GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
looool
img tool open
gta3.img kitallóz
autó fileja megkeres,rajta replace,új file tallóz megnyit azt csá😊)

00 Blue 00
Javaslom, hogy tegyél vissza ugyan oda ugyan azon a néven egy kissebb képet max 800x600, azt nem lessz piros x, és ezt figyelmébe ajánlom azoknak is akik, véletlenségbõl 1024x768, vagy nagyobb képet illesztenek be!

DJ Skyline
jóóóó<#eljen>

00 Blue 00
Inkább link! <#worship>

Nos a kocsiberakásnál eljutok addig amikor le kéne cserélni szoval Ctrl+L le akarom cserélni a dff-et de nem látja mivel csak img filekat látja és sajna nem tudom át álitani hogy mást is lásson.Szoval most mit csináljak?<#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom>
TheCables
a kep helye ugyanakkora maradt igaz?
mert akkor elbasztam

elfelejtettem, hogy nem lehet torolni topikbol (reszemrol, sajat bejegyzest)

TheCables
DanielT
Á, csak szétcseszi az egész oldalt. Nemgáz. A kép egyébként szép.
TheCables
(ha zavaro a meret, kiteszem linkbe)

TheCables
A legujabb kepeim egyike

TheCables
A repterre a legegyszerubb modszer ha be akarsz jutni az, hogy egy teherautoval odaallsz a keriteshez es beugrasz... namost ezt is nyugodtam megoldhattak volna 4 csillagos (vagy mennyi) korozessel, mint a "hataratlepest", mert igy mar a jatek elejen meg kaphatod a belepesi engedelyt ugy, ha elkotsz egy gepet es repkedsz vele. Am igy mi lesz kesobb? Szoval szerintem felesleges.

xotyi
csak sajna a kerekek elég gázak, meg csillog a modell össze vissza a kasznija egyébként rendben van...😊

Trance&Friends nothing more..

Cukros
erre az autora vártam már régen<#worship>

::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):

bodesz

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Bocs biztos kérdezték már ,hogy kell használni az IMG toolt de én nem tudok berakni kocsikat a játékba.Elmagyarázná nekem valaki hogy hogyan kell???
jah. az a hö ugy hangzott mintha nem tudtad volna. Bocsi

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

arpad vezer
Nekem ezer+2 -t. Nagyon nagy szmétségnek tartom ezt. Nekem vmelyik oldal még a szövegméretet is átállította legkisebbre, elõszõr nem tudtam mi a probléma, hogy nem tudok elolvasni egy mondatot mert olyan pici, de aztán rájöttem a megoldásra.

Árpádvezér

Ehhez még nincs olyan mod de szerintem elég rossz volt a vice citynél is ez a tankolos mod.
I.C.ram
De én szeretek túrázni, és tök jó móka lenne, ha tankolni is kéne 😊 Elõzõ GTA-ban volt ilyen mod.
bigapó
én tudom😊

The Matrix has you...

Bucser
ÁÁÁÁ a világ legszarabb küldije.... Drága svít bátyóm kintvan a sittrõl már rég mondja menjünk foglaljuk vissza Idlewood-to... csak tudnám, hogy miért lõ szitává minden egyes alkalommal ez a retardált barom... csak 6-szor kezdtem újra ezt a küldit...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

amíg nincs meg a jogsid addig zárva van a kapu. Csak a kis házra tudsz felmászni és úgy bejutni...

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

bigapó
hö? most azt akarod ezzel mondani, hogy nem engednek be a reptérre? ez majd akkor változik meg, ha eljutsz a Badlands-be és megcsinálod a repülõs sulit.

The Matrix has you...

bigapó
hát le kell lõdözni õket. mindig maradj a sarkukban. vagy ilyesmi, más ötletem nincs, mer nemtom, hogy mi olyan nehéz rajta. próbáld többször, nekem se ment csak TÍZ próbálkozás után😊

The Matrix has you...

Imrusssss
FAQ

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

hogy lehet bemenni a reptérre és jogsit szerezni?
Kössz.
Imrusssss
www.gtaonline.hu

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

Az IMG toolt honnan lehet leszedni?
Elõre is köszi!
Elmondaná vki hogy kell végig vinni azt a pályát amikor 3 qadost kell üldözni egy qaddal!
bigapó
az minek?? így is tropára töröm az autót mire haladok vagy 1 kilómétert! akkó még figyeljem a benzin-mutatót is? elég nézni itthon az árakat..................

