GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
???????

A dokknál ki van írva hogy mit vigyél oda 😄

a térképen meg megnézed melyik kocsi hol van, még külön az Export/import kocsik is jelölve vannak 😉

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

en sem! egy motorhoz van col file! nem tudom minek van col file ha nincs is col editor!
Aquir
persze 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

DanielT
Nem értem.

Ott a lista, hogy milyen autók kellenek. Beszerzed õket és felviszed a hajóra. Ennyi 😊

Itt a térkép, hogy mit hol találsz.
Aquir
azért kell rakétázni 😊) kevesebb mint fél másodpercenként lehet 2 rakétát kilõni 😊

simán el lehet vinni, a végén (igaz nincs vége de ez most mind1) már fél órát otthagyhatod gépet mert annyi idõd van 😄

DJ Skyline
nem találtam

en mar korabban megneztem de nem talaltam! gondoltam van mas progi is!
bigapó
na és hogy a jó égbe? 😄D
mer Én szó szerint az égbe vagyok má tõle😊
ahányszor viszek oda autót, mindig megpróbálom, de még mindig nem jött össze. volt, hogy csak egy hiányzott. ez LOL mi?

The Matrix has you...

DanielT
Má' hogy a jó égbe ne csináltuk volna meg? 😄
bigapó
Apropó. Valaki megcsinálta már azt a mellék-versenyt vagy mit, ami az export/import kikötõben lévõ szárazdokkban van?

The Matrix has you...

bigapó
nekem addig nem volt kedvem vinni, mert pl a 12-es levelnél bementek a fák közé a kis szemetek (LV északi részén van egy park vagy mi) és alig tudtam idõben leszedni õket, úgyhogy majdnem buktam az egész órás melót😊 inkább gyorsan mentem menteni😊 nálam sajna többször elõfordul, hogy kifagy és kilép a progi, úgyhogy többször kell mentenem, mint más játéknál.

The Matrix has you...

DJ Skyline
.col editorral...nem tudom,hogy van e SAhoz....majd mindjárt körbenézek

DJ Skyline
jaja nekem is bejön...az autó szalont átlehetne textúrázni BMW szalonná!<#idiota>

a col kiterjesztesu filekat milyen progival tudnam hasznalni? thx
DanielT
Csodás, profi munka 😊)

A small cseppet sem tûnik annak, úgyhogy nyugodt szívvel teszem be. (Konkrétan nem látok különbséget)

Egyébként szerencsére én ezekkel a graf. beállításokkal játszom 😄
Aquir
Hunter. és én pl 143. levelig vittem 😊) sokkal könnyebb vele, rakétákkal még jobb, végtelenségig lehet csinálni 😊

DJ Skyline
tessék!😊)
kép méret: 1024*768
anti elájzing: 3-as
vizuális effekek: veri hájg!😄

a bal oldali a normal,a jobb pedig a small...
így úgy néz ki mintha a bal oldalinak kicsit leeresztett volna a gumija,de amúgy semmi!😄:SDA

miket ki nem tudok hozni ebbõl a kártyából...csak memó kéne és bírná is!😄SAasd

DJ Skyline
LOL!...pill...

DanielT
És a small az az eredeti arányokhoz képest small ha jól értem. Észrevehetõ? Nyomjámá' képet élsímítással, nappal, nagyfelbontásban oldalról! 😄
DJ Skyline
a kerék mérete a modellen...betettem a smallt és nem lógott bele az aszfaltba a kerék...a normálon meg egy hajzálnyit belelóg a kerék,de nem olyan #47627-ben a Micsubisinek'...hanem csak épphogy szinte alig...

DanielT
Itt is írja a wheel bug -ot. Aztán van egy small ami jó. De mi a kicsi benne??
DJ Skyline
kijött az M5bõl egy v2-es verzió
BMW M5 e60 v2

letöltés
mindjárt megnézem mit takar a v2...15MB-s a tömörített file...<#merges2>

bigapó
én speciel a katonai helivel(nemtom a nevét) csináltam meg és Las Venturas-ban. sokkal könnyebb, mint pl. mocival. a géppityu automatikusan céloz, csak persze hátrafelé nem lõ😊)

The Matrix has you...

egypszichonauta
csá,hogy lehet "lerövidíteni" a vigilante(rendõrös)küldetést?azt hallotam hogy ha bemegyek a rendõrségbe(miután elkeztdtem a küldetést),bennt várok 10-15 másodpercet és ha kijövök akkor kiírja hogy kész és adja a következõ levelt.ki is próbáltam de csak egyszer adja és utána a 2.leveltõl "rendesen" kell csinálnom.vagy nem lehet végig ezt a trükköt alkalmazni?nos vki?

bigapó
ez kivitelezhetõ? elég bonyolultnak tûnik elsõre. a sok láma amúgy sem foglalkozna vele. egyébként ötletnek jó, csak nekem kicsit magas a megoldása😊
addig is, nem vezeted be a külön topikot?

