GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
😄😄😄😄😄😄😄<#idiota>

Sland
álmos lehet cj...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Aquir
hát nem elaludt a kádban is? 😊))

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

DJ Skyline
LOOOL!😄DD
--->kedvencek
ON

Sland
off vége

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sland
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1123276879

jaja de általában a lájtos is gooooood pl moost a csaj kurva jól nézett ki.

DJ Skyline
<#wow2><#nemtudom> ezek szerint <#nemtudom><#wow2>

Aquir
Két féle kipufogórendszere van az nrg-500asnak ? 😊 (még nem látta 😊)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

DJ Skyline
LOOOL!😄DDDD

DJ Skyline
ismerem 00:00 után kezõdik a móka..elõtte csak ilyen lájtos' cici mutogatás van!😄D
miért?😊)

Sland
jah de :d

Aquir
CJ Holtfáradtan lefeküdt, miután találkozott az ágya elõtt lévõ 6db bombával 😊))

DJ Skyline
nem xxl?😄

DJ Skyline
én nem vagyok kõszívû!😄
de akkor meg az a baj,hogy meg ennyi erõvel nyithatnánk végigjátszás topikot,hol találom ezt azt topikot,meg minden kissebb dolognak topikot...szóval szvsz hanyagoljuk!😄

Sland
egy kis off. djskyline xll csatornát ismered?

Sland
jah. csak letöltések és modok semmi más. mondjuk te a házigazda és minden hsz törölsz ha vmi olyan van ami nem oda való vagy nem letöltés... 😄 na?

DJ Skyline
kéne nyitni egy SA Mod topikot...mondjuk a saját témák között...ott úgy sem harapnak ha topikot nyitunk!😄D
és akkor oda mehetnének a saját fejlesztések meg egyebek,meg ki hol tart a cuccaival...
habár igy utólag átgondolva jó itt is!😄DD
csak elveszik a sok kérdés,kép között a Mod/skin-el kapcsolatos kérdés,bejelentés...na nem mintha sok lenne...

Nos, az újságkihordós küldi nem újságkihordós, hanem futárszolgálatos. Jópofa, kb a pizzafutár helyett jött, bár az nekem hangulatosabbnak tûnt...
Sland
nekem is.. 😄
csákó<#wave>

DJ Skyline
ÁHHH😄DDDDD
thx...na ez holnapra marad nekem...

bye all!<#wave>

DJ Skyline
bakker a gtaonline.hu fóruma beszart,pedig ott volt egy autó konvert topik,amit MAgicAri nyitott...onnan lehet megtudtunk volna 1-2 okosságot,de behalt a fél oldal!😞(

Sland
Megvan!!!! Edit >>> Edit selection sets > jobb gomb rename!!!!
Super agy vagyok huhuuuuuu! 😄

DJ Skyline
nekem is kb annyi...20-30 másodperc😄

DJ Skyline
Map Viewer SAhoz...na ehez kell memó,hogy szépen mindent mrgjelenítsen..

Sland
nekem nincs ilyen gondom. 1,5 giga rammal minden jó. csak nekem a 20 másodperc már sok.

Sland
figy: ha a file > file propertiesre kattintasz és ott a második fülre akkor ott lesznek azok amik a képen vannak. csak nem modosíthatók.

DJ Skyline
nincs mit!😊

DJ Skyline
nekem is kell várni kicsit...kevés a memó ebben a gépben...256 van...kéne egy giga,de 512 minimum...

DJ Skyline
jaja az lesz,hogy leinfózom,majd MagicAri-t ...fingom sincs hol kell kiszedni a hy vagy milyen tagokat...

DJ Skyline
kissebb képeket már köszi!😄

Sland
nem megy nekem... neked megy djskyline? Szerintem jobb lesz MagicAri-t kérdezni.

Aquir
ott rá a BMX-re, és haddszóljon 😊

DanielT
Milyen gépen van ilyen grafikája? Gameboyon? 😄
jakewyler
<#wow1><#wow1>na milyenek???????????????????????

Sland
megvan. csak sokat kellet várni 😄<#idiota>

Sland
mostmár akkor is fagy ha a 3 as bmw-t akarom csinálni, amit te is.. 😞

Guer
köszi megoldottam 😊

Sland
halvány lila fingom sincs <#nemtudom>. én is evvel szopok most...

DJ Skyline
nem tudod hol lehet ezt megjeleníteni?

nekem ez jönne!

Sland
eddig már nekem is. de pl az m5 ös betöltésénél mindig lefagy.

DJ Skyline
zsir...eddig eljutottam!😄DDDD

DJ Skyline
hopp..😄D
elfelejtettem szólni,hogy player.img...ha meg még nem lenne meg a ruha akkor a Bincoban találod white t-shirt vagy t-shirt white néven...

DJ Skyline
mail ment!😄

Guer
[email protected]

ezer thx!

Majd meghálálom vhogy (kell zene ?😊

DJ Skyline
mi az email címed aztán elküldöm oda a txd-t😄

Guer
nem lehetne vhogy gyorsban okosban megoldani? 😊

DJ Skyline
már elküldtem lamase-nak emailban a cuccot,majd õ elvileg kiteszi az oldalára😊

Újságkihordós küldi hol, és hogy van? odamegyek a 24-7-hez, és akkor?
Guer
plz #46937

DJ Skyline
esti adag...

Mitsubishi Lancer Evo 7 FNF

letöltés

MB Citaro G

letöltés

Audi A3 Tuned

letöltés

Opel Astra G Tuning

letöltés