GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Naponta olvasom a fórumot, meg van a game.
Mostanában úgy látom tombol a pólómánia. Esetleg nagy kérés lenne, ha leírná valaki, hogyan lehet az IMtool-lal és a TXD workshop-pal pólót csinálni? <#confused>#confused> <#confused>#confused>
(Melyik image fájlban vannak a pólók és megyik TXD-ben? A holdat át tudom rajzolni.)
Ha már leírta valaki, akkor egy linket tudnátok adni?
Elõre is köszi! <#puszi>#puszi>
Árpádvezér
Isten nem bottal, hanem VMware.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Trance&Friends nothing more..
én beromboltam a szobába,összevertem mindenkit,még ryder is kapott majdnem egyet,aztán mentem tovább!😄D
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
De próbáld meg a legújabb Catalysttal, az lehet hogy segít! Egyébként a leírás alapján támogatja a kártyádat a játék?
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
" neue Sexszenen in GTA: San Andreas
Die Seite WinFuture.de berichtet, dass die Onlineredaktion Nettavisen des norwegischen TV-Senders TV2 mindestens eine weitere Sexszene in GTA: San Andreas entdeckt haben will.
kép
Damit sich jeder selbst ein Bild machen kann, haben wir hier nun einen Ausschnit aus der Zwischensequenz."
röviden és tömören ami lejött: egy újabb beépített szeksz' jelenetet fedeztek fel a gémben
<#wow2>#wow2>
forrás
öö.. ez összesen kívül még van valami? 😊
- összes képesség maxon
- fõmissionokkal végeztem
- quarry, trucking, pimping, taxi, tûzoltó, mentõ, vigilante(rendõrös) küldik megvannak
- Összes (mind a hat) barátnõ fullon, ajándékok és kocsijuk megvan 😊
- Kagylók, unique ugratók, tagok, fényképek és patkók megvannak
- Chiliad challenge megvan, ammu-nation challenge megvan, mindkét triatlon megvan
- import/export autók megvannak
- a bike küldetés (vagy challenge vagy mi), ahol a san fierroi dokkoknál kell a karikákon átmenni, és a los santosi bmx küldetés, valamint az újsághordó küldetések megvannak mindenhol
- Összes versenyt mindenhol megnyertem
- Egész Los Santos az enyém 😊
van még valami? 😊
ati 9200vel nyomnám
de sokszor átlátszóak az emberek
nem tudjátok honnan szedjem le az ehhez tartozó patchet???
thx a segítséget<#szomoru1>#szomoru1>
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
\"SLICE of LIFE\"
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Sky: sajnos nem tudom <#shakehead>#shakehead> engem is idegesít, anno a BF1942-bõl csak ki kellett szedni a videókat, de itt nem biztos h menne.... meg kell próbálni! 😊
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
taxi? hííjj, azt még megkéne csinálnom <#smile>#smile>
snapshoot megvan, patkók megvannak, még a tegek hiányoznak, majd még keresgélek, de jól elvannak dugva <#smile>#smile>
\"SLICE of LIFE\"
a többi már részlet kérdés<#crazya>#crazya>