GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Egy kicsit szar ám, hogy 3 napja felteszem ugyanazt a kérdést naponta 2x, de eddig 1 választ sem kaptam rá....
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
Sztm sokkal jobb lenne egy peccselõ progival csinálni!
http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site
A játék grafikáinak magyarítása :
Mérete : 2.000 MB lesz majd...
LETÖLTÉS
A játék szövegeinek magyarítása :
Mérete : 0,3 MB
LETÖLTÉS
A letöltött fájlokat WinRAR programmal lehet kicsomagolni, kétszer egymás után. A WinRAR program 40 napig ingyenesen használható, kipróbálható. Bemásolás elõtt ajánlott az eredeti fájlokat kimenteni valahova.
A játékhelyzetek tárolási helye Windows XP alatt a "Documents and Settings" / "...(..."saját neved" mappája)..." / "Dokumentumok" / "GTA San Andreas User Files" mappa.
Operációs rendszer : Microsoft Windows XP, a Service Pack 1 programcsomaggal
Processzor : 1 GHz vagy nagyobb (AMD vagy Intel)
Videókártya : 64 MB-os, de NVIDIA GeForce 6 ajánlott
Memória : 256 MB a minimum
DVD lemezmeghajtó : 8x sebességû vagy nagyobb
Hangkártya :
DirectX 9.0c kompatibilis hangkártya
A merevlemezen 4.7 GIGA üres hely kell a játék feltelepítéséhez.
Fel kell telepíteni, az ingyenes DirectX 9.0c programot.
ez érdekes...
http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
Megnyitja de .tga fileokat hiányol és a kocsi texturája nem teljsen okés. 1 kerék van meg csak a 4bõl! mi lehet a baj?
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Trance&Friends nothing more..
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
egyébként ki lehet menet közben ugrani a jármûbõl? mintha párszor menet közben a kiszállás gommbal kiugrottam volna, de nem mindig sikerül
azzal tudsz asszem ilyeneket állítgatni!
De nem vagyok benne 100%-ig biztos!
Hol lehet beallitani, hogy a kocsi milyen gyorsan kanyarodjon? Azt tudom hogy a handling.cfg-ben csak hol? Thx
merci...
<#idiota>#idiota>
Trance&Friends nothing more..
a suprákon kívül csak 7 autót szedtem le...suprából is csak 1 marad bent...még kitalálom melyik!😄DD
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Csoportkép!😊
Így néz ki az összes Supra motorja:
Kivéve a tuningoltat:
Supra belsõk:
Tuningolt
Széria:
Igaz ebbõl nem sok látszik,mert este lett a nagy fényképezgetés közben!:d
Tuningolás:
Az össszesen ezt lehet megcsinálni,kivéve a tuningoltan...(Szín,Nitró,kerék,hidraulika,meg hangfalak asszem amit belelehet építeni a tuningoltba)
És így végezetül egy Targa

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
ez széplessz majd.