GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
ha elkezdödik a suli akkor tuti h üres lesz a topik......
nagyon igazad van.(ez lehetne a topik mottója)
voltál már az új "cicero" fórumban?
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
....igaza volt<#rinya>#rinya>
mondjuk nekem van 7db Knight Rider VHS-em asszem felezõsen!😄D
The Matrix has you...
Tetszik ez a textura a kocsikon. Jo kis "elhanyagolt" hatast kelt, jobb mintha csillogna villogna ossze vissza feleslegesen.
KITT jargany: En nem ertem, hogy az ilyen elbaszott nagy kereku kocsikat hogy is gondolja valaki hogy publikalhatja. Komolyan, szetneztem itt is ott is kocsik utan... silany a valasztek, nagyon keves az igazan minosegi kocsi... keves igazan hozzaeeto dolgozik ilyenen. Nagy baj fenebe is
Trance&Friends nothing more..
Meg tudná nekem valaki csinálni azt a küldetést amikor a reptérröl kel menni egy géppel,és a levegöban kell betalálni egy piros karikáb??????
már két hete evvel szarakodok!! Nagyon köszönöm!
a motor az sajnos papír!😄DDDDDDDDDDDDDd
de nem baj ez van
vagy mi 😄
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
látod õ se szereti a német nyelvet 😊)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
--->KITT<---
"@ SchedeZZ: Ez egy 1989-es Trans Am amit szivesebben jelölnék 1982-esként és ilyet vezetek a valóságban is.
itt a honlapja:http: //members.aon.at/sainz/
Menj a fórumba és ott keress rá a Knight riderre és akkor megkapod.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Legalul!😊