GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
amúgy nem tudom mi lett volna, mert például miközben erõsen nyomattam a bringát a triatlonon, akkor is ment fel az izmom ami egy aprányit lecsökkent elõtte 😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Rédió Eksztraktor véegypontnulla
Radio Extractor v1.0
letöltés
az összes rádió adó összes zenéjét kiszedi ha jól emlékszem .ogg formátumba,tehát Winamp szükségeltetik!
mindjárt megkeresem megvan az összes szám arról az adóról!van egy zene exporter genyó program mindjárt megkeresem!😄
The Matrix has you...
aki fontos lehet az a mentõs és a zseka
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
kellene egy zene, nagyon tetszik, tudom, hogy snoop dogg énekli.
nagyon megköszönném!
The Matrix has you...
biztos lehetne még rajta nyomni, de tényleg jól néz ki
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
csak 14 megaaa? nem sok az egy kicsit?

sajnos a szarabb autókat konvertálja a jónép!😞(
eddig kijött kb 250 jármû,na nekem abból jó ha 10 le van szedve!😮
ezen az oldalon akadnak inkább igényesebb darabok,meg béták
majd szernán tudok csak tesztelni...
ezen a gépen meg alig van hely!
ugyanis a mentõs/remdõrös küldetés is ezt adja
de nem mindenhol
SF-ben simán meglátogathattam a kórházat fegyvervesztés nélkül
LV-ben meg nem
fura
The Matrix has you...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
nem egy csaj biztosítja hogy ne tûnjenek el a fegyvereid?
az a fura, hogy van ahol igen, máshol meg nem
megkaptam? a csíkból nem tudom megállapítani
igaz mintha stat-ban a páncél benne lenne számmal is
tessék, eggy "undergroundos"verda<#idiota>#idiota>