GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
akkor egyértelmû 😉

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Bucser
ha összekaparod magadnak az összes oyster-t (kagylót) akkor is fel tudod szedni😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Aquir
a játék vége felé szedtem fel, full izommal. csak ennyit csináltam 😊)

amúgy nem tudom mi lett volna, mert például miközben erõsen nyomattam a bringát a triatlonon, akkor is ment fel az izmom ami egy aprányit lecsökkent elõtte 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

És full izomzattal hogyan szedted fel ezt a csajt?

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

hát ennél a kivánt zsirtömeg a nagyon kevés. szal ha eszik csak rosszabb. Én is pont annál a csajnál vagyok. De mire lemegy az izmom az hûha. fullon van. Akkor csak áldogálni kéne hogy elfogyjon az izom? talán ha sekaja se mozgás akkor menni fog 😄

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Aquir
Nem kell lemennie, én pl full izommal szedtem fel, mint mindegyik csajt 😉

xotyi
azért poén h néha az utastérben van a motorja😄

Trance&Friends nothing more..

DJ Skyline
nnáh...itt van
Rédió Eksztraktor véegypontnulla

Radio Extractor v1.0

letöltés

az összes rádió adó összes zenéjét kiszedi ha jól emlékszem .ogg formátumba,tehát Winamp szükségeltetik!

TheCables
bar az igazat megvallva a legtobb zenet igy jatekon kivul nem birom sokaig hallgatni... jatek kozben van igazan nagy feelingje

TheCables
jo kis program

DJ Skyline
gondolom a Rédió Losz Szántoszon van az a szám!😄
mindjárt megkeresem megvan az összes szám arról az adóról!van egy zene exporter genyó program mindjárt megkeresem!😄

bigapó
az jó zene, nekem is bejön. nézzél szét a FAQ-ban található linkeken, az egyiken biztos van zenetár.

The Matrix has you...

zaki
ez zsír <#idiota><#eljen>

Mike
szerintem szard le a csajt
aki fontos lehet az a mentõs és a zseka

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

csácsá csak egy lista kellen nekem amiben szerepel a játékban található rádióadók összes zenéje.

kellene egy zene, nagyon tetszik, tudom, hogy snoop dogg énekli.

nagyon megköszönném!
Mike
csak simán álldigálj valahol

xotyi
tessék, eggy "undergroundos"verda<#idiota>

Trance&Friends nothing more..

bigapó
a játékban 3 óra vagy a való életben? jó, gondolom a való életben. sajna nemtok más megoldást az izom csökkentésre. annyit viszont kipróbálhatnál, hogy elmented most és elkezdel zabálni, hogy menjen felfelé a zsír. ha eléred a kívánt szintet, akkor elmész a csajhoz és meglátjuk mi lesz. lehet, hogy nem nézi az izmot, ha megvan a kívánt zsírtömeg😊)

The Matrix has you...

a picsába... már 3 órája folyamatosan autózgatok és nem akar lemenni a srácról az izom<#falbav><#falbav><#falbav>a Helenának meg 25%alatt kell lennie. nicns vmi csít amivel lemegy? 😄
M@TriX
minõségért fizetni kell (meg a hozzánemértésért) 😊
biztos lehetne még rajta nyomni, de tényleg jól néz ki

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

zaki
ez a verda viszont qrva jó... (biztos volt má ez is sry)

csak 14 megaaa? nem sok az egy kicsit?

TheCables
en kifejezetten szeretem a optikailag konszolidaltan tuningolt egyszeru verdakat

zaki
ahogy látom most az ándergrándos verdák a menõ<#wow3><#levele>

Aquir
ja 😊

DJ Skyline
mostmár örülsz ha kijön egy normális autó!😊)))
sajnos a szarabb autókat konvertálja a jónép!😞(
eddig kijött kb 250 jármû,na nekem abból jó ha 10 le van szedve!😮

zaki
komolya? na ne má... vc-hez minden autó helyére fél tucat finomság volt, emléxem mikor lecseréltem az összes verdát egy egész napomba tellett, míg válogattam a verdákat a neten...

ha egy csajt elviszek 100%ig és ad cuccokat, de után le se szarom és lemegyek vele 0%ig akkor ugye megamradnak a cuccaim????
DJ Skyline
mindenhol ugyanez a választék!😊)
ezen az oldalon akadnak inkább igényesebb darabok,meg béták

zaki
nézegetem a codenamegta-n a verdákat, hát mit mondjak, nem vagyok tõlük elájulva... ez a választék? <#levele>

DJ Skyline
yesz volt már,de eléggé <#levele>

zaki
ez hogy néz ki bammeg? iszonyat igénytelen

bocs, ha már volt

DJ Skyline
nem mert nics itthon a másik gép!😞
majd szernán tudok csak tesztelni...
ezen a gépen meg alig van hely!

Truck Driver001
letesztelnéd a monster truckot?:Ö

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

DJ Skyline
akit esetleg érdekel annak itt van egy kis SEGA!😊))

Sega Genesis / Sega Megadrive

letöltés

DJ Skyline
<#sniffles><#falbav><#lama><#wilting><#idiota><#idiota>

DJ Skyline
inkább itt vannak az új cuccok 3 nap után!<#idiota>

Ducati 1000 DS

letöltés

Honda S2000

letöltés

Chevrolet Silverado 2500 '86 MonsterTruck

letöltés

Aquir
a vécébe? 😊) (szóvicccö<#idiota>)

DJ Skyline
a VC-hez már semmi nem jön ki...és azért volt olyan nagy áradat a VC-hez,mert a GTA3-as autókat átlehetett tenni a VC-be...így akár már a VC elsõ installálása után is betehetted volna az autókat a VC-be!😊))

bigapó
<#eljen> ezt mondom én is<#awink>

The Matrix has you...

Mike
nem feltétlen
ugyanis a mentõs/remdõrös küldetés is ezt adja
de nem mindenhol
SF-ben simán meglátogathattam a kórházat fegyvervesztés nélkül
LV-ben meg nem
fura

Aquir
a fegyverikon bal végéig egészen kihúzódik az élet-csík maxon 😊

bigapó
az életerõ kijelzés nálam abban mutatkozott meg, hogy már olyan hosszú a csíkom, hogy a fegyverikon alatt kezdõdik. nekem max már egyébként.

The Matrix has you...

bigapó
az életerõ kijelzés nálam abban mutatkozott meg, hogy már olyan hosszú a csíkom, hogy a fegyverikon alatt kezdõdik. nekem max már egyébként.

The Matrix has you...

Aquir
akkor igen 😊

bigapó
a kórházas cucc megmaradást nem barátnõtõl kapod? mint, ahogy a rendõrségrõl szabadulás ingyen+cucc megmaradást is.

The Matrix has you...

Aquir
az életet megtudod nézni, a páncél meg érezhetõ abból hogy mennyit lõnek rád 😊

nem egy csaj biztosítja hogy ne tûnjenek el a fegyvereid?

Mike
plusz bizonyos kórházakba kerülve nem vesznek el a cuccaid
az a fura, hogy van ahol igen, máshol meg nem

megkaptam? a csíkból nem tudom megállapítani
igaz mintha stat-ban a páncél benne lenne számmal is

Aquir
a mentõsért full élet, a rendõrösért meg 150% páncél, nem kaptad meg? 😊

Aquir
az más 😄

Mike
másrészt a meghalás azért is furcsa, mert LS-ben a toronyházból meg simán le tudtam ugrani, SF-ben a fehér híd tetejérõl, jelen esetben pedig a gép nem volt magasan