GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SF-ban van az autószalonod. Az mögött van a verseny markerja (autós chl-ek).
Valamelyik versenyen Phoenix-el mész. Elindul a verseny, te bemész a garázsba, mission failed, save, és van egy phoenix-ed.
Þór vígi þessi rúnar
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
IMG tools-al már az nrg500.dff és az nrg500.txd-t replaceltem... Motort szeretnék betenni, és van még egy nrg500.col nevû fájlom.
Azzal mit csináljak ? Azt hova kell ?
Nem akarom elcseszni, és pont benne vagyok, még SAVE elõtt
HELP PLZ !!<#merges2>#merges2>
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
De ha arra gondoltál, ha utánn újra telepíted a játékot, akkor ugye.
Þór vígi þessi rúnar
még kell írni rídmít,meg összekell szedni a cuccokat!
de nem tudom,hogy van ez...eredetileg beszélnem kell a készítõkkel,hogy én módosítottam az autójukat,és hogy beleegyeznek-e abba,hogy kitegyem a saját verziómat...lehet holnapig várnotok kell...de aki kéri annak eltudom küldeni VIP-ben!😄D
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
tehát sötétített hátsólámpák,kérésre magyar rendszám(nem valami találó,de jobb nem jutott az eszembe)
Mûszerfal új köntöst kapott!😄 (sebváltó,magnó marad ami a #47512-ben is)
Új hangfalak
Új kép a "képernyõn"...
Anti-aliasing a képek kedvéért 3ason volt!😄
ha uninstallálom a gamet és aztán újra beteszem akkor ha visszamásolom az öreg mentéseim akkor azok menni fognak ugye?
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Tudom már volt töbször is a probléma. ATI-s videokártya. Nálam egy ATI X600-as van ez már PCI-E és intel alaplap. Amit eddig tanácsoltak(5.4 régebbi driver és a többi nem jött be). Valaki segítsen mert kezdek begolyózni!
Hálásan köszönöm.
Trance&Friends nothing more..
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Trance&Friends nothing more..
kicsit megbuheráltam a TRD Supra textúráját
sötétített hátsólámpák,új "rendszám"
új színû mûszerfal (piros/n-sárga)
új magnó,sebváltón a számok
így nem tûnik soknak de a mûszerfal egy jó félórába tellett' hogy így nézzen ki...
sorry h beleszólok