GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
miért én ha tehetném akkor játszanék az NFS SE-vel ami 10 éves gém...csak XP-n nem fut!😄D

egypszichonauta
100%os vagy?

Akos 001
én már most meguntam a SA-t

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Akos 001
azért lesz aug.20-án tüzijáték h megünnepeljék<#idiota>

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

egypszichonauta
most gondolom nem árulok el vmi nagy dolgot,minden játéknak ez a sorsa hogy elõbb utobb megunja az ember,még ha ilyen 10pontból 11et kapó játékrol is van szó mint a gtasa,most õszintén játszik vki mondjuk egy 2000es játékkal?ja dj skyline-nal teljesen egyetértek

Akos 001
a végén csak mi ketten maradunk. 😛
ha elkezdödik a suli akkor tuti h üres lesz a topik......

DJ Skyline
Magyarításról sincs semmi hír July 26. óta...elvileg aug.20 körül tervezték,hogy kiadják..de a felosztásban a MAIN még le sincs fordítva...aztán lehet full titokban csinálják és majd egyszer csak megjelenik...<#nemtudom>

Akos 001
<#eljen>
nagyon igazad van.(ez lehetne a topik mottója)

DJ Skyline
leírtam a topikba (#20)

Akos 001
vélemény?

DJ Skyline
egy idõ után minden game belekerül a levesbe sajnos...ha lenne beépített multia akkor lehetne mire vinni...habár akkor meg ott van az a probléma ugye,hogyha valakinek egy olyan custom autója van ami neked nincs bent a játékban akkor mi van...vagy ha a handling.cfg más mint neki akkor hogyan viselkedne...manaspág az ilyen "only" single játékok nem viszik sokra,hiába überf@sza meg minden...végigzongorázza a nagy átlag,hm ez jó volt,aztán del...fanok már kevesen vannak,pláne olyanok akik csak a GTA-nak szentelik a szabaidejüket(értem itt azokra akik autókat készítenek,konvertálnak,vagy módokat csinálnak,mapokat stb)...bevallom õszintén én is kezdem unni már...lehet azért,mert nem pörög a topik,vagy mert nem nagyon akarnak kijönni új cuccok,ami motiválna,hogy elõvegyem a gémt...<#nemtudom>

DJ Skyline
ja láttam azt is!

Akos 001
van egy olyan érzésem hogy be fog teljesülni😞
voltál már az új "cicero" fórumban?

DJ Skyline
<#wave>én<#wave>
😄

k8bal
Fraps!

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Akos 001
na mi van?hová tünt mindenki? nem tom ki mondta azt hogy haldoklik a topik....
....igaza volt<#rinya>

TheCables
jajj de csoro ilyet kerdezni, nem vagyok hive a dolognak

TheCables
mi a legegyszerubb megoldas arra, ha egy jelenetet (videot) fel akarok venni jatek kozben?

DJ Skyline
ja és legközelebb csak jövõhéten vasárnap lesz,hogy =!/%'=("!
mondjuk nekem van 7db Knight Rider VHS-em asszem felezõsen!😄D

ngcsnet
persze persze....igaz igaz

TheCables
(hozzateszem nem is tudnek)

ngcsnet
yep láttam

TheCables
48778: nem akarok csinalni... de erted, az ember szereti a minoseget

bigapó
Hétvégén volt a Knight Rider elsõ része, fõszerepben David Hasselhoff 😄DDDDDDDDDD

The Matrix has you...

DJ Skyline
én konvertálni próbálok,nekem az nem megy...mindent úgy csinálok ahogy a nagy könyvben meg van írva,de vagy kifvagy,vagy nem jeleníti meg az autót....még carspawnerrel sem!!!

TheCables
ok, a vegeredmeny szamit

ngcsnet
csinálj jobbat😄DDD amúgy én is próbálok modellezni..illetve megy már, csak nehezen megy a tükrözés😄

ngcsnet
a a gta3-as sentinel úgytûnik mintha újra lenne modellezve.....de annak semmi érteleme akkor...😄

DJ Skyline
nem arra az autóra tettem be amire megvolt adva,és a handling.cfg-t sem írtam át,szóval azért ilyen nagy a kerék...és mondom még csak készül,nincs kiadva!

TheCables
VC Sentinel XS v2.1

Tetszik ez a textura a kocsikon. Jo kis "elhanyagolt" hatast kelt, jobb mintha csillogna villogna ossze vissza feleslegesen.

KITT jargany: En nem ertem, hogy az ilyen elbaszott nagy kereku kocsikat hogy is gondolja valaki hogy publikalhatja. Komolyan, szetneztem itt is ott is kocsik utan... silany a valasztek, nagyon keves az igazan minosegi kocsi... keves igazan hozzaeeto dolgozik ilyenen. Nagy baj fenebe is

xotyi
énis a rep sulival szenvedek... mártcsak 3 kell a teljes aranyhoz<#falbav>

Trance&Friends nothing more..

Akos 001
egyetértek

DJ Skyline
betettem hotknife-ra a last V8-t!😄
a hotknifenak van last V8 hangja!😄

DJ Skyline
ja de csak ez az egy van...ezt is becsülni kell...legalábbis nekem jobban bejön mintha egy 20dik merci jönne ki a gémhez!😊)

xotyi
azért az Interceptor a háttérbe befigyel😄DD

Trance&Friends nothing more..

DJ Skyline
kitudja...sok a replica manapság!😄

Morfi
Na meg vezette egyáltalán fekete az autót?

Hy!

Meg tudná nekem valaki csinálni azt a küldetést amikor a reptérröl kel menni egy géppel,és a levegöban kell betalálni egy piros karikáb??????
már két hete evvel szarakodok!! Nagyon köszönöm!
Carlos
Szeirntem nagyon gyenge.

Þór vígi þessi rúnar

DJ Skyline
na...gondolom még csak béta,mert ablak nincs...a handling.cfg-t még nem írtam át!😄
a motor az sajnos papír!😄DDDDDDDDDDDDDd
de nem baj ez van

Aquir
ja das kann sein 😄

vagy mi 😄

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

k8bal
pedig szép nyelv! <#idiota><#idiota>

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

DJ Skyline
teszem is be a gémbe!!!!!!!

Aquir
webes fordító fordította nem én 😊

látod õ se szereti a német nyelvet 😊)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

DJ Skyline
MEGVAN!!!!
--->KITT<---

Bucser
hát elég gáz lett az angolra fordításod hagytad volna németül egy rakás melléknevet nem fordítottál le😊 a lényeg:

"@ SchedeZZ: Ez egy 1989-es Trans Am amit szivesebben jelölnék 1982-esként és ilyet vezetek a valóságban is.

itt a honlapja:http: //members.aon.at/sainz/

Menj a fórumba és ott keress rá a Knight riderre és akkor megkapod.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

DJ Skyline
Bekommentáltam oda😄
Legalul!😊

Aquir
azért elég jól fordított😊

Aquir
xD

DJ Skyline
de nincs ott fórum az a vicces!😄DDDDDDDDD