GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bigapó
mikor lesz a Parádé? napra. szombat v vasárnap?

The Matrix has you...

xotyi
ehh... ezt súlyosan benéztem<#idiota> parádéra azért kikell nyomulni😄D

Trance&Friends nothing more..

DJ Skyline
800*600-nál nem szoktam nagyobbat betenni...de nem is nagyon szeretik,ha annál nagyobbat tesz be itt az SG-n az ember!😄

bigapó
speciel Én már csak azért kukkantok be, hogy hátha valaki még mindig elakad annál a résznél amikor a motorral utol kell érni a repülõt, de az istennek nem érem utol azta fránya izét

😄DDDD

The Matrix has you...

Akos 001
ja és plízz ne legyenek túl nagy képek mert az én netem nem akarja öket betölteni<#szomoru1>

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

DJ Skyline
annak holnap vége😄...de aztán jön a budapest parádé,meg a csomó nyárzáró buli,stb!😄

xotyi
idövel ugyis egyre több cucclessz, akit érdekel a gém az ugyis benéz h van-e vmi uj hír,autó vagy skin. (lehet mindenki a szigeten van)😄

DJ Skyline
úgy sincs akkora forgalom,nem fog elveszni a "sok" komment között az a pár kép amit majd beteszek!😄DD

DJ Skyline
most is van mit csak egyre ritkábban sajnos...habár lehet azért nincsen most akkora forgalom mert ugye nyár van mindenki bulizik,alszik,csajozik,stb,esetleg nyaral...szóval lehet ha beindul az élet szept1-tõl akkor igaz délelõtt nem,de délután,este nagyobb forgalom lesz mint most...

Akos 001
remélem Truck Driver001-nek nem gond,ugye?

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Truck Driver001
köfi😊

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

xotyi
te azért elég sokmindent belinkeltél amíg volt mit szal elég sokan azért jöttek fel h sky mi jót linkelt be😊

tepi5
ok

Forza Italia OoO Forza Juventus

DJ Skyline
rendben!😄D

DJ Skyline
normális...ha türelmes vagy akkor vársz,amíg megjelenik,ha nem akkor leszedsz egy carspawnert és azzal "elõhívod"....olyan mintha csítelnél,csak nem számítja be a játék csítnek!😄D

Akos 001
plíííízz 4óra után.....kíváncs vok rá

tepi5
vkinek müködik az m5 mert én berakom a sultan helyett és elötte volt sultan miután felülirom azután 1 et nem találok ez normális?

Forza Italia OoO Forza Juventus

DJ Skyline
én sem,csak ami jó...SAhoz van már vagy 200 custom autó,abból csak 7et szedtem le!😄DD

DJ Skyline
majd holnap!😄
ma már nincs kedvem csereberélni,meg .cfg-ket írogatni!😄D

Akos 001
<#nemtudom>
én nem sürün húzok le bele cuccokat,a VC-be is alig tettem valamit. Egyszer lehúztam a Deluxe modot(kb 140MB volt)és annyi.

Truck Driver001
e szoktál tesztelni mindent 😊 pliz nyomj már 1 képes tetszet a dumper-röl,mini-röl,meg a hot rod-rol 😊 köfi

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

DJ Skyline
mondjuk nem tudom miért az alap VC-s,meg GTA3-as autókat konvertálják,amikor ott van majdnem 1200 custom jármû a GTA3-hoz,VC-hez!<#idiota>

xotyi
én a hotRod-ot tettem be

Akos 001
nekem a Mini jött be

DJ Skyline
pl a mai autó áradat (#48747) nem volt kevés,és mégsem volt valami nagy érdeklõdés iránta...mondjuk a mai adagból ami használható az a Mini meg a HotRod...

