GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TheCables
esetleg coupe verziot is keszithetnel, igazan remekul neznek ki "fedel" nelkul az ilyen jarganyok

TheCables
nah, ez mar egeszen pofas

DJ Skyline
nah RX-7

már csak az a kérdés,hol van az animált bukólámpa!😄DD
igaz másik autóra tettem be,nem arra amit alapból adtak meg...tényleg...ZR-350-re kell tenni eredetileg és az bukólámpás...akkor mind1 nem szóltam!😄

TheCables
steweee:
1: ez igaz, az egerem neha berezonal, aztan ha kanyarodok ugymarad a kep, ez zavaro
2:SpedSets.exe (eleg jo, bar nem mindig hangolodik ossze a sebesseg valtasaval es BUGos egy nagyon aprot)
3: -
4: H ... hacsaknem masra lett beallitva a Horn
5: nagyon zavaro, ha sajat kocsim eltunik, igaz ezt mar orvosoltam egy harmatnyit azzal, hogy mindig garazyban tartom, es nagyon figyelek ra utcan... am igazan csinalhatnanak olyan MODot, amiben ha megnyomok egy kivalaszthato billentyut, akkor azt a kocsit bent hagyja jatekban. Pl az a script (vagy mas) ami kocsikat tart bent allandoan egy adott helyen.
6:valoban bosszanto a dolog, en ezeket nagyivben ilyenkor kikerulom, igaz motorral nem problema.
7: nem mindenki
8: -

a legnagyobb baj ezekkel es mas keszitett kocsikkal illetve motorokkal, hogy a textura nagyon matt (igaz par jarganynal mar jobb), egyszinu, semmi csillogas, illetve elut az uttestol vagy mas texturaktol... ezert nem hasznalom😊
elsosorban erre kene figyelni a keszitett jarganyoknal, sokat dob a kulson.

xotyi
áhh,thanks...😊

Trance&Friends nothing more..

DJ Skyline
újrahúztam a gépet,és felkellett tenni az SA-t!😄

DJ Skyline
1. ez van!😊)
2. ja de van mód
3. num9,num6
4. amivel dudálsz
5. ez ellen nincs mit tenni sajnos
6. ez ellen sincs mit tenni sajnos
7. nem mindíg
8. ez ellen sincs mit tenni sajnos
9. én még nem találtam!😄

tep
hééékás , hol a BMW szalonod? 😊)

\"SLICE of LIFE\"

DanielT
Az áll bent a garázsban, nem kell keresni.
DanielT
Dehonnem! 😄
xotyi
LoL, minek kapok egy autóhoz mentést is?😄

Trance&Friends nothing more..

Truck Driver001
zsir köfi...azért nem olyan rossz ez a camaro..

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

DJ Skyline
nah itt vannak a képek

elõszõr a camaro

ffxi
Te nem is játszottál vele!!!

Fákjúal!

DJ Skyline
megsasolom...most tettem be a cuccot...most jön az rx7...:😄D

igazából már megjelenése óta megvan, de csak most próbáltam ki. rögtön szembetûnnek a negatívumok
1: totál koznozol feeling és irányítás, bár nem rossz, a kameraforgás kissé zavaró
2: nincs sebességmérõ óra a jármûveknél
3: nincs, de legalábbis nem találtam hogy hol/hogyan lehetne kerekezni mint a vcc-ben
4: hogyan lehet bekapcsolni a rendõrautó villogóját?
5: itt is elõszeretettel tûnnek el jármûvek elforduláskor, bár máskor meg nem, de azért 1,5 giga rammal már csak maradjanak a helyükön
6: indexelni nem szoktak a jármûvek és belsõbõl rittig elémkanyarodnak
7: akárkinek nekikoccansz elkezd üldözni, hihetetlen
8: a rendõrök elég nyomik, nekikmész és ha kocsiban ülnek hagynak elmenni
9: autónál van egy olyan opció hogy tricks and .... az mi?

