GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tarajos Sül
Syaxtok

Ezeket a kocsikat amiket ide kiraktok és le kell tölteni ezeket a fájlokat nem lehet csak simán bemásolni vagy felülirni?
Most csinálom elöször!😊

És az innen letöltött dff és txd fájlokat melyik mappába kell bemásolni?
Aquir
Errõl jut eszembe, hajóval jó motort szállítani! 😄 Elég gyorsan szállítottam hajóval mert ugye víz van a földrészek között tehát gyorsabb 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
csak menj mellette, szerintem neked is sikerül elõbb utóbb, ezt onnan veszem hogyha nekem elsõre sikerült akkor nem lehet olyan reménytelen a helyzet 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
mindegyiknél "csak" jól kell irányítani 😊

Aquir
nem
nem, vidd inkább vontatóval 😊

fistin
skacok kéne egy kis segítjég!!!!

vannak jármûvek. pl: http://www.gtaonline.hu/index.php?option=com_remository&Itemid=35&func=selectfolder&filecatid=22

gondolom megtaláltátok már ezeket 😄DD
na én az összeset le akarom szedni! gondolkodtam, hogy egyesével, de mondom rákérdezek, hogy letöltésvezérlõve bepakolván összesen le tudom-e tölteni?, vagy tényleg csak egyesével katt rá?!
egy ftp elérés sem lenne rossz, csak hogy ne keljen szarozni!

THX

AirborneRanger
Nemtudom mennyibe telik átkonvertálni vc-bõl, vagy gta3ból, de ha ezt a mentõautót megcsinálnád, szerintem mindenki örülne... Csupán a Liberty City feliratot kéne átírni san andreasra

ittamentõ

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

DanielT
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ 😄DD
xotyi
<#eljen>

Trance&Friends nothing more..

Napot,

Addig is míg készülnek a járgányaim, úgy gondoltam kaptok egy jó kis modellt, eddig vártam, de úgylátszik a modell eredeti tulajdonosa nem nagyon töri magát, hogy a san andreasban is menjen ez a kis szépség.
Úgyhogy parancsoljatok:

VW Phaeton Letöltése

Duddits
Olvass vissza, keress rá....

Mustang2005
A 1.01-es patch mit javít????

FORD MUSTANG: THE BEST CAR

AirborneRanger
ugxe vicecitys jármûveket nem lehet importálni? bonyolult átalakítani õket sa-ra?
Hol lehet beállítani a kocsik kerékméretét?

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

ngcsnet
té-há-iksz

Duddits
Sziasztok! Nah megjöttem a Szigetrõl. Valaki elmondaná mi történt az egy hét alatt? Mert 900 üzit nincs kedvem visszaolvasni.

TheCables
odatolattam a trailerrel jobb oldalt, a rampa ele, es a rendelkezesemre allo faronkokon "felugrattam" ra a lakokocsival. Majd szepen komotosan ramentem. Sima ugy, de csak a kep kedveert csinaltam, mert felesleges😊

TheCables
"Trailerrel lehet szállítani kocsit,motort úgy h nem esnek le róla?(#48930)"
valasz, es a kep illusztracio hozza

ngcsnet
hogy raktad rá?

Shaman
ezt a képet már láttam....

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

TheCables

Lehet persze... de haladtam 10 metert, es a jo lengescsillapitoknak es a kezifek hianyanak koszonhetoen a jarmu lepottyant rola.

Imrusssss
Volna nekem 1 marha nagy kérdésem!!!

Nemsoká meglesz a Vista, és azt akarom meg kéredezni hogy ugyan úgy fognak menni a játékot ha már fel raktam a Vista-t????

Elõre is köszönöm!!!

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

Shaman
menny el motorozgass kicsit fejlõdjön a skilled,utána eléred...

Váááá, életet mentettél!!!!! :-)))))
10000 thx!!!
Danman
lehet repcsit ugy vezetni,h utasokat felveszel és kapsz zsét ha elviszed õket?Trailerrel lehet szállítani kocsit,motort úgy h nem esnek le róla?