Akos 001
akkor munkára fel😄

xotyi
nah az pl yólenne az interceptohoz..😄

DJ Skyline
nincs kedvem már ahoz sem!😄DD
elvileg készül egy Mad Max ruha (nem póló hanem a filmbeli ruha),csak azt is be kéne fejezni...elvileg kész van,csak még finomítani kell rajta

Akos 001
#48799 😄DDD
kéne csinálnod valami úúúúúúújjjjjjjjjjj cuccot a játékba h ide vonzad az embereket

DJ Skyline
ilyenkor már annak is örülök ha itt van valaki velem egy idõben!😄D
de mostmár olyan is elõfordul,hogy beírok és 2 óra múlva jön a válasz vagy valami más komment!😄

Akos 001
<#wave>

Akos 001
volt 1-2 olyan nap h nem volt idöm bejönni a topikba...gondoltam lesz vagy 600 új üzenet.... erre még a fele sem volt

DJ Skyline
csao!<#wave>

Akos 001
temessük el a GTA SAN ANDREAS-t

egypszichonauta
én is sokat vártam,de a kétszeresét kaptam!mind1 ez az én véleményem,no mára ennyi voltam csá mindenki,és gtazzatok!

xotyi
háát igen, meggondolatlan összehasonlítás volt részemröl<#zavart1><#idiota>

DJ Skyline
én nem vártam sokat,sõt még többet is kaptam...inkább azon vagyok kiakadva,hogy 1 hónapja még napi 300-400 komment lement...most meg jó ha 100 összejön 1 nap alatt...nem gondoltam volna,hogy ilyen hamar lecseng a játék...igaz már nincsenek olyan kérdések,hogy hol van ez az amaz,csak naponta 1-2 ilyesmi kérdés van...

DJ Skyline
na de a multis FPS-ek sokkal felkapottabbak,népszerübbek mint pl egy autós game multis része...pláne a BF1942 oltári nagy sikert aratott single,és multi részen egyaránt...de leginkább multi...aztán,hogy a BF2 népszerû lesz/lett ez egyértelmû volt az elõdök alapján

Akos 001
"nem tudnék mit csinálni már sajnos..."-ezzel én is így vok,sajnos

szerintem is fölös dolgok a kagylók,fotok.........inkább a sztori lehetett volna hosszabb

túl sokat vártam ettöl a játéktól,de a felét sem kaptam meg

egypszichonauta
még ne!inkább holnap mert most nem olyan a hangulatom<#wink><#papakacsint>

DJ Skyline
hiába jó a szotri,meg minden más,hiába van tele új lehetõségekkel a játék...sajnos ki kell jelentenünk...lecsengett a játék...

xotyi
de finoman fogalmaztál..😄

egypszichonauta
pedig úgy el tartana egy darabig ha minden "cuccot" összeszednél,nem tudod mennyi "örömöt" szerzett nekem még megcsináltam minden ugratást,még ha meg is találtam de jól végre kellett hajtani!no de nem ettõl lazult ki pár gomb a billentyûzetem,mivel nagy erõhatás érte hanem pl.a mount chilliadi bicikliversenyektõl<#papakacsint>

DJ Skyline
az még messze van sajnos...és most nincs is bejelentve PC-re semmi új,hanem a Liberty City Stories nem is tudom mire...és ha az lesz mint az SA-val,hogy PC-re majdnem 1 év múlva jelenik meg mint PS2-re majd a köv rész...<#wilting>

xotyi
a Bf 2 nek is csak azért olyan népszerü a topic mert még ujdonság és persze a van a gémben multi! ez az ami a gta-ban nincs😞

Akos 001
az tuti😄
sajna én csak 4órától vagyok itt(akkor kezdödi az ingyen net😛).ha kész lesz egy új GTA game akkor annak is lesz egy topik,lesz egy csomó üzenet,letöltések és a végén úgy jár mind a többi topik/játék-#48794

DJ Skyline
az a baj,hogy túl magas a mérce...én el sem kezdtem összegyûjteni a kagylókat,patkókat,fényképezgeti,junik' jumpok,graffitik stb...megunnám egy idõ után...inkább leszedtem egy 100%-os mentést a sztori után és kész...most meg már csak annyi,hogy beteszek egy autót megnézem milyen és lépek is ki...😞(
nem tudnék mit csinálni már sajnos...

egypszichonauta
rövidnek nem nevezném,mondjuk azt hogy nem olyan rettentõ hosszú

Akos 001
még nem de szerintem nem is leszek,nagyon unom a játékot,túl rövid volt

DJ Skyline
akkor teljes pusztulás lesz!<#idiota>