GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nah igen erre gondoltam en is, ugye kiiktatni konnyebb mint alkotni. A Tampat es az Admiralt akarom coupeba atalakitani
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Mennyibol tart 3Dstudio maxban egy kocsinak a tetejet leszedni?
csinaltam mar egy ket kepet
New Screenshots
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
sehol semmi...tegnap 13:00 körül lettek feltöltve a legújabbak,azóta semmi...eltelt másfél nap majdnem!😞(
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
The Matrix has you...
no mit szóltok szídzséjemhez?ja ha vki 100%os akkor ott lesz a híd alatt egy tank!a minigunomhoz meg végtelen töltény van,szal a rendõröknek nem sok esélyük van ellenem,csak a hadseregnek<#gun>#gun><#violent>#violent>
LYONESS - Your Cashback Company
meg erre. a 48668-ra vki?
egyébként tetszik, kicsit az autók irányítása rosszabb mint a vc-ben, és a hátulnézeti kameraállás is túl lapos sztem, de amúgy sok sok mindennel többet ad mint az elõdjei
a hot coffe modot ha aktiválom és felteszem utána a legújabb peccset az kinyírja a szexet a játékban? nem lehet vhogy megoldani hogy peccs is legyen meg szex is?
Én még sosem láttam vonatot csak úgy egyik sínrõl a másikra ugrálni...
Árpádvezér
Amugy a panorama keszitok nem tul jok. Nem hasznalnek egyet sem.
Milyen progival csináltad?
(Kéne nekem valami freeware panoráma maker)
Köszi a választ!
ON>>
Árpádvezér
01. IMG Tool elindítása
02. File/Open (CTRL+L) Megkeresni a GTA3.IMG file -t (helye: GTA San Andreas\models) majd megnyitás
03. A filelistából kikeressük a két file -t amire szükségünk van Edit/Find (F2).
Pl.: Amennyiben a Banshee nevü autón szeretnél skin -t cserélni, úgy a következõ két file -ra lesz szükség: 'banshee.txd' valamint 'banshee.dff' (aposztróf nélkül)
Értelemszerûen annak az autónak a nevére keresel rá, amelyiken a skin -t szeretnéd módosítani! (monster, cheetah...)
04. Most pedig biztonsági másolatot készítünk a két file -rol (pl.: banshee.txd illetve banshee.dff) a következõképpen. Kijelöljük a célfile -t (pl.: banshee.dff) majd COMMANDS/EXTRACT (CTRL+E)
és megadjuk neki, hogy hova szeretnénk a filet exportálni.
05. A skin lecserélése következik. Ezt mind a két (pl.: banshee.txd illetve banshee.dff) file -nal meg kell csinálni. mégpedig így: kijelölés után (pl.: banshee.dff) COMMANDS/REPLACE (CTRL+L)
Értelemszerûen a *.dff kiterjesztésû filera a *.dff -et a *.txd kiterjesztésû filera pedig a *.txd -t!
06. A skin lecserélésével vegeztünk.