GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
na tehát az összes:

1. dokkoknál ki vannak írva az autók - megvan

2. nrg - 500as a dokknál - ez is megvan 😉

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

deep
Sokaknak.Én nem tartozom közéjük😄
Akos 001
abból 2 verzió is van. nekem csak a SASpeedo megy. próbáld meg azt

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Aquir
"ahányszor viszek oda autót..."

nem ott van autó hanem TE viszel oda autót, Te írtad, olvass 😄DD

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
ha sokat lõsz vele akkor lesz kétkezes

bigapó
de ha pontosan elolvasod és értelmezed akkor láthatod azt is, hogy szárazdokkot írtam. ott pedig nincs autó csak motor😛

The Matrix has you...

Valakinek müködik a Speedometer Mod ?
Aquir
nananana te autókról beszéltél elég egyértelmû volt 😉)

bigapó
az is azért van, hogy növeld az adott fegyveren a tudásszintedet. de mivel ott csak négyféle stuki van (igaz abból kettõ egykezes), ezért érdemes rohangálni és használni mást is. én pl a hangtompítóst favorizálom. mindig azzal "kényszerítem" kiszállásra a sofõröket😊)
egyébként legfeljebb vizuális élmény gyanánt van ez benne, hiszen egy jó kis AK mindig nagyobb elõnyt nyújt a tûzharc során😊))

The Matrix has you...

Akos 001
azt nem tom,valószínü h az options-ban

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

DJ Skyline
te mennyire értesz a maxhoz,és a modellezéshez?

DJ Skyline
érdekes...én eddig csak autókkal szórakoztam a maxban...ill. konvertálni akartam de még nem jött össze...

ffxi
Ezek szerint nem elég amit a fegyverboltban produkáltam? Tápolni kell? És hol nézhetem meg, hogy meddig van?

Fákjúal!

Akos 001
használd sokat a fegyvereket.akkor lesz 2 stukker ha már az adott fegyvert jól kezeled -Hitman

eightmiles
épp ez a gáz, a ruhákat meg a sérókat nem lehet megnyitni. elindítom a script-et, de amikor importálni akarom a cap.dff-et (pl.), akkor kiírja ezt:
This DFF has 3 Clumps.
Please choose one to Import!
ha utána átállítom a Multi. Clump-ot 3ra, és importálnék, akkor ezt írja ki:
-- Unable to convert: undefined to type: FileName

ffxi
Na és két kezes fegyver használat? Mindig 1-et fog a kezében😞 Többször vettem fegyvert, de csak ammo növekszik és ha hasonót veszek, akkor figyelemeztett, hogy lecseréli. Akó?

Fákjúal!

Akos 001
én ha látok egyet akkor kinyírom😛

bigapó
semmi. nem kell velük foglalkozni.

The Matrix has you...

bigapó
vagy azt, hogy hogy ityeg a fityeg. legalábbis emlékeim szerint nem túl értelmes dolgot írkált a szövegdobozba. végülis lényegtelen, mert kishalak ezek hozzánk képest 😄D

The Matrix has you...

ffxi
Mi hasznom van abból?

Fákjúal!

Akos 001
azok talán azt kérdezik h árulhatnak e drogot a te területeden

HELPer
itt rengetek letöltenivaló van <#wow1><#eljen>

http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site

ffxi
Nem nem férfiak! Kell nyomni vmit, h két SMG-vel lõjön?

Fákjúal!

bigapó
a menyús az nálad kurvát jelent? mer, ha igen, akkor a Yes-szel azt mondod, hogy tetszik neked és szeretnél egy menetet😊 ekkor beszáll a kocsidba, el kell vinned valami nyugis helyre (bokros, fás, parkos rész) ahol is elkezdõdik a kocsi lengéscsillapítójának tesztelése. kapsz életerõt õ meg pénzt, kivéve, ha a pimping mission meg nem csináltad, mert akkor Õ fizet neked (állítólag...)
a két fegyveres dolog pedig a pisztolyoknál és a mini-SMG-nél mûködik; tehát ami alapból egykezes. az SMG már két kezes. a TEC-9 még egykezes.

