GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vmikor este elküldöm
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
jó kis játék ez, megérte a 12k-t, mire befelyezem, eltelik a nyár
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Forza Italia OoO Forza Juventus
Trance&Friends nothing more..
Forza Italia OoO Forza Juventus
és az tudjátok hoghy ezzel amod instaleller, hogyan tudnám betenni a csuklós buszt?
kér valami IDe line meg Hangling line valamiket, oda mit kell írni?
tudom hogy IMG Toolal kéne birizgálni a dolgokat, de korábbi gta-knál volt szerencsém vele hazavágni a játékot, és mivel most nem saját gépemnél vagyok, nem szeretném ezt tenni<#idiota>#idiota>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Részletek:
http://gtamagyaritas.uw.hu/index.php
FORD MUSTANG: THE BEST CAR
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
szerintem 😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
ha "golyós" egered van lehet azért,mert túl sok a kis görgõkön a kosz....érdemes szétszedni,és csipesszel lehámozni a dzsuva réteget!😄D
ha optikai akkor <#nemtudom>#nemtudom>
nekem olyan szokott lenni néha (optikai egerem van),hogy elengedem és látom a kurzoron,hogy "remeg"...mintha parkinzon kóros lenne az egerem!<#idiota>#idiota>
Nem tudjátok mi lehet a hiba oka?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
<#confused>#confused>
megcsinálom... 😊
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
1 hete próbálom, nem tehetitek ezt velem...könyörögjek...PLIZZZ<#szomoru2>#szomoru2>
Jóságotokat elõre is köcc.
Tizi, a karikaátrepülõ láma
(1gb-os email-freemail)<#idiota>#idiota><#zavart1>#zavart1>
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
kár érte, vagy csak nálam ilyen?😄
eddig berakott cuccok..😊