GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HI!VAn magyarítás má a játékhoz?
DJ Skyline
mail ment

Sland
Kurva jó a Pontiac!!!! Valaki elküldené az eredeti timecyc.dat filet a sland kukac freemail pont hura? Légyszi!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

DJ Skyline
a nagy részét betette DanielT így csak ennyit teszek még be:

Uboot

letöltés

Pontiac Bonneville
kép
kép2
kép3
]letöltés
ez a pontiac még béta mielõtt még valaki lehurrogja<#felkialtas>

DJ Skyline
nájsz!<#eljen>

Guer
Áhez mekkora lol má... 😊
A nagy repülögép helyet nem tudtok berakni egy csillag rombolot? 😄DD

Aquir
asszem semmit. örüljetek neki 😊)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

geri15
azta 😊 és el lehet kapni vagy valami? mit lehet vele csinálni?

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

ngcsnet
egy törött glendale ami az erdõben mászkál össze-vissza és nincs sofõrje

Akos 001
C:\Documents and Settings\NEVED\Dokumentumok\GTA San Andreas User Files\User Tracks

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

DanielT
Nem mértem miért ezeket az igénytelenül kidolgozott gépeket konvertálják, akad egy csomó sokkal jobb, pl amiket Magicari is csinálgat... ugyanannyi munka van azokkal is.
DanielT
Ezek vannak mára, de annyira gyengének tûnnek, hogy ki sem linkelem:

- BMW Z3 Coupe (GTA:SA)
- Audi Allroad Quattro (GTA:SA)
- Honda S2000 (GTA:SA)
- Mitsubishi Lancer Evo 6 Repsol (GTA:SA)

Aki mégis nagyon akarja, itt leszedheti õket.
geri15
ghostcar? az meg milyen? o.O

ngcsnet
má találtam 4 törött glendalet az erdõben + a ghostcart is megtaláltam. mit lehet ezekkel csinálni?

geri15
kérdés: több speckó autónál is láttam olyat, hogy van külön egy 1,400 kb-os vehicle.TXD. Ezzel mit kell csinálni? <#wilting>

geri15
akkor felrakom én is ^_^

sziasztok nemtudja valaki hogy hogy irjam ki a san andreast cd-re?? hogy kell csinálni?? segitsetek
bigapó
én elmentem az autópálya végéig vele, és ott a kanyarban szedtem le, mert nem repült tovább, hanem visszafordult és ott körözgetett felettem. sima rakétával lõttem le. neked ilyet nem csinál?

The Matrix has you...

sziasztok!
nemtudjátok hogyan tudok zenét berakni a rágyóba?lehet hogy mán kérdezték de nemigazán járk fel ide!

köszi
Aquir
az a hiba hogy nincs ott! <#zavart1>

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

jakewyler
Most át konvertáltam 1 autót és elmentettem a garázsba de amikor megnézem nincs ott,valaki tudja mi a hiba????,,,

DanielT
Most próbáltam ki, hihetetlenül csodálatosan ki van dolgozva a gép, simán benne van a Top3 ban!
Truck Driver001
lehet votmá ha igen sry...de má kezdek álmos lenni...most találtam valami orosz oldalon vagy hol a faszomba ilyen felismerhetetlen geciee betük voltak😄DDD

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

DanielT
Kezd kicsit bosszantani, hogy az utolsó dolog amit nem tudok megcsinálni a játékban az egy KIBASZOTT KARIKA felszedése a félcsõben a BMX pályán. Csak azt az egyet nem tudom a szemét irányítás és kamerakezelés miatt. Van valakinek tuti módszere?
DanielT
<#eljen>
Truck Driver001
uj gépjármü:Mercury Cyclone Spoiler '70

letöltés

DJ Skyline
fórum
hivatalos oldal
másik fórum

itt tudod követni az eseményeket!😄D
amúgy sok újat nem tudok róla...pláne,hogy mikor lesz kész...szvsz még idén

geri15
mikor lesz kész a Mad Max mod? nem tudsz róla semmi konkrétat?

DJ Skyline
nem nagyon akarnak jönni az új cuccok...tegnap este 9kor tettem be a cuccokat,azóta eltelt több mint egy nap!<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

DJ Skyline
lövésem sincs nekem se...pedig annyira jó és minõségi kocsikat akarnék konvertálni...és egyik sem hajlandó mûködni...😞((

DanielT
Gondolom ugyanaz a hiba ami az elsõnél 😊 (nem tudom én se) 😊
Truck Driver001
ezt én is szeretném tudni.....

DJ Skyline
én meg annak "örülök" ,hogy már a 10dik autó fagyott ki egy 3 perce!😄DD

Aquir
Chiliadban az utolsó versenynél nézni kell hogy mikor kell fékezni hogy ne bukj nagyot, meg hogy ne menj bele fába, meg finoman kell irányítani, mondjuk az egész chiliad olyan utakon megy lefele ami a bringának nem nagyon fekszik 😊

DanielT
Annyira jó. Utolsó Chilliadot nemtom megcsinálni, utolsó truckert és az utolsó challanget a BMX -et. (Gyûlölöm a bringát...)
DJ Skyline
nincs a piacon Mad Max kamion!😄
majd a készülõ mad max módban lesz

Inkább az enterpriset kellene betenni. <#idiota>

Truck Driver001
pfff ez mekora szar...ilyet kitalálni ilyen is csak a németek eszébe juthat😄DDD<#taps><#taps><#wilting>

Aquir
konvertáljatok tengeralattjárót 😊)

geri15
lol!!!4
:ASADD:ADAD😄ADD:ASSA:SSADDDDA😄SASDDDDDDDDDD

inkább konvertálj nekem egy Mack kamiont a Mad Max 2-bõl 😄DDDD de ne ám stock állapotban, hanem tuningolva 😄DDDDDD

DJ Skyline
jó ennyit errõl!😄DDD

Hali! hogyan lehet játszani online? Feltelepítettem a modot de nem tud csatlakozni a szerverhet. time out-ot ad. Segítsetek plz!

THX!<#help>

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

DJ Skyline
már konvertáltam is...úgy is ki fog fagyni,de azért megnézem!😄

DJ Skyline
ez se lenne rossz...

Aquir
=)

DJ Skyline
ez mehetne a Hydra helyére!<#idiota><#idiota><#idiota>

Tom21
köszi.

megvannak a jogsik, de mindet aranyra kell megcsinálni? ez szopacs, mert 99% még ezüst. 😞

asszem pihentetem egy kicsit.

Peeter, megcsináta már vki neked az autós sulit?

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

Aquir
hallod? akkor pláne úszkálj, fél óra sem kell hozzá 😊

DanielT
Harmada is elég.