The Matrix has you...

ffxi
Hi all! Los Santosban mindig van az úton fekete és fehér ruhás menyús. Oda megyek és "Yes" és "No" lehet választani, és utána semmi sem történik. Tulajdonképpen ez mit akar? És fegyverboltban lekevertem a gyakorlatot, ha jól értelmeztem akkor 2 fegyverrel tudok bánni 1x-re, de az hiogyan kell? THX!!!

Fákjúal!

DJ Skyline
ja értem...dff plugin kell aztán megtudsz nyitni bármit a maxban ami .dff
itt van leírás,és hogy mi kell stb

bigapó
Na, most akkor hogy is van ez? Felszedtem az összes patkót! Növeltem a szerencsémet 1000-el (pont? százalék?). Tehát, ha leülök játszani mongyuk Black Jack-et, akkor nagyobb az esélyem, hogy nyerjek, esetleg 10-bõl 9-szer mosolyog rám fortuna??
mer az jó lenneeee....

The Matrix has you...

eightmiles
imgtoolt tudom használni

eightmiles
rosszul tettem fel a kérdést, de ha esetleg próbáltad importálni 3dsmax-szel a ruhákat, rájöhettél volna a lényegre.
szal mégegyszer: meg lehet vhogy nyitni a ruhák modeljét, hogy beigazíthassam a du-rag-et? a MODELT, nem a TEXTÚRÁT. thanks

DJ Skyline
tenksz!<#eljen>

lamase
Car Polish

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

DJ Skyline
😄😄😄
akkor megyek vissza textúrázni...
mi angolul a fényezõüzem? nem írhatomazt,hogy pay N sprayAS😄
paintshop...az hülyén hangzik...festékbolt...<#idiota>

DanielT
Van, mert ez annyira ocsmány, hogy nincs az az isten, hogy betegyem. 😊
DJ Skyline
meg is van:
BMW Group S.A.

hmmm...van-e így értelme tovább csinálnom?SA😄ASD

DJ Skyline
én is úgy tudom,hogy van,de nem találom...

DanielT
Van egyébként BMW szalon, de most én sem találom. De ha megcsinálod, akkor úgyis azt használom majd 😄
DJ Skyline
itt van leírás...player.img-ben vannak a ruha textúrák

Jagi
Valahonnan ez ismerõs... 😊)))
szúrom neki ezerrel és simán felszállok, ha nem nyomom neki, meg alig ugrat vmit.
Mindig olyan 3-4 karika marad... <#falbav><#gun><#violent><#boxer> picsába!!!

DJ Skyline
ná....alakul a 'BMW AUTO HAUS'...már kész az elsõ tábla!😄

Jagi
LOOOOLLLLLL! 😄DDDDDDDDDD

DJ Skyline

eightmiles
le lehet vhogy cserélni a ruhák modeljét? mert csináltam egy du-rag-et, jó lenne berakni a gémbe : )

DJ Skyline
nem találtam BMW szalont...hmmm...úgy érzem rám hárul eme nemes feladat!😄DDD

bigapó
szintúgy...
akkor szentségelek igazán, mikor elindulok és az elsõ "kanyarban" mikor rá kell menni a zsilip-kapura, akkor Én szépen belefejelek a vízbe. GRRRRRR.....

The Matrix has you...

DJ Skyline
az a baj,hogy vagy gyorsan megyek és kirepülök a francba,vagy túl lassan és visszaesek még a karika elõtt:!DSAD

bigapó
akkor nem csak Én vagyok bot-kezû<#idiota><#nyes>

The Matrix has you...

DJ Skyline
nem...mindíg elbénázom...<#idiota>

DanielT
Na azt is simán megcsináltuk már! 😛P
bigapó
tudtam, hogy félrefogjátok érteni😊)
Ezek szerint nem is tudtok róla?? ha a daru alatt állsz úgy, hogy balra van a hajó amire pakolni kell a kocsikat, akkor jobbra van egy nagy épület (ez a szárazdokk). ha odamentek, ott fog állni egy moci (asszem NRG-500-as), ha arra felpattansz, akkor bejön egy mini-játék. Össze kell gyûjteni a piros karikákat, mielõtt lejár az idõ. minden karika +10 másodperc. van vagy 15 karika, de nagyon nehéz õket összeszedni. na ezt megcsináltátok már?

The Matrix has you...

DanielT