GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
de akkor is milyen illúzió romboló,hogy jön egy fél csuklós busz,menj el a hátuljáért,majd "csatold" föl!😄DD
valóságban is így mûködne...LOÁL...

Ez volt az egyetlen(sõt 2 darabban) autó amit nem kellett keresnem mert mindig azonnal megtaláltam.

A sivatagi reptér körül (#47075 kilátás linken meg hátulja van. biztosan jön arra eleje is) Vagy még a katonai bázis és LV közötti úton is van sok.

hen-tes
loál 😄ddd

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

DJ Skyline
nem nyert...kifagyott...<#sniffles>

DJ Skyline
hol?😊

Rengeteg busz eleje van ...

DJ Skyline
megnézhetem ezt a módszert de nem reménykedem!😊

ja azt a buszt meg kiszedem a francba...nincs kedvem fél órát kutatni az elejéért...

Akos 001
nekem is csinálta ezt egy kocsinál,de megpróbáltam így és ment.
egyébként nem kell sokat keresni,ott van a SF-i autószalonban

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

DJ Skyline
épp ezért teszem be a garázsba,hogy ne kelljen keresgélni...azért fagy ki mert szar...ha jó lenne nem fagyna ki...ugyanígy csináltam a Mad Max kocsival,és a BMW-vel is...és mûködött ez a módszer...

Akos 001
1.visszateszed az erdeti sultant
2.elindítod a gamet,elmész a garázshoz,kiálsz a kocsival és ottkagyod(mentsd el)
3.beteszed az új kocsit
4.megkeresed a városban,és akkor nem fagy ki

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

DJ Skyline
megnéztem a buszt amit tegnap tettem be...nagyon pihentagyúak a készítõk...csuklós busz...a hátulját betették mint utánfutó...az elejét keresd meg!<#idiota>
de az a vicc hogy a hátulját meg fellehet "csatolni" kamionra...szóval elég illúzió romboló...megjegyzem az eleje még mindíg nincs meg...

readmeben ennyit írnak azt is németül
"Wir übernehmen keinerlei Haftung für Schäden,die durch fehlerhaftes Installieren des Busses entstehen!!!

Der Bus darf nur auf gta action und gta.gamigo.de gedowloaded werden !!!"

xotyi
jah,ok. akkor nemis szóltam. 😊 thx!

Trance&Friends nothing more..

littleNorbi
Elbírnád küldeni ezt a képet az e-mail-emre, mert nem birom innen letölteni !

THX!

cement
nekem is, mindenkinek

respect to the man in the ice cream van

DJ Skyline
és azzal mire megyek?
ha visszateszem az eredeti sultant akkor már nem fagy ki..

xotyi
vazze valamiért kifehérednek a tuningol kocsik,mi lehet az oka?<#kerdes><#nemtudom><#szomoru1><#help>

Aquir
meg amugy le lehet "lõni" a madarakat, eltûnnek mikor meglövöd õket 😊)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
jaja =)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

DanielT
Látom nagyon szenvedsz 😛P
Aquir
innen szép a kilátás 😊

csak az a baj hogy a sivatagban nem túl sokmindent lehet látni 😊

Akos 001
szedd ki a játékból az átkonvertált kocsit,menny el a garázshoz,vidd ki a Sultant,mentsd el és tedd be újra a kocsit

Aquir
akkor 5 szintet kell végigcsinálni... 😊

5ig kell

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

DJ Skyline
pedig annyira örülnék ha a sultan helyett ez állna ott😄D

Truck Driver001
nem imádkoztál eleget Istenhez😄DDDD<#idiota><#idiota>

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

DJ Skyline
annyira örülnék ha kattanna az a garázsajtó és nyílna kifelé és látnám az átkonvertált autót...nem pedig kifagyna már nem is tudom hanyadszorra😞((

unom már ezt a képernyõt:

Aquir
Lám, lám Vortexet is tudok vontatni 😊))

Truck Driver001
hi all...én vaok magnum5ever...az a nikk röhej vot igy reggeltem 1 másikat<#idiota>..az a csuklos busz megy rendesen?mármint nem bugos?és milyen valaki már probálta?me csak szemezek vele nem akarom berakni ha szar....<#idiota>

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

xotyi
jah, igen arra... köszi😄

00 Blue 00
Azt eddig is tudtam, csak azt nem, hogy simán utazni is lehet

Aquir
én is kültem, azért 😊

00 Blue 00
mi a f****m van, miért küldi 2X

Aquir
persze hogy lehet.

meg ki is lehet ugrani ejtõernyõvel

meg persze te is irányíthatod azt a gépet... 😊) csak elég nagy és lassan kanyarodik ki 😊

00 Blue 00
LOL most jöttem rá, hogy lehet repülõvel is utazni, 500 dolcsi egy jegy, nagyon komoly<#vigyor3>

Aquir
valet missionra akartál gondolni? asszem 4 szint van 😊

Aquir
np 😊 könnyen oda lehet jutni, mivel ha az alap házadtól kimész csak egyetlen egyszer kell balra fordulnod hogy szembetaláld magad a kapuval 😊

xotyi
a velevet mission-t meddig kell csinálni?😊

DanielT
Köszi, soha az életben nem találtam volna meg...
Aquir
hát itt 😊 nincs ám elrejtve nagyon ha tudod hol a reptér 😊)

annyi hogy körüljárod a repteret azt kész 😊

DJ Skyline
ennyit mára...4 óra alatt nem jött össze 1 konvertálás sem...megpróbáltam 3 autót,1 motort,és 1 embert átkovertálni a VC-bõl de mindíg kifagy...<#sniffles>

DanielT
De hol? Kurvára képtelen vagyok megtalálni és már megfájdult a fejem a sok rohadt mászkálástól, kereséstõl. Be tudnád jelölni a térképen?
Aquir
De akkor tudod hol van, nem? 😊 A reptér északi felén van a kapu, ott próbáld 😊)

Aquir
Most hogy így bejártam mindent látom hogy nagyon nagyon sok dolog van elszórva itt - ott 😊

Aquir
Hát csak gyorsan mentem és nem ütköztem semminek, de szerencsére elsöre sikerült 😊

DanielT
97% nál járok, de nem tudom hol lehet bejutni a Los Santosi reptérre... több milliárd órát bolyongtam már. Egy screenshot illetve egy jelölés a térképen segítene. Köszi
DanielT
És nem emléksze véletlenül, hogy az utolsónál amikor 4 csillaggal kell elmenni Las Venturasba, hogy a jó égbe sikerült? Hiába megyek a vasúti síneken a helikopter úgyis szétlõ valamikor.
Hi!Van már vmi magyarítás a játlkhoz?Rég voltam gépközelben,kicsit el vagyok maradva,azért kérdezem.Köszi elõre is
Aquir

Aquir
nem, a truckingot már megcsináltam régebben, és most csak 40 felett járok 😊 úgy vélem végtelen van miután megcsinálod 😉