GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sanyix
Erre értettem hogy hülyeség: "Meg autók se voltak benne."

Amúgy és mennyire is voltak nehez az SA-ban azok a fõküldetések??? Semennyire, ráadásul a legtöbb unalmas, és eröltetett volt, csak pár volt amiben volt valami fantázia, de azokat viszont nagyon eltalálták. Szóval így nekem nem tûnt hosszabbnak. A SA fõ küldetéseit 5 nap alatt vittem végig, és mégcsak nemis siettem nagyon. VC-nél ez tovább tartott, sokkal.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Aquir
Nem kell max tüdõ, asszem talán csak a fele kell, szal úszkálj csak 😊)

én meg mivel nem használok csítet, nem tudok egyet sem ò_ñ

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Fenrir
nem kell csak a max tüdõ hogy tudjam folytatni a történetet...tudsz ilyen kódat vagy nem?

A halál csupán a kezdet...

DJ Skyline
de ráérsz!😄DD

DanielT
Te aztán nem sajnálod az idõt a játéktól 😊
Aquir
A kagylókat? 😊 azokat persze elkerülheted, ha nem kell a 100% teljesítés

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
És akkor:

Egy
Kettõ
Három

Ezek után én Itt untam meg a dolgot a 143. Level-en, mert ezt addig lehet simán csinálni amíg az éhesség folytán meghalsz 😊))))

nézzétek meg simán összeszedtem 48 Milló $-t a legutóbbi pikcsörömtõl 😊)

Fenrir
nade éppen ezt szeretném elkerülni, ehhez nincs semmi kedvem 😊

Aquir
Összegyûlik az, nem kellenek órák, vagy csak te úszkálsz a felszínen, ami nem jó! 😊

Gyûjtsd össze a kagylókat, ha összes megvan azzal maxra nõ a tüdõkapacitásod 😊

DanielT
Kösz, volt szerencsém a Vice Cityhez is.

A játék fõ szála !20! küldetésbõl áll.
A mellékküldetések száma !20!.

Ez összesen 40. (Ugye?)

Ezzel szemben a San Andreas sztori 103.

Na ki beszél hülyeségeket?
Aquir
hõkövetõs rakéta? 😊

Aquir
nézd meg hagytál -e ki ezek közül

a korábbi hozzászólásomból a lényegesebbeket beszúrom:

"- sulik: összes sulinak az összes kategóriája aranyra megvan
- összes képesség maxon
- fõmissionokkal végeztem
- quarry, trucking, pimping, taxi, tûzoltó, mentõ, vigilante(rendõrös) küldik megvannak
- Összes (mind a hat) barátnõ fullon, ajándékok és kocsijuk megvan 😊
- Kagylók, unique ugratók, tagok, fényképek és patkók megvannak
- Chiliad challenge megvan, ammu-nation challenge megvan, mindkét triatlon megvan
- import/export autók megvannak
- a bike küldetés (vagy challenge vagy mi), ahol a san fierroi dokkoknál kell a karikákon átmenni, és a los santosi bmx küldetés, valamint az futárszolgálatos küldetések megvannak mindenhol
- Összes versenyt mindenhol megnyertem

+ még megcsináltam a valet parking-ot, vonatos mission kész, meg persze az összes lakást megvettem, összes Cup megvan"

Sanyix
Miért szerinted hosszú volt a játék története?? Mert ha szerinted igen, akkor próbáld ki a vice city-t...
Amúgy nem kéne hülyeségeket beszélned, mert nem vicces <#buck>

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Aquir
banner - térkép 😊

san fierro katonai kikötõ, sivatagi bázis pl 😊

DanielT
Rövid. Az. Pláne. Meg autók se voltak benne.
Sanyix
Csak éppen nem ez az egyetlen hibája, ugyanis tele van velük. És ha 100%-ig elviszem akkor se lesz a "legnagyobb isten játék", közelsem. Fõleg, ahányszor felidegesített a hülye hibáival. 100%-nál annyi lesz, hogy végigvittem, rövid volt... Ha egy játék nagyon jó, és jól elszórakozom vele sokáig, megveszem. Volt már rá példa. De ezzel nemmindíg szórakoztam, és nemis sokáig, ráadásul bugtanya.

Aquir
akkor semmilyen térképet sem tudsz megnézni ami a bannerban van?

Fenrir
hi, nincs vmi kód ahhoz hogy a tüdõkapacitást megnöveljem? semmi kedvem órákat úszkálni

Kata
<#nyes>

[/cserf][/fülünyúl]

DanielT
"Vegyem meg a játékot eredetiben?? Egy nagy lóf*szt a r*-ék seggébe. Majd akkor veszem meg, ha nem egy bugos szar lesz ami ilyen baromságokat csinál, és ezzel cseszi szét a játékélményt."

Mindez a hiányzó 0,53% -ért. Tényleg egy rakás szar ez a játék. Miért is szenvedted végig ezzel a warez mocsadékkal a 99, 47%-ot?

Megjegyzem, azért mert pénzt adsz érte már tökéletesnek kell lennie? Minden szoftver pénzbe kerül és egyik sem hibátlan, úgyhogy feleslegesen fröcsögsz, ráadásul ezt sem vetted meg, ahogy gondolom a többi játékodat sem.

