GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ngcsnet
gyagyik...😄 szerintem

ngcsnet
fék? azt mondtam hogy fake, mert moddolt😄

ngcsnet

na milyenek?

DJ Skyline
<#kerdes><#fejvakaras><#kerdes>
mi rajta a fék'?

ngcsnet
moddosak

DJ Skyline
800*600-ban jobb lenne

ngcsnet
fakésak

tep
thx

\"SLICE of LIFE\"

tep
túl nagyok 😛

\"SLICE of LIFE\"

DJ Skyline
3x

jakewyler
na milyenek?<#mf1><#wow1>

tep
hányszor nyolc kocsit kell a kikötõbe vinni?
nem fogy el soha? 😊

\"SLICE of LIFE\"

tep
Errõl van szó!!!!

\"SLICE of LIFE\"

TheCables
aki meg nekiall, az pont a fontos, lenyeges szovegeket nem forditja le... az egyertelmu, save, meg menu, meg load szavakat kello szeretettel fordigatja.

TheCables
magyaritassal kapcsolatban meg. Nekem mindossze a tortenet szovege kene magyarul. a tobbit felesleges leforditani, a jatek angolul feelinges. magyarul elveszti azt az igazi hatasat, amit ram gyakorol angolul. az apro reszeket, szovegeket meg egy angolul alig tudo ember is konnyeden leforditja.

ngcsnet
pontosan....

TheCables
mert beraksz autokat

ne rakj be autokat

nightsucker
hi ha berakok autokat a játék ba lefagy ez miért van

[IMG]http://www.sg.hu/galeria/10574115691152314257.gif[/IMG]

Shongi
Köszi,köszi,köszi
<#wave><#vigyor2>

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

Most probaltam 4. alkalommal az uccso kuldetest. A Rockstar bekaphatja... Leszarom meddig szarakodtam eddig a jatekkal de mostmar letoroltem. Hogy lehet ilyen kuldit kitalalni? Nem eleg hogy at kell masznod ezer emberen meg uldozz is egy tuzoltot persze kozben nincs mentes...

TheCables
Nagyon kell vigyazni a data mappara (minden ami benne van aranyat er).

itt van tessek: script directory

TheCables
Hiaba alltam fel anno, 3-4* gyorsabb volt a gep...
Dj Skyline: ha vegkepp nem sikerul, akkor ird at a sa-ufiles.dat-ot (BW's SA Mission Builderrel)

Shongi
na valaki nem tudja elküldeni?
nagyon fontos lenne és csak 3mega
[email protected]

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

DJ Skyline
kezd agyfelb*szásba átmenni ez az user track mappa...ott figyel bent 2db mp3 file...game indít options-->audio--->user track...átállítom szekvenciálisra a lejátszást a rádióról nem kell a karatty...megnyomom a scan user filest megcsinálja...rányomatom az autóban az user trackra erre a rádiós karatty megy...ezzel baszakszom már fél órája...eddig ment most nem hajlandó...<#falbav><#fejvakaras><#zavart1><#idiota><#zavart2>

Shongi
vki el tudná küldeni az EREDETI script könyvtárat????
nagyon fontos lenne, mert az életem múlik rajta!!!!

LOL

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

tep
hátez??? 😊))

\"SLICE of LIFE\"

egyszerübb le volna ha felállsz a motoron (fel nyíl). Úgy is gyorsabb és simán utoléred.

TheCables
😊
en a N.E.O c. kuldetest masodszorra vittem vegig ugy, hogy a vegen az ocean felett repultem vissza, igy nem kellett semmivel foglalkoznom, csak hogy a fat latogatott torott szarnyas gepemmel sikeresen vissza tudjak menni a repterre. Amugy biztos a viz felett fogok repulni, ha ahoz a palyahoz erek ujra. Mindossze 2-3* tobb idobe tellik, de meg mindig jobb, mintha kilonenek, vagy neki mennek egy fanak. Szerintem a jatek legszivatosabb kuldetese a repulosuli, es az mikor Las Venturasban egy repulo tetejere kell atugorni. Nah az tenyleg kegyetlen. Aztan ott van az a palya is, mikor egy motorral fel kell hajtani egy teherrepulore. Mivel a gepem akad, azt hittem ez lehetetlen, mert sosem ertem utol... nah aztan elkezdtem gondolkodni, hogy hogy lehetne a geppel kibaszni. Aztan megtalaltam a megoldast (THGLOJ), a Rockstartos gyerekek nem csak a csitereknek segitenek, hanem a bajba jutottakan is es maris gyorsabb lett a gepem, de meg igy is az utolso pillanatban tudtam csak felmenni gepre.

ngcsnet
valszeg bugos a mod...a modok majdnem mindig bugosak...kellett neked modozni😄

Shongi
már a mentések btöltésekor is kilép "a windows hibát észlelt" felirattal és ez csak a gtatournament telepítése óta van!!!mi okozhatja?
pls help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

én is szívtam eleinte, de így utólag már tök könnyûnek tûnik, 😊

Shongi
nem tudna nekem vki küldeni néhány ggmm-s backupot mert valószínüleg a skinek miatt sz*r a gtatournament, és vissza akarom állítani amiket betettem!!!

xotyi
bazze, a N.E.O nevü küldi idegesítöbb mint az autóssuli+rep suli eggyüttvéve<#falbav>

Trance&Friends nothing more..

DJ Skyline
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
yesz ic' trú'<#idiota>

Esrohnoil
5-ös ponthoz:
Nem csak CJ az egyetlen f@szagyerek a városban, úgyhogy az õ kocsiját is le lehet nyúlni 10 sec alatt. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Sziasztok!
Nem tudjátok hogy miért van az hogy ha az imgtoolal berakok jármûveket néhány megjelenik és néhány nem.Ja meg vannak fehér részek is a jármûvekben.Nem tudtok egy rendes leírást adni hogy hogy kell használni?Elõre is kössz.

Carlos
Just for Lamaz!

Þór vígi þessi rúnar

KeKKSZike
Sziasztok!

Nem tudjátok, hogy a Huntuti oldalán található magyarosításon 08.13-án mit módosítottak?
Gondolom az a sok duma, nincs sajos lefordítva...

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Diodi
A játékhoz minden kimentett játékhelyzet
itt letölthetõ
<#wink>

Jó játékkal, egy jót játszani, nagyon jó !!!

3Error
álltalában vagy CTRL vagy ALT vagy esetleg amire beállítottad... 😊

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Mhosah Myth
Nem tudjátok hogy a nitrót mivel lehet nyomatni? 😊

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

3Error
Tizi, kész van a freefall ! mail ment, csomaggal 😊

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Nem tudna valaki mentést az autos suli utánról?
Köszi!
Truck Driver001
kinek a pap kinek a pappné nemde?😊

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

TheCables
#48285: igaz... nah ekkor jon az, hogy elut minden mas texturatol.

xotyi
garázs körkép 😄

Trance&Friends nothing more..

DJ Skyline
néha meg pont ellenkezõleg...mintha 50 réteg lakk lenne rajta,és most öntötte le volna az ember egy vödör vízzel,meg még 10 reflektor világítja annyira csillog az autó,ami meg már megint nem szép!<#idiota>
igaz javítható ez a csillogás...

TheCables
szenzacios

DJ Skyline
nem az enyém!😄