GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
- BMW Z3 Coupe (GTA:SA)
- Audi Allroad Quattro (GTA:SA)
- Honda S2000 (GTA:SA)
- Mitsubishi Lancer Evo 6 Repsol (GTA:SA)
Aki mégis nagyon akarja, itt leszedheti õket.
The Matrix has you...
nemtudjátok hogyan tudok zenét berakni a rágyóba?lehet hogy mán kérdezték de nemigazán járk fel ide!
köszi
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
hivatalos oldal
másik fórum
itt tudod követni az eseményeket!😄D
amúgy sok újat nem tudok róla...pláne,hogy mikor lesz kész...szvsz még idén
:ASADD:ADAD😄ADD:ASSA:SSADDDDA😄SASDDDDDDDDDD
inkább konvertálj nekem egy Mack kamiont a Mad Max 2-bõl 😄DDDD de ne ám stock állapotban, hanem tuningolva 😄DDDDDD
THX!<#help>#help>
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
megvannak a jogsik, de mindet aranyra kell megcsinálni? ez szopacs, mert 99% még ezüst. 😞
asszem pihentetem egy kicsit.
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...