GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
Nem tény és nem való. Semmiben nem kötik meg a kezed, van egy végcél. Aztán, hogy merre mész, mivel, hogyan, mivel lõsz ha lõsz stb stb semmi nincs megkötve.
TheCables
a hasonlitas mindossze a tortenetre lett felhozva... szep mennyiseg a 140 kuldetes, nem tagadom. De az teny es valo, hogy nincs sok valasztas egy kuldetest vegigvinni. Ennek ellenere marad a gta sa egy ujabb kedvenc

Aquir
a Myst az jóó😊 meg a Raven és az Exile, ezekkel játszottam 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

DJ Skyline
persze,banner alatti "TÉRKÉPEK:" sor!😊

DJ Skyline
szerintem ha már megvan a hangulata egy játéknak akkor a grafika az már nem annyira érdekes...lehet egy játéknak tõlem über grafikája ha nem tetszik,nem jó a hangulata...😊
GTA-ba megvolt a hangulat,és a grafika sem olyan pocsék,hogy kidobjam a kukába a gémt!😊

Heló.Valaki megtudná mondani milyen kocsi az a remmington és hol található?
rage
Hát, ennek a játéknak pont a sztorija jó, a grafikája jócskán elmarad a mai
high-end -tõl.

Hogy mindent csak egyféleképpen lehet megcsinálni ?
Szinte minden küldetés esetében elmondható, hogy vannak trükkök, amire ha rájön az ember, akkor jelentõsen megkönnyítheti a dolgát.
Persze, ezek nem kapásból észrevehetõ dolgok, vagy gondolkodsz, s rájössz, vagy nem, s csinálod a küldetést a hagyományos módon.

A küldetések száma elég magas (mindenestõl kb 140) és utána sem muszáj abbahagyni, hiszen rengeteg küldetést találhat magának ki az ember,
illetve, a különbözõ versenyek idõeredményein bármikor meg lehet próbálni javítani, stb stb.

A Fallout 2-vel kár összehasonlítani, hiszen sok köze nincs hozzá.
Ezzel az erõvel a Myst is rossz játék, mert csak egyszer lehet végigvinni 😊

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

DanielT
Nos, egy kiváló dramaturgiávan megtervezett sztoriline van amin belül viszont korlátlan a szabadságod, pont errõl szól a GTA. Pont nem a grafika az erõsség, de nem is cáfolom tovább, mert gyakorlatilag semmiben nem értek egyet. Komolytalan az összehasonlítás egy Fallout stílussal.
TheCables
"Igen, ez a játék egy rakás szar. Az ne tévesszen meg, hogy a 44 legmérvadóbb játéktesztelõ magazin értékelésének átlaga 92% és valószínû ez lesz az év játéka minden platformon." > Hat nezd... grafikailag es tartalmilag tenyleg odabasz a legtobb mostani jateknak 9/10... viszont a kuldetesek egyszeruk, TUL szajbaragosak ... egyszoval 4/10. ez a baj manapsag... az uj filmeknek/jatekoknak a tortenete egyenlo a nullaval... vagy max az ertekelhetovel... az eladhato grafikara mennek... mert ez kell a jonepnek. jol csinaljak ugyan nem tagadom... igen jo penz van benne... de.

kipróbáltam más játékokkal is és azokkal jó<#falbav> DOOM3 1280x1024en fut... de nem értem mert amikor lekezdtema játékot még egész szépen ment 1024x768on most meg nemtom mitõl de 640x480on is ugy szaggat hogy télleg élvezhetetlen.... lehet hogy azért mert nagyobb a pálya?? mit tudok még csinálni??? rakjam ujra a játékot??
Aquir
buknak ird 😉

Akos 001
?

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Lehet, hogy neki jó procija van

Aquir
Hydra késõbb lesz, és nem a reptérnél kell majd megcsinálni mint ahogy Zolo mondta, hanem késõbb 😊

Akos 001
ilyen szar idöben?

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

KraZ
Nekem nem hydrát kellett ellopni,hanem egy jetpacket.Az van hydra nincs😞

MAN T.G.A.

DJ Skyline
vagy csak nyár van és nyaralnak az emberek,stb...

DanielT
Igen, ez a játék egy rakás szar. Az ne tévesszen meg, hogy a 44 legmérvadóbb játéktesztelõ magazin értékelésének átlaga 92% és valószínû ez lesz az év játéka minden platformon.
k8bal
ehh...
a VC-hez még 1,5 évvel a megjelenés után jöttek új cumók!
ez ezekszerint ennyire tré lett?!