Bezzeg, ha sikerült volna a 100%... ez lenne a legnagyobb isten játék, de akkor se adnál érte egy rohadt fillért sem. (Persze, nyugodtan mondd azt, hogy de igen, csak arra vártál hogy végigvidd és már szaladsz is a boltba.)
Sanyix
Nem estem túlzásba... Egyáltalán nem.

Sanyix
Szerezz hõkövetõ rakétát (a reptéren van). Amikor eljutsz a küldetésben addig, hogy mutatja, hogy vedd fel a sima rakétát, ne vedd fel. Bár a helit nem fogja mutatni a radaron, és azt fogja írni, hogy vedd fel, elég egyszerû a helit követni. Az autopályán elémész valamennyire, kiszállsz, beméred hõkövetõvel, aztán 2 rakétát belepattintasz, és vége. Én az autópálya feljárónál már végeztem vele.

DanielT
Asszem kicsit túlzásba estél.
DJ Skyline
nekem is kiírta 1-2 modellnél...
én se mert itt dûtés-borítás lesz ha még konvertálgatok itt!😄DDD

Sland
Nem tudom sehogy sem, márcsak megnyitnni sem mert azt írja ki hogy file locked.
úgyhogy én ma nem konvertálok... 😄

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Az autópályáig üldözd, ott megtudod elõzni és kezd lõni. Nekem elrepült, majdmegállt az út fölött és elkezdett engem lõni. Simán leszedtem...

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

DJ Skyline
ne csinálja már ez a szar...
beírom az autó ID-jét,rányomok a Spawn Vehicle-re,vissza a gémbe,kiírja,hogy Vehicle Spawned,de sehol az a trágya....ÁÁÁÁÁ kezd az idegeimre menni ez a genny...és csak annál az autónál amit konvertáltam

Pandula
Amúgy tudtok valami könnyítést (nem cheat-et) a Toreno`s last flight nevû küldetéshez? Addig üldözöm a helit, amig bírom, de sose tudom lelõni...

http://www.pandulapeter.extra.hu

ennek én is örülnék😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Sland
Én most ezzel próbálkozom. Aki akarja nyugodtan megcsinálhatja persze. Sõt örülnék is neki... 😄

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Pandula
Majd az elsõ patch...<#shakehead>

http://www.pandulapeter.extra.hu

Sanyix
ÁÁÁÁ bazze megcsináltam a triatlont, los santosban (persze voltam 99,47%-nál, és marad ugyanezen miután végivittem) mennék vissza menteni kocsival, megy, egy kézifékes kanyar, hátranézek, erre "CHEAT ACIVATED" a kva idióta balfasz rockstar, még azt sem tudja megcsinálni, hogy ez a szar, normálisan felismerjen egy csítet, és ne ismerjen fel bármit cheatnek???? Ráadásul ez nemis elõször fordul elõ, és sok embertõl hallottam hogy ezt csinálja. Vegyem meg a játékot eredetiben?? Egy nagy lóf*szt a r*-ék seggébe. Majd akkor veszem meg, ha nem egy bugos szar lesz ami ilyen baromságokat csinál, és ezzel cseszi szét a játékélményt.

DJ Skyline
kösz!

Tom21
~61%-nál járok a játékban. A legutolsó küldetésem felszámolni Big Smoke laborját és üldözni 10penit, majd a küldetés végén feljött a stáblista és a Moma házának ajtajában találtam magam, de nem kapok semmi küldetést. Az összes területet elfoglaltam amit csak lehetett, de semmi.

Valaki tudna segíteni?

DJ Skyline
elég jól csinálhatták,mert az üveg nem tört ki,vagy barom jól üvegeznek a tolvajok!😄D

Hi, tudna valaki segíteni, abban, hogy hol találom a Patriotot (ha jól emléxem az a Hummer). Reméltem, hogy a Las Venturas-i katonaságon megtalálom majd, de nem jártam cseresznyével. Nameg a Camper-rel vagyok még bajban. Ha valakinek lenne egy screenshotja, megköszönném, ha feltöltené 😊
Elõre is köszi.
Ahoj
Sland
http://server4.cyon.ch/~sanandre/links/download.php?id=121&PHPSESSID=a539d00a41231bb3e46a6dd99f000dc2

hen-tes
elloptág!!

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

nekem is ez volt

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

DJ Skyline
linkt plíz!😄D

Sland
Ha autót keresel inkább használj carspawnert! Akkor tuti kiderül hogy fagy e vagy nem

DanielT
Van még mit gyakorolni 😄
DJ Skyline
ehhh...egy másik autót konvertáltam,betettem az egyik autószalonos kocsira,erre meg nincs a helyén...<#banplz>

Akos 001
nem raktad fel a kocsit a netre?

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

DJ Skyline
besem töltötte akkor a mentést...betöltötte és ki is fagyott úgy ahogy van!😊

Akos 001
és az autószalonnál is kifanyott?

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

DJ Skyline
jaja...beszéltem MagicArival és azt mondta,hogy jól csináltam mindent

DanielT
Valszeg nem.
Akos 001
nekem bevált<#nemtudom>
biztos h jól konvertáltad?

Pedig nagy poén csuklós busszal mászkálni.