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

léccike segitsen valaki hogy a repülötérnél,mikor mottorral kell felszállnia boeningra hogy kell,mert a repülö kurvára gyorsabb,hiába nyomkodom hogy elöre bakjon,akkor sem sikerül???!!!kösssziii

TheCables
#48891: tnx
#48886: ez az en User Track Playerem, es nem kedveljuk cypress hillt, ugyhoz az nincs benne😊

geri15
natyonkomoly ^_^

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

geri15
van a San Fierroi, észak-keleti (tengerfelöli, ahol van a katonai kikötõ, és az import-export is) vasúti híd. Na annak a legtetején "terem". Odamész jetpackkel és felszeded ennyi 😊

De van az FBI-os faszi házában is, tudod ahol azzal a Big Foottal kellett versenyezni, de ott azt hiszem csak a végigjátszág után van (nem 100%-os hanem, a fõ küldetések után)

Carlos
Ez milyen komoly:

Þór vígi þessi rúnar

Hello!
Bocsánat Mindenkitõl, ha lerágott csont a kérdésem:
Minigunt hol lehet utólag fellelni, ha a Jetpackos küldinél elfelejtettem felvenni?
Katonai bázison megtalálom? Anélkül, hogy szarrá lõnének, felvehetõ?
És még hol?
Uccsó küldetést nem akarom nélküle elkezdeni.
1000 thx és még eccer bocs!
geri15
lol 😄 asszem te is elvagy a nyári szünetben XDDDDDDDDD

zaki
DJ Skyline
egyre idiótább dolgok jutnak az eszembe:
videó1
videó2

littleNorbi
cheat vagy serial ?

van egy pár kódom ha kell valakinek írjon [email protected]

Hy mindenkinek !

Törölt felhasználó
Valaki tudja mikorra lesz kész a magyarítás?Mert az oldalon én nem találom az infót.
Na írtam 3 kérdést aki tud valamelyikben segíteni az írhatna vagy msn
[email protected]

Meg a hotcofee modhoz adhattok egy linket. Amit adtak már törölték <#banplz>

Kerítést dobozokat szétszabdalja azt tuti ... De jobban örülnék ha elõzõ kérdésemre válaszolnátok😊

Beszóttá a kedvenc fegyveremre?
A virágcsokor a legjobb közelharci fegyver! 1 ütéssel kiszed 1 kerítést, és a fejeket is jobban zúzza, mint a baseball ütõ! elég poén...

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

Meg kéne 1-2 cheat neki ... Gondolok ilyen fegyver , küldetés-átugrás örök élet meg ilyenekre ... 1 linket vagy párat ha bírtok megköszönjük.

Akkor ez nem az vagy még Carl nem ért hozzá. 😄 Ez csak üt 1et és kész 😊

Amse
"virágcsokor szerûségû fegyvert"LOL
az virágport lõ az ellenfél arcába és az majd jó nagyot tüsszent míg te ezalatt jól szétverheted.
komolyan:
oda lehet adni a bnõdnek és misszió során szerezhetsz majd.

HY all. Tesóm nagy San Andreas rajongó😛 és kéne 1-2 dologban segítenetek. 1.Szerzett valami virágcsokor szerûségû fegyvert. Ezzel mit kéne csinálni!? A rockstarsosok csak poénból rakták be vayg oda lehet adni vkinek!?
2. Hogy leeht barátnõt szerezni ?

k8bal
Nem egy "élet-szimulátor"! Az egész játék tele van ilyen lehetetlen dolgokkal!

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Shaman
egyébként elég nagy hülyeség az a játékban,hogy ha mondjuk egy hegy tetjérõl leugratssz motorral/kocsival semmi bajiod sem lesz,s az esetek nagy részében még a jármú is alig törik,viszont ha gyalog ugrassz le,s nincs ejtõernyõ,akkor halál van.

grizzly21
azt szerettem. nemtom nekem VCben is tetszettek az ilyen kis repcsi küldetések. asszem elsõre vagy másodikra toltam le, sztem poén és nem is nehéz annyira

Carlos
Ok.
Helyes!

Þór vígi þessi rúnar

sikerült
Kösz szépen már sokerült is.