GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
cabrióba😊
coupé nem = cabrio...

TheCables
(48692) "egy del gomb"

nah igen erre gondoltam en is, ugye kiiktatni konnyebb mint alkotni. A Tampat es az Admiralt akarom coupeba atalakitani

DJ Skyline
eltelt 2 nap,sehol az új cuccok...<#fejvakaras><#help><#szomoru2>

DJ Skyline
mi lesz akkor amikor beindul a suli?😮

Shaman
hmmm most megnéztem mi kell hozzá,s valóban....azt hittem ez is kell,de nem.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

egypszichonauta
100%os vagyok,bár nem nyírtam ki,DE a csajok megszerzése nem tartozik a 100%ba!

Shaman
csak ha kinyírod sose leszel 100%. Persze ha nem erre törekszel akkor mind1

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

egypszichonauta
azt gondolom tudjátok hogy a millie nevû csajt(las venturasban van) ha felviszed asszem 35%ig akkor ad egy kártyát és ezzel megnyílik a bankrablós küldetés.no kicsit egyszerûbb megoldás ha kinyírod a csajt és akkor egybõl tiéd a kártya.(nyugi csak kipróbáltam,nem mentettem el)

Asszem van a http://gta.gamigo.de oldalon.Sok mással együtt.
nr1ranger
1.01 -es CRACK-ról tud valaki?

There is no peace. There is only WAR!

grizzly21
egy del gomb😉 van ilyen modelled??? a sanos modellek nyithatók maxxal?

Sland
már 3 órája nem írt senki. Egyre kihaltabb a topic... 😞

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

DJ Skyline

TheCables
Hm... lenne egy ilyen kerdesem
Mennyibol tart 3Dstudio maxban egy kocsinak a tetejet leszedni?

Na megvan az aranylemez! 😊
az alt+tab-os exe-s hot coffee modot honnan lehet leszedni, és más e mint a scriptes?

TheCables
igen

egypszichonauta
tudom azé írtam hogy nem tudok mit kezdeni vele(mármint a pénzzel),a képek szépek nagyon,photoshoppal csináltad?

TheCables
A jatekban szinte nincs is szerepe a penznek egy ido utan. Tulajdonkeppen a szerencsejatek ebben a jatekban multimilliomossa teszi az embert. Felesleges ez is, mert nem lehet veszteni szinte semmit a kaszinokban (erdekes modon).

csinaltam mar egy ket kepet
New Screenshots

Akos 001
mindenki ellustult,vagy mindenki valami nagy-nagy dolgot csinál most a gameba.

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

DJ Skyline
ma elmarad úgy néz ki az új cucc áradat!😞
sehol semmi...tegnap 13:00 körül lettek feltöltve a legújabbak,azóta semmi...eltelt másfél nap majdnem!😞(

Akos 001
kb. nekem is ennyi van

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

egypszichonauta
ja azt láttátok mennyi pénzem van(sok lóverseny)nem is tudom mire költeni.örülnék a igazából lenne ennyi pénzem még ha forintban is!nektek mennyi pénzetek van kb?(a játékban persze)

bigapó
pedig van váltó😊 elvileg át lehet menni egyikrõl a másikra. csak a gyakorlat mást mutat vagy nem?

The Matrix has you...

bigapó
valamit rosszul linkeltél vagy nemtom, de a kép az jó végülis😊)

The Matrix has you...

egypszichonauta
http://www.kepfeltoltes.hu/view/050815/../050813/sz_dzs_j.JPG
no mit szóltok szídzséjemhez?ja ha vki 100%os akkor ott lesz a híd alatt egy tank!a minigunomhoz meg végtelen töltény van,szal a rendõröknek nem sok esélyük van ellenem,csak a hadseregnek<#gun><#violent>

egypszichonauta
azt nem tom honnan vette vki hogy vonattal át lehet menni a másik sínre,akkor szembe mennél egy másik vonattal,áá az tényleg jó lenne<#papakacsint>

TheCables
48667: de... patcheld fel a jatekot, es kettyintsed meg a baratnod

2 legyet egy csapasra

igen

LYONESS - Your Cashback Company

67-re, bocs

http://www.gamekapocs.hu/cikk/222/377/1/Grand+Theft+Auto:+San+Andreas+(PC
meg erre. a 48668-ra vki?