DanielT
A Camaro elég gagyi, fõleg a színek nagyon gázosak, úgymint a kerék, a felfüggesztés, a belsõ, a tükrözõdés... szóval nem egy tökély.
DJ Skyline
mindjárt!😄
akkor már megnézem az RX-7-t is!😊

Truck Driver001
azt a camarot tesztelné valaki?igy képröl nem rossza de most nincs fönt a gém😞 és sok idö mig felmegy😛..pliz majd valaki meg képet is😊thx

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

DJ Skyline
ez az Rx-7 nem is rossz:
- Replaces ZR-350
- Functional front/rear lights textures
- Animated pop-up front lights
- Custom shadow and collision
- Tuningable at Transfender

tep
<#taps>

\"SLICE of LIFE\"

DJ Skyline
na itt az esti adag:

Mazda RX-7

letöltés

1970 Camaro Z28

letöltés

ennyi!😞

DJ Skyline
kis önreklám!<#idiota><öntelt><#idiota>😄DD

nem rossz,alig egy nap alatt már több mint 300-an töltötték le a BMW Szalonomat a gta3.net-rõl,és még mindíg 9-10 között van a minõsítése!😄DD
nem gondoltam volna,hogy ekkora sikert arat,rosszabbra számítottam...<#merges2><#rolleyes><#wilting>

tep
SPOILER!!!

a kikötõbe menj , mikor kiszállsz abból a jármûbõl , amivel odamentél , lõdd le az összes 8-9db fickót ügyelve arra , hogy ne a Hummer felé lõjenek.......ha megölted mind , beülsz a Hummerba és húzzál haza vele menteni a játékállást.......utána már nem kõröznek és a Hummer is nálad marad.....végül begurulsz vele a dokkba<#vigyor3>

\"SLICE of LIFE\"

lehet hogy fhér volt
éste volt mikor üldöztem a sivatagban
de mi jön utána, mert még azt se csináltam meg mikor ki kéne rabolni egy kaszinót

\\__/) (O.o) ( } { )

DJ Skyline
nám az a tempeny vagy ki a halál...pulaski az a fehér srác akit elkell kapni a sivatagban!

mi ha nem a vége?????????????
segits

\\__/) (O.o) ( } { )

lamase
janem..

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

lamase
az a vége..

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

valaki pls
kinyirtam egy nigger renört vmi Pulsaki a neve és nem ad több küldetést
Miért, ilyenkor mi van?????
<#rinya>

\\__/) (O.o) ( } { )

Met
Patriot van olyan helyen ahol nem lõnek sz@rrá 2 másodpercen belül ha a közelbe megyek?
A kikötõt is és a sivatagi bázist is õrzik.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

12346
less utána

DJ Skyline

matyi08
ma nincsenek új autók?

TheCables
ha nem a jatekkal van a baj, akkor a reinstall biztosan nem fog segiteni. Igaz nem tudom megmondani, hogy mi segithetne ezen a probleman😊

a Válasz funkciot en nem kedvelem, mindig igy szoktam valaszolni a masiknak😊
ez ilyen megszokas

bigapó
egy kis segítség neked is😊 ha az emberke neve melletti válasz gombra nyomsz, akkor alul kijelzi, hogy kinek írtad a hsz-ed (mint most én neked) nem kell külön kiírnod a nevét.
egyébként neked tényleg megoldotta a reinstall a kilépés-bugot? mer nekem is gyakran ezt csinálja.

The Matrix has you...

bigapó
az nálam is jó móka volt😊)

The Matrix has you...

tep
huhh , de nehéz volt leszállítani a Patriot-ot/Hummer/ a dokkba<#buck>.....de sikerült

\"SLICE of LIFE\"

gabesz752
Ahol kinyirták a zsarut a temetõ környékén keresgéld a piros sávot.
Utána kell elkapnod a fehér csókát.

