GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezeket a kocsikat amiket ide kiraktok és le kell tölteni ezeket a fájlokat nem lehet csak simán bemásolni vagy felülirni?
Most csinálom elöször!😊
És az innen letöltött dff és txd fájlokat melyik mappába kell bemásolni?
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
nem, vidd inkább vontatóval 😊
vannak jármûvek. pl: http://www.gtaonline.hu/index.php?option=com_remository&Itemid=35&func=selectfolder&filecatid=22
gondolom megtaláltátok már ezeket 😄DD
na én az összeset le akarom szedni! gondolkodtam, hogy egyesével, de mondom rákérdezek, hogy letöltésvezérlõve bepakolván összesen le tudom-e tölteni?, vagy tényleg csak egyesével katt rá?!
egy ftp elérés sem lenne rossz, csak hogy ne keljen szarozni!
THX
ittamentõ
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
Addig is míg készülnek a járgányaim, úgy gondoltam kaptok egy jó kis modellt, eddig vártam, de úgylátszik a modell eredeti tulajdonosa nem nagyon töri magát, hogy a san andreasban is menjen ez a kis szépség.
Úgyhogy parancsoljatok:
VW Phaeton Letöltése
Hol lehet beállítani a kocsik kerékméretét?
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
valasz, es a kep illusztracio hozza
Lehet persze... de haladtam 10 metert, es a jo lengescsillapitoknak es a kezifek hianyanak koszonhetoen a jarmu lepottyant rola.
Nemsoká meglesz a Vista, és azt akarom meg kéredezni hogy ugyan úgy fognak menni a játékot ha már fel raktam a Vista-t????
Elõre is köszönöm!!!
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
10000 thx!!!
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
#48886: ez az en User Track Playerem, es nem kedveljuk cypress hillt, ugyhoz az nincs benne😊
De van az FBI-os faszi házában is, tudod ahol azzal a Big Foottal kellett versenyezni, de ott azt hiszem csak a végigjátszág után van (nem 100%-os hanem, a fõ küldetések után)
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Bocsánat Mindenkitõl, ha lerágott csont a kérdésem:
Minigunt hol lehet utólag fellelni, ha a Jetpackos küldinél elfelejtettem felvenni?
Katonai bázison megtalálom? Anélkül, hogy szarrá lõnének, felvehetõ?
És még hol?
Uccsó küldetést nem akarom nélküle elkezdeni.
1000 thx és még eccer bocs!
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Hy mindenkinek !
[email protected]
A virágcsokor a legjobb közelharci fegyver! 1 ütéssel kiszed 1 kerítést, és a fejeket is jobban zúzza, mint a baseball ütõ! elég poén...
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
az virágport lõ az ellenfél arcába és az majd jó nagyot tüsszent míg te ezalatt jól szétverheted.
komolyan:
oda lehet adni a bnõdnek és misszió során szerezhetsz majd.
2. Hogy leeht barátnõt szerezni ?
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.