GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azt sem értem, hogy kórházba kerülve, meg simán elveszett mindenem, holott megcsináltam a mentõs 12 szintet, SF-ben simán bekerülhettem a kórházba
ugyanez igaz a rendõrségre is, megcsináltam a rendõrös 12 szintet, de semmi hatása
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
The Matrix has you...
a leggyorsabb közlekedési mód!! 😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
tegnap a reptér helyett beszálltam landoláskor 4 ház közé
szívás
már bekészítettem a tankot
vesztek a területek, majd Las Ventura után meg kell szerezni újra
basszameg hogy elvész az összes ZÖLD terület... egy csomót szoptam vele 😞((((((
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
általános ökölszabály meg az, hogy sportkocsi 😊
de a tuningverdák is jók
The Matrix has you...
igen, mind elveszik a vége felé, kezdheted teljesen elõrõl a foglalást 😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
1. tetõn lövöldözõs csaj beszól, hogy szeroidcsávó vagyok. Õt fel kell/lehet szedni vhogy ? <#conf>#conf>
2. Majdnem az összes gang war-t megcsináltam Los Santosban. Fegyvereimet elvették. Elvesznek a területeim is ? <#wilting>#wilting>
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
The Matrix has you...
Trance&Friends nothing more..
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
The Matrix has you...
A másik, hogy egy akció-kaland-rpg játékot hogy lehet összehasonlítani egy taktikai-lövöldözõs játékkal? ez olyan, mintha egy buszt akarnál összehasonlítani egy jumbo jet-tel. mindkettõ gépjármû és utasokat szállít, de homlokegyenest más módon....
The Matrix has you...
az csak akkor megy ha új játékot kezdesz,nekem is bent van de nem zavar
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Trance&Friends nothing more..
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
[merlinw.org]
[merlinw.org]
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
ha tud valaki ilyenrõl akkor írjon a [email protected] -ra
There is no peace. There is only WAR!
és itt az sg-n is a VC topikba kb 2-3 hetente,esetleg havonta ha írnak!😊)
ha úgy vesszük az SA még jól is áll a napi 50 kommentel,és a 1-2-3 naponta kijövõ új cuccokkal!😄D