GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Jézusom de szépek!

Þór vígi þessi rúnar

DJ Skyline
LINKT plíz!😄DD

12346
pff😄 na ne má. még igaziból se kéne😊 maga a modell zsír, de az autó..😊

Kata
ugye mik vannak Katácskának?... 😉

[/cserf][/fülünyúl]

Cukros
beszarás jo kivan dolgozva minden porcikálya a gép CLS 500

::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):

DJ Skyline
úúú azt a rohadt geci!😄DDDDDDDDDDd
bocs,de az a CLS 500 nagggggggggyon durva!<#wow1><#wow2><#buck><#eljen><#felkialtas><#guluszem1><#conf><#csodalk><#help><#taps>
megvan neked????tudsz adni linkt,hogy honnan lehet leszedni???
VCbe betolom és megnézem...

Kata
a két elsõ kérdõjeles tuti, a Hjui-t Huey-nak írják eredetileg 😛, meg a motorcsónak is nagyon szimpatikus, máris kedvet kaptam egy kis kirándulásra olyannal a Karib-tengeren. 😊

Nekem ezek kénének:
Mercedes CLS 500 tuning
kép1
kép2
kép3
kép4
kép5
kép6
kép7
kép8

meg az SL500-as merci, amit átalakítanék Brabusnak, de jó lenne kicsit jobb minõségben:
kép1
kép2

[/cserf][/fülünyúl]

Carlos
Értem...
Nekem elsõre sikerült.
Nemtom, hogy Nálad mi lehetett a gond.

Þór vígi þessi rúnar

M@TriX
ja, nagyon dögös verdák vannak a VC-hez, én is alig várom...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

DJ Skyline
hinnye az a mad max interceptor nagyon kell!<#wow2><#wow1><#buck><#idiota><#ravasz1><#merges2><#guluszem1><#conf>

Itt van a kondi hiba elleni. Ha már rekeresni is lusták vagytok!!!

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

a huntuti.uw.hu oldalán van egx hotcoffe mentésekkel eggyöt ha kiváncsi vagy rá......azzal nem kell tenni semmit csak bemásolni....én is azt probáltam ki.....

Abit An7 Nforce2,Amd Sempron 2800+,2x512DDR RAM,Ati Radeon 9600XT128MB,Maxtor160GB,LG DVD RW. http://gtauniversum.atw.hu GTA SAN ANDREAS

Sanyix
Mire ha még a nevét sem tudni?? Mellesleg jólmûxik ez? Nem cseszi szét a mentést? Nembaj max készítek biztonsági másolatot.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

A régi hot caffe-val tényleg új játékot kellett kezdeni, de a 2.1-es-el már nem kell. Azzal jó a mentett játék is.

Kata
csak lesek, hogy neked megy, és valszeg láma vagyok, hogy nekem nem

[/cserf][/fülünyúl]

Carlos
Keress rá...
gym

Þór vígi þessi rúnar

Hol van az a nemhivatalos patch?????

Abit An7 Nforce2,Amd Sempron 2800+,2x512DDR RAM,Ati Radeon 9600XT128MB,Maxtor160GB,LG DVD RW. http://gtauniversum.atw.hu GTA SAN ANDREAS

Carlos
<#rinya><#confused>

Þór vígi þessi rúnar

Kata
<#wilting><#lama>

[/cserf][/fülünyúl]

Carlos
v 2.1-et leszedtem. játék elindit, save betölt, alt tab, progi elindit, megkérdezi, hogy átirhatja-e, Yes, kilép, vissza játékba, mentés, és aztán mûködött.
Mai napig az van és simán megy.

Þór vígi þessi rúnar

Kata
v2-1 -et szedtem le. Feltettem, és régi mentésnél nem ment.

[/cserf][/fülünyúl]

Carlos
Énsem, énis!
Lehet, hogy nem ugyanarról a verziórol beszélünk.
Az elsõnél újat kellett kezdeni.

Þór vígi þessi rúnar

Kata
nem tévedek, kipróbáltam.

[/cserf][/fülünyúl]

Carlos
Tévecc cicám!
Save-et elindit, progi elindit, y-t nyom, és kész.

Þór vígi þessi rúnar

Kata
a hot coffe nem indít el save-t, új játékot kell indítani hozzá 😛

[/cserf][/fülünyúl]

Carlos
Pedig müködik!
Kábé annyi a dolgod, mint a hot coffe-val.
Save betölt,
elindit, y-t nyom, hogy kiszeggye, mûködik, kész.
Azért mert valaki megtalálta az elkeffentett bit-et akkor már szar?
Gyorsabb volt, mint a RockStar.

