GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
tényleg fasza, szép munka <#eljen><#worship>

bigapó
ez tényleg jó😊 még az is elõfordulhat, hogy Én is berakom. ja, nem BMW, akkor mégsem😊)

The Matrix has you...

DJ Skyline
wow!<#merges2><#eljen>

Sland
Most erre mit mondjak? Egyszerûen TÖKÉLETEES!! KIRÁLY!! SZÉP!!!!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Napot,

A mostani járgány egy extrém különleges darab, nagyon sok munkám fekszik benne, ugyanis alapból szinte lehetetlen volt a járgányt konvertálni, hogy mégis sikerült az angyali türelmemnek köszönhetõ. Íme:

Audi S4 2005 Letöltés

Aquir
csakis azt mondom hogy olyan gondok is vannak itt amit a játék teljesen egyértelmûen elmagyaráz 😊

csakhát nem lehet mindenki olyen szinten angolos 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
földi gép 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Shaman
ha senkinek sem lenne semmivel se gondja,akkor 0 komment lenne a topigban....

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Shaman
hydroplán?

akyyy
csak 1 csuklós busz van a játékhoz?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

egypszichonauta
hev ju gát ö práblöm?áj help!or nó!

bigapó
azért írnak ide, hogy MI 😊 jó angolosok segítsünk 😄DD

The Matrix has you...

Aquir
Egyébként a 90%-kát annak, amit itt kérdeznek a "hogyan tovább" / "hogy kell ezt" -el kapcsolatban Mindent elmond a játék, csak az embereknek az angoltudással van a baj 😊

bigapó
ez nem igaz😊 tegnap láttam a Reality TV-n, hogy egy faszi is kerék nélkül landolt😊)) igaz, hogy kicsit füstölt, meg lángolt, de azt el lehet oltani😄DD

The Matrix has you...

Aquir
általában kerékkel szoktak landolni... 😊))

egypszichonauta
ja a kerék kiengedésével én is kínlódtam,a freefall küldetésben,amikor nagynehezen utolértem a repcsip,a probléma az volt hogy nem tudtam letenni a gépet me nem engedtem ki a kereket és már vagy tízszer megpróbáltam mire rájöttem,akkor kicsit haragudtam magamra,mind1

bigapó
sikerült megcsinálni?

The Matrix has you...

koszi

LYONESS - Your Cashback Company

bigapó
ja, én aszittem az már megy neki😊))

The Matrix has you...

egypszichonauta
gyá a minigun az dúrva jó!találtam san fierroban és mivel végtelen töltényem van kb.1perc alatt fel tudom vinni hatos körözésig

k8bal
köszi megpróbálom!

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

donneck
Thx de lama vok 😊

én is... 😊

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

bigapó
alapból jobb gombbal becélzod a muksót és a "G"-t nyomod. ekkor csatlakozik. a "H" val elküldöd. többen és többször is írták már, hogy egyedül sokkal hatékonyabb az ember, csak kell egy jó fegyver. pl: MiniGun, AK-47, M4.

The Matrix has you...

bigapó
alapból a sima 2, tehát nem a NUM2, ezek szerint te átállítottad. nézd meg azzal amivel pl. a taxis/rendõrös/mentõs küldit elkezded, mert nálam az is a 2-es gomb. A W fölötti😊)

The Matrix has you...

Shaman
HÚZD BE A KEREKET!!!!

Én is kínlódtam vele,de aztán rájöttem

donneck
Hi all!

Los desperados küldetésben amikor már zavargások vannak, hogyan lehet membereket szerezni?
Bocs ha volt már.

k8bal
mivel kell behúzni a kerekteket? tudom már le lett írva hogy a num 2 -vel de nekem az nem jó!

