GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
na kész a múvi már csak fel kell tenni

DJ Skyline
nem tudom még most fogom megnézni...

ngcsnet
jizzynél amikor mike-ot kell megmenteni, a reptéren tudom hogy a signalt kell "követni", de nem segítenétek hogy merre induljak el?

Sland
na melyiket éri meg berakni?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

DJ Skyline
úristen kicsomagolva 22MB!<#idiota><#merges2>

Sland
anyámmm!!!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

DanielT
Jah! 😄 Jöhet! De próbáld ki mindkettõt ám! 😊
DJ Skyline
csináljak megint múvit?<#idiota>

DanielT
Nem jó helyen keresitek! 😊

BMW M6 Letöltés

!11 Mega! De van benne 2 verzió, én melóban vagyok nem tudom próbálgatni, tegye már meg valaki, hogy leteszteli melyik a jó. Köszi!
DJ Skyline
jah...mostanság nagyon ellustultak a srácok...

Sland
Semmi új nincs még a gamigon... 😞

lamase
ígyvan

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

Kata
told ki 😛

[/cserf][/fülünyúl]

Dead
Nálam pl akárhányszor járok ebben a kisvárosban mindig van egy repülõ az egyik ház udvarán, aminek a szárnya benne van a házban. És ha beszálok, akkor felrobban.

Dead
Nem. Az a lényeg, hogy respawnolja valahova, és onnan gurul el a saját helyére sofõr nélkül.

hehe ez jó 😄
öngyilkos fotós

Aquir
numpad 8 - 2

nem

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Shongi
Hali, lenne egy kérdésem. A Hydrával hogy lehet gyorsan repülni, vagy csak így tud mint egy helikopter? Jah és még valami, a Tengeralattjáróval lehet menni? ( Uss Numnutz vagy mi van ráírva)

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

Guer
lol 😄D
vajonmilehet a GSA?
Talán Gta San Andreas? 😊))

DJ Skyline
bye!<#wave>

Sland
Én lépek! Bevérzett a szemem a sok sa -tól meg battlefield 2 tõl<#buck>.Sziasztok

DJ Skyline
tedd fel gépre,és írd ki egy DVD-re a feltett játékot!<#idiota>

Sland
Akkor én felkészülök egy reinstallra és elkezdek azon gondolkodni hogy hány biztonsági másolatot csináljak...<#levele> valszeg az egész játékot biztonságizni fogom...<#idiota>

Truck Driver001
sa-ba a tenger az végtelen legalábbis én fél oráig repültem és még mindig csak a végtelen tengert láttam😄DDDsza a szigeteknek lesz hely böven....

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Truck Driver001
hát nem tom...nekem nagyon tetszet liberty ciy.meg vice city,na meg az sa is 😛 igy nálam aratni fog a mod ha kész lesz(ha lesz)

Aquir
ha látod akkor már behozza 😉

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

DJ Skyline
Liberty City állt 3 szigetbõl,VC 2bõl...az + 5 sziget...wow hova fog elférni...<#merges2><#fejvakaras>

Truck Driver001
érdekes most behozta a képet nah mind1....remélem most nem fogtok kiutálni me szétkaptam a topikot..még1x sry érte...

Sland
én is néztem. engem valamennyire érdekel, de szerintem tele lesz bugokkal, és soha nem fog megvalósulni!

DJ Skyline
olvastam ma errõl...érdekes lesz de szvsz kicsit illúzió romboló,hogy sivatagból pik-pak májámiban vagyok!😄DD

Sland
skoda superb

Letöltés

Aquir
jó kis épület meg táj 😊

Truck Driver001
basszus szétbasztam a tápikot...sry és a képek felét se hozta be 😞

Truck Driver001
lehet már halotatok már rola de azért leirom....készülöben van 1 mod az sa-hoz...a neve GTA LVS -lesz hogy miért pont ez?a magyarázat egyszerü....LVS azaz liberty city,vice city,san andreas...gondolom ebböl már rájöhettetek a mod lényegére...igen! a három gta 1 játékba lesz!vagyis a szigetek.....de szerintem igy is kurva nagy a bejárható terület az sa-ba még ezekután mekora lesz....nem fogom tudni eldönteni hogy melyik szigeten játszak<#idiota>bár mondjuk mind3 yó....nah mind1 jöjjenek a képek...ja és a mod 15%-a már kész...

DJ Skyline
kicsit gágyi
VW Beetle Dilan Dog Version

letöltés

DJ Skyline
gondolom PS2,meg hogy kevésbé látszódjon,hogy fék'!😄

Sland
Meg a tolókocsi is

DJ Skyline
azt tudom,ill. a zsákokkal nem találkoztam,de az autókkal igen...néztem is hogy mi a franc gurul az erdõben...aztán látom,hogy a hegyoldal teteéjrõl gurulgatnak le!😄

Aquir
milyen szép homályosak a képek 😊

Sland
a hullazsákok a gödörben meg a törött járgányok igaziak viszont.

DJ Skyline
itt van 1-2 rejtett érdekesség ami állítólag benne van a gémben! mondjuk szvsz a fele fake

xotyi
megdöbbentö a hasonlóság.. 😄DDD

Trance&Friends nothing more..

DJ Skyline
jáááj de rossz!<#idiota>

Aquir
figyelj, lehet elõre meg hátradönteni is a kocsit a levegõben (lásd autósuli) nem nagy szám de persze hogy lehetetlen 😊)

Aquir
nem. odamész és egybõl ott a sofõr nélküli 😊 meg egy álló glendale is. rajta van a térképen 😊

DJ Skyline
itt is van
a lényeg olyan 10 sec körül van...kerék egész végig balra fordítva volt az ugratás után és egy idõ után elkezdett az autó balradõlni...pedig csont egyenesen kezdtem el ugratni...légörvénybe kerültem vagy mi?😄D

DJ Skyline
rídmíbe nincs semmi?
úgy tudom az ilyen szimpla .col fileokat a GTA San Andreas\models\coll mappába kell betenni...próbáld ki...

DJ Skyline
ti már észrevettétek azt,hogy az autót lehet kormányozni ugratás közben ami úgytudom,hogy a valóságban lehetetlen?:ASDASD
van róla egy múvim mindjárt feltolom

Takimate
Na mégegyszer.....
EZ egy .col file... 1 kb !! Text-ként megnyitva semmi...
Ez a 3 fájl volt a motorhoz:

nrg500.dff
nrg500.txd
nrg500.col

A színt a TXT-ben szokták megadni... na TXT itt nem volt...
HELP

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

Akos 001
gondoltam.

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"