GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike
a múltkor egyébként vmiért pont meghaltam így
azt sem értem, hogy kórházba kerülve, meg simán elveszett mindenem, holott megcsináltam a mentõs 12 szintet, SF-ben simán bekerülhettem a kórházba
ugyanez igaz a rendõrségre is, megcsináltam a rendõrös 12 szintet, de semmi hatása

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
ugyanis megpróbáltam átstartolni de nem igazán jött össze 😊))

Mike
de nem akkor amikor az a küldi, hogy szálljak le a reptéren

Mike
jaja 😊
talán megpróbálom joyyal

bigapó
lehet izmot veszteni. az kell hozzá, hogy ne legyen zsír rajtad és csinálj olyat ami nem testmozgás, mondjuk autókázz. ekkor az izmodból fogja "pótolni" az elvesztett energiát. kicsit hosszadalmas, speciel nekem akkor volt ilyen amikor csináltam a driving school-t és napokat(játékban) tököltem vele, mire mind megvolt. mást hirtelen nem tudok az izom leadására.

The Matrix has you...

Aquir
ezért kell landolás helyett kiugrani egyik alacsony tetõn, ha nincs akkor az utcán, és így mindig mermarad nekem egy plusz ejtõernyõ 😊)
a leggyorsabb közlekedési mód!! 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

DanielT
Nem megy neked ez a repülõsdi 😄
Mike
LÁL
tegnap a reptér helyett beszálltam landoláskor 4 ház közé

szívás

DanielT
Jöttek új cuccok a gta3.gamigo.de re de lusta vagyok belinkelni, meg gyengék is.
Mike
milyen öröm lesz majd LV után tankkal foglalni 😊 hehe
már bekészítettem a tankot

Mike
de legalább jó móka volt elfoglalni, nem? jobban tudod használni a fegyvereket, nõtt az ismertséged

Mike
nem kell a csajt felszedni, csak ha van hozzá kedved

vesztek a területek, majd Las Ventura után meg kell szerezni újra

Takimate
izmot leépíteni már nem lehet... elég ha jól bezabálok ?

basszameg hogy elvész az összes ZÖLD terület... egy csomót szoptam vele 😞((((((

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

Mike
valahol olvastam
általános ökölszabály meg az, hogy sportkocsi 😊
de a tuningverdák is jók

bigapó
van lentebb link az egyik hsz-emben, az jó neked is. hoodoo oldala, leírja, hogy mi kell a csajokhoz. ahhoz pl kevés izom sok zsír. Én anno felszedtem, de azóta sem tudok randizni vele, nekem is a szteroidot ugatta, de annyira nem találtam érdekesnek, hogy megint hízzak miatta. majd a végén.

The Matrix has you...

Aquir
szedd fel, ha jó vagy akkor Yes"-t nyomj 😊)

igen, mind elveszik a vége felé, kezdheted teljesen elõrõl a foglalást 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Takimate
Los Santos mission-ök után vagyok. Két kérdés.

1. tetõn lövöldözõs csaj beszól, hogy szeroidcsávó vagyok. Õt fel kell/lehet szedni vhogy ? <#conf>

2. Majdnem az összes gang war-t megcsináltam Los Santosban. Fegyvereimet elvették. Elvesznek a területeim is ? <#wilting>

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

bigapó
errõl is van vmilyen lista? mint a ruhákról? melyik mennyit ér respect-ben meg sex epilben?

The Matrix has you...

Mike
kocsik nem enyhén beleszolnak

Mike
jaja, ott volt a Master of Orion anno, mindenki fikázta a C64-es grafikája miatt, én meg játszottam egy jót

geri15
loller 😄

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Aquir
pá, mész is ?😊

Csá<#fejvakaras>
Aquir
lehet akkor volt nekem is, mert volt olyan amikor fullra teleettem magam a játék vége felé, mert akcióztam egyfolytában és nem birtam má mikor sokadszor írja hogy ennem kell és után egyre megy le az életem, úgy megraktam hájjal hogy csak na <#idiota>

xotyi
a sex apple (ha jól vettem észre) a legnagyobb mértékben az izom,háj arányától függ. nekem max izom és melette olyan 80% háj volt CJ-n és rögtön összejött.

Trance&Friends nothing more..