igen,köszi

egypszichonauta
erre gondoltál?

egypszichonauta
http://nfol-home.uw.hu/menoh/index.html

a fekete hátterû végigjátszáshoz tudja vki a linket? nem találom

mecsináltam a szprézõ küldetést, utána visszatérve a lakás elõtt volt piros kör, de nem mentem rá mondom elõtte elmentem, de eltûnt pár másodperc múlva és csörgött a telefon. miért van ez így? vmi mellékküldi volt amit vagy rögtön vagy soha alapon kell megcsinálni?

egyébként tetszik, kicsit az autók irányítása rosszabb mint a vc-ben, és a hátulnézeti kameraállás is túl lapos sztem, de amúgy sok sok mindennel többet ad mint az elõdjei

a hot coffe modot ha aktiválom és felteszem utána a legújabb peccset az kinyírja a szexet a játékban? nem lehet vhogy megoldani hogy peccs is legyen meg szex is?

Akos 001
nem tom h mit szenved a srác

arpad vezer
Egyébként szerintem ez a vonatos dolog elég nagy hlyeség.
Én még sosem láttam vonatot csak úgy egyik sínrõl a másikra ugrálni...

Árpádvezér

arpad vezer
Köszi!

Árpádvezér

TheCables
Photoshop 8.0 ... a kepeket ezzel a kiskedvencemmel csinalom
Amugy a panorama keszitok nem tul jok. Nem hasznalnek egyet sem.

arpad vezer
OFF>>

Milyen progival csináltad?
(Kéne nekem valami freeware panoráma maker)

Köszi a választ!

ON>>

Árpádvezér

mabbak
meghogy milyen penge ,hogy egy kézzel tekeri a minden autóban levõ szervókormányt és a másikba meg ott a géppityu?
DJ Skyline
azt észrevettétek,hogy amikor rádiócsatornát válltotok akkor az nem magától megy,hanem CJ oda is nyúl a magnóhoz?😄DDD

DJ Skyline
mûködni mûködik,csak ugyanúgy nem lehet tuningolni,sõt lámpa ohne...de az az érdekes ha fékezek akkor mûködik,világít rendesen!<#idiota>

Akos 001
<#wow1>

xotyi
azz szép kéremszépen😄

Trance&Friends nothing more..

DJ Skyline
ja csak elöl befigyel a kerék,CJ lába,hátul meg a záróvonal!<#idiota>

Akos 001
szerintem jó a "fekete" lámpa. azt hiszik h tuning😛

00 Blue 00
Nagyon segítõkész vagy<#smile>

DJ Skyline
kiemelem a lényeget hátha úgy könnyebb

01. IMG Tool elindítása

02. File/Open (CTRL+L) Megkeresni a GTA3.IMG file -t (helye: GTA San Andreas\models) majd megnyitás

03. A filelistából kikeressük a két file -t amire szükségünk van Edit/Find (F2).

Pl.: Amennyiben a Banshee nevü autón szeretnél skin -t cserélni, úgy a következõ két file -ra lesz szükség: 'banshee.txd' valamint 'banshee.dff' (aposztróf nélkül)

Értelemszerûen annak az autónak a nevére keresel rá, amelyiken a skin -t szeretnéd módosítani! (monster, cheetah...)

04. Most pedig biztonsági másolatot készítünk a két file -rol (pl.: banshee.txd illetve banshee.dff) a következõképpen. Kijelöljük a célfile -t (pl.: banshee.dff) majd COMMANDS/EXTRACT (CTRL+E)

és megadjuk neki, hogy hova szeretnénk a filet exportálni.

05. A skin lecserélése következik. Ezt mind a két (pl.: banshee.txd illetve banshee.dff) file -nal meg kell csinálni. mégpedig így: kijelölés után (pl.: banshee.dff) COMMANDS/REPLACE (CTRL+L)

Értelemszerûen a *.dff kiterjesztésû filera a *.dff -et a *.txd kiterjesztésû filera pedig a *.txd -t!

06. A skin lecserélésével vegeztünk.