GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shaman
én is pont ott járok....

monnyuk én ilyenkor ha elakadok,akkor folytatok egy másik küldetést,amit kihagytam,csak sajna most a másik sem jobb,mert még San Fieroban a kis jaték gépes küldi jönne,az se jobb......kifogy mindig az üzemanyagom mire lelõném az uccsót...

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Carlos
Nekem 30-40 amire sikerült.
Imádtam...

Þór vígi þessi rúnar

grizzly21
uhh igaz, az is mekkora egy gyötrelem volt:S
kb 10szer próbáltam míg rájöttem, hogy meg kell fordulni, aztán még egy 20as mig sikerült😊

Carlos
Nekem a karikába repülõs Dodo-val volt a legnehezebb.
Ott gondoltam elõször arra, hogy pályaátrugró csít kéne.
De aztán megcsináltam nagy nehezen kéccázas pulzussal, káromkodva.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Ehhh...jóbarát!
Ne akard, hogy megtépjelek.
Nem ismersz még eléggé!

Egyébiránt fingom sincs, hogy mire van csít és mire nincs!
De az viszont helyes, hogy nem csitelsz!

Amúgy: Menj a motorral a jobboldali sín mellett jobb oldalon, hogy a kolléga a mociról ne a vonat tetejét lõje. Aztán ha a rámpán a vonat mellé érsz, már te is lõhecc!

Þór vígi þessi rúnar

grizzly21
gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni...
szerintem az egyébként a legnehezebb küldetés a SAnban, többet tököltem vele mint az uccsóval

Én nem csitelek!Max te ha ilyen jut egybõl az eszedbe.És egyébként is szerintem erre nincsen csit.
Carlos
Csítelj jó láma móggyán!

Þór vígi þessi rúnar

k8bal
szerezz egy mini-gun-t!! <#idiota>

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

M@TriX
lõdd le azt is.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Azzal a küldivel lenne problémám amikor a motorrol kellene lepuffantani a 4 srécot de a végére mindig marad 1 mit csináljak????
DJ Skyline
M@TriX
nem tudom hallottátok-e, de kijött egy patch a gyengéb gépekre. azaz legaklább 20 FPS-t lehet elérni mondjuk egy 1.7-es cerkával és/vagy egy GF4MX-el.
Próba cseresznye, de elõtte mindenki arhiválja a buherált fileokat. (orosz fejlesztés)
QuicklyGame2.0.rar

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Shaman
Motorral a gépet küldetés....

Elõször én sem értem utól,aztán elmentem motorozni össze-vissza a térképen,míg növekedett párszor a motor szkillem,s utána már utól tudtam érni. A baj az,hogy ha alacsony a skilled nem gyorsulsz olyan jól,ha magasabb a skilled akkor hamarabb jön az "elmosódott gyorsulás",vagy hogy fogalmazzak.
Amúgy más megoldás,amit skyline írt,hogy nyomogatni kell,mintha felállnál,akkor jobban gyorsulsz...

Aquir
nem olyan ördöngösség, még le is lassíthatod a gépet minimálisra, simán elég a toronyiránt úthoz 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Shaman
ha ez az a küldetés,mikor alacsonyan kell repülni a radar miatt,akkor én nagyon egyszerü megoldást választottam,kirepültem a tenger felé,s szépen körbe megkerültema szárazföldet,csak a tenger felett repültem,ott tök egyszerü,belerepülsz a karikába,aztán tenger felett vissza. Simán elég az idõd.

k8bal
ezen nyomatják azt is mikor Cypresss Hill Spanyolul nyomja?<#taps>

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

TheCables
TheCables

Only mexicana n spanish rap música

TheCables
dj skyline oda tudnad nekem adni a majestic.txd-t es a .dff-jet?

DJ Skyline
itt van...
megnyitod a data mappában a vehcile.ide filet,majd megkeresed az autót amit beakarsz vele tenni,és lesz az autó neve elõtt egy szám...azt felírod...game eindít save betölt,majd Alt+Tab,Carspawner indít,szám beír,és spawn car gomb vagy mi

TheCables
miert aludna
valaki neha este is dolgozik

Akos 001
akkor én is mentem. csá SG.

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Akos 001
na mi van?mindenki alszik?

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Truck Driver001
ez a rajz😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Akos 001
akkor magam maradok?

tepi5
tudnál linkelni egy müködõ carspawner-t SKYLINE? mert amit leszedtem az vmi eu-s verzóra hivatkozik

Forza Italia OoO Forza Juventus

Akos 001
<#wave>

DJ Skyline
bye akik mennek!<#wave>
én még keresek egy CoD szervert kicsit puffogtatok aztán én is megyek aludni!
byez<#wave>

Akos 001
az jó,irigyellek.
kb 10 perce csak ketten voltun és most.....

bigapó
én meg megyek, még megnézek egy filmet, aztán alvás. császtok<#integet2>

The Matrix has you...

xotyi
nah jóéjt nektek!<#wave>

Trance&Friends nothing more..

DJ Skyline
nyugodtan!😄DDDDDDDDD

DJ Skyline
jesz most kreáltam!😄DDDD

DJ Skyline
én még lehet CoDozok egyet!😄DDDDDDDDD

xotyi
na bazze😄DDDDDDDDD überlol😄D te csináltad?😄D /C.J színezése tökéletes😄

DJ Skyline
512/512 azaz 64kb/64kb

Akos 001
milyen gyors neted van Skyline?

bigapó
FÕLEG TE MENJ ALUDNI<#wave><#wave><#wave><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
a kép azért tetszik, köszi elteszem és majd benyomom, ha valaki érdeklõdik utánna, persze csak ha megengeded😄D

The Matrix has you...

bigapó
Ti most komolyan még ezen filóztok? ez egy költõi kérdés volt! napjában kb. háromszor írtam be, tehát nekem nincs vele problémám<#taps>
de látom, legalább xotyi értette a viccet...késõ van, szerintem menjetek lefeküdni<#wave>

The Matrix has you...

geri15
LOOOOOOOOOOOOOOL 😄DDDDDDDDDDDDDDD

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Akos 001
ha valaki megint elöjön ezzel a küldivel én............

DJ Skyline
ehhh kezdek fáradni,már azt sem tudom mit írok...szal...na még 1x...😄DD

inkább kép:

így érted nem?😄D
mindegy nyomogasd és gyorsabb lesz!😄DD

Akos 001
szerintem az a tuti ha a jobb oldalon mész,nem kell semmi num9
nekem elsöre összejött,nem tom h mi a nehéz benne

xotyi
😄

bigapó
köcc😊

The Matrix has you...

bigapó
ööö...
C.J. lejjebb hajol és áramvonalasabb lesz???...<#idiota>
ezt hun láttad a kartúún nyetwörkön??<#idiota><#idiota><#nyes><#wilting>

The Matrix has you...

DJ Skyline
én nem megyek ki rá...sokan vannak,meleg lesz:😄D

DJ Skyline
Aug.27 Szombat

DJ Skyline
mikor elindulsz nyomkorázd azt a gombot amivel elvileg a fékezésnél egykerekezel...asszem motornál Num9...gáz és közbe nyomkodod...így CJ kicsit lejjebb hajol,így "áramvonalasabb" lesz,ennek következtében gyorsabban gyorsul!😄D
hordókra vigyázni