Aquir
én max izommal szedtem be a csajt, mennyed végig a gémt akkor talán jó lesz 😉

Tower Guard
Rakás szar?Hát szerintem meg király.Hiába ebben a kategóriában ez a császár

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

azt hogy kell??? 😄😄😄
bigapó
tom, szoktam utólag szerkesztgetni 😊)

The Matrix has you...

ja ok.. már látom mit írtál, az elõbb nem írta ki végig😛
bigapó
elõször nézd meg, hogy mit linkeltem be. nem térkép, csak szólok.

The Matrix has you...

azt tudom hol találom õket... de hogy tudok sex epil-t növelni??? meg izmot gyorsan leadni??
bigapó
ITT vannak a barátnõid. sex epil-t a felszedett kagylók, az éppen viselt ruházat és frizura határozza meg. ja meg a tetkók. asszem a kocsik is beleszólnak a dologba. az említett linken sok más érdekesség is van.

The Matrix has you...

de menyi ideig??? totál kigyurtam magam és most meg a Helenat akarom felszedni?!?!?! mennyi izmot kell ledobni??és a sex epil-t hogy lehet növelni???
bigapó
nem értem mirõl vitatkoztok?? mi az, hogy többféleképpen megcsinálni? ha egyszer LE KELL LÕNI VALAKIT, akkor le kell lõni. Ez érvényes mindenféle ilyen típusú játékban. Az, hogy Te az adott helyszínre hogy mész oda és milyen fegyvert használsz, már egy teljesen más kérdés!!
A másik, hogy egy akció-kaland-rpg játékot hogy lehet összehasonlítani egy taktikai-lövöldözõs játékkal? ez olyan, mintha egy buszt akarnál összehasonlítani egy jumbo jet-tel. mindkettõ gépjármû és utasokat szállít, de homlokegyenest más módon....

The Matrix has you...

Mustang2005
Ne csinálj semmit😊

FORD MUSTANG: THE BEST CAR

hogy lehet izomtól megszabadulni???
Akos 001
ha van másolatod a módosított dolgokról akkor jó😄D
az csak akkor megy ha új játékot kezdesz,nekem is bent van de nem zavar

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

xotyi
izé... a groove 4 live mod uninstallja az ha ujratelepítem az egész gémet?😊

Trance&Friends nothing more..

Akos 001
nagyon szarul állunk,ma kb.30-35 új üzenet volt<#rinya>

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

TheCables
kerek peldat... pl amit tobbfelekeppen meg lehetne oldani, az a Madd Dogg's Rhymes. Hanyfelekeppen lehet megcsinalni? Max 2. vagy a N.O.E. ... vagy meg sorolhatnam. Nem vagyok hala az egnek egy begyoposodott verzio, szoval gondolhatod, hogy nem egyfelekeppen csinalom meg ha lehet a feladatokat. De "teny es valo" hogy nincs sok valasztas. Bar ezen lehetne vitatkozni... kinek hogy.

MerlinW
Szal nemtom te mivel játszol😄 Ha számodra csak egy módon lehet megoldani egy feladatot ebben a játékban, akkor lehet tényleg fallout-oznod kellene a továbbiakban😄

[merlinw.org]

MerlinW
Pontosan ahogy Daniel írta. Nem az, hogy nincs sok választásod egy adott feladat teljesítésére, szinte végtelen lehetõséget biztosít a játék.

[merlinw.org]

geri15
Itt keress, abban biztos lehetsz hogy senki nem fog neked mailt írni

nr1ranger
1.01-es crackot keresek.
ha tud valaki ilyenrõl akkor írjon a [email protected] -ra

There is no peace. There is only WAR!

geri15
de bászki!!! 😄 a VC már mikor megjelent, és még mindig jön ki hozzá, viszont az SA nincs 2 hónapos, és csak csordogálnak a cumók.... o.O

DJ Skyline
ja csak VC-hez sem jön ki semmi sem!😄
és itt az sg-n is a VC topikba kb 2-3 hetente,esetleg havonta ha írnak!😊)
ha úgy vesszük az SA még jól is áll a napi 50 kommentel,és a 1-2-3 naponta kijövõ új cuccokkal!😄D

geri15
szerintem már nem nagyon jönnek hozzá majd 😞 mondjuk érthetõ, mert egy kis birizgálással bármelyik VC-s kocsit át lehet tenni SA-ba, és valljuk meg tonnaszám van az igényes, jól kidolgozott kocsi a VC-hez <#eljen>

na semmi ötletetek miért akad a játék??? nicns vmi patch amitõl jó lesz???
DJ Skyline
úgy látszik ma is elmaradnak az új cuccok!<#levele><#nemtudom><#csodalk><#szomoru2><#sniffles><#wilting><#help>