GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AirborneRanger
Neeeeem, utángyártott verdák, pl volt nagyon szép Ford Crown Victoria rendõrautó hozzá, meg ilyenek.

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Akos 001
ha hörülnézel 1-2 gta-val foglalkozó oldalon akkor megtalálod a VC-böl a Sentinel XS-t,vagy Stinger..........

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

AirborneRanger
Ó fákk pedig vc-hez nagyon zsír verdák vannak... :/

DanielT
Öööö... azért mert nem. Át kell õket konvertálni.
AirborneRanger
Vc-s kocsikat miért nem lehet berakni sa-ba?

bigapó
mi hát akkor? elolvastad a hsz-eimet?

The Matrix has you...

Akos 001
hááát akkor<#nemtudom>

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Akos 001
hááát akkor<#nemtudom>

Akos 001
dejó ez az elsö üzenete<#idiota>

bigapó
az miért kell? ha összejöttél a csajjal, akkor mindig ott lesz a kis piros szivecske a Te saját térképeden😊 az, hogy hol lehet velük találkozni a hoodoo.hu-n részletesen megtalálod.

The Matrix has you...

bigapó
ha ezt nekem mondtad, akkor késõ😊 nálam az az alap, hogy virággal állítok oda a csajhoz😊) Barbaránál ez nem is túl nehéz, mert a közeli benzinkútnál van egy.

The Matrix has you...

Csõ! Nem tudtok nekem 1 olyan térképet iderakni vagy elküldeni e-mailba amin rajtavannak a barátnõk lelõhelye? E-mail:[email protected] Köszi! cs
Akos 001
vigyél neki virágot<#vigyor3>

TheCables
hat nemtudom.. en randiknal (jatekban) szeretem ha kocsikazni akar, az legalabb elvezetes. A tancnal akadas nekem is zavaro tenyezo, de legtobbszor nem gaz.

xotyi
süti! Megvan a rendörruha😄

Trance&Friends nothing more..

bigapó
majd veszek még 512 MB-ot oszt akkó jó lesz😉

The Matrix has you...

Aquir
Ha pl lassu egy gép akkor lehet azzal baj van, mondjuk itt is akadozik de ha a zene ütemére nyomom akkor egész pofásan végzek mindig 😊

Elmondom hogy egyébként egyszer BAD-del végeztem a táncot de úgyis sikerült a randi (utána megcsókoltam) 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

xotyi
nekem csak az esönél akadozik egy picit a gép.😊

Trance&Friends nothing more..

bigapó
nyomnám én ütemre, de nekem itt valamiért mindig akadozik az egész. a gép nem lehet hibás, mert elég pöpec😊 és új is😊) max beállításon full grafikán 32 biten 1024*768 felbontáson megy döccenés nélkül, 25-30 fps-sel. egy része van a városnak ahol lemegy 15 fps-re, na meg itt a diszkóba szarakszik, de teljesen kiszámíthatatlan módon. most csak ezért meg nem akarom állítgatni a beállításokat.
egyébként azt figyeltem meg, hogy random a randi típusa. 2-3szor ragaszkodik ugyanahhoz, de aztán vált és mondjuk lehet menni autókázni vagy motorozni is, azt meg szeretem😊)

The Matrix has you...

Aquir
akkor harmadjára neked is mondom:

két szó: ütemre nyomd 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

bigapó
akkor ez a szomorú valóság, marad a szenvedés botlábúként....

The Matrix has you...

Aquir
mindegy, a tánc az tánc... 😊

Kis pontosítás a képhez.
Nem Maybah hanem Maybach és a képen az elõzõ S-Klasse van.
Ilyen a Maybach
Ez pedig a S-Klasse
A két kocsi között egy (két) kategóriányi különbség van. És mindkettõben Bosch mûszerfal leledzik. Mi gyártjuk, Hatvanban!

bigapó
hi!

ha már szóbajött Barbara. táncolni hol szeret jobban, Las Venturas-ban vagy San Fierro-ban? vagy táncnál mindegy hova megyünk? mert speciel nekem botlábú C.J.-t osztottak😊 és nem nagyon jönnek össze ezek a randik és már kezdem azt hinni, hogy rossz helyre viszem.

The Matrix has you...

Aquir
lehet, de ott a sivatag határán tényleg nincs sok hely 😉

de van egy pizzéria

Aquir
az a poén hogy messze Semmi sincs közelebb mint az a bár 😊))

Oké.
kösz.<#worship>

Aquir
igen. akkor #49084 😊

ott van a Las Venturas-i szigeten aki majd a rendörruhát adja.

Aquir
a barbara az amelyik felül a faluban van nem? Akkor vidd a legközelebbi bárba balra legközelebb a falutól 😊

de már meg próbáltam mindent!
meg azt olvastam h az éttermeket szereti

Aquir
ja titkos küldetés? akkor vagy az amelyikbe le kell dobni vmit, vagy az ahonnan ki kell ugrani, nem? 😊

Aquir
nana te benned van a hiba 1 hely jó lesz neki (a legközelebbi!) 😊

Üdv!
Valaki tudna segiteni Barbaránál mert nem tudom megcsinálni akár hova visszem nem sikerül a randi<#confused>

Aquir
nem kell egy dugóhúzót vagy mit csinálni? 😄

Valaki tud egy jó crackot ha igen adja meg az urlt please.
grizzly21
mûködik a crackes progi GTAhoz, egy a dffet beimportálom, de tga-kat hiányol a progi és nem texturázza fel. pedig nem volt mellékelve tga! mi lehet a baj?

arpad vezer
Ezt melyik oldalról szedted? Ez a magyarítás kész van? Mert akkor dobhatnál egy linket. Köszi!<#worship>

Árpádvezér

reptérnél van egy feladat, ami nem tudok megcsinálni!valamilyen titkos kuldetes!bele megye¹k a piros korbe és semmi!elmondja a szoveget és nem jelez semmit a térképen!mit kell csinálni!kérlrk segítsetek!
Udv!
A hatso kerek szelesseget nem lehet allitani, csak a kerek meretet?
grizzly21
#49056?

MerlinW
MagicArizona

"A kerék méretét két módosító szabályozza, amit a vehicles.ide-ben találhatunk meg, pl:
429,banshee,banshee,car,BANSHEE,BANSHEE,null,executive, 5,0,0, -1, 0.94, 0.94,0
ami bennünket érdekel az a 0.94, 0.94 ezek alkotják a kerék méretet. az elsõ szám az elsõ kereket, a második a hatsó kereket takarja.
Egyébként ha a modellt amit konvertáltak rosszul csinálták, abban az esetben szinte hiábavaló állítgatni a méretet a vehicles.ide-ben mert soha nem lesz tökéletes, ehez a konvertáláskor kell megtenni a megfelelõ lépéseket."

[merlinw.org]

AirborneRanger
Na zsír! Köszi 😊

MerlinW
ne legyél már alma...
#43759, #43762

[merlinw.org]

AirborneRanger
Na sikerült megtalálnom, de az a -1 az mi?

AirborneRanger
Köszi, de zt még mindig nemtudom melyik oszlo az, és a kereõ sem mondta meg

MerlinW
mert 50x le lett már írva

[merlinw.org]

MerlinW
Ha használnád az oldal alján levõ leresõt már rég nem itt szenvednél...
egyébként vehicles.ide

[merlinw.org]

AirborneRanger
"A kocsik kerékének a méretét melyik fájlban lehet átírni? Mert a régi GTA-kban volt rálehetõség, asszem a defaul.ini-ben, de itt nincsenek meg azok a sorok. Valaki tudja?"