The Matrix has you...

TheCables
lehet nev szerint kellett volna beirnom, nem ugy mint...

I.C.ram
Jött már ki benzintankolós mod ehhez?
Carlos
Nocsakazért...
Amúgy gõzöm sincsen, hogy ezek a begépelõs témák mik.
Nekem mind csít. 😊

Þór vígi þessi rúnar

bigapó
másnak is ezer+1 oldalt dobál be a magyarítás link?? kicsit meglepõdtem.

The Matrix has you...

TheCables
Erdekes. Az en gepem akkor a tiednel is rosszabb.
Egyebkent mibol gondolod, hogy cheatelek. Egy szoval nem irtam ilyet. Ezt a "kisebb forgalom" kodot is csak itt ahsznaltam. Kulonben abbahagyhattam volna a jatekot, onhiban kivul. Hozzateszem. Cheat nelkul aki nem tud egy ilyen egyszeru jatekot vegigvinni... megvan a velemenyem

Carlos
Nekem sincs atom gépen, és mégis sikerült megcsinálni 2-ra, semmi befirkálás nélkül.
Nem gondolod, hogy ez érdekes?

Þór vígi þessi rúnar

TheCables
😊

mi a baj

nem "csít"elek, nem az en portam. Mig nem tudod milyen lassu gepen jatszani GTA-t, addig kerlek ne beszelj ilyen hangnemben. Egyebkent ez nem cheat azon a palyan, mert nincsenek jarmuvek a kifuton. mindosze egy kis memoriafelszabaditas.

Carlos
Hányszor toltad végig a játékot (csit nélkül)?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Alap. Igy is kell.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
LÁMER!
Ezaz b***meg. Csíteljünk.
Te se bótba vetted a játékodat szerintem (mámint aki a csites kommentet irta)!

Þór vígi þessi rúnar

bigapó
nálam az mûködött, hogy nyomogattam azt a gombot amivel feláll a motor nyergébõl (nálam ez a HOME). nem folyamatosan nyomtam, mert akkor csak feláll (nem az), hanem nyomogattam, így bekuporodik a plexi mögé és jobban gyorsul a motor. nekem ment, nemtom másnak bevált-e? fenn a repülõn ne használj lõfegyvert, mert felrobbansz. csak üssed-vágjad õket. a pilótafülke elé dobd le a bombát, amit még az elején automatikusan megkapsz és a korábban felvett ejtõernyõvel a hátadon ugorj ki a gépbõl.

The Matrix has you...

TheCables
Carlos: nem ennyi, mert elmeletileg siman utol lehet erni, ha kanyarogsz ha nem. A lassu gepeknel ez lehetetlen.

xotyi
bocs a nyg képért, de ezt muszály volt😄

Trance&Friends nothing more..

TheCables
" Aztan ott van az a palya is, mikor egy motorral fel kell hajtani egy teherrepulore. Mivel a gepem akad, azt hittem ez lehetetlen, mert sosem ertem utol... nah aztan elkezdtem gondolkodni, hogy hogy lehetne a geppel kibaszni. Aztan megtalaltam a megoldast (THGLOJ), a Rockstartos gyerekek nem csak a csitereknek segitenek, hanem a bajba jutottakan is es maris gyorsabb lett a gepem, de meg igy is az utolso pillanatban tudtam csak felmenni gepre."

hajra

Carlos
ennyi.

Þór vígi þessi rúnar

ennyi az egész?
ok
thx

Carlos
Egyik kedvenc küldim.
A lényeg, hogy ne kanyarogj, mert lelassulsz.
Menj a gép mellett jobb oldalon, majd amikor közel érsz hozzá, rántsd rá a motort a rámpára.

Þór vígi þessi rúnar

hello! kéne egy kis help! van az a küldetés amikor a reptéren motorral nyomulsz és utol kell érni a repülõt.... az a gáz h akárhogy nyomom neki nem érem utol. lehet hogy kevés a bike skillem vagy mi a baj??? help pls!!!!!

Valaki meg tudná mondani melyik a legjoob kiegészítés a játékhoz??