GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

Sziasztok hogy lehet saját zenét betenni a játékba? Hogy kell végig vinni azt a pályát amikor 3 qad-ost kell üldözni?
DJ Skyline
beszarok...nem mûködik!
eltûnik a lámpája és így átlátszó lesz az egész autó!😞

xotyi
bazze, nincs meg az uccsó graffiti.....<#falbav><#help>

Trance&Friends nothing more..

DJ Skyline
hmmm valamit elronhattam,mert nincs meg az autó fele csak a kasztni!😄DDDDDDDD
na mégegyszer

k8bal
azt írtad hogy konvertáltad!
Ezt mibõl konvertáltad?

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

xotyi
Jó a rendszámtábla😄D /is/ nameg az egész kocsi szuper..😊

xotyi
kb annyit tesz hogy, "az ott ugyanolyam mint a korábbi csak javított(?)" 😊

k8bal
Ez marha szép lett! Grat!<#wave>

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

tepi5
autohangot be lehet rakni vhogy?

Forza Italia OoO Forza Juventus

DJ Skyline
na elvileg sikerált...mindjárt kiderül mit szerkesztettem!😄

DJ Skyline
select and link megvan

ffxi
Nekem ennyi elég!! THX

Fákjúal!

bigapó
attól függ mi a semmi? tudtommal végig tudod játszani, csak a 100%-os kijátszásnál lesz valami gondja. azt nem tudom, hogy mi.

The Matrix has you...

bigapó
attól függ mi a semmi? tudtommal végig tudod játszani, csak a 100%-os kijátszásnál lesz valami gondja. azt nem tudom, hogy mi.

The Matrix has you...

ffxi
Hûha! Sajna nincs! De nem fog semmit sem történi, ugye?

Fákjúal!

DJ Skyline
még csak annyi,hogy hol van ez a Select and Link kapcsoló,meg alul a link kapcsoló?<#idiota>

bigapó
ha van egy korábbi "cheat-mentes" mentésed, akkor azt tõcsd vissza. ha nem volt, akkor ez suxxx.

The Matrix has you...

DJ Skyline
köszi szépen megpróbálom!!!

van itt-ott idáig megy az oder az a vagyot jelenti a többit nem tudom.
ffxi
"jumpjet" cheat-et aktiváltam és úgy sáveztam, vmit figyelemeztetett a gém. Gondolom nem jókat. Hogy lehetne deaktiválva újra sávezni? THX!!

Fákjúal!

Az ug_nitro amúgy sem kötelezõ, de a helye a chassis -ban van, mint ahogy az exhaust_ok, az ug_roof, ug_wing_left, ug_wing_right-nak. Betenni pedig, úgy kell ahogy az elõbb írtam.
Tehát kijelölöd az ug_nitrot, Select and Link kapcsoló klikk, majd Select By Name klikk, kiválasztod a chassis-t majd alul a link kapcsolóra nyomsz, és máris kész.

DJ Skyline
áhá,de ha minden kívül van akkor a nitrót hogy teszem belülre?<#idiota>
thx!

DJ Skyline-nak:

Amikor a maxban importálsz, kizárólag a jelenlegi gta hierarchián kivülre kerülnek az objektumok, jelen esetben a dummyk. Érdemes a maxon belül a Select by name menüben a display subtree kapcsolót aktiválni, mert így látni fogod a meglévõ kapcsolatokat. Az importált objektumok (dummyk) a hierarchia végén fognak szerepelni, semmihez sem kapcsolva, kijelölöd, akár többet is egyszerre, majd select and link ikon, majd select by name, és ott kiválasztod a megfelelõ helyet, majd link kapcsoló, és máris ott van az objektum ahol lennie kell.
A hierarchy linkes üzenet akkor jön elõ az exportálásnál, ha a megadott hierarchián kívül szerepel objektum.
A kép ha látszik, akkor láthatod, hogy egyetlen fõ szülõ objektum van ez az altea, majd minden más ehez csatlakozik. Ha ugyanígy fõ szülõként szerepel valamilyen másik objektum, akkor sír az exportáláskor a hierarchy-s üzenettel.
klikk itt a kép

tepi5
ködzi Aquir

ngcsnet
az "ist" pedig kérdõszó😄

DJ Skyline
azt én is tudom milyen nyelv!😄

ngcsnet
hát amelyik szó nagybetûvel van írva az fõnév tehát benne van a szótárban..😄

ngcsnet
pfff...német..

Aquir
fujj német, vki fordítsa le neki 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

DJ Skyline
ezt valaki letudná fordítani?thx!
"ist da die gleiche wie früher oder eine optimierte?"

Aquir
2 perc különbség 😊

+ még 2 perc telt el amíg te válaszoltál neki 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

bigapó
gyorsaság fél egészség😊)

The Matrix has you...

bigapó
a fenti térkép nem jó?

The Matrix has you...

Aquir

tepi5
tudna vki linkelni 1 térkép képet hogy melyik auot melyik városban található?

tepi5
ha befele van a felni vagy nagyok a kerekek azkot hogyan tudom megváltoztatni vagy melyik progival?

bigapó

The Matrix has you...

bigapó
mert akkor fejbecsap az ajtó, az autóajtó😊 szerintem ez logikus. ha robban, akkor elrepülsz Tadzsikisztánba, de ha belemész valami tábortûzbe akkor meg nem😊

The Matrix has you...

Shaman
van a ház mögött egy fal annak a másik oldalán van.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Shaman
az mét van,hogy hiába vagyok tûzálló,ha robban egy autó,akkor igencsak megsérülök,akár meg is halhatok...

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

sweet elsõ küldije a grafitik leszprézése. viszot ahol megállunk a kocsival ott a térkép szerint még két graffiti van a videó után, viszont én csak egyet látok a szemközti ház falán, ahol a bejáratnál rendszeresen ücsörög egy nigga. hol a másik paint? soxor körbejártam a terepet és nem találom

DJ Skyline
én csak azért nem szedem le,mert nem szeretem az Audikat!😄
Amúgy minõségileg tényleg elsõosztályú!<#eljen>
nem sok ilyen autó jön ki!!

Köszi

bigapó
150 % páncél😊

The Matrix has you...

Üdv.
Mit kapok ha megcsinálom a bünüldözést?

Sland
codenamegta ról lehet szedni rendesen

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

DanielT
Annál is inkább, mert most pl nem tudom letölteni.
Sland
Fel kéne rakni az autóidat a gta.gamigo.de re! 100% sikered lenne

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

DanielT
Még mindig te vagy a legjobb! Ne állj le kérlek! 😄 Minõségre csak tõled számíthatunk.