GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy és mennyire is voltak nehez az SA-ban azok a fõküldetések??? Semennyire, ráadásul a legtöbb unalmas, és eröltetett volt, csak pár volt amiben volt valami fantázia, de azokat viszont nagyon eltalálták. Szóval így nekem nem tûnt hosszabbnak. A SA fõ küldetéseit 5 nap alatt vittem végig, és mégcsak nemis siettem nagyon. VC-nél ez tovább tartott, sokkal.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
én meg mivel nem használok csítet, nem tudok egyet sem ò_ñ
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A halál csupán a kezdet...
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Egy
Kettõ
Három
Ezek után én Itt untam meg a dolgot a 143. Level-en, mert ezt addig lehet simán csinálni amíg az éhesség folytán meghalsz 😊))))
nézzétek meg simán összeszedtem 48 Milló $-t a legutóbbi pikcsörömtõl 😊)
Gyûjtsd össze a kagylókat, ha összes megvan azzal maxra nõ a tüdõkapacitásod 😊
A játék fõ szála !20! küldetésbõl áll.
A mellékküldetések száma !20!.
Ez összesen 40. (Ugye?)
Ezzel szemben a San Andreas sztori 103.
Na ki beszél hülyeségeket?
a korábbi hozzászólásomból a lényegesebbeket beszúrom:
"- sulik: összes sulinak az összes kategóriája aranyra megvan
- összes képesség maxon
- fõmissionokkal végeztem
- quarry, trucking, pimping, taxi, tûzoltó, mentõ, vigilante(rendõrös) küldik megvannak
- Összes (mind a hat) barátnõ fullon, ajándékok és kocsijuk megvan 😊
- Kagylók, unique ugratók, tagok, fényképek és patkók megvannak
- Chiliad challenge megvan, ammu-nation challenge megvan, mindkét triatlon megvan
- import/export autók megvannak
- a bike küldetés (vagy challenge vagy mi), ahol a san fierroi dokkoknál kell a karikákon átmenni, és a los santosi bmx küldetés, valamint az futárszolgálatos küldetések megvannak mindenhol
- Összes versenyt mindenhol megnyertem
+ még megcsináltam a valet parking-ot, vonatos mission kész, meg persze az összes lakást megvettem, összes Cup megvan"
Amúgy nem kéne hülyeségeket beszélned, mert nem vicces <#buck>#buck>
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
A halál csupán a kezdet...
Mindez a hiányzó 0,53% -ért. Tényleg egy rakás szar ez a játék. Miért is szenvedted végig ezzel a warez mocsadékkal a 99, 47%-ot?
Megjegyzem, azért mert pénzt adsz érte már tökéletesnek kell lennie? Minden szoftver pénzbe kerül és egyik sem hibátlan, úgyhogy feleslegesen fröcsögsz, ráadásul ezt sem vetted meg, ahogy gondolom a többi játékodat sem.
Bezzeg, ha sikerült volna a 100%... ez lenne a legnagyobb isten játék, de akkor se adnál érte egy rohadt fillért sem. (Persze, nyugodtan mondd azt, hogy de igen, csak arra vártál hogy végigvidd és már szaladsz is a boltba.)
én se mert itt dûtés-borítás lesz ha még konvertálgatok itt!😄DDD
úgyhogy én ma nem konvertálok... 😄
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
beírom az autó ID-jét,rányomok a Spawn Vehicle-re,vissza a gémbe,kiírja,hogy Vehicle Spawned,de sehol az a trágya....ÁÁÁÁÁ kezd az idegeimre menni ez a genny...és csak annál az autónál amit konvertáltam
http://www.pandulapeter.extra.hu
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Valaki tudna segíteni?
Elõre is köszi.
Ahoj
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
biztos h jól konvertáltad?