Respect a készítõnek!

Þór vígi þessi rúnar

Kata
olyan nem köll 😄

[/cserf][/fülünyúl]

Carlos
Van patch!
Nemhivatalos, de van!

Þór vígi þessi rúnar

Aquir
FreeFly-t csináltam 😊 Ki mondta hogy nem tud repülni a Vortex?? 😊)

nézzétek meg elég messze elmentem vele 😊

egy
kedõ
hárem
négy
öt
hat
hét
nyolc
kilenc
tíz
tizenegy
tizenkettõ
tizenhárom
tizennégy
tizenöt
tizenhat
tizenhét 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

M@TriX
azért az eddig megjelent gépek 70%-a, sajnos használhatatlan, Pl Viper, meg sima szürke, rossz felni stb...
de mind1. ízlés dolga, én a profi dolgokat szeretem 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

DanielT
Jah. Zsír. Be se rakom az tuti. 😊
Kata
mindegyik jól néz ki, csak néha siralmas minõségû screenshotokat csinálnak róluk. Némelyik feltett kocsiról én is azt hittem vacak lesz, aztán ilyen vagy még jobb volt.

[/cserf][/fülünyúl]

M@TriX
na, én ilyen minõségi cuccokat várok, ezek igazi gépek...
ráadásul '94-es verda

Kata
viszont az SLR mercinek frankón elõl pufog kifele, ahol kell. Majd csinálok screenshotot, amikor nitrózok 340-el, nagyon állat 😄

[/cserf][/fülünyúl]

DJ Skyline
hotringet meg nem akarom lecserélni,mert azt meg áttextúráztam,és volt benne meló!😄😄😄😄

Sanyix
Jujj mostjut eszembe, van trainer amivel lehet izmot maxra vinni, meg ilyenek.
Amúgy a patch nem fog segíteni sztem, mert majd jön a szöveg "az 1.0-val mentett játékok nem kompatibilisek a patch-el" és nemigazán kezdeném újra, így 92%-ról.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

😄DD

Olvassatok vissza, van egy link a konditermes bug javítására és mûködikis!!!!

Kata
a kipufogóra még nem jöttem rá, nálam a Nissan Skyline ilyen 😄

[/cserf][/fülünyúl]

DJ Skyline
hotknife...arra nem akarom betenni,mert suprának nem sûrûn van olyan hangja...kivéve ha dragster lenne,de ez most nem az...ja igen...mondtad,hogy valahol belehet állítani a kipufogó füstöt...supergt 2 kipufogós és a supra csak egy...érdekesen néz ki,hogy a kasztni jobb oldala füstöl!😄D
hol lehet ezt beállítani?

Jagi
Gondolhattam volna... nekem is ez volt az elsõ gondolatom. 😊

Kata
a ritka kocsikat én is egyediekre teszem be (Hotring, Bullet, Monster truck, meg az a csúnyaság, amit a full arany autóssuli után kapunk meg) 😊

[/cserf][/fülünyúl]

DJ Skyline
megnéztem a suprát...nem rossz,csak az nem tetszik,amikor velem szemben egy ugyanolyan supra jön!😄DD
valahogy olyan illuzió romboló...így keresek egy egyedülálló autót,amibõl csak egy van...arra beteszem és szevasz...amúgy eléggé igényes munka ez a supra...habár az eredeti felniszíne nem tetszik...majd áttextúrázom...

Jagi
...Mármint a gyúrós dologra,vki linket vmit a délelõtt.

RatHunt3r
jah

Esélyed a normális életre annyi, mint háromlábú sünnek a 6 sávos autópályán az életbenmaradásra...

Jagi
Van erre vmi orvosság...

RatHunt3r
Héééééééé! A a trabant jóóó!?

Esélyed a normális életre annyi, mint háromlábú sünnek a 6 sávos autópályán az életbenmaradásra...

Kata
patch megjelenésig marad a cheat...

[/cserf][/fülünyúl]

Sanyix
Most olvastam hogy ha madd dogg villájában akár 1x mentünk, utána nem lehet edzeni, és mindíg azt írja, hogy eleget edzettem ma. Ez azért van, mer bugos szar, és elcseszi a mentést. Márpedig így elég fura lesz. Mert megkéne csinálnom a tengerparton a triatlont a 100%-hoz, de ehhez le kell mennie az izomnak, hogy gyorsabban fusson, de akkor utána nem tudom visszahozni az izmot?