GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
én is!😄D
7es maxot most tettem fel...igaz én csak konvertálni akarok

Sland
Beszereztem a 3d Studio Max full verziót és hozzá a dff importert. Ez modellezéshez kezdetben oké?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Guer
huhúúúú ez nagyon nagy
föl tudnád dobni vhvoa plz?

vagy vhogy átküldeni?

Koszi a segitséget!!
Sanyix
Mér lenne??? lol a hot coffe csak nehezítés, ott kell dugdosni a csajt, ahelyett, hogy kívülröl hallgatod csak a mûsort.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

geri15
Hmm topikja nincs, vagy ami van azt már ezeréve nem nézik, de sztem ez a kérdés simán elfért volna a chaten, vagy a Operációs rendszerek, felhasználói programok témakör egyik, a Netmeetinghez közelebb álló topikjában is nem? Pl
ebben, vagy ebben. Sok sikert 😊

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Dead
Csak ezért reggeltél?

Scholes18
jah, de akkor meg utána lesz gondom mikor meg akarom szerezni a csajt.

Glory Glory Man United!!

kösz,de nekem nem az irányitás kellene,végig tudok mennni,csak nem fogadja el,valamit rosszul csainálok

Sanyix
Lol talán vedd le a hot coffe-t az SA-dról és nem lesz ilyen gondod <#buck>

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

mabbak
ez kicsit nagy off nem? :-(
Sziasztok!!!
Egy kis OFF!
Tudna valak abb segiteni hogy a netmeetingel hogyan kell telefonálni? A cim helyére mit kell irni? Kell valahol regisztrálni fizetõs?
Elöre is köszi a segitséget!<#nemtudom><#nemtudom><#zavart1>
Scholes18
skacok hogy kell megcsinálni a "key to her heart" küldetést mikora bemegyek a csaj házába és a szadómazóra kerül a sor. ha csak a full powernél nyomom egyszer a spacet akkor is lemegy a bar! help

Glory Glory Man United!!

Aquir
akkor csak türelem 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

DanielT
Jóra gondoltál, már nem sok hiányzott, hogy porrá zúzzam miatta a monitort... 😄
Aquir
amikor lõ a társad neked meg át kell menni a checkpointokon?

hát úgy hogy lõ a társad, és eközben neked meg át kell menned a checkpointokon 😊)

ha elég messze van egy checkpoint, jobb nem rohanni, hanem hagyni hogy átmenjenek rajta, és akkor valszeg a közeledben lesz egy checkpoint. Mindig nézz körül, ha mögötted van egy checkpoint, nézz hátra, mert lehet hátramenetben elõbb átmész rajta (volt már ilyen)

de akár kisebb az esélye, akár nem, kialakulhat olyan helyzet ahol akármilyen profin irányítasz nem sikerülnek a dolgok, de hát van ilyen, azok a jármûvek össze-vissza mennek és lehet hogy nem minden jön össze 😊

ha most rossz küldire gondoltam akkor emlékeztess 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

DanielT
Te nagy szakértõ vagy, mondd meg nekem légyszi, hogy hogyan lehet megcsinálni a roncsderbis küldetéseket? Képtelen vagyok egyszerûen!
Aquir
pl intézõ - eszközök - mappa beállításai - nézet - ismert fájltípusok kiterjesztéseinek elrejtése <-ezt ki - és átírod avi-ra😊

Aquir
miért? kód nélkül is megy, nem nagy szám 😊)

Aquir
pl los santos egy élelmiszerboltnál BMX-el, san fierroban egy Freeway-jel a délnyugati részen 😊

DJ Skyline
na milyen jól látszik ezeken a képeken,hogy CJ jobb válla lejjebb van mint a bal...tehát nem a textúrákat tesszük fel bénán,hanem CJ-nek hanyag a tartása!😄DD

Aquir
páj 😊

arpad vezer
Hát... Azt kérdezted, hogy ki lehet-e kapcsolni...
<#vigyor3>

Árpádvezér

Broafka
nah én mentem, byez <#wave>

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Aquir
két szó: ütemre nyomd 😊

Broafka
hát ööö, nem kikapcsol, hanem elfogy 😊
nagy különbség 😊

Aquir
ha arra mondta, akkor még biztos nem ismeri 😊)

DJ Skyline
nem...vagy beleteszel és akkor addig megy amíg ki nem fogy,vagy nem teszel bele...

Broafka
érdekes <#fejvakaras>

arpad vezer
SZVSZ Nem. Egy idõ után magától kikapcsol.

Árpádvezér

segítsen valaki az autó táncoló küldetésbe!<#integet2>
Aquir
nem nyomod az elõrét 😊)

arpad vezer
Lenne egy kérdésem:

Ti hogy szeditek le az olyan cuccokat, amikor mittoménmilyen videó fellett rakva ftp-re és JPG a kiterjesztése, majd ha letöltöd át kell írni avi-ra??

Én nem tudom letölteni. Köszi a segítséget.

Árpádvezér

Aquir
egyébként mi bajod a triatlonommal, te nem tudtad még megcsinálni? 😄

Broafka
a nitrot kilehet kapcsolni valahogy?

DJ Skyline
lóverseny...ott feltehetsz egy vödör pénzt tétnek,és ha nyersz akkor isszonyatos összegeket lehet nyerni...persze ha vesztesz akkor mind elvész'!😄

Aquir
nincs kód, háhá ez nemtalált 😉) 😄

Broafka
jah, hogy egy kis kóddal, kóddal én is tudnék <#ejnye1>

Aquir
125 milló ha jobban tetszik 😉)

Aquir
controls- megnézed mivel tudod irányítani a repülõt/helikoptert

van elõre-hátra jobbra-balra döntés - 4 billentyû
van jobbra-balra fordulás - még 2 billentyû
plusz még a lassítás-gyorsítás - még 2 billentyû
meg még esetenként a csíkhúzás/kerék be- és kihúzás - még 1 bill

keresd meg ezt a 9 billentyût, ja és még a rakétára és sorozatvetõre és rakétaelterelõre is van billentyû 😊))

vagy nemtudtok 1 siteot ahol levannak irva magyarul a sulis feladatok
kösszi

Broafka
váááá, mi a fasz?

Broafka
juuuuuj, juuuuj, ne légy noob, számoljál már, 125 milla nem is lehet <#nyes><#nyes><#nyes>

akkor senki sem tudna a repülö iskolában segietni?csak hogy mi a p... át csináljak,mert nemtudok tovább menni,3. feladatnál 1 kört kell csak csinálni,de hogyan,mit nyomjak mit ne
?léécccii

Aquir
triatlon csak hétvégenként van los santosban a világítótoronynál és los santos felett egy kisvárosban

mindkettõ vízparton indul 😊

Aquir
<#vigyor>

Aquir
nekem meg ahogy a képemen látod, 125 millám 😊)

de ez persze igazából egyáltalán nem számít, hiszen például lóversenyen akárki szedhet milliárdokat is 😉

Broafka
és még valami, én ennél többet tudok egykerekezni <#vigyor5>
ha már így állunk <#crazya>

Broafka
mellesleg nincs sok pénzed <#crazya>

Broafka
újságkihordós?
az hol van?
amúgy én is szinte már ott tartok ahol te 😛
hol van a 2. triatlon?
amúgy, már nem is azért mondtam ezeket, de én nem annyira 100%-ra hajtok, na jó arra is természetesen, de én a legtöbb idõmet a kaszinókban töltöm, van már kb 30 millám <#crazya>