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

bigapó
- mindig nyomd a W-t (a gáz, gyorsabban pörög a motor)
- fokozatosan emelkedj, ne hirtelen, mert akkor csak lelassul a gép és a végén átesik
- más most nem jut eszembe😊
- ja, ITTEN van videjó is róla

The Matrix has you...

el tudnatok mondani, hogy kell a repulosiskola 3. kuldeteset megcsinalni?
nem emelkedik eleg magasra a gep, es nem tudom elerni a piros karikat

LYONESS - Your Cashback Company

bigapó
de hol olvastad? magyar vagy külföldi oldalon? emlékszel rá?

The Matrix has you...

bigapó
egyenlõre áll a projekt. nyaralás meg sziget meg ilyenek miatt. fent a banneron van link.

The Matrix has you...

egypszichonauta
köszi,de mind1,csak olvastam máshol hogy a csávó ott kizdázott hogy õ 108%os de már megunta pedig a haverja elérte a 110et

mikor lesz magyarítás?? tudja valaki
reménytelen
Nem igaz.
bigapó
ezt hol olvastad? ha meg már 100-as vagy ( a játékban 😛) és csinálod a többit, de nem nõ a százalék, akkor asszem válaszoltál magadnak😊

The Matrix has you...

egypszichonauta
szal azt szeretném kérdezni hogy igaz hogy lehet 110%os lenni?mert én "csak" 100os vagyok pedig egy csomó dolgot megcsináltam ami nem tartozik a 100%ba pl:ugratások,területfoglalás,csajok,rablás..nos vki?

trident
Thx!

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Shaman
aham,oks köszi,kipróbálom

DanielT
Magasabbra emelkedsz, majd amikor elmegy alattad akkor visszafordulva zuhanórepülésböl hihetetlenül könnyen utoléred.
Shaman
Nah már elég sokat haladtam a gamében,s lenne egy kérdésem.

van annak valami tippje-trükkje,mikor van a küldetés,hogy Las Venturasból el kell repülni északra,s majd jön egy repülõ aminek a tetején egy karika van,s azon kéne hátulról keresztülrepülni,asszem Freefall küldi. Nos az én gondom,hogy egyszerüen nem érem utól azt a gépet a város elõtt,s így mindig failed a mission...ennek van valamilyen trükkje?

k8bal
Ezekközül a Hummer elég jóünak tûnik így messzirõl! <#nevetes1>

CSOCSO
en is szoptam vele soxor.. teljesen ele ne menj.. inkabb az elso kocsi vezersikjaba menj.. de mindenkeppen melle es ne tul kozel
3Error
próbálj úgy elhelyezkedni a motorral, hogy az a fogyatékos Smoke le tudja lõni az embereket. nekem úgy vált be, hogy néha elõrrébb mentem a mocival addig amíg még tud lõni a dagadt, úgy könnyebben talált a bumm... 😊

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

trident
Sziasztok!
Tudna valaki néhány jó tipped adni?
Wrong side of the truck küldetés, vonatokon álló gangxtákat kellene levadászni, elémegyek a vonatnak, próbálom tartani a sebességet, de mindig túléli valaki.....
Mi lenne a trükkje?

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Magyarosítás meg áll... kár
Amilyen nagy hévvel indult..
Elég lett volna egy szöveg magyarosítás, de jól, oszt, GO.
szvsz.
DJ Skyline
nincs valami nagy forgalom mostanában a topikban...sõt már rég óta nincsen nagy érdeklõdés a game iránt....hát ki kell jelenteni lecsengett a gém!😊
ha legörgetek a lap aljára akkor látom a tegnap 22:30-as kommentemet!<#zavart1><#wow3>

xotyi
a ducati-ból nekem a csupaszvázas asszem monster-nek hívják, azzz tetszik,de nagyon..😊)

Trance&Friends nothing more..

DJ Skyline
igen,de mégnem szedtem le...nekem Ducati996 mint motor tetszik,nem azt mondtam,hogy szebb a gémben a Yamahánál...😄

xotyi
minnyá berakom a ducatit, megnézem h mi teccik annyira rajta... 😄 a codename gta-ról szetted?😊

Trance&Friends nothing more..