GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
monnyuk én ilyenkor ha elakadok,akkor folytatok egy másik küldetést,amit kihagytam,csak sajna most a másik sem jobb,mert még San Fieroban a kis jaték gépes küldi jönne,az se jobb......kifogy mindig az üzemanyagom mire lelõném az uccsót...
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
kb 10szer próbáltam míg rájöttem, hogy meg kell fordulni, aztán még egy 20as mig sikerült😊
Ott gondoltam elõször arra, hogy pályaátrugró csít kéne.
De aztán megcsináltam nagy nehezen kéccázas pulzussal, káromkodva.
Þór vígi þessi rúnar
Ne akard, hogy megtépjelek.
Nem ismersz még eléggé!
Egyébiránt fingom sincs, hogy mire van csít és mire nincs!
De az viszont helyes, hogy nem csitelsz!
Amúgy: Menj a motorral a jobboldali sín mellett jobb oldalon, hogy a kolléga a mociról ne a vonat tetejét lõje. Aztán ha a rámpán a vonat mellé érsz, már te is lõhecc!
Þór vígi þessi rúnar
szerintem az egyébként a legnehezebb küldetés a SAnban, többet tököltem vele mint az uccsóval
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Próba cseresznye, de elõtte mindenki arhiválja a buherált fileokat. (orosz fejlesztés)
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Elõször én sem értem utól,aztán elmentem motorozni össze-vissza a térképen,míg növekedett párszor a motor szkillem,s utána már utól tudtam érni. A baj az,hogy ha alacsony a skilled nem gyorsulsz olyan jól,ha magasabb a skilled akkor hamarabb jön az "elmosódott gyorsulás",vagy hogy fogalmazzak.
Amúgy más megoldás,amit skyline írt,hogy nyomogatni kell,mintha felállnál,akkor jobban gyorsulsz...
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
megnyitod a data mappában a vehcile.ide filet,majd megkeresed az autót amit beakarsz vele tenni,és lesz az autó neve elõtt egy szám...azt felírod...game eindít save betölt,majd Alt+Tab,Carspawner indít,szám beír,és spawn car gomb vagy mi
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Forza Italia OoO Forza Juventus
én még keresek egy CoD szervert kicsit puffogtatok aztán én is megyek aludni!
byez<#wave>#wave>
kb 10 perce csak ketten voltun és most.....
The Matrix has you...
Trance&Friends nothing more..
a kép azért tetszik, köszi elteszem és majd benyomom, ha valaki érdeklõdik utánna, persze csak ha megengeded😄D
The Matrix has you...
de látom, legalább xotyi értette a viccet...késõ van, szerintem menjetek lefeküdni<#wave>#wave>
The Matrix has you...

inkább kép:
így érted nem?😄D
mindegy nyomogasd és gyorsabb lesz!😄DD
nekem elsöre összejött,nem tom h mi a nehéz benne
C.J. lejjebb hajol és áramvonalasabb lesz???...<#idiota>#idiota>
ezt hun láttad a kartúún nyetwörkön??<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#nyes>#nyes><#wilting>#wilting>
The Matrix has you...