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

Mike
az egy bug
újra kell installálnod, és elkezdeni elõlrõl, sajnos

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

TheCables
Takimate (#48020): "Most tartok ott, hogy elérhetõ a Gang War.
Mennyire fontos a játékmenetben (a pénzen kívül), hogy megszerezd Los Santost ?
Csak azért mert durván szenvedek minden egyes területért.. Nekem irreálisan nehéznek tûnnek ezek a Gang War-ok. (a területek megtartása már nem annyira vészes)
A tõlük elvett AK-val most elég eredményes vagyok, de szívesen várnék valami jó trükköt valakitõl, aki rutinosabb."

Hat nezd... en most kezdem masodszorra ujra a gamet, es direkt ugy csinalom most meg, hogy 100%os legyen. A teruletszerzes csak... ugymond moka, en kifejezetten szeretem ha gyarapodik a teruletem. Szerintem a Gang War (hiaba irja, milyen jol meg lett csinalva az utcai harc) eleg gyenge, es bugos. Pl. kiprovokalom a harcot. Jonnek ugye ket oldalrol, en be egy sikatorba, hogy majd ott bevarjam oket. erre mi tortenik?... nezem elfutnak a sikator elott. Max ketten ha megallnak. Vegen mar vagy ket utcaval odebb vannak, neha mar igencsak untam a dolgot, nekem kellett oket uldoznom. Naszoval vissza a teruletszerzeshez. Weapon skilleket rendesen megnyomja, jobban fogsz loni is, ezenkivul noveli a respectet (total respectet is), amivel ugye tobb tagot tudsz osszeszedni. En mire elertem a green sabre cimu kuldetest 3 fegyverrel voltam Hitman, respectem maxon volt, az SMG es AK47es loszerektol mar el sem fertem, es a teruletekrol befojo penzem is jol megdagasztotta a penztarcamat. Hat egyszoval jo szorakozas.

Sajna reinstall ár volt.de a parancsot kiprobalom kösz
<#confused><#worship><#fejvakaras><#csodalk><#action><#nemtudom><#buck><#hawaii>

De gustibus non est disputandum!

TheCables
#48236 -> google.com

hasznos darab

TheCables
RaPad(#48234): Valoszinuleg nem a kartyad a hibas, hanem a jatek. Reinstall, savegames megmarad, mindent megold. Bar Lehet ebben az esetben ez nem segit, proba. Reszemrol mar igen ki van a szepsegem elso darabja a jatek sebessege miatt. Amugy ajanlom figyelmebe a lassu juzereknek a THGLOJ parancsot (nem igazan cheat... hogyismondjam... inkabb egy kis segitseg), ugyanis ezzel ugye jelentosen megapad a forgalom merete, igy kiesik egy jelentos terheles. Marcsak igy tudok jatszani, amugy 100 meter megtetele is 2 ora (jatekido szerint).

Shongi
nem tudjátok hol lehet találni a gta tournamenthez servert??

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

néger rendõr volt de nem tûzoltóval
"C"-tõl kaptam a feladatot valahol a sivatagban asszem

\\__/) (O.o) ( } { )

Hi all!

Sztzwem nem egyedül a problémám.

ATI kártyám van(9600) és mindig ujraindul a gép játék közben. Mér van ez és hogy lehetne megoldani?

Az is bosszant hogy a havero MX420 ával ax felbontáson végigtolta én eg itt szarakodok!!!wwwáááááááá!!<#violent><#mf3><#gunyos1><#shakehead><#rinya><#sir><#nemtudom><#help><#conf>

De gustibus non est disputandum!

nightsucker
hi ha berakok autokat a játék ba lefagy ez miért van

[IMG]http://www.sg.hu/galeria/10574115691152314257.gif[/IMG]

gabesz752
ha a néger csávót ölted meg a tûzoltóval, akkor ott a vége 😊

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

valaki pls
volt egy küldetés amiben kinyirtam egy rendörcsávót és utána nem ad be több küldetést. Miért?????

\\__/) (O.o) ( } { )