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

DJ Skyline
nem csak a topik hanem a cuccok kijövetele is eléggé elvan hanyagolva...gta3.net-en péntek óta semmi újdonság nincsen...

zolo
Ha megcsinálod a repülõs iskolát utána ad küldetéseket a reptérre fehér repülõ jellel.Az egyik feladatod az lesz hogy el kell lopni egy hydrát,utána ott lesz a hangárban.

http://flickr.com/photos/zolika90/

KraZ
Nem tudja valaki,hogy hol lehet hydrát találni? A repsuli megvan de egyik reptéren se találok! Thx!

MAN T.G.A.

bigapó
jah, most két hétig egy helyben toporogtam, mert nálunk nyaral a kis sógorom oszt nem tudom annyit nyomni 😞( már rég végigvittem volna, ha nincs itt. most 80 %-nál járok😊)

The Matrix has you...

Tower Guard
Na lépek szunyálni

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Tower Guard
Most próbáltam ki a tunningmodot nagyon ász.Mindent lehet tunningolni és ha a motornél kereket tunningolsz akkpr 3 óriáskereke lesz.Kicsit bugosan

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Tower Guard
rájöttem<#nyes>

Tower Guard

vízenjáró

Aquir
az elérési út az internetre kéne hogy mutasson nem a gépedre 😊)

Tower Guard

k8bal
Vasárnap - Fekete függöny a projectre!

-így áll!

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Magyarosítás hogy áll? Mert a fenti link nem tájékoztat
k8bal
de ahhoz egy jó proci is kell! minimum egy 2,4!!
Nekem is itt van a 9550-es és 1.7-es a procim! Most mire megyek a kártyával?! 😞

zolo
Melegben télleg hullámzik a levegõ ez a hõeffekt(gondolom) én már láttam két helyen is futni mx-en gta:sa-t,állítsd lowra a grafikat és 1024x768-on elmegy

zolo
csak nem a bf2-re gondolsz?

8300 huff egy ati radeon 9250, ami viszi max grafikán a gta:sa-t.

mx 440et simán megéri egy ilyen kártyára lecserélni. Még az a gamma is megy vele, ami már a geforce 4-es kártyákkal nem (Gondolom tuggyátok mire gondolok) is megy vele.

Na, de most nem vicceltem.

Figyu! Gforce4 mx 440 -em van, de az SA lefagy, pontosabban újraindítja a gépet amikor elkezd esni az esõ vagy a melegtõl hullámzik a levegõ. Sok mindent megpróbáltam már: driver-t frissítettem, felbontást változtattam, beállításokat változtattam, de semmi nem változott. Azt mondja, hogy az IRQ-kal van valami baj de megnéztem és az teljesen jó. Valkaki tud segíteni?<#fejvakaras>
Akos 001
Nagyon kihalt a topik😞

ngcsnet
sry

ngcsnet
lol! ez nagyon tetszik!

Sziasztok!
Nem tudjátok hogy miért van az hogy eddig futott rendesen a san andreas most meg ha el akarnám indítani semmi sem történik.A gépen semmi sem lett változtatva sõt be sem volt kapcsolva.

ngcsnet
nah .mik a fejlemyének?

TheCables
az hogy megy addig nem eleg... nem az a lenyeg hogy megy... mert nekem is megy radeon 9000-rel... az a lenyeg, hogy HOGY megy...nah amindenit

geri15
hát köztudott hogy GeForce 3-as sorozatból sosenem készült MX <#hehe> az a széria még nem volt elbaszva -,- ott csak a jó öreg titániumok voltak >😉

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Mostanába olyan bizonytalan vagy..3-vagy4????<#nemtudom><#nemtudom><#nevetes1>
gercse
a 3 nem kell<#idiota>

gercse
nekem geforce3 4 mx 440-el megy.szal biztos nem kártya

k8bal
más játéknál nem csinál ilyeneket?
mert ha csinál lehet hogy összeakadnak a Hardwarek vagy hibás vmi harware!

Információk, térképek a 6 barátnõrõl :
itt találhatók

már volt víursírtás, spyware írtás...frissítettema windowst, kipórbáltam uj és régi detonatorral, a videokártya saját driverével is de még mindig akad:@:@:@ lehet hogy egyszerûen szar a 6600GT???