The Matrix has you...

Amse
pont ezzel kapcsolatban tettem javaslatot az sg-nek.szal, lehessen kategóriák-ba sorolni a hsz-eket.szal amikor valaki segítséget kér akkor bepipálja, hogy kérdés v. vmi és azokat lehetne külön listázni.persze sok kategória lenne.és akkor nem kéne külön topic mindennek.

M@TriX
talán lehet rajta segíteni, talán a handling.cfg-ben kell buherozni.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

DJ Skyline
dehogyis...csak ide beszórom az újdonságokat...aztán akinek kell az letöltni,akinek nem az meg nem!😄

bigapó
ezeket te tényleg berakod a játékba?? mert szerintem egyáltalán nem illenek bele😊) túl csilli-villi...

The Matrix has you...

bigapó
akkor nem Te írtad😊)
arról lenne szó, hogy ha valaki saját maga által készített vagy valamilyen más oldalról szerzett autót belinkel, akkor azt ne ide tegye, hanem egy "társ"-topikban tegye, úgy ahogy ez a CJ SHOWROOM-mal is megoldottátok. nagyszerû lenne, mert eléggé sok az ilyen hsz. ha valaki segítséget kér, egyszerûen átsiklik az ember felette, kivéve ha nem nagy betûkkel van írva, ami ugye kiabálásnak minõsül vagy pedig 5-ször be van írva, mert senki nem válaszol, ez pedig szintén nem tetszik sok topik-látogatónak és lehurrogják (teszem hozzá sokszor jogosan)

The Matrix has you...

DJ Skyline
egyre gagyibb cuccok jönnek ki:

Mitsubishi Lancer Evo 6 White

letöltés

Mitsubishi Lancer Evo 6 Repsol Version 2

letöltés

Mercedes-Benz CL600 Cabrio

letöltés

BMW 760Li

letöltés

Guer
jaja az durva
a tüzoltosat láttam

Truck Driver001
OFF
discoveryn szokott menni egy american chopper nevü sorozat(kedvencem sorozatom😊 ) na abbol valo ez a chopper...bár nagyon sok van nekik 😛
ON

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Truck Driver001
erröle lenne szó...bár kicsit belog a kerék az aszfaltba..de egypk jó:

Amse
mármint mi lezs?nem tom mire gondolsz.

Aquir
hol? van egy olyan küldi ahol mobil-jeleket kell követni, ha arra gondolsz akkor csak kövesd õket 😊

littleNorbi
A játékba is igy csillog ?

bigapó
Hi!

Ha nem lenne az internet, azonbelül ez a csodálatos topik, akkor valszeg még mindig keresném az utolsó szerencse-patkót😊))) örök hála annak aki létrehozta és persze annak is aki felrakta a képeket ide<#worship>
viszont megint 428 új üzenet volt és ebbõl nemtom, hogy mennyi a tényleges help kérés és mennyi a különbözõ grafikai tuning link meg hasonló. Ezért szeretném megkérdezni, hogy meg lehetne-e oldani ezt is úgy, mint a CJ SHOWROOM-ot? korábban olvastam, hogy esetleg lesz majd ilyen. tehát lesz?

The Matrix has you...

Truck Driver001
reggelt mindenkinek...a minap találtam 1 gyönyörü chopper-t de ilyen hülye oldalrol sedtem le (má nem tom mi volt a cime) nekem személyszerint nagyon tetszenek a chopperek...ha érdekel valakit feltölthetem valahova mert tényleg nagyon szép...

DJ Skyline
azért nem rossz,hogy tömörítve 3 MB a TXD...ha nem lenne betömörítve lenne vagy 6...

DJ Skyline
nekem csak a handling.cfg miatt nem "szimpi"...amúgy így már minden stimmel...

Sland
hát én akkor sem rakom be... ez most nem szimpatikus

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

DJ Skyline
megoldódott a lámpa rejtéje...volt még az autóhoz egy vehicles.txd...csak nem gondoltam volna hogy attól változik majd meg a féklámpa,így azt az elején kihagytam...

az már más,hogy fékezéskor alig látszik,hogy világítana a lámpa

Sland
nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon béna

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Carlos
És a hátsó lámpa tényleg nagyon béna!

Þór vígi þessi rúnar

Sland
nem nagy szám ez a bömös

DJ Skyline
annyi a kül,hogy egy lehelletnyivel kissebb a kerék így nem lóg bele annyira az aszfaltba...de a másik verzó is szinte alig alig lóg bele...

Sland
üdv

Carlos
Jóreggelt!

Þór vígi þessi rúnar

DJ Skyline
a féklámpa iszonyat bénán világít,csináltam neki egy másik reflection textúrát hátha úgy jobb lesz...handling cfg-je az autónak szvsz elég béna...nem érzem,hogy hátsókerék meghajtású lenne...itt a múvi
most megnézem a másik verziót..arról nem csinálok múvit,max képeket ha nagyon szembetûnõ a különbség