GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Matrix has you...
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
A mostani járgány egy extrém különleges darab, nagyon sok munkám fekszik benne, ugyanis alapból szinte lehetetlen volt a járgányt konvertálni, hogy mégis sikerült az angyali türelmemnek köszönhetõ. Íme:
Audi S4 2005 Letöltés
csakhát nem lehet mindenki olyen szinten angolos 😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
The Matrix has you...
LYONESS - Your Cashback Company
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Én is kínlódtam vele,de aztán rájöttem
Los desperados küldetésben amikor már zavargások vannak, hogyan lehet membereket szerezni?
Bocs ha volt már.
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
- fokozatosan emelkedj, ne hirtelen, mert akkor csak lelassul a gép és a végén átesik
- más most nem jut eszembe😊
- ja, ITTEN van videjó is róla
The Matrix has you...
nem emelkedik eleg magasra a gep, es nem tudom elerni a piros karikat
LYONESS - Your Cashback Company
The Matrix has you...
The Matrix has you...
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
van annak valami tippje-trükkje,mikor van a küldetés,hogy Las Venturasból el kell repülni északra,s majd jön egy repülõ aminek a tetején egy karika van,s azon kéne hátulról keresztülrepülni,asszem Freefall küldi. Nos az én gondom,hogy egyszerüen nem érem utól azt a gépet a város elõtt,s így mindig failed a mission...ennek van valamilyen trükkje?
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Tudna valaki néhány jó tipped adni?
Wrong side of the truck küldetés, vonatokon álló gangxtákat kellene levadászni, elémegyek a vonatnak, próbálom tartani a sebességet, de mindig túléli valaki.....
Mi lenne a trükkje?
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Amilyen nagy hévvel indult..
Elég lett volna egy szöveg magyarosítás, de jól, oszt, GO.
szvsz.
ha legörgetek a lap aljára akkor látom a tegnap 22:30-as kommentemet!<#zavart1>#zavart1><#wow3>#wow3>
Trance&Friends nothing more..