GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
már csak az a kérdés,hol van az animált bukólámpa!😄DD
igaz másik autóra tettem be,nem arra amit alapból adtak meg...tényleg...ZR-350-re kell tenni eredetileg és az bukólámpás...akkor mind1 nem szóltam!😄
1: ez igaz, az egerem neha berezonal, aztan ha kanyarodok ugymarad a kep, ez zavaro
2:SpedSets.exe (eleg jo, bar nem mindig hangolodik ossze a sebesseg valtasaval es BUGos egy nagyon aprot)
3: -
4: H ... hacsaknem masra lett beallitva a Horn
5: nagyon zavaro, ha sajat kocsim eltunik, igaz ezt mar orvosoltam egy harmatnyit azzal, hogy mindig garazyban tartom, es nagyon figyelek ra utcan... am igazan csinalhatnanak olyan MODot, amiben ha megnyomok egy kivalaszthato billentyut, akkor azt a kocsit bent hagyja jatekban. Pl az a script (vagy mas) ami kocsikat tart bent allandoan egy adott helyen.
6:valoban bosszanto a dolog, en ezeket nagyivben ilyenkor kikerulom, igaz motorral nem problema.
7: nem mindenki
8: -
a legnagyobb baj ezekkel es mas keszitett kocsikkal illetve motorokkal, hogy a textura nagyon matt (igaz par jarganynal mar jobb), egyszinu, semmi csillogas, illetve elut az uttestol vagy mas texturaktol... ezert nem hasznalom😊
elsosorban erre kene figyelni a keszitett jarganyoknal, sokat dob a kulson.
2. ja de van mód
3. num9,num6
4. amivel dudálsz
5. ez ellen nincs mit tenni sajnos
6. ez ellen sincs mit tenni sajnos
7. nem mindíg
8. ez ellen sincs mit tenni sajnos
9. én még nem találtam!😄
1: totál koznozol feeling és irányítás, bár nem rossz, a kameraforgás kissé zavaró
2: nincs sebességmérõ óra a jármûveknél
3: nincs, de legalábbis nem találtam hogy hol/hogyan lehetne kerekezni mint a vcc-ben
4: hogyan lehet bekapcsolni a rendõrautó villogóját?
5: itt is elõszeretettel tûnnek el jármûvek elforduláskor, bár máskor meg nem, de azért 1,5 giga rammal már csak maradjanak a helyükön
6: indexelni nem szoktak a jármûvek és belsõbõl rittig elémkanyarodnak
7: akárkinek nekikoccansz elkezd üldözni, hihetetlen
8: a rendõrök elég nyomik, nekikmész és ha kocsiban ülnek hagynak elmenni
9: autónál van egy olyan opció hogy tricks and .... az mi?
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
- Replaces ZR-350
- Functional front/rear lights textures
- Animated pop-up front lights
- Custom shadow and collision
- Tuningable at Transfender
nem rossz,alig egy nap alatt már több mint 300-an töltötték le a BMW Szalonomat a gta3.net-rõl,és még mindíg 9-10 között van a minõsítése!😄DD
nem gondoltam volna,hogy ekkora sikert arat,rosszabbra számítottam...
a kikötõbe menj , mikor kiszállsz abból a jármûbõl , amivel odamentél , lõdd le az összes 8-9db fickót ügyelve arra , hogy ne a Hummer felé lõjenek.......ha megölted mind , beülsz a Hummerba és húzzál haza vele menteni a játékállást.......utána már nem kõröznek és a Hummer is nálad marad.....végül begurulsz vele a dokkba<#vigyor3>#vigyor3>
\"SLICE of LIFE\"
éste volt mikor üldöztem a sivatagban
de mi jön utána, mert még azt se csináltam meg mikor ki kéne rabolni egy kaszinót
\\__/) (O.o) ( } { )
segits
\\__/) (O.o) ( } { )
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
kinyirtam egy nigger renört vmi Pulsaki a neve és nem ad több küldetést
Miért, ilyenkor mi van?????
<#rinya>#rinya>
\\__/) (O.o) ( } { )
A kikötõt is és a sivatagi bázist is õrzik.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
a Válasz funkciot en nem kedvelem, mindig igy szoktam valaszolni a masiknak😊
ez ilyen megszokas
egyébként neked tényleg megoldotta a reinstall a kilépés-bugot? mer nekem is gyakran ezt csinálja.
The Matrix has you...
\"SLICE of LIFE\"
Utána kell elkapnod a fehér csókát.
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
újra kell installálnod, és elkezdeni elõlrõl, sajnos
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Mennyire fontos a játékmenetben (a pénzen kívül), hogy megszerezd Los Santost ?
Csak azért mert durván szenvedek minden egyes területért.. Nekem irreálisan nehéznek tûnnek ezek a Gang War-ok. (a területek megtartása már nem annyira vészes)
A tõlük elvett AK-val most elég eredményes vagyok, de szívesen várnék valami jó trükköt valakitõl, aki rutinosabb."
Hat nezd... en most kezdem masodszorra ujra a gamet, es direkt ugy csinalom most meg, hogy 100%os legyen. A teruletszerzes csak... ugymond moka, en kifejezetten szeretem ha gyarapodik a teruletem. Szerintem a Gang War (hiaba irja, milyen jol meg lett csinalva az utcai harc) eleg gyenge, es bugos. Pl. kiprovokalom a harcot. Jonnek ugye ket oldalrol, en be egy sikatorba, hogy majd ott bevarjam oket. erre mi tortenik?... nezem elfutnak a sikator elott. Max ketten ha megallnak. Vegen mar vagy ket utcaval odebb vannak, neha mar igencsak untam a dolgot, nekem kellett oket uldoznom. Naszoval vissza a teruletszerzeshez. Weapon skilleket rendesen megnyomja, jobban fogsz loni is, ezenkivul noveli a respectet (total respectet is), amivel ugye tobb tagot tudsz osszeszedni. En mire elertem a green sabre cimu kuldetest 3 fegyverrel voltam Hitman, respectem maxon volt, az SMG es AK47es loszerektol mar el sem fertem, es a teruletekrol befojo penzem is jol megdagasztotta a penztarcamat. Hat egyszoval jo szorakozas.
<#confused>#confused><#worship>#worship><#fejvakaras>#fejvakaras><#csodalk>#csodalk><#action>#action><#nemtudom>#nemtudom><#buck>#buck><#hawaii>#hawaii>
De gustibus non est disputandum!
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
"C"-tõl kaptam a feladatot valahol a sivatagban asszem
\\__/) (O.o) ( } { )
Sztzwem nem egyedül a problémám.
ATI kártyám van(9600) és mindig ujraindul a gép játék közben. Mér van ez és hogy lehetne megoldani?
Az is bosszant hogy a havero MX420 ával ax felbontáson végigtolta én eg itt szarakodok!!!wwwáááááááá!!<#violent>#violent><#mf3>#mf3><#gunyos1>#gunyos1><#shakehead>#shakehead><#rinya>#rinya><#sir>#sir><#nemtudom>#nemtudom><#help>#help><#conf>#conf>
De gustibus non est disputandum!
[IMG]http://www.sg.hu/galeria/10574115691152314257.gif[/IMG]
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
volt egy küldetés amiben kinyirtam egy rendörcsávót és utána nem ad be több küldetést. Miért?????
\\__/) (O.o) ( } { )