hot coffe-val.
Save betölt,
elindit, y-t nyom, hogy kiszeggye, mûködik, kész.
Azért mert valaki megtalálta az elkeffentett bit-et akkor már szar?
Gyorsabb volt, mint a RockStar.
Respect a készítõnek!
Þór vígi þessi rúnar
nézzétek meg elég messze elmentem vele 😊
egy
kedõ
hárem
négy
öt
hat
hét
nyolc
kilenc
tíz
tizenegy
tizenkettõ
tizenhárom
tizennégy
tizenöt
tizenhat
tizenhét 😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
de mind1. ízlés dolga, én a profi dolgokat szeretem 😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
[/cserf][/fülünyúl]
ráadásul '94-es verda

[/cserf][/fülünyúl]
Amúgy a patch nem fog segíteni sztem, mert majd jön a szöveg "az 1.0-val mentett játékok nem kompatibilisek a patch-el" és nemigazán kezdeném újra, így 92%-ról.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
hol lehet ezt beállítani?
[/cserf][/fülünyúl]
valahogy olyan illuzió romboló...így keresek egy egyedülálló autót,amibõl csak egy van...arra beteszem és szevasz...amúgy eléggé igényes munka ez a supra...habár az eredeti felniszíne nem tetszik...majd áttextúrázom...
Esélyed a normális életre annyi, mint háromlábú sünnek a 6 sávos autópályán az életbenmaradásra...
Esélyed a normális életre annyi, mint háromlábú sünnek a 6 sávos autópályán az